Ce zici daca iti fac o vizita eu in Cj?Sa nu te deplasezi tu , ca poate iti lasi urmele si in alte zone.
Hai cu baubaul tau sa il fac sa fie miaumiau.
1. nu mi-e frica de bau-bau, doar nu-s copil mic si credul 
2. nu ma deranjeaza ca ma miros cainii de la distanta, doar n-am nimic cu ei, nu sar pe mine, nici cu pisicile, doar le recunosc ( toate cele 6 subcategorii). Nu ma deranjeaza pasarile, imi plac corbii, parca imi dau un sentiment de protectie daca-i vad deasupra, la fel ca oricare alt animal. Evident, nu ma aventurez singura prin locuri dubioase, deci, nu risc inutil.
3. "Omul negru" nu exista, e doar o expresie prin care parintii isi sperie copiii, ca acestia sa fie cuminti . Poate ar trebui si ei sa-i educe intr-o alta maniera, ca sa nu mai puna botu' la toate tampeniile si sa se lase cuprinsi de paranoia inca de mici, deci, sa nu mai aiba incredere in nimeni, ajungand sa se sperie de propria umbra, de ramurile unui copac, de sunetul apei de animalele din gospodarie etc. in loc sa invete sa le cunoasca, sa citeasca sa stie cum sa se comporte si cum sa reactioneze, cum sa le ingrijeasca, ce sa le de mancare , sa mearga prin tabere scolare cu alti copii de varsta lor,sa isi faca prieteni, sa mearga in excursii organizate de scoala in strainatate (celebrele schimburi culturale dintre scoli,licee) sau la rudele si neamurile de la oras ( si viceversa)