FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0

«1234568»
alexmk1706.04.2008 19:01

Pepeeeeee! 2-0! Felicitari echipei Panduriiiiiiiiii!

Cine e pe primul loc?????? STEAUAAAAAAAA EEEEEEEEE!

Dar vine meciul cu Bistrita si cu astia e greeeeeeeeuuuuuuu de tot!

Fear06.04.2008 19:01

vedeti.. o pasa cat de cat buna pentru Pepe a si marcat.. hai inca 2 pase si 2 goluri 4-0 :steag_sah_mic:

cristian8606.04.2008 19:14

Intra Banel. The "magic" no 16.

forever_STEAUA06.04.2008 19:15

Zapi, fii pe faza!

yo_marius06.04.2008 19:15
@Toti suntem stelisti, maruse?

evident, toti suntem! eu sunt primul sustinator al acestei idei!

abyclau06.04.2008 19:15

INTRA Banel... 2-1 PENTRU Steaua?!?!?[sa speram ca nu greseste poarta]:))

DelPiero1006.04.2008 19:17

Nu va lasati indusi in eroare...chiar daca batem,chiar daca eventual o sa luam chiar titlul,nu avem ce cauta in CL!Trebuie sa fim realisti si sa spunem ca nu jucam nimic!Traim din lov. libere ale lui Mendoza,atat!Ne batem joc de un Dayro Moreno,care e mult peste tentativele de fotbalisti Neaga si Nicolita!Laca nu-i antrenor!Nu ma injurati!Spun asta de mult si nu o spun cu rautate...

zloty06.04.2008 19:20
Nu va lasati indusi in eroare...chiar daca batem,chiar daca eventual o sa luam chiar titlul,nu avem ce cauta in CL!Trebuie sa fim realisti si sa spunem ca nu jucam nimic!Traim din lov. libere ale lui Mendoza,atat!Ne batem joc de un Dayro Moreno,care e mult peste tentativele de fotbalisti Neaga si Nicolita!Laca nu-i antrenor!Nu ma injurati!Spun asta de mult si nu o spun cu rautate...

da nici eu nu inteleg de ce nu e titular Dayro moreno

SebahSTEAUA06.04.2008 19:20

@DelPiero de ce nu e Laca antrenor

yo_marius06.04.2008 19:24

afirmatie despre Lacatus... venind de la un user fcsteaua.ro, despre antrenorul cu 7 victorii consecutive... intr-adevar, nu pot decat sa te cred pe cuvant :wink:

despre UCL. credeam ca "am convenit" cumva ca titlul este mult mai important ca o participare in CL. si totusi, fiecare remarca la jocul Stelei face referire la "ce vom face in Liga"

in fine, poate imi spuneti si mie pe ce program e Cronica Carcotasilor.

P.S. promit ca asta fie ultimul meci acasa...

k1nd3rshin306.04.2008 19:27

ForTZZzzaaaaaa MAgiK SteaUaaaaaaaaaa fular-campionii:steagcruce:

Fear06.04.2008 19:29

ce v`am zis ca intra NIcolitza si Habibou.. daca atat poate Lacatus ce poti sa`i ceri isi bate joc de Dayro (cred ca a inceput deja sa`si blesteme zilele ca a venit in Romania).. uite 1 motiv dc nu e Lacatus antrenor

zloty06.04.2008 19:33

Dica e mort, deabia se misca , hai sa numai traim din amintiri cu Dica si Banel si ia amandoi cate un loc pe banca

costhinia06.04.2008 19:35

Dica cel mai slab jucator din retur

urmat de Nicolita si plesan

de ce nu joaca Dayro?

zloty06.04.2008 19:37
Dica cel mai slab jucator din retur

urmat de Nicolita si plesan

de ce nu joaca Dayro?

pe retur Dica per total Banel detasat

DelPiero1006.04.2008 19:38
afirmatie despre Lacatus... venind de la un user fcsteaua.ro, despre antrenorul cu 7 victorii consecutive... intr-adevar, nu pot decat sa te cred pe cuvant :wink:

despre UCL. credeam ca "am convenit" cumva ca titlul este mult mai important ca o participare in CL. si totusi, fiecare remarca la jocul Stelei face referire la "ce vom face in Liga"

in fine, poate imi spuneti si mie pe ce program e Cronica Carcotasilor.

P.S. promit ca asta fie ultimul meci acasa...

Anul trecut,cand la fel am batut de 7-8 ori la rand,toata lumea injura pe aici ca jucam prost si fara noima!Acum,toata lumea e multumita!Cu ce iti pare tie ca jucam mai bine decat in acel retur?Spune-mi?Laca nu-i antrenor...in primul rand,sistemul cu un singur atacant este aberant,apoi felul in care face primul 'unsprezece'' este foarte curios...jucatori precum Nicolita sau Neaga au loc,dar Dayro Moreno nu...ma rog,altceva nu mai zic!Daca voi sunteti multumiti,foarte bine...

P.S.Poate intr-o zi vom invata sa facem delimitarea dintre 'Laca-simbolul' si 'Laca-antrenorul'...

xDaJACKALx06.04.2008 19:41

Foarte slab Dayro Moreno asta seara ca si meciu trecut, acum inteleg de ce nu este bagat titular, 2 milioane aruncate pe fereastra.

yo_marius06.04.2008 19:41

Dayro nu joaca. Asa si? Poate are probleme in dragoste. Poate nu-i place ploaia. Poate nu joaca din aceleasi motive pentru care nu juca Shevcenco la Chelsea lui Mourinho (altu' care nu-i antrenor). Tot nu inteleg care e faza?

Poate intr-o zi vom face delimitarea despre care vorbesti. Cine stie...

Piece of Mind06.04.2008 19:41
P.S.Poate intr-o zi vom invata sa facem delimitarea dintre 'Laca-simbolul' si 'Laca-antrenorul'...

Hehehe, mai ai mult de asteptat mestere! Din pacate...

Joga Bonito06.04.2008 19:42

@costinha

Fiindca Laca stie mai bine?

Fiindca Dayro e indolent la antrenamente?

Frati stelisti si stelisti de conjuctura, baiatul asta are 4 ani la dispozitie sa confirme. Nu grabiti lucrurile...

Mandru ca sunt stelist!

Alaturi de Laca!

@Ovidiu, dc nu mai dai +10 warn la alti useri, ne suparam rau de tot, pentru injuriile de tip "dobitoc".

@Delpiero,

Piturca foloseste acelasi sistem, are performante incredibile. Domenech a ajuns in finala, in 2006, cu acelasi sistem aberant !?

Fara sa ma dau mare cunoscutor in tactici si antrenorat ca tine, fiind si fost junior al Ute-i, oare nu iti da de gandit?

stelistul stelist06.04.2008 19:44

deci pana la urma am castigat dar daca continuam cu Banel si Dica si tinem pe banca pe Dayro si habibou atunci dati'mi voie sa fiu suparat pe Laca :hooray:fularsteaua2:steagcruce:fular-campionii

zloty06.04.2008 19:47
@costinha

Fiindca Laca stie mai bine?

Fiindca Dayro e indolent la antrenamente?

Frati stelisti si stelisti de conjuctura, baiatul asta are 4 ani la dispozitie sa confirme. Nu grabiti lucrurile...

Mandru ca sunt stelist!

Alaturi de Laca!

Banel cat trebuie sa ne mai confirme ca nu e fotbalist? sau Dica sa ne arate cat de incet poate sa se miste??

Tudor_BOSS06.04.2008 19:48

A 1000-a victorie,La Multi Ani Laca bravo baieti.P.S:Mai terminati cu comentariile anti Dica si anti jocul Stelei mai tacticienilor. :steagcruce: :steagcruce: :beer2:

Piece of Mind06.04.2008 19:48

Echipa ideala, in viziunea mea, desigur:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Marin/Nesu/Emeghara - Mendoza, Plesan, Radoi, Neaga - Pepe, Dayro

Succes garantat in fiecare meci! :))

refresh06.04.2008 19:50
Foarte slab Dayro Moreno asta seara ca si meciu trecut, acum inteleg de ce nu este bagat titular, 2 milioane aruncate pe fereastra.

Tu la ce meci te-ai uitat? Sigur l-ai vazut pe Dayro? Eu cred ca ai nevoie de ochelari.

«1234568»