De fapt, pe la Mendoza trec mai multe baloane. :wink:
@fsoica
Daca iti spun sa ne scutesti cu "impresiile alb-rosii" o sa ma asculti?
vezi-ti de treaba , copile...
De fapt, pe la Mendoza trec mai multe baloane. :wink:
@fsoica
Daca iti spun sa ne scutesti cu "impresiile alb-rosii" o sa ma asculti?
vezi-ti de treaba , copile...
@zloty
se poate sa fie doar o impresie de-a mea. sa-mi fie iertata lipsa mea de viziune fotbalistica, dar inca nu mi-am luat licenta Pro.
Doamne cum se aude "ce drog ciudat"... bagamiash... life's a bitch! ![]()
![]()
Intra Badea si Dayro si am rezolvat meciu`...forza Steaua ! ! !
Cum vad meciul online?
Am intrat pe TV online.ro dar nu merge kanal D
Poate stiti vreo programa prin care pot sa privesc canalele romanesti
Golanski cre ca ar trebui sa joace mijlocas ... frumos joc ofensiv, pacat ca ii cam scoate pe aia din offside ...
Petre Marin ... tot respectu pentru el , dar Neshulica ar fi muuult mai indicat cand jucam impotriva unei autobaze
Neaga ? joaca ? sau e rezerva ? ![]()
Sper sa-l bage pe Dayro sa mai vedem niste pase si idei de joc ca prea le jucam numa cu centrari si mingi bubuite (si suturi pe langa ...)
Pana una alta dupa victoria din seara asta, vom fi pe primul loc.
Forza Steaua !!!
@ Vali Badea 9
chiar crezi ca`l duce atat de mult capu pe Lacatus sa`i bage pe Dayro si Badea ?! El ii baga pe Nicolita si Habibou !
Golanski cre ca ar trebui sa joace mijlocas ... frumos joc ofensiv, pacat ca ii cam scoate pe aia din offside ...Petre Marin ... tot respectu pentru el , dar Neshulica ar fi muuult mai indicat cand jucam impotriva unei autobaze
Neaga ? joaca ? sau e rezerva ?
Sper sa-l bage pe Dayro sa mai vedem niste pase si idei de joc ca prea le jucam numa cu centrari si mingi bubuite (si suturi pe langa ...)
Pana una alta dupa victoria din seara asta, vom fi pe primul loc.
Forza Steaua !!!
BIne ca zici de Neaga ..da' P.Moreno a atins macat mingea =))
Cum vad meciul online?
Am intrat pe TV online.ro dar nu merge kanal D
Poate stiti vreo programa prin care pot sa privesc canalele romanesti
instalezi sopcast (www.sopcast.com)
intri pe www.rojadirecta.com si gasesti link-ul pentru meci care se va deschide cu sopcast.
Nu tre parola nu tre user nu tre nimica.
Spor!
ce sa`i ceri frate lu Pepe daca nu sunt in stare sa`i centreze o data bine din 100 de incercari sau macar o pasa buna
BIne ca zici de Neaga ..da' P.Moreno a atins macat mingea =))
banui ca ar fi atins-o daca ar fi primit vreuna ... sa nu amestecam pe unu care primeste mingi baga capu in pamant si le pierde (Neaga) cu unul care nu primeste nici o minge (moreno).
![]()
@ Vali Badea 9chiar crezi ca`l duce atat de mult capu pe Lacatus sa`i bage pe Dayro si Badea ?! El ii baga pe Nicolita si Habibou !
nu cred ca sunt in lot..adica nu am vazut lista de rezerve ..dar mi se pare ca habib nu e in lot ...oricum jucam slab sper sa batem..daca intra Badea sau Dayro sigur va marca unu dintre ei sper..Forza Steaua!!
comentatorul e ingrozitor
Doar cu o idee mai prost ca jocul nostru...
Dayro in locu lui Dica ..Badea in locu` lui PEPE sau Mendoza
LupTA Steaua! ! !
Lacatus trebuie sa-l bage pe Dayro ca e jale altfel. O sa fie tot meciul pe extreme si centrari fara rezultat in careu.
Pleasan e o umbra lenesa pe teren, Neaga zici ca ieri s-a apucat de fotbal, Dica e cu gandul la ploaie (cea din Anglia). Cu 3 maini moarte e greu de jucat, mai ales ca nici ceilalti nu stralucesc.
Thx #33hypno
mijlocasii nostri ofensivi par sa fie Golanski, Radoi si Mendoza .. ce dreq mai cauta Neaga sau plesan in teren ? is inexistenti, ca Dica ... nah joaca ca deobicei ![]()
Las ca le dam doua boabe dupa pauza si s-o termina' comedia
Oricum ... sa terminam cu visele de facut furori in CL, cu jucatori inexistenti pe teren si cand joci cu mijlocasu la inchidere si cu fundasu dreapta ca jucatori ofensivi nu prea poti sa emiti pretentii
Sincer is cam satul de fazele in care P Marin la 40 de m de poarta bubuie mingea in careu, da' de pica ceva ...
Forza Steaua !!!
Mama mai nou cica si vantu ne avantajeaza ![]()
oarecum off-topic:
fsoica și fear se hrãnesc cu urzici nefierte de dimineațã sau doar sunt javrele de serviciu?
Iar jucam ca cizma.
Daca nici acum,cand terenul este alunecos nu le spune Laca sa traga mai mult de la distanta,atunci oare cand o va face?I-am vazut de multe ori pe ai nostri cum intorc mingea pe benzi desi se afla in pozitie buna de sut.
Am impresia ca meseria asta e mult mai grea pentru unii decat lasa impresia la prima vedere...
Sper sa marcam si sa luam cele trei puncte.Nu pot inca sa sper ca vom juca si fotbal!
Bai nene, va intreb si eu asa, ca de la neofit la mari tacticieni: cum credeti se poate juca impotriva unei echipe care se apara supra-aglomerat in ultimii 30 metri? vorbim de o echipa a Mioveniului care trece intamplator de mijlocul terenului si care nu a sutat nici macar spre poarta noastra.
Apropo, careva dintre voi a jucat vreodata pe un gazon ud? Eu am avut asemenea experiente, iar mentinerea stabilitatii si controlul balonului sunt infinit mai dificile.
Ca o concluzie, uriasii "antrenori de maus" ai fcsteaua.ro, se asteapta ca echipa sa fie senzationala in fata unei echipe care se aglomereaza incredibil si nu are nici macar cea mai mica intentie ofensiva (dovada ca si Chiacu e mai mult inchizator). In plus, gazonul ud nu prea permite combinatiile pe jos, suturile si centrarile fiind recomandate in cazul asta.
Oare cand incepe Cronica Carcotasilor?
LE: @ SuperSteaua
a doua varianta, urzici nu cred ca se gasesc ![]()
Mama mai nou cica si vantu ne avantajeaza
Sper ca nu e vorba de SOV!...
Comentatorul e penibil,in fiecare minut specifica ca nu s-a tras pe poarta(de parca nu se vede asta la TV)!Iar cand pomeneste de esecul CFR-ului abia se abtine sa nu izbucneasca in plans...
comentatorul e ingrozitor
Jocul nostru este la fel de ingrozitor .
Parerea mea,in vara ar trebui sa ii duca la sapa, pe santier sa vada ei munca grea. Ce naiba daca nici pentru atatia bani nu joci calumea am ajuns de .. . Sa ii vedeti dupaia cum vor alerga , vor descoperii bucuria de a juca fotbal , daca o mai au
. Acuma ma uit si la aceasta echipa Dacia Mioveni , ce sunt astia????? fotbalistii??? vor sa castige????? nu . Pai in alte campionate echipa de pe ultimu loc joaca cu fruntasele de la egal la egal.Acolo fotbal pai azi Real cu Mallorca 1-1 dar rezultat muncit de catre Mallorca nu ca Mioveni. Sper in continuare la o revenire pentru ca jucam la fel ca CFR numai ca norocu tine cu noi in acest retur. ![]()