Pai de ce nu asteptati sa se inchida perioada de transferuri?Sa vedem ce jucatori or sa vina si apoi mai vorbim.Daca ne-ar fi exclus din CL atunci se alegea praful.Cum sa nu-l aperi pe Becali cand vezi ca astia din presa ne-au tocat pana acum cu coruptia si dupa o luna vine UEFA si spune ca in legislatia lor nu este interzisa premierea adversarilor?
Ce sa asteptam? Mendoza si Pepe sunt dati afara pentru ca au salarii prea mari. In aceste conditii, la ce transferuri sa ne asteptam?
De ce se alegea praful daca ne-ar fi exclus din CL? Este cumva obligatoriu sa jucam acolo? Becali, anul acesta, nu a facut investitii pentru a intra in Liga. Cel putin nu le-a facut cu cap(indirecte in loc de intarirea echipei).
"Cum sa nu il aperi pe Becali?" Hai sa fim seriosi. Becali le-a dat toate motivele. Ingerasii spre Cluj, alergatura dupa bistriteni, si multe altele au dat prilejul acestor speculatii.
Tu realizezi faptul ca noi oricum pierduseram titlul in ultima etapa? CFR a judecat foarte inteligent, bazandu-se pe cretinismul creditorului. Si daca se incurcau de U Cluj, flagrantul era pregatit. Oricum eram depunctati, si Paszkany & Co. luau titlul. Ce a facut posibil acest scenariu? Ia gandeste-te...
Daca nu am avea un patron de club precum Becali, ci unul linistit care sa isi vada de treaba, cum ne-ar mai ataca presa? Ca am castigat cu UTA chinuit? Ca am pierdut cu Poli Iasi? Pentru ca a vorbit de vestitele "butoane", orice victorie a Stelei a fost pusa sub semnul intrebarii. Munca baietilor a fost denigrata. Presa din asta traieste.
Daca nu pleaca, vom avea aceeasi soarta si anul viitor. Omul nu se poate abtine. Asta e ideea lui de a face performanta.