FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0

«123458»
Fear06.04.2008 18:44

@ SuperSteaua

cred ca tu nu te uiti la meciurile Stelei sau atat te duce capu.. vrei sa zici ca Steaua joaca ceva?? nici macar o centrare buna in careu nimic..si toata astea din cauza antrenorului..pana si cu Olaroiu mai vedeam cateva meciuri spectaculoase da anul asta nimic.. un singur meci sau 2 am reusit sa dam mai mult de 2 goluri

stelistul stelist06.04.2008 18:44

meci slab dar poate ca Dayro daca va intra a aduce ceva nou in jocul Stelei ca altfel nu vad cum putem castiga

cred in steaua mea06.04.2008 18:46

Las' ca intra Banel si il fenteaza pe Zapata, ca vad ca miovenii nu le prea au...

numa' bine...

joaca de zici ca e meci de Liga 2

predatorpulse706.04.2008 18:46

La multi ani pentru omul Marius Lacatus si as avea si eu o intrebare pentru antrenorul Lacatus: Laca,ce faci cu ei la antrenamente? Fstoica zicea mai sus ca e cea mai slaba echipa din ultimii nu stiu cati ani,nu stiu daca e chiar asa,dar avand in vedere ca de foarte mult timp noi nu jucam fotbal as zice ca suferim de impotenta fotbalistica.

Stiam cu totii ca mioveni o sa stea cu 9 oameni in jurul careului,si noi ce facem,ce facem? Atacam pe centru ca prostii,de fapt daca analizati prima repriza singurele ocazii au avut loc cand p.Marin sau golanski au luat actiuni pe cont propriu si au centrat repede suprinzand defensiva mioveniului.

Ce cauta Dica in teren? Nu a facut nimic in ultimele 4 partide sa merite un loc in primul 11,si totusi apare mereu,in fine poate nu are Laca pe cine sa puna. Inca un lucru pe care trebuie sa-l rezolvam si repede de tot este nr de oameni care vin in careu la centrari,au fost foarte multe faze in prima repriza in care era omul nostru la margine gata sa centreze si era doar pepe moreno singur singurel intre 5-6 adversari,ca sa nu mai zic ca nu vine nimeni la respingere,de fiecare data cand cei de la mioveni au respins mingea(cu exceptia fazei in care a sutat Radoi) nu a venit nimeni sa traga un sut,lucru recomandat pe aceasta suprafata.

E clar ca baietii sunt sub presiune dupa meciul chefereului pentru ca se vede ca gandesc fazele,am vazut diferite pase scurte,finetzuri ca sa zic asa,date pe acest teren foarte ud,insa in schimb cand terenul e uscat noi bubuim mingea. Trebuie jucat simplu si eficient,in repriza a 2-a ar trebui bombardat careul lor cu centrari(de calitate sper) si adusi cati mai multi oameni in zona careului advers,sa fie clar,nu ai cum sa castigi daca nu risti,iar noi se pare ca nu vrem sa riscam nimic.

Singurul care a avut o atitudine de laudat in acest meci pana acum a fost pavel golanki,un fundas care ar trebui reprofilat mijlocas.

Sper sa credeti ca am facut aceste critici in mod gratuit,doar remarc ce ar vedea orice stelist cu capul pe umeri,si anume ca foarte multe lucruri nu sunt in regula in ceea ce priveste jocul nostru.

Trebuie sa castigam.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

sindrom06.04.2008 18:47

Comentariu pe prosTsport:

"Golul lui Tricã din prelungiri nu a venit decât pentru a alimenta suferința celor din tribune. La 1-2, Andone strânge din dinți și știe cã undeva la vreo 500 de kilometri distanțã cineva se gândește cã a plasat greșit "tablele lui Nețoiu". Clujul a pierdut pe mâna lui. Un meci... poate campionatul.

CRONICARUL DE SERVICIU"

:) Nu au avut curajul sa semneze articolul...insa primim o noua dovada de antistelism de la ei... era o cronica despre meciul CFR-ului... nu una de barfa neconfirmata....

costhinia06.04.2008 18:48

ce-i cu Dica? de ceva vreme nu joaca nimik. in seara asta la fel

plesan inexistent

hai ca mai avem o repriza

vali badea 906.04.2008 18:50

Nu se poateeee..s-a dus norocu` fratilor..trebuie sa incepem sa jucam fotbal ca altfel...vai si amar :((:((:((

stelistul stelist06.04.2008 18:50

goooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllll

costhinia06.04.2008 18:51

gooooooooooooooolllllllll GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOIIIIIAAAAANNNNNNNNNNNNNN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SuperSteaua06.04.2008 18:51

Gata @fsoica, misiunea ta nu mai are succes :)

1-0 pentru campioni!

vali badea 906.04.2008 18:51

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllll gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllll ...iar faza fixa :))

Joga Bonito06.04.2008 18:51

@Toti suntem stelisti, maruse?

btw, ggggggggggggoooooooooooooooooolllllllllllllllll Goian!

PS: Mori fsoica!

zloty06.04.2008 18:51
Bai nene, va intreb si eu asa, ca de la neofit la mari tacticieni: cum credeti se poate juca impotriva unei echipe care se apara supra-aglomerat in ultimii 30 metri? vorbim de o echipa a Mioveniului care trece intamplator de mijlocul terenului si care nu a sutat nici macar spre poarta noastra.

Apropo, careva dintre voi a jucat vreodata pe un gazon ud? Eu am avut asemenea experiente, iar mentinerea stabilitatii si controlul balonului sunt infinit mai dificile.

Ca o concluzie, uriasii "antrenori de maus" ai fcsteaua.ro, se asteapta ca echipa sa fie senzationala in fata unei echipe care se aglomereaza incredibil si nu are nici macar cea mai mica intentie ofensiva (dovada ca si Chiacu e mai mult inchizator). In plus, gazonul ud nu prea permite combinatiile pe jos, suturile si centrarile fiind recomandate in cazul asta.

daca ar fi fost vorba doar de meciu asta as fi zis ca ai dreptate ,dar si cand a fost gazonu bun echipa a jucat altfel??

cristian8606.04.2008 18:51

Cica am dat gol. Surse neconfirmate. :unsure:

alexmk1706.04.2008 18:52

goooooooooooooooooooooollllllllllllllllll! Que golazzzzzzzzzoooooooo! Goiannnnn!

Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc???

STEAAAUAAA EEEEEE!

costhinia06.04.2008 18:52

DE CAND NU S-A MAI CANTAT (N-AM MAI CANTAT) IN GHRNCEA? cine e pe prmul loc?/

ros-albastru4ever06.04.2008 18:53

Bine Gooeeeeeeeeee, Cine e pe primul loc,cine e pe primul loc,Steaua EEEEEEEEEEE,Steaua EEEEEEEEEEEE \:D/ \:D/ \:D/ fular-campionii:steagcruce: :steagcruce:

cristian8606.04.2008 18:55

Am inscris la timp, in mod normal ar trebui sa le mai dam vreo 2.

septi_eu06.04.2008 18:56

Joc destul de slabut de partea noastra.

Mi-au placut combinatiile cu Golanski ale lui Neaga si Mendoza. Joaca bine Golanki sus. Noroc cu adversarii, ca is preocupati 100% de aparare si nu ataca.

Imi place deasemenea ca tragem des de la distanta. 25, 30, 35 m. Pacat ca dam mai mult pe langa. Mai e de lucrat, dar e bine ca se incearca.

Si la centrari trebuie sa mai lucram. Le dam des, dar le dam aiurea... nu au precizie. S-a gandit bine Lacatus sa scoata mingile in lateral si sa le centreze in careu, pentru ca sunt supra-aglomerati cei de la dacia pe centru... pacat ca suntem pe spate la centrari.

In cazul asta l-as baga pe Habibou in locul lui Dica sa scoata un adversar doi din joc. Si pe Badea in locul lui Pepe sa sprinteze in spatele apararii la pasele printre ale lui Habibou si Mendoza.

Noroc cu Goian :D Spaimaaaaaaa \:D/

Sper sa ne dam drumul acum dupa gol.

Later Edit: Cum speram... :D ne dam drumul. Frumoasa pasa a lui Neaga si driblingul lui Pepe ;) Gol din actiune :D

stelistul stelist06.04.2008 18:57

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllll

SuperSteaua06.04.2008 18:57

2-0 spre disperarea javrelor de serviciu :)

vali badea 906.04.2008 18:57

gooooooooooooooooooooooooooooooooool in sfarsit fara faza 2-0 bv Steaua inca 3 goluri !

ros-albastru4ever06.04.2008 18:57

GOOOOOOOOOOOOOLLL PEPEEE \:D/ .... Forta Steauaa :steagcruce:

zloty06.04.2008 18:57

a inceput pepe sa marcheze:D:D

fsoica06.04.2008 19:01

sunt inca viu si ma bucur si eu de goluri ca si voi...

urzici se gasesc, dar eu mananc spanac :)

«123458»