azi noapte am visat CA MOARE CIOBANU !
azi noapte am visat CA MOARE CIOBANU !
am visat ce se va intampla diseara.. green fest :x
Am visat ca aveam o gasca de stegozauri pitici, cam cat niste pechinezi, se tineau dupa mine si latrau. True story.
cel de'al treilea semn al Apocalipsei zombiene. tine'ne la curent.
Pur si simplu NIMIC!
am visat ca locuiam in jungla...trezirea de dimineata a fost un cosmar...diseara cand ma bag la somn sper sa ajung iar in jungla
nu mai stiu unde eram dar cantam de mama focului cantecele Stelei...e chiar real
mai am un vis,cu ochii deschisi de data aceasta,sa ma-ntalnesc cu Jiji in fata cladirii de la munca,sa-i cant de "bine" imbracata la costum si pe tocuri sa vad daca mai are tupeul sa zica ca doar huliganii il contesta
Io dupa ce am vazut sambata toate 3 partile din "UnderWorld", ii visam okii aia ai lu' Viktor.
Despre tanti Kate nu vreau sa vorbesc... ![]()
Ca primisem cadou un R8 ![]()
Ca primisem cadou un R8![]()
depinde ce buze ai
Mai degraba nas caldut,ca deobicei aia care au un R8 is bosorogi bogatasi care rar au erectie la aa noastra Dulcineea. ![]()
Ba ce bulangii sunteti.Daca va pun eu o poza cu buzele mele faceti cheta sa-mi luati r8?
))))))))
le-am vazut pe stelist.ro si da ti-as da un R8 de jucarie si multa mu... ![]()
Pana la m...e imi poti da o limba
))
marsh ma...
Am visat că la Urziceni-Rangers s-a făcut coregrafie pe tot stadionul impotriva târâturii, și toți strigau "mÏ…ie g**i".
am visat ca era diham in B
si in curand o sa fie realitate ![]()
![]()
asta am visat http://www.youtube.com/watch?v=X1R_arWRiJA
ca zburam...![]()
ca zburam...![]()
Dar ai mai dormit? ![]()
Dar ai mai dormit?![]()
mai si dorm din cand in cand
am visat ca , cadeam de pe un munte... si defapt cadeam din pat..
eu ma plimbam cu bicla
:D ![]()
eu am visat ca faceam sex cu toate femeile pana in 30 de anii din familia Becali si mai ales din familia lui Argaseala:)))
am visat aseara, intre doo' cosmaruri semierotice, ca mi-am cumparat un minifrigider d-ala, ca l-am umplut cu cutii de bere si ca nu se golea niciodata.