FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0

«1345678»
SzabiStelistu06.04.2008 19:51
Foarte slab Dayro Moreno asta seara ca si meciu trecut, acum inteleg de ce nu este bagat titular, 2 milioane aruncate pe fereastra.

tu la ce meci te-ai uitat????Dayro nici nu a jucat!!!a intrat Badea,Nicolita,Habibou!!Dayro nu a jucat de loc....insa nu inteleg de ce???!!!!

sadeyes06.04.2008 19:51
Nu va lasati indusi in eroare...chiar daca batem,chiar daca eventual o sa luam chiar titlul,nu avem ce cauta in CL!Trebuie sa fim realisti si sa spunem ca nu jucam nimic!Traim din lov. libere ale lui Mendoza,atat!Ne batem joc de un Dayro Moreno,care e mult peste tentativele de fotbalisti Neaga si Nicolita!Laca nu-i antrenor!Nu ma injurati!Spun asta de mult si nu o spun cu rautate...

In mare parte ai dreptate, nu avem ce cauta in CL, dar asta se poate remedia in vara cu cateva transferuri reusite, in privinta lui Dayro te contrazic, o fi el cu mult peste destui jucatori de la Steaua dar deocamdata nu a aratat-o. Faptul ca marcam din faze fixe este un lucru imbucurator, concentrarea e maxima la acest gen de faze, dar pe de alta parte faptul ca nu marcam din actiune inseamna ca nu dam dovada de rapiditate, ca nu jucam cu devieri, cu pase din prima, ca pasam dupa 2,3 sau chiar 4 preluari (Dica, Mendoza)

1uLy4Nn06.04.2008 19:51

un meci frumos castogat prin munca..felicitari baieti spre24

cred in steaua mea06.04.2008 19:52
Dica e mort, deabia se misca , hai sa numai traim din amintiri cu Dica si Banel si ia amandoi cate un loc pe banca

Acum traiesti in vise :)

AdrianUltras2506.04.2008 19:54

Nu am jucat rau.Am jucat chiar foarte bine pana la 20 de m de poarta adversa.

Pana la 20 de m de poarta adversa jucam foarte,foarte rapid!

Problema incepe in zona careului adversarului.Acolo ne impotmolim si jucam foarte, foarte lent si previzibil.

Mi-au placut suturile de la distanta si pasele printre.Si mai ales jocul care a urmat primului gol.

Am totusi o nemultumire.

Nu inteleg schimbarile facute de Laca.

Primele 2 schimbari nu isi aveau rostul.

Badea a dat gol cu UTA dar nu prea are ce cauta in echipa in momentul asta.Iar Nicolita nu avea de ce sa intre.

Golanski a facut un joc perfect.

Ma deranjeaza faptul ca Steaua a ajuns sa fie folosita ca echipa de pregatire a "nationalei".

Si cred ca stiti ce vreau sa zic.

In legatura cu neintroducerea lui Dayro, nu prea imi pasa daca un jucator e bagat sau nu daca echipa joaca bine si are rezultate.

Dar parca mai repede l-as fi bagat pe el(pentru suporteri si spectacol) decat pe Nicolita sau Badea.

Forza Steaua!

Bravo Laca!

La multi ani!

Joga Bonito06.04.2008 19:56
Foarte slab Dayro Moreno asta seara ca si meciu trecut, acum inteleg de ce nu este bagat titular, 2 milioane aruncate pe fereastra.

E ironie fina a lui xDaJACKALx, nu mai aruncati cu kkt in el.

L-am cumparat pentru 4 ani. Este timp sa confirme.

De fapt, la vara cand o sa plece Dica, o sa-si dea drumu la joc.

zzip06.04.2008 20:00

Forza Steaua! :steagcruce:

refresh06.04.2008 20:08

Daca o sa continue in modul asta, Dica n-o sa plece decat la echipa a doua. Poate gresesc, dar nu mai face nimic pentru echipa. Pase cu calcaiul la 2-0? Ce folos daca nu e in stare sa dea o pasa normala la scorul de 0-0? Nici la nationala nu a mai facut nimic (cel putin in amicalul cu Rusia). Din nou, parerea mea.

Vorba cuiva de aici, de ce sa fim loc de experimente pentru Nationala? Sau de revitalizare? Dica si Nicolita nu joaca, nu vor sau nu mai pot. Ok, Nicolita a dat o pasa de gol la nationala. Bun. La Steaua de ce nu face la fel? O sa vedem ce-o sa iasa.

Dupa Euro cred ca o sa plece Goe, sper sa ramana Rada. Sa nu ramanem fara aparare.

DelPiero1006.04.2008 20:24
@Delpiero,

Piturca foloseste acelasi sistem, are performante incredibile. Domenech a ajuns in finala, in 2006, cu acelasi sistem aberant !?

Fara sa ma dau mare cunoscutor in tactici si antrenorat ca tine, fiind si fost junior al Ute-i, oare nu iti da de gandit?

E culmea,si eu am fost fost junior! :rolleyes: Nu ma dau frate mare antrenor,dar e clar ca la ce jucatori avem acum in lot,acest sistem nu este bun!Eu asta cred!De ce nu putem privi obiectiv?Noi suntem ca dinamu sau Rapid,sa ne bucuram la orice victorie,fara sa vedem insa jocul,care conteaza si el?Asta e un campionat mincinos,murdar si foarte slab!Campionatul asta vreti sa-l castigam?Eu prefer sa vad fotbal...nu cred ca cer prea mult...

Bundy06.04.2008 20:26

Nu trebuie sa plece Dica. Vreau, in schimb sa primeasca mai multe pase de la Mendoza & Pepe, fiindca observ ca strainii cam joaca cu strainii si romanii cu romanii. Pepe il prefera pe Mendoza, iar de cand a intrat Badea, Dica a incercat sa-l ajute cu pase bune. Iar Habibou, saracul nu cred ca a atins mingea in alea 9 min cat a jucat. Lucrurile astea nu ar trebui sa se intample.

zoloz200506.04.2008 20:30

ce frumos e pentru unii sa comenteze de pe margine..

era mai bun ala...de ce joaca ala..de ce nu joaca celalalt...

ar trebui la ultimul meci de campionat,cand jocul e fara miza (ca o sa fim deja campioni) , sa va lase pe voi sa faceti echipa si tactica...ca vad ca sunteti cu totii niste mici antrenori...

Bravo Steaua ! spre 24...

Ionutjoss06.04.2008 20:35

Moama ce meci! :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: :steagcruce: bravo Steaua

spre 24 de titluri. unu pe ora ;)

Alin B.06.04.2008 20:36

Putem sa terminam campionatul la 10 puncte de urmatoaea clasata, raman la parerea ca nu avem antrenor... avem simbol...cum am mai spus.

Da, stiu ce o sa spuneti: ca sunt idiot, retardat, handicapat. Va multumesc anticipat.

zoloz200506.04.2008 20:40
Putem sa terminam campionatul la 10 puncte de urmatoaea clasata, raman la parerea ca nu avem antrenor... avem simbol...cum am mai spus.

Da, stiu ce o sa spuneti: ca sunt idiot, retardat, handicapat. Va multumesc anticipat.

pentru nimic..placerea a fost de partea noastra..

acuma du`te si fa tactica pentru meciul de la Reghin~

SteauaToronto06.04.2008 20:46

Dupa imaginile TV suporterii de la SUD au afisat o captura a brigazii : "Dinamo in front". Felicitari :D

DanStan06.04.2008 20:47

N-a fost un joc rau. Cam o treime din meci as fost chiar foarte bun. Cu toate astea imi pare rau ca trebuie sa ne chinuim atat pentru a castiga un campionat al carui nivel mediu al jocului oscileaza intre slab si foarte slab. Intr-un fel mi-e si mila de barosanii care platesc atatia lingai din presa pentru a ridica in slavi nulitatile de echipe ce poarta tricouri alb-visinii. Cu banii pe care i-au bagat in kuru 'gaozarilor' (presedintele a zis-o, nu eu !) puteau aduce jucatori si antrenori cu mult peste valoarea astora de-i au acum.

septi_eu06.04.2008 20:47

Raman la parerea ca a fost un meci destul de slabut din partea noastra.

Lacatus a pregatit bine meciu tactic. Se astepta ca Dacia lui Cartu sa se organizeze pe doua linii in ultimii 30 m si a pregatit meciul prin faze cu scoaterea mingii in lateral pentru centrarile lui Petre Marin, Golanski si Mendoza precum si suturi de la distanta ale tuturor mijlocasilor si a fundasilor laterali. Pepe a fost pus in centrul careului advers, el fiind tinta multor centrari. Lui i s-au adaugat Dica, Mendoza, Plesan si Neaga, in functie de faza.

Din pacate 80% din centrari au fost interceptate de adversari fie pentru ca au fost slabe, fie pentru ca li s-a luat fata destinatarilor acestora. Deasemenea 70-80% din suturi au fost pe langa poarta. Au fost destul de multe suturi de la distanta (vreo 20), lucru imbucurator, dar acestea si-au cam pierdut din densitate cand au iesit cei de la Dacia la joc.

Am avut un pic de bulan ca am marcat repede dupa pauza si astfel jucatori Daciei nu aveau alta solutie decat sa inceapa sa construiasca, astfel golul doi a picat firesc. Pase printre s-au mai incercat si in prima repriza, dar din cauza supraagolerarii nu au ajuns la tinta. De data aceasta, Neaga a reusit o astfel de pasa, care a ajuns la Pepe, iar golul a fost doar o formalitate, avand in vedere descatusarea din etapele trecute (ultimile doua)

Dupa golul doi am recurs din nou la jocul nostru de posesie (pase repetate Goian, Ghionea) si la temporizare. Personal as fi vrut un joc cu pase printre, pe contraatac, avand in vedere avantarea jucatorilor de la Dacia. Dar pana la urma e bine ca am batut.

Daca doamne fereste nu marcam repede, aveam foarte multe sanse sa terminam meciul ca si cel cu UTA cu un joc la disperare, da-de da-de intra in poarta.

Din pacate jocul sufera in continuare si spun ca vom avea probleme foarte mari in deplasarile ramase, mai putin in groapa (unde nici nu ma gandesc sa nu batem >:)... nu pot fi obiectiv in meciul asta :D ) Avem deplasari foarte grele la Bistrita, Galati si Craiova si meciuri destul de usoare acasa cu U Cluj si Buzau si la fel ca si meciul cu dinamu, cu Poli AEK Bragadiru nici nu concep alt rezultat decat 1 >:)

Eu spun ca daca reusim victorii in cele 3 deplasati suntem campioni, dar din nou... jocul sufera.

corado4STEAUA06.04.2008 20:48
In mare parte ai dreptate, nu avem ce cauta in CL, dar asta se poate remedia in vara cu cateva transferuri reusite, in privinta lui Dayro te contrazic, o fi el cu mult peste destui jucatori de la Steaua dar deocamdata nu a aratat-o. Faptul ca marcam din faze fixe este un lucru imbucurator, concentrarea e maxima la acest gen de faze, dar pe de alta parte faptul ca nu marcam din actiune inseamna ca nu dam dovada de rapiditate, ca nu jucam cu devieri, cu pase din prima, ca pasam dupa 2,3 sau chiar 4 preluari (Dica, Mendoza)

La ce vorbiti de Dayro Moreno cand el e accidentat? Singura lui problema e ca nu are conditie fizica decat pentru 70 de minute! Uneori mi se pare ca Dica merge pe teren si nu alearga, cand suteaza o face numai cu interiorul sau latul, oare cand il vad si eu rupand poarta cu siretul? Era Dica chiar s-a dus! Si de Laca sa nu mai vorbiti voi! Sa vorbeasca doar cei ce sunt jucatori de fotbal PROFESIONIST si sa spuna ce impact are antrenorul la o echipa! La Real Madrid de ce nu merge treaba cu un antrenor simplu, ca talente sunt slava Domnului? Laca dovedeste mult profesionalism si rezista foarte bine la presiune! FIECARE JUCATOR SI OM DIN STAFUL TEHNIC ARE ROLUL LUI, IAR DACA CINEVA NU E BUN SI NU ISI IA ROLUL IN SERIOS TOATA ECHIPA SUFERA, FIIND URMATA DE SUPORTERI!!!!!!!!!!!!!!!!!

MoWeed06.04.2008 20:53

Am jucat ceva mai bine ca in meciurile trecute. Pepe este deja la al 3-lea meci consecutiv in care inscrie ii doresc sa continue tot asa....

Am trecut pe locul 1 dar nu trebuie sa ne amagim. Daca nu se imbunatateste si jocul pana la toamna vom avea aceleasi rezultate ca anul acesta in CL...tare sunt curios ce "scuza" o sa mai gaseasca presa pentru victoria Stelei ca le-a cam epuizat pe toate

clausblaus06.04.2008 20:54
ce frumos e pentru unii sa comenteze de pe margine..

era mai bun ala...de ce joaca ala..de ce nu joaca celalalt...

ar trebui la ultimul meci de campionat,cand jocul e fara miza (ca o sa fim deja campioni) , sa va lase pe voi sa faceti echipa si tactica...ca vad ca sunteti cu totii niste mici antrenori...

Bravo Steaua ! spre 24...

In mare parte ai dreptate,multi isi dau cu parerea ,dar asta o facem cu totii!Multi dintre noi au practicat acest sport,pe teren sau pe maidan,are mai putina importanta,pentru ca regulile sunt aceleasi,dar asta nu inseamna ca nu putem,sau nu avem dreptul,sa spunem ceea ce credem.Eu unul nu fac echipa,nu spun nimic de"Dica,PLESAN sauBALANEL!Ne afecteaza pe toti,jocul prost al celor trei si in special jocul lui Dica,dar trebuie sa recunoastem ca nu avem fata de CL.Asta nu este o concluclizie a unui "antrenor"de pe margine ci o constatare dureroasa pentru toti iubitorii fotbalului si in special pentru sustinatorii Stelei.Scuze daca supar pe cineva!!

Ic3MaN06.04.2008 21:07

Bine ca am castigat,asta e important acu.Important e sa castigam campionatul si sa-i facem pe toti care sunt anti-Steaua(cam multi in ultima vreme) sa moara de ciuda.La vara se mai poate schimba din joc si astfel poate reusim mai multe in UCL.HAI Steaua!! SPRE 24.....

bodanelu06.04.2008 21:07
Primele 2 schimbari nu isi aveau rostul.

Golanski a facut un joc perfect.

Pawel s-a accidentat. mergea intr-un picior, de accea a iesit

Nu ma dau frate mare antrenor,dar e clar ca la ce jucatori avem acum in lot,acest sistem nu este bun!

Pai la ce jucatori avem in lot ar trebui sa jucam un 4-1-5 sau un 4-2-4nu?

David_Steaua200706.04.2008 21:08

LA multi ani Marius Lacatus si multa multa sanatate!!(asta asa,ca sa incep pe un ton optimist)

Acum sa incepem cu critica(constructiva sper eu)!!

De ce oare nu i-a bagat pe Dayro sau pe Rada???De ce-si bate joc de ei ??

Adica ,Rada vreti sa spuneti ca in acest moment nu e mai bun ca Ghionea?Nu merita bagat si el 10-15 minute acolo??

Daca i se da o sansa (a cata oara) lui Banel sau lui Neaga nu poti sa-i oferi si lui Dayro acolo 15-20 de minute (ca poate se integreaza si el,nu puteti spune ca nu are mai multe calitati decat al nostru Banelinho sau chiar Neaga!)Intradevar, nu a stralucit dar Nicolita cate zeci de meciuri nu a stralucit si e chiar titular!!

Dica e mana moarta de ceva vreme!!Nici macar nu mai e ca pe vremuri, cand facea un meci prost ,da dadea un gol sau o pasa de gol si se scotea basma curata pe final!!

Daca tot am stat in ploaie si in frig peste 2 ore jumate,nu meritam si noi macar putin spectacol??

E bine cand totul se termina cu bine, dar nu se stie cat mai merge treaba asa si nu vreau in CL ca sa luam iar un punct ,ca n-are rost,mai bine stam acasa!!

Hai sa nu ne comparam cu Arsenal-Liverpool dar a-ti vazut Porto-Estrela Amadora??Ce meci!!Of Doamne, mai asteptam mult ca sa prindem un meci de genul ala in Ghencea??Doamne ajuta!!

Orice s-ar intampla,la bine si la rau,cu Steaua pana la moarte!!

DelPiero1006.04.2008 21:10
Pai la ce jucatori avem in lot ar trebui sa jucam un 4-1-5 sau un 4-2-4nu?

Na,pana la urma,cred ca a avut si el un cuvant de spus in campania de transferuri din iarna... :rolleyes:

bogdan06.04.2008 21:17

Nu pot sa inteleg cum poate iesi Golanski cel mai bun om al meciului. Pai mai oameni buni, daca nu avea Zapata 3 interventii capitale nu cred ca ne mai bucuram acum. Si nu uitati ca la prima a fost din greseala lui Golanski. Votati si voi cu capul nu dupa cum va place voua. Hai spuneti-mi, care ar fi fost rezultatul daca nu era Zapata? Aparea presiunea pe jucatori si ma intreb daca s-ar mai fi marcat. Iar mingii bubuite in fata. Iesirile lui Zapata a adus aceasta victorie.

«1345678»