Am visat ca Nord-ul refuza sa intre la meciul cu spurcatii fara Sud.
Bine..era un vis !
Am visat ca Nord-ul refuza sa intre la meciul cu spurcatii fara Sud.
Bine..era un vis !
Am visat că Argaseală a fost dat afară de Gigi sau c-a fost bagat la puscarie (nu mai tin minte) si c-a fost inlocuit de bucatarul clubului.
Am visat ca zburam pe un covor si m-a mciocnit de un avion..
am visat ca a murit ciobanul, Sfinxul veghea asupra noastra si ca Steaua juca fotbal..nu turca
Acum visez ca stau la calculator si scriu asta.
Am visat ca eram la mare si inotam.Alene.Nepasator si rece(de fapt apa era rece).
Un delfin alb se ivi deodata langa mine,iar eu, surprins,aproape sa scap sablonul.I-am cautat febril privirea,de-i este prietenoasa..si nu era(nu avea timp si nici chef sa fie asa).
Era STAPANUL MARILOR.
-Ce-i cu tine aici,bai,piciule?
-Eu,nenea stiti..am dat sa-i raspund eu intimidat.
-Gura!Ia zi-mi,esti turist?
-Da!Eu doar...
-Pai bai dobitocule,cum ti-ai permis sa inoti asa in mare,de parca toti ar avea dreptul?
-Eu credeam...
-Credeai prost!De fapt nu stiu de ce-mi mai bat capul cu voi!Dintre toti prostii care veniti pe aici,doar vreo zece inteleg cu adevarat ce spun si doar cu doi-patru(poarta-n casa)
am ce vorbi.
Avea dreptate.Era DELFINUL ALB.
A inceput sa vorbeasca atat de frumos incat uitasem cum ma bruftuluise.
Era STAPANUL CUVANTULUI.
Intr-un tarziu m-a alungat..nu eram vrednic sa aud acele cuvinte minunate pline de miez si sens.Indepartindu-ma mahnit,i-am aruncat o ultima privire.Era acolo.
Mandru ca un zeu.Se facea ca avea acum un slip rosu si vorbea despre saracie si actiuni benevole..se mai calmase,zambea cu mana bagata-n slip si doar cotul
era scos afara,asa smechereste.
M-am trezit lungit pe canapea.Imi era o sete cumplita iar bong-ul parca-mi zambea dojenitor.
p.s.-in visul meu scriu cum vreau,chiar si fara semne de punctuatie
Draga turistule, atat cat au inteles din altele, atat o sa inteleaga si din asta. Au o ploaie de diamante in fata, si se complac in baltoacele statute din colbul cotidian. Si nu numai. Sunt foarte ciudati oamenii astia.
Te vei simti bine la mare, pentru ca in marea de simoluri pe care le propui, se vede iubitorul delfinului alb. Il sper si-l astept, ca si tine!
Altfel, nu merit nici 1% din ce-mi revendici!
Salutari marinaresti!
Ochii lui Delfin.
P.S. Slipi rosii sa porti tu!
am visat k eram la meci , in groapa, si aveam bilete la t2, si nu stiam cum sa fac sa ajung in peluza noastra,era 1-0 pentru scarbe, iar cand au egalat ai nostri, m'am dus glont, am sarit 2 garduri, si m'a ajutat emil sa scap de un jandarm, apoi a venit o tipa care purta ochelari si mi'a zis k ma iubeste si zi de zi se uita la pozele mele din facebook =))))))) tipa era un fel de "purtator de cuvant" al peluzei sud =))
Ma da cum va amintiti asa clar ce visati
.La mine mereu se invart copacii,blocurile,casele,ba oamenii devin caricaturi ba nu pot sa merg/fug sau sa vorbesc
,sau odata s-au facut toate blocurile de aici din zona unde locuiesc portocalii si verzi O.O
Ma da cum va amintiti asa clar ce visati.La mine mereu se invart copacii,blocurile,casele,ba oamenii devin caricaturi ba nu pot sa merg/fug sau sa vorbesc
,sau odata s-au facut toate blocurile de aici din zona unde locuiesc portocalii si verzi O.O
schimba tigarile ![]()
Am avut un vis tare tampit in care ma vedeam pe mine insumi din spate si la un moment dat eu ma intorc catre mine si intreb ce s-a intamplat si imediat dupa ma trezesc lesinat de frica:|
Am visat acum o saptamana ca o fata pe care o cunosc se desparte de gagicasu si azi am aflat ca s-au despartit ![]()
Am avut un vis ciudat... cadeam intr-o groapa si m-am trezit brusc, urata senzatia. Cand eram mic (5-6 ani) am avut niste probleme urate cu visele... m-am trezit in timpul operatiei de polipi si visam mereu doctori , sange, pe cel cu coasa
... Pe la 7 ani ''mi-am revenit''.
@Robert, oracole, tu esti? ![]()
Visa-m-as in Palma de Mallorca la umbra unui palmier, si pe Cristina Dochianu cum imi da sa beau dintr-o nuca de cocos ![]()
Am visat acum o saptamana ca o fata pe care o cunosc se desparte de gagicasu si azi am aflat ca s-au despartit![]()
Asteptam sa visezi ca ciobanu va vinde...
acum am citit "visul" lui AG
) ..
@robert ...asa mi se intampla si mie sa visez diverse cacaturi d'astea ...alergand dupa diversi dar alerg f greu si mi e frica sa nu ma prinda si alte chestii de genul ...dar f rar imi aduc aminte in totalitate :- ?...ciudat.
Asteptam sa visezi ca ciobanu va vinde...
Asta visez cand sunt treaz.
Asta visez cand sunt treaz.
Incearca si noaptea. Spune rugaciuni, descanta ![]()
Surprinzator, am visat ca zombii puteau fi neutralizati cu o simpla ruptura de coloana. Totul a plecat de la faptul ca, odata impuscati in cap, si zombi isi pierd functiile motrice si se prabusesc la pamant, dar nu mor pentru ca sunt deja morti.
Asa ca o lovitura aplicata interesant in zona de sub ceafa i-a redus la simple cadavre care dau din gura.
Ce viata trista tre sa ai sa visezi asemenea chestii.
Ce viata trista tre sa ai sa visezi asemenea chestii.
Lasa ca sunt unii care abea asteapta filme cu zombii, nu dau nume. (axl:)))