FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ce-ati visat azi noapte ?

«145678»
micutZu' Deni20.01.2009 10:14
si defapt te pishai in pat :hooray:

Am visat ca ma alerga arici pogonici :(((

Nu stiu de ce .... da de fiecare data cand ascult pe kiss cand se plang aia de problemele lor ... visez si io cam acelasi lucru ... de ex aseara am visat ca mama unui amic .... imi facea o felatie ...

micutZu' Deni23.02.2009 07:54

Asta e chiar un vis ciudat .... am visat ca eram pe afara si am uitat de meciu Stelei cu Vaslui , m-am dus repede cu inca unii la o terasa sa ne uitam la meci ... si se facea ca doar fundasi pasau intre ei (ai Stelei) si daca vroiau sa paseze mai sus se oprea mingea ... si Vasluiu avea o tactica mijto rau (asa mi se parea in vis) , la cornere si la lovituri libere se luau unii in carca altuia ... si tot in visu asta mai apoi venea Radoi .... pacat ca nnu il mai tin minte pe tot:((

Ps : tare am impreseia ca Steaua face un rezultat PROST !!

Dagoth01.05.2009 23:19

Am visat acu o vreme cã eram la un meci Steaua - Dinamo pe Ghencea... și fãcuserã cãțeii de la 4-0 4-4, moment în care intrã Becali și Borcea pe teren și se iau acolo la bãtaie.

Cea mai caraghioasã bãtaie pe care am vãzut-o vreodatã. :laugh:

ssilviu_1902.05.2009 00:49

Eu de foarte multe ori visez dupa meciurile pierdute ale Stelei,ca revine Steaua si castiga meciul in final.Si de fiecare data sunt dezamagit cand ma trezesc ca nu s-a intamplat asa si in realitate.

ady_ultras10.05.2009 17:24

cu o seara inainte de Steaua - Dinamo am visat Peluza Nord evacuata si ardea :))

Robinson Rufay Zapata06.07.2009 10:41

Sambata spre duminica am visat ca iau 3 la romana. Am luat 7 , 60 :D

maye06.07.2009 11:17

Eu visez ca beau..ceea ce si fac...

gby1022.07.2009 10:05

Doamne toata saptamana am visat ca am in fiecare seara fete de fete de 18-19 ani...si...le...(stiti voi :P) si aseara am vizat ca joc la Steaua...eram varf de atac...si in vestiar toti jucatorii se... cu babe :confused: ....doamnee ce vis...

Maye22.07.2009 10:58

Am visat ca se omorau tiganii si ungurii intre ei.

Stanici22.07.2009 11:04
Am visat ca se omorau tiganii si ungurii intre ei.

Wet dream.

Maye22.07.2009 11:18

Tre sa mi se indeplineasca si mie odata si odata un vis , ce plm.

dee22.07.2009 11:22
Tre sa mi se indeplineasca si mie odata si odata un vis , ce plm.

bine mah, fie, spune-ti pe rand fiecare ce vis aveti, ce ati dori, ca poate sunt unii care-si noteaza. Dar sa nu aveti senzatia ca visele se indeplinesc de pe o zi pe alta, fara ca voi sa nu faceti nimic :-)

Spune-ne maye, ce vise ai, ce nazuinte, ce ti-ai dorit pana la varsta de ...... ani si n-ai realizat prin munca proprie si din ce cauza? hai ca deschid un caiet si imi notez, iar apoi revin sa zic peste cateva luni si o sa te intreb: mah, arata-mi bilantul, ce ai facut si ce nu, de ce naiba ai pierdut atata timp si bani aruncati pe prostii si nimicuri in loc sa muncesti, sa investesti cu cap si sa-ti indeplinesti visele?!

bodanelu22.07.2009 11:27

eu imi doresc sa taca dee. Mosule, cer prea mult?

dee22.07.2009 11:27

Ok , mi-am notat. NEXT ( parca scriu in oracol :P )

p.s eu tastez, nu vorbesc, e o diferenta.

Maye22.07.2009 11:33
bine mah, fie, spune-ti pe rand fiecare ce vis aveti, ce ati dori, ca poate sunt unii care-si noteaza. Dar sa nu aveti senzatia ca visele se indeplinesc de pe o zi pe alta, fara ca voi sa nu faceti nimic :-)

Spune-ne maye, ce vise ai, ce nazuinte, ce ti-ai dorit pana la varsta de ...... ani si n-ai realizat prin munca proprie si din ce cauza? hai ca deschid un caiet si imi notez, iar apoi revin sa zic peste cateva luni si o sa te intreb: mah, arata-mi bilantul, ce ai facut si ce nu, de ce naiba ai pierdut atata timp si bani aruncati pe prostii si nimicuri in loc sa muncesti, sa investesti cu cap si sa-ti indeplinesti visele?!

Mi-am indeplinit toate dorintele fizice , profesionale si materiale pana la varsta asta.

Deci inca o data:Esti degeaba!

dee22.07.2009 11:34
Esti degeaba!

va testez si va monitorizez, deci, cred ca am un rol, Maye! vrei sa-ti spun si numele complet, adresa ,CNP-ul si tot ce ai facut tu pana acum, legal sau la limita legalitatii ? daca esti barbat, scrie-ti numele si nr de telefon, daca esti fricos, ascunde-te si nu-ti da datele de frica sa nu te sune omul negru sau bau bau-ul sau macar intra in legalitate cu toate actele si tot ce ai facut tu pana acum, ca s-ar putea sa-mi pierd si eu rabdarea :-)

Maye22.07.2009 11:43

Ce zici daca iti fac o vizita eu in Cj?Sa nu te deplasezi tu , ca poate iti lasi urmele si in alte zone.

Hai cu baubaul tau sa il fac sa fie miaumiau.

dee22.07.2009 11:46
Ce zici daca iti fac o vizita eu in Cj?Sa nu te deplasezi tu , ca poate iti lasi urmele si in alte zone.

Hai cu baubaul tau sa il fac sa fie miaumiau.

1. nu mi-e frica de bau-bau, doar nu-s copil mic si credul :)

2. nu ma deranjeaza ca ma miros cainii de la distanta, doar n-am nimic cu ei, nu sar pe mine, nici cu pisicile, doar le recunosc ( toate cele 6 subcategorii). Nu ma deranjeaza pasarile, imi plac corbii, parca imi dau un sentiment de protectie daca-i vad deasupra, la fel ca oricare alt animal. Evident, nu ma aventurez singura prin locuri dubioase, deci, nu risc inutil.

3. "Omul negru" nu exista, e doar o expresie prin care parintii isi sperie copiii, ca acestia sa fie cuminti . Poate ar trebui si ei sa-i educe intr-o alta maniera, ca sa nu mai puna botu' la toate tampeniile si sa se lase cuprinsi de paranoia inca de mici, deci, sa nu mai aiba incredere in nimeni, ajungand sa se sperie de propria umbra, de ramurile unui copac, de sunetul apei de animalele din gospodarie etc. in loc sa invete sa le cunoasca, sa citeasca sa stie cum sa se comporte si cum sa reactioneze, cum sa le ingrijeasca, ce sa le de mancare , sa mearga prin tabere scolare cu alti copii de varsta lor,sa isi faca prieteni, sa mearga in excursii organizate de scoala in strainatate (celebrele schimburi culturale dintre scoli,licee) sau la rudele si neamurile de la oras ( si viceversa)

1on22.07.2009 19:45

Am visat c-am fost la medicul de familie. ªi azi chiar am fost. O fi de la eclipsã?

elika24.07.2009 03:56

am visat ca a murit Jiji :rolleyes:

Mister24.07.2009 07:10

Doamnee ce vis frumos aveam. Se facea ca cei din PS l-au omorat pe gigik.

ady_ultras29.07.2009 10:52

eu am visat-o p o piszda din liceu

fredysteaua29.07.2009 22:35

eu am visat ca ma duceam in deplasare la motherwall intr-un dodge viper si cu portbagaju plin cu bere si cu furtun frumos la fiecare scaun :X

asta e la vise spumoase =))))

ady_ultras30.07.2009 09:22

proaste gusturi ai la masini :)) un hummer era mai bun, intra mai multe butoaie cu bere

fredysteaua30.07.2009 10:15

n`am eu gusturi proaste...VISU :))))))))))

daca era dupa mine visam ca eram intr-un tanc ceva:)))

«145678»