FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Dacia Mioveni 2 - 0

«15678»
bodanelu07.04.2008 07:36
Adica ,Rada vreti sa spuneti ca in acest moment nu e mai bun ca Ghionea?Nu merita bagat si el 10-15 minute acolo??

Cand defensiva echipei merge perfect la ce sa faci schimbare? Golanski a iesit ca era accidentat.. ce fundas lateral mai aveam pe banca? Doar Nicolita mai jucase acolo, deci logica schimbarea. Rada e jucator de picior stang, deci el in cel mai rau caz putea juca fundas stanga, chiar daca nu a mai jucat acolo niciodata.

Dica e mana moarta de ceva vreme!!Nici macar nu mai e ca pe vremuri, cand facea un meci prost ,da dadea un gol sau o pasa de gol si se scotea basma curata pe final!!

Daca tot am stat in ploaie si in frig peste 2 ore jumate,nu meritam si noi macar putin spectacol??

Legat de Dica, ai dreptate. Ar trebui jucat Dayro. dar vezi veri Becali...

Am citit si eu acum tot ce ati scris voi.Sincer mi se face greata de ce spun unii dintre cei ce spun ca sunt stelisti.Nu ii contrazic pentru ca fiecare are dreptul la opinie.

Mie personol mia placut meciul din seara asta.Voi ati vrut sa vedeti fotbal frumos, mie unul mia parut frumusel meciul din seara asta.Ca sa va explic de ce spun asta e urmatoarea

1:Am dominat meciul de la cap la coada

2:Ei sau aparat pe 2-3 linii trecand cu greu de aceasta autobaza.(vreti sa jucam frumos?cu echipe de astea nu se poate.ex cu chefere am jucat frumos primele 70 min pentru ca au jucat si ei nu sau aparat)

3:Ei au avut primul sut pe(spre) poarta in minutlu 75(cred ca dovedeste multe acest lucru)

4:Multi lati criticat in meciurile trecute pe pepe ca nui atacand ,etc,etc acum ce faceti?vad ca majoritatea v-ati schimbat parerea.

5:Ati spus ca Laca nui antrenor.Eu cred ca este are 6(7) victorii la rand ceea ce nu poate sai ia nimeni.De ce am pus(7) asa? pentru ce meciul cu ciorile sa decis la masa verde.

6:Multi lati vrut pe Neaga in teren acum joaca de ce il criticati?

7:Dayro din cate stiu are probleme de sanatate nici nu a fost inclus in loc.Daca tineti minte a fost suspectat de apetincita.

8:Lati vrut pe plesan in locul lui Lovin.De ce il criticati acum?Nu voi erati cei care il laudau?

9:Cu o echipa care iese la joc putem sa jucam fotbal dar cu echipe mici precum cea din meciul asta si cu cartu antrenor nu ai ce face.

10CONCLUZIA: Invatati fotbalul(nu ma laud ca stiu mai multe ca voi) si nu mai criticati pentru ca tot voi veniti dupa 2-3 meciuri cu parerea schimbata.De asta am ales sa comentez aceste lucruri mult dupa terminarea meciului ca sa nu spun la nervi sau la alteceva aceste cuvinte.

foarte frumos post. Felicitari.

bancila07.04.2008 07:46
@borcescu_coposan

Radoi nu e fotbalist dar Nicolita e??? Nicolita fotbalist=))))). Ziceai ca se aseamana cu jucatorii anilor 80?:))))Deci sa inteleg ca in anii 80, jucatorii alergau mult pe teren, dadeau centrari prin spatele portii, pase de 2 metri gresite, driblau de 2 ori pe meci si dadeau autogoluri mai spectaculoase decat golurile pentru echipa lor. Sincer iti zic acum, te pricepi la fotbal cat se pricepe Becali la politica. Si nu vreau sa Para ca fac pe desteptul sau ma cred superior, dar sa zici ca Banel e jucator de fotbal si Radoi, Pepe si Lacatus(jucatorul) nu sunt este o blasfemie!!!!

Radoi, un jucator care ne-a salvat de atatea ori in trecut e "varzau". Lacatus,care tie nu-ti placea ca jucator (probabil ai vrea 11 C. Ronaldo in teren), nu avea nici pe departe valoarea "marelui" nestemat negru al Faureilor.

De la pepe ce dracu mai vrei a dat goluri in ultimele 3 meciuri, astepti de la el duble sau hat-trick-uri meci de meci? Si despre comparatia ta cu Claudiu Raducanu, eu ii urez lui Pepe sa fie util Stelei cum era Claudiu Raducanu in ultimul lui sezon la Steaua, cand a fost ultimul golgheter al Romaniei de la Steaua

alt ,,suporter,, paralel cu fotbalu si cu Steaua esti penibil borcescu....du-te in beci si arunca cheia fular-campioniifularultras

MMLMMN07.04.2008 07:52

Subscriu si eu parerii lui Bodanelul.La obiect toate comentariile din post.

@ 84ava : poate ca Laca tine de scaun,dar nu cred ca o face pentru ca vrea sa fie antrnor pur si simplu( asta poate fi si in alta parte),ci doar ca Steaua pentru el inseamna cam totul in ceea ce priveste viata fotbalistica.Deci vrea sa fie ANTRENORUL Stelei!Si nu cred ca e o greseala nazuinta asta a lui.Este foarte drept,echipa nu joaca spectaculos,joaca la rezultat si intamplarea face sa si aiba rezultate.

Oare am fi mai multumiti sa jucam spectaculos dar fara rezultate?Da,stiu,veti spune ca jucand specatculos nu poti sa nu ai rezultate...Pas!Cautati exemple si veti gasi.

Parerea mea este ca trebuie lasat sa termine linistit campionatul,sa aiba timp sa-si pregateasca echipa asa cum crede in pauza dintrte campionate,sa fie sustinut in campania de transferuri pe care va vrea sa o faca si apoi sa vedem de ce este capabil.

Nu stiu de ce am credinta ca nici Becali in nebunia lui nu are mai mare simtire ros-albastra in suflet decat Laca,asa ca sa-i dam sansa sa vedem ce va face.

MoWeed07.04.2008 07:55
Nu stiu de ce am credinta ca nici Becali in nebunia lui nu are mai mare simtire ros-albastra in suflet decat Laca,asa ca sa-i dam sansa sa vedem ce va face.

Becali n-are deloc "simtire ros-albastra", el simte numai banii. :thumbsup:

Lacatus a fost,este si va fi mult mai stelist ca Becali...

MMLMMN07.04.2008 08:02
Becali n-are deloc "simtire ros-albastra", el simte numai banii. :thumbsup:

Lacatus a fost,este si va fi mult mai stelist ca Becali...

M-am gandit putin daca sa precizez ca simtirea ros-albastra a lui Becali e data de performantele Stelei,performante care ii gadila orgoliul si visele de marire.

Dar sti,am preferat sa ma abtin,putin cat am timp sa scriu despre Steaua,prefer sa o fac despre echipa si sa ma abtin de la alt fel de insinuari,nu se merita!

Cat despre Laca...nu stiu daca vreodata am sa pot fi obiectiva.Sper sa pot,dar a fost de cand il stiu idolul meu...Eu cred ca sunt putini cei care simt ce simte el pentru Steaua...

Sper doar ca din dragoste pentru Steaua sa nu greseasca!

CojaN07.04.2008 08:29

Borcica, cati ani ai mai distrusule? Cum poti sa spui asa ceva de Laca cand el a facut senzatie de fiecare data cand atincgea mingea, face senzatie in prezent ca antrenor? Tu te numesti stelist? Crede`ma ca nici`un suportes Stelist nu o sa`ti simta lipsa daca te duci la catelusi sa strigi ,,augh-miaugh... poate ca atunci nu`ti va mai fi scarba de echipa...

Iar pentru stiinta ta si al multora care se plang de jocul mai putin spectaculos al Stelei am o intrebare:

La sfarsitul campionatului, ce vrem? Sa strigam campionii sau sa`i vedem ce incultii aia de la CFR in frunte cu Mureseam care atunci cand da o declaratie nu stie sa faca pauza si vb fara noima si parca fara sa respire sa se bucure de campionat?

Eu cred ca stiu deja raspunul, asa ca cel mai important este sa nu lasam o echipa care a jucat toata viata ei in divizia C si putin B sa se impuna ca ,campioni' ai tarii si sa facem totul pentru a nu pierde puncte. Imi convine jocul Stelei? Sincer nu, am 30 de ani si incerc sa`mi amintesc vre`o data Steaua atunci cand inscrie sa se retraga in aparare pentru a pastra rezultatul. Eu stiu Steaua ca atunci cand inscrie, ataca in continuare pentru a mai inscire, dar acum este cu totul altceva... Nu ai cum sa faci spectacol cu o echipa noua, cu un patron care viseaza sa cumpere jucatori de 100mi E sa`i vanda cu 5milioane (vezi declaratiile lui din tur). Ca sa faci spectacol iti trebuie multe jocuri in picioare, trebuie sa nu fi presat de timp, de jocuri, iti trebuie liniste intr`un cuvant

Asa ca ,,domnule" incult de borcica LASA-NE!!!!!!!!!

predatorpulse707.04.2008 08:40

Din acest moment titlul este in mainile noastre,daca stim sa il obtinem,de acum depindem numai de noi,insa hai sa va spun un aspect la care vad ca nimeni nu s-a gandit. In nici un caz nu trebuie sa terminam la egalitate cu CFR-ul. De ce? pentru ca parca vad ca o sa se faca minuni pe la nu stiu ce comisii si o sa se anuleze acel 0-3 din meciul cu Rapid. Noi trebuie sa ne vedem de treaba si sa castigam acest campionat imputit.

Vorbind serios,jocul nostru nu merge deloc dar avem bulan pentru ca nu prea exista echipe care sa joace bine in Liga lui mitica. Poate ca ma insel,dar ca valoare,ca nr de meciuri bune,ca ce vreti voi,acesta e cel mai slab campionat pe care l-am vazut din ultimii 5 ani. Poti numara meciurile cu ritm de CL sau hai sa zicem de Cupa UEFA pe degetele de la o mana si chiar si alea cu indulgenta. Iau ultimele 2 derby-uri(nu pun la socoteala cel cu Rapid): Steaua-CFR si Dinamu-CFR. In primul i-am calarit 60 de min pe cheferei si apoi ne-am practicat jocul obisnuit de asteptare iar in meciul Borcea-muresan s-a jucat doar prima repriza intr-un ritm bun,in rest in a 2-a onanistii dinamovisti isi asteptau "coarda" preferata si anume Rednic.

Cat despre restul meciurilor din Liga 1,ce sa spun,sunt somnifere perfecte.

De asta spun ca daca ne-am fi concentrat mai mult in tur,am fi castigat de demult acest campionat sau macar aveam un avans mare. Raman la parerea mea ca Steaua are cel mai bun lot din liga1,chefere are vreo 4-5 jucatori buni in jurul carora se construieste totul,li s-a dus didi si s-au poticnit imediat,exact cum am patit noi cu Dica la un moment dat. Noi nu avem mari mingicari in lot,insa avem aparatori f buni si multi din echipa au mai multe meciuri in Europa decat au jucatorii chefereului in liga1. Steaua joaca bine sau prost dar au experienta meciurilor tari si de multe ori le-a facut fata pe cand rivalii nostri din campionat au cam clacat pe acolo.

Problema Stelei este ca are putini jucatori in forma si destui jucatori blazati,acestia din urma ajungand cumva in primul 11 si avand in vedere motivatia lor scazuta numai bine nu ne fac.

Ideea este ca de acum depindem doar de noi,avem 2 meciuri grele cu Bistrita si u Cluj,dar chefere are 2 meciuri mai grele cu Urziceni si cu rapid,desi ma tem ca rapid le va da meciul. Trebuie sa castigam tot si la final vom fi campioni.

Off-topic amuzant: Presa este penibila inca o data cu povestea cu servieta,mai cum vad ei aranjamente peste tot,toti implicati in aceasta poveste au negat vehement totul,si netoiu,si cartu,si craciunescu,si virgil Becali,absolut toti. Ce naiba mai vor acest panarame? Si imi vine sa sparg TV-ul cand ii vad pe acesti rahati cum fac fetele alea gen "las ca stim noi ce aranjamente faceti",mai ales pe stiucan,daca il prind pe asta pe strada nu stiu ce ii fac. Daca ar avea onoare si-ar cere scuze fata de toti cei implicati,ce naiba daca pana si vaca aia ahtiata dupa scandal,si anume ivanovici a zis ca ii se pare o prostie,el,care scoate scandal din orice rahat,inseamna ca s-a ajuns intr-un punct foarte jos daca nu mai exista prezumtia de nevinovatie.

ca sa glumesc putin: am inteles ca acolo erau si jucatorii otopeniului,eu cred ca netoiu si cartu au mers acolo ca sa aranjeze meciurile din Liga a 2-a de anul viitor pentru ca acolo se indreapta mioveni.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

CojaN07.04.2008 09:00

pentru meciul cu Bistrita....

Vreau 3-4 oameni pentru deplasarea in Bistrita sa impartim cheltuielile de drum (benzina)....

gaina07.04.2008 10:43

Evolutie buna. Steaua are acum prima optiune la titlu. Pepe este varf autentic.

DelPiero1007.04.2008 10:47
..Dupa fiecare meci apar marii tacticieni pe acest site..Suporterii nostri de la gura televizorului..Catzi dintre voi au fost in ploaie la meciul de ieri..?......poate unul sau 2..nu stitzi decat sa criticatzi si sa va imaginatzi formule de joc SF....Eu zic sa lasatzi Steaua si sa va orientatzi spre noul FIFA 2008..

4-4-2 e o formula de joc SF?Ce nu-mi plac 'ironici' de genul tau...fiecare are dreptul la opinie si poate ca unii dintre noi chiar se asteapta sa vada fotbal din partea echipei favorite!Steaua nu mai joaca fotbal de la acel meci cu Dinamo Kiev...

tazonne07.04.2008 10:59

@borcescu_coposan baga tata niste ochelari de cal poate vezi si u niste imagnini color la TV ca se pare ca ai ramas cu alea alb-negru.

esti penibil, sincer, o presoana care vb in halul asta de Laca ar trebui "zburat" direct de pe fotum, e clar ca nu ai nici o treaba cu Steaua. Daca se pune un pool cu persoanele care il iubesc pe Laca de pe acest forum pun pariu ca 99% vor fi voturi pro.

lasa-ne te rog cu comentarii de genu ca Nicolita e jucator bun , ca Laca nu e bun , ca Mirel nu stie ... te rugam nu mai intoxica forumul cu aberatii , vezi-ti de batranetea ta si respectuos te rog abtine-te de la comentarii aiurea. esti degeaba( citez din dex poate nu ai inteles ce inseamna degeaba:DEGEÁBA adv. l. În zadar, fãrã nici un folos, zadarnic)

@Bogdan

nu am zis ca a fost fara greseala, dar in nota echipei a fost cel mai bun!

Joga Bonito07.04.2008 11:14

@borcescu_coposan esti un mare [.....]!

Moderatorii de pe fcsteaua.ro, in loc sa nu ma mai vanati pe mine cand numesc pe un amarat fara creier "dobitoc" si pe buna dreptate. mai bine vanati alti dinamovisti mascati, care umbla liberi sa debiteze prostii despre simbolul Stelei!

Te astept Ovidiu, mai baga-mi +10% la pedeapsa! Sa nu uiti pe borcescu_coposan sa-i oferi premiul de "userul saptamanii", pentru argumentele sale ireprosabile si inestimabila claritate in ideile exprimate (!?).

Editat de moderatori

st_194707.04.2008 12:00

Felicitari Triada.

dogaru laurentiu07.04.2008 13:22

Am avut dreptate?

Steaua a castigat cu 2-0

asta e

.Forza Steaua,Forza Lacatus :hooray:fular-campionii:steagcruce::drunk::hooray:

SzabiStelistu07.04.2008 14:30
tzurca si 2 goluri norocoase..ca de obicei... de acord cu tot ce a zis DelPiero ;)

si imi mentin declaratia.. Lacatus nu e antrenor, e doar o statuie care da din maini si tipa sa demoralizeze jucatorii... e o relicva!!!

Pentru cei ce nu stiu ce inseamna acel cuvant:

RELÍCVÃ, relicve, s.f. 1. Obiect rãmas din trecut și pãstrat ca o amintire scumpã sau valoroasã; vestigiu. 2. (La pl.) Moaște. – Din fr. relique, lat. reliquiae.

Sursa: DEX '98

Mie nu mi-a placut Lacatus nici ca jucator...ca antrenor ma dezgusta complet...nu imi place sa vad cum tavaleste numele Stelei... sa plece daca intr-adevar vrea binele Stelei!!! Mi-e sila de Steaua actuala... eu cand eram mic vedeam alte meciuri ale Stelei...jucau cu drag, se dedicau jocului si driblau mai mult... fotbalul modern e plictisitor... 80% pase 15% suturi pe langa poarta, 5% autogoluri, trageri de tricou, brichete aruncate, si inca 100% alergari fara rost ;)

Vreau Steaua din anii 80 !!! Afara cu Rad-oi, Lacatus si Neaga !!! 70% dintre stelisti ii iubesc doar pentru ca asa scrie in ziare ;) cel putin Radoi nu stie fotbal, dar cica il iubiti pentru ca e "il capitano" (mi-e sila) si pentru ca l-a facut Becali mare.... Rad-oi made by Becali (finu cum ii spun unii care cica il urasc pe Becali;)). Neaga se integra perfect la echipa a doua, acolo trebuia sa ramana!

Desi pare ciudat, Nicolita seamana mult cu fotbalistii anilor 80...dar nu e lasat sa faca ce vrea el, iar autogolurile le-a dat fara sa vrea!! Alearga mult, se bate pentru fiecare minge, nu comenteaza aiurea, si isi vede de joc... dar daca ceilalti au un stil diferit, e normal sa nu se integreze bine in joc ;)

Pepe moreno...e jucator? Stiti cu cine seamna? Seamana cu Claudiu Raducanu ;) (Block notes si masina yacht) decat ca-i negru! Macar Raducanu a facut ceva pentru Steaua, chiar daca era pomanagiu... dar dadea el 2 3 sau 4 goluri pe meci?...DADEA ;) Va mai aduceti aminte de Ciocoiu?... a facut mai multe decat Neaga...Neaga mereu a fost la nivelul ligii II

Mendoza, golanski, zapata, Goian, emeghara, rada, nesu, Dica, Nicolita si habibou sunt singurii care merita sa ramana la Steaua.... restul PAAAA in frunte cu Neaga, Radoi, surdu si Lacatus ;) Sa mearga la FC Faurei

Daca e sa ne alegem antrenorii dupa ce au facut la Steaua, eu l-as alege pe Tudorel Stoica ;) Dar nu vreau asta, vreau un atrenor strain, care sa schimbe complet jocul si mentalitatea jucatorilor...

da tu de unde ai venit???:)) esti [...] rau!!nu ai nicio treaba cu fotbalul,in plus esti si tu un cioban!!dute [...] la dinamovisti,ca stelist nu esti asta-i clar!

Editat de moderatori!

milovan djilas07.04.2008 15:10

@borcescu_coposan

Lacatus a fost unul dintre cei mai mari jucatori ai Stelei si ai national;ei dupa 1984 si - cel putin la Steaua - pana in 1999. Deci, putina atentie, ca Laca chiar nu e un neica nimeni.

milovan djilas07.04.2008 15:14

'Tupac Amaru

Bine zis, Tupac.... Banel in echipa dintre 1984-1990 este o gluma proasta si Cireasa, Pistol sau Cojocaru i-ar fi dat clasa!

steaua_cristian07.04.2008 16:17

Forta Steaua!

In primul rand as vrea sa remarc evolutia lui Pepe Moreno ca a dat gol pentru a 3 oara la rand .

As mai vrea sa spun despre Dica care na prea facut mare lucru cum dealtfel nici Radoi nu a prea facut nik numai ca a dat sutul ala.

Goian a evoluat bine si a dat si un gol frumos exact cand era nevoie!

Concluzi:

Steaua a jucat bn numai ca a venit cam tarziu golu mai este de lucrat unpic la atac.Si dc na jucat Dayro?

Multumesc FCSTEAUA.RO pentru cadou ;)!

Gabyc07.04.2008 16:44

Se pare ca multi din cei ce au postat dupa mine nu miau citit postul(nici nu ma asteptam).In ceea ce am vazut in posturile voastre multi va credeti antrenori.Daca e asa de ce nu va inscrieti la scoala de antrenori,va luati licenta pro si mergeti voi sa antrenati Steaua daca sunteti si va credeti asa buni?

Cum spunea cineva de aici Lacatus vrea deocamdata sa castige meciul.Daca ati urmarit meciul pana la capat ceea ce nu cred ca au facuto jumatate din cei ce au postat aici acele critici ati fi vazut ca dupa golul lui Goe sa jucat frumos pase cu calcaiul pase din prima.Nu vreau sa credeti ca ma dau mare sau nu stiu ce Sincer ceea cei lipseste Stelei e ca unii jucatori au pierdut pofta de a juca fotbal.Multi il criticati pe Dica.ei bine el a fost asezat in asa mod in cat sa fie util nu sa iasa in evidenta.In anii trecuti el era responsabil cu golurile acum nu mai este pentru ca sunt pepe, mendoza, si altii.El trebuie sa fie subtil sa atraga jucatorii adversi dupa el pentru ca echipele adverse il stiu ca pe un jucator pe care se bazeaza atacul Stelei.ei bine nu e asa. acum a scapat de acea povara si e pus sa le faca loc la atacanti.

P.S sa vedeti criticile de acum.

dax4707.04.2008 17:18

Mai sunt 7 etape, 21 de puncte puse in joc. Avem nevoie de toate aceste puncte ca sa fim siguri pe titlul de campioana. E bine ca am ajuns chefereul din urma. Am avut noroc cu Pandurii si trebuie sa le multumim.

Insa mai avem meciuri de foc. Mai ales cel cu eterna noastra rivala, pisicutele. De-ar apara Lobo la fel cum a aparat si in meciul contra chefere ar si perfect. :) Dar nu cred ca va fi asa de aerian.

O seara cu rezultate favorabile noua - cadou pentru Marius Lacatus.

La multi ani pe banca Stelei, dar la si mai multe victorii !

Forza Steaua !

Razvypitesti07.04.2008 20:07

vreau și eu poze cu coregrafia de la acest meci dacã aveți.

armanovici07.04.2008 21:04

HOPA...Nu se mai sesizeaza nimeni din presa ca in Germania s-a oprit un meci in minutul 35 parca pentru ca o fumigena a fost aruncata in teren...Sunt curios ce decizie se va lua.

Copos, Zotta, nu mai aduceti in discutie meciul respectiv la apel?

rez07.04.2008 22:38

de ce nu pune nimeni golurile meciului?

IAMLEGEND07.04.2008 22:50

Forza Steaua!!!...si nimeni altcineva:)

DanStan08.04.2008 01:28
La sfarsitul campionatului, ce vrem? Sa strigam campionii sau sa`i vedem ce incultii aia de la CFR in frunte cu Mureseam care atunci cand da o declaratie nu stie sa faca pauza si vb fara noima si parca fara sa respire sa se bucure de campionat?

Io la sfarsitul campionatului as vrea sa vad echipa jucand in asa fel incat sa am incredere ca la toamna as putea vedea figuri de italieni, spanioli, englezi, francezi sau nemti ofticati pentru ca echipa lor a fost umilita de Steaua Bucuresti. Da' de ce sa visam noi la lucruri irealizabile cand ne putem excita suficient la gandul ca am ofticat niste neica nimeni gen Muresan, Andone, Borcea, Zotta, Rada, Chiotea, Stiucan si altii ca ei ?

«15678»