Foarte slab Dayro Moreno asta seara ca si meciu trecut, acum inteleg de ce nu este bagat titular, 2 milioane aruncate pe fereastra.
Tu cunosti jucatorii , sau ai vazut in reluare meciul cu Poli Iasi ?
Foarte slab Dayro Moreno asta seara ca si meciu trecut, acum inteleg de ce nu este bagat titular, 2 milioane aruncate pe fereastra.
Unde mah, n-ai vazut ca a dat golul de 3-1?![]()
Io la sfarsitul campionatului as vrea sa vad echipa jucand in asa fel incat sa am incredere ca la toamna as putea vedea figuri de italieni, spanioli, englezi, francezi sau nemti ofticati pentru ca echipa lor a fost umilita de Steaua Bucuresti. Da' de ce sa visam noi la lucruri irealizabile cand ne putem excita suficient la gandul ca am ofticat niste neica nimeni gen Muresan, Andone, Borcea, Zotta, Rada, Chiotea, Stiucan si altii ca ei ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lasa sa vedem echipa campioana la sfarsitul campionatului, iar ungurii aia spurcati sa fie batuta de o necunoscuta in UEFA!
Jocul spectaculos cu care suntem obisnuiti sa`l vedem incepand din campionatul viitor cand nu mai suntem stresati de puncte, sa castigam meciurile, plus ca vom fi mai relaxati iar echipa se va cunoaste mult mai bine.... Atunci sunt sigur ca vom face spectacol..
Sincer nici mie nu`mi place sa vad Steaua sa o vad cum se apara in fata unei echipe mici cand inscrie sa apere acel 1-0. Sunt obisnuit s`o vad pe Steaua cum ataca, ataca, ataca, ataca si iar ataca si la 1-0 si la 2-0 si la 7-0, dar acum este important campionatul si atat!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HAIDETI LA Bistrita!!!
pentru deplasaea la Bistrita, vreau 3-4 peroane cu care sa impart cheltuierile de drum (doar motorina)