Raman la parerea ca a fost un meci destul de slabut din partea noastra.
Lacatus a pregatit bine meciu tactic. Se astepta ca Dacia lui Cartu sa se organizeze pe doua linii in ultimii 30 m si a pregatit meciul prin faze cu scoaterea mingii in lateral pentru centrarile lui Petre Marin, Golanski si Mendoza precum si suturi de la distanta ale tuturor mijlocasilor si a fundasilor laterali. Pepe a fost pus in centrul careului advers, el fiind tinta multor centrari. Lui i s-au adaugat Dica, Mendoza, Plesan si Neaga, in functie de faza.
Din pacate 80% din centrari au fost interceptate de adversari fie pentru ca au fost slabe, fie pentru ca li s-a luat fata destinatarilor acestora. Deasemenea 70-80% din suturi au fost pe langa poarta. Au fost destul de multe suturi de la distanta (vreo 20), lucru imbucurator, dar acestea si-au cam pierdut din densitate cand au iesit cei de la Dacia la joc.
Am avut un pic de bulan ca am marcat repede dupa pauza si astfel jucatori Daciei nu aveau alta solutie decat sa inceapa sa construiasca, astfel golul doi a picat firesc. Pase printre s-au mai incercat si in prima repriza, dar din cauza supraagolerarii nu au ajuns la tinta. De data aceasta, Neaga a reusit o astfel de pasa, care a ajuns la Pepe, iar golul a fost doar o formalitate, avand in vedere descatusarea din etapele trecute (ultimile doua)
Dupa golul doi am recurs din nou la jocul nostru de posesie (pase repetate Goian, Ghionea) si la temporizare. Personal as fi vrut un joc cu pase printre, pe contraatac, avand in vedere avantarea jucatorilor de la Dacia. Dar pana la urma e bine ca am batut.
Daca doamne fereste nu marcam repede, aveam foarte multe sanse sa terminam meciul ca si cel cu UTA cu un joc la disperare, da-de da-de intra in poarta.
Din pacate jocul sufera in continuare si spun ca vom avea probleme foarte mari in deplasarile ramase, mai putin in groapa (unde nici nu ma gandesc sa nu batem >
... nu pot fi obiectiv in meciul asta
) Avem deplasari foarte grele la Bistrita, Galati si Craiova si meciuri destul de usoare acasa cu U Cluj si Buzau si la fel ca si meciul cu dinamu, cu Poli AEK Bragadiru nici nu concep alt rezultat decat 1 >
Eu spun ca daca reusim victorii in cele 3 deplasati suntem campioni, dar din nou... jocul sufera.