La multi ani pentru omul Marius Lacatus si as avea si eu o intrebare pentru antrenorul Lacatus: Laca,ce faci cu ei la antrenamente? Fstoica zicea mai sus ca e cea mai slaba echipa din ultimii nu stiu cati ani,nu stiu daca e chiar asa,dar avand in vedere ca de foarte mult timp noi nu jucam fotbal as zice ca suferim de impotenta fotbalistica.
Stiam cu totii ca mioveni o sa stea cu 9 oameni in jurul careului,si noi ce facem,ce facem? Atacam pe centru ca prostii,de fapt daca analizati prima repriza singurele ocazii au avut loc cand p.Marin sau golanski au luat actiuni pe cont propriu si au centrat repede suprinzand defensiva mioveniului.
Ce cauta Dica in teren? Nu a facut nimic in ultimele 4 partide sa merite un loc in primul 11,si totusi apare mereu,in fine poate nu are Laca pe cine sa puna. Inca un lucru pe care trebuie sa-l rezolvam si repede de tot este nr de oameni care vin in careu la centrari,au fost foarte multe faze in prima repriza in care era omul nostru la margine gata sa centreze si era doar pepe moreno singur singurel intre 5-6 adversari,ca sa nu mai zic ca nu vine nimeni la respingere,de fiecare data cand cei de la mioveni au respins mingea(cu exceptia fazei in care a sutat Radoi) nu a venit nimeni sa traga un sut,lucru recomandat pe aceasta suprafata.
E clar ca baietii sunt sub presiune dupa meciul chefereului pentru ca se vede ca gandesc fazele,am vazut diferite pase scurte,finetzuri ca sa zic asa,date pe acest teren foarte ud,insa in schimb cand terenul e uscat noi bubuim mingea. Trebuie jucat simplu si eficient,in repriza a 2-a ar trebui bombardat careul lor cu centrari(de calitate sper) si adusi cati mai multi oameni in zona careului advers,sa fie clar,nu ai cum sa castigi daca nu risti,iar noi se pare ca nu vrem sa riscam nimic.
Singurul care a avut o atitudine de laudat in acest meci pana acum a fost pavel golanki,un fundas care ar trebui reprofilat mijlocas.
Sper sa credeti ca am facut aceste critici in mod gratuit,doar remarc ce ar vedea orice stelist cu capul pe umeri,si anume ca foarte multe lucruri nu sunt in regula in ceea ce priveste jocul nostru.
Trebuie sa castigam.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.