Adica ,Rada vreti sa spuneti ca in acest moment nu e mai bun ca Ghionea?Nu merita bagat si el 10-15 minute acolo??
Cand defensiva echipei merge perfect la ce sa faci schimbare? Golanski a iesit ca era accidentat.. ce fundas lateral mai aveam pe banca? Doar Nicolita mai jucase acolo, deci logica schimbarea. Rada e jucator de picior stang, deci el in cel mai rau caz putea juca fundas stanga, chiar daca nu a mai jucat acolo niciodata.
Dica e mana moarta de ceva vreme!!Nici macar nu mai e ca pe vremuri, cand facea un meci prost ,da dadea un gol sau o pasa de gol si se scotea basma curata pe final!!Daca tot am stat in ploaie si in frig peste 2 ore jumate,nu meritam si noi macar putin spectacol??
Legat de Dica, ai dreptate. Ar trebui jucat Dayro. dar vezi veri Becali...
Am citit si eu acum tot ce ati scris voi.Sincer mi se face greata de ce spun unii dintre cei ce spun ca sunt stelisti.Nu ii contrazic pentru ca fiecare are dreptul la opinie.Mie personol mia placut meciul din seara asta.Voi ati vrut sa vedeti fotbal frumos, mie unul mia parut frumusel meciul din seara asta.Ca sa va explic de ce spun asta e urmatoarea
1:Am dominat meciul de la cap la coada
2:Ei sau aparat pe 2-3 linii trecand cu greu de aceasta autobaza.(vreti sa jucam frumos?cu echipe de astea nu se poate.ex cu chefere am jucat frumos primele 70 min pentru ca au jucat si ei nu sau aparat)
3:Ei au avut primul sut pe(spre) poarta in minutlu 75(cred ca dovedeste multe acest lucru)
4:Multi lati criticat in meciurile trecute pe pepe ca nui atacand ,etc,etc acum ce faceti?vad ca majoritatea v-ati schimbat parerea.
5:Ati spus ca Laca nui antrenor.Eu cred ca este are 6(7) victorii la rand ceea ce nu poate sai ia nimeni.De ce am pus(7) asa? pentru ce meciul cu ciorile sa decis la masa verde.
6:Multi lati vrut pe Neaga in teren acum joaca de ce il criticati?
7:Dayro din cate stiu are probleme de sanatate nici nu a fost inclus in loc.Daca tineti minte a fost suspectat de apetincita.
8:Lati vrut pe plesan in locul lui Lovin.De ce il criticati acum?Nu voi erati cei care il laudau?
9:Cu o echipa care iese la joc putem sa jucam fotbal dar cu echipe mici precum cea din meciul asta si cu cartu antrenor nu ai ce face.
10CONCLUZIA: Invatati fotbalul(nu ma laud ca stiu mai multe ca voi) si nu mai criticati pentru ca tot voi veniti dupa 2-3 meciuri cu parerea schimbata.De asta am ales sa comentez aceste lucruri mult dupa terminarea meciului ca sa nu spun la nervi sau la alteceva aceste cuvinte.
foarte frumos post. Felicitari.