FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1789101125»
Bogdan4Steaua08.06.2008 16:41
Pai de ce nu asteptati sa se inchida perioada de transferuri?Sa vedem ce jucatori or sa vina si apoi mai vorbim.Daca ne-ar fi exclus din CL atunci se alegea praful.Cum sa nu-l aperi pe Becali cand vezi ca astia din presa ne-au tocat pana acum cu coruptia si dupa o luna vine UEFA si spune ca in legislatia lor nu este interzisa premierea adversarilor?

Ce sa asteptam? Mendoza si Pepe sunt dati afara pentru ca au salarii prea mari. In aceste conditii, la ce transferuri sa ne asteptam?

De ce se alegea praful daca ne-ar fi exclus din CL? Este cumva obligatoriu sa jucam acolo? Becali, anul acesta, nu a facut investitii pentru a intra in Liga. Cel putin nu le-a facut cu cap(indirecte in loc de intarirea echipei).

"Cum sa nu il aperi pe Becali?" Hai sa fim seriosi. Becali le-a dat toate motivele. Ingerasii spre Cluj, alergatura dupa bistriteni, si multe altele au dat prilejul acestor speculatii.

Tu realizezi faptul ca noi oricum pierduseram titlul in ultima etapa? CFR a judecat foarte inteligent, bazandu-se pe cretinismul creditorului. Si daca se incurcau de U Cluj, flagrantul era pregatit. Oricum eram depunctati, si Paszkany & Co. luau titlul. Ce a facut posibil acest scenariu? Ia gandeste-te...

Daca nu am avea un patron de club precum Becali, ci unul linistit care sa isi vada de treaba, cum ne-ar mai ataca presa? Ca am castigat cu UTA chinuit? Ca am pierdut cu Poli Iasi? Pentru ca a vorbit de vestitele "butoane", orice victorie a Stelei a fost pusa sub semnul intrebarii. Munca baietilor a fost denigrata. Presa din asta traieste.

Daca nu pleaca, vom avea aceeasi soarta si anul viitor. Omul nu se poate abtine. Asta e ideea lui de a face performanta.

MoWeed08.06.2008 16:44
Daca nu pleaca, vom avea aceeasi soarta si anul viitor. Omul nu se poate abtine. Asta e ideea lui de a face performanta.

De fapt ideea lui nu e sa faca performanta ci sa apara la televizor cat mai mult.

Prostu nu e prost destul daca nu e si fudul....

DanStan08.06.2008 17:12
ORICINE AR VENI IN LOCUL LUI Becali NU VA PUTEA FACE MAI MULT DECAT A FACUT EL.De ce?PENTRU CA INCASARILE CLUBULUI DIN ACEST MOMENT NU-I PERMIT SA BAGE MAI MULTI BANI.

In regula. Daca un alt finantator va face exact ce a facut Jiji dar

- va evita se expuna aiurea la TV si in presa doar pentru a-si consolida propria imagine,

- va evita sa transforme clubul intr-o plantatie de sclavi unde el taie si spanzura pe cine si cand are chef doar pe principiul 'c-asa vrea muschii lui'

- va evita sa implice clubul in scandaluri idioate si

- nu va fi obsedat sa demonstreze boborului zi si noapte cat e de potent financiar si cum ii 'face' el pe toti

atunci ... noul finantator va fi perfect. Jiji poa' sa-si faca bagajele linistit.

P.S : 'exact ce a facut Jiji' insemna ca va credita clubul si va face tot posibilul sa-si recupereze investitia. Ar fi de preferat sa-i lase totusi pe profesionisti sa-si faca treaba si sa nu se implice aiurea in ceva ce nu stie.

Cum sa nu-l aperi pe Becali cand vezi ca astia din presa ne-au tocat pana acum cu coruptia

'Astia care ne-au tocat cu coruptia' l-au pupat in kur chiar pe marele Jiji vreo cativa ani. I-au publicat mii de fotografii, sute de declaratii tembele, l-au filmat din toate unghiurile, i-au inregistrat pe banda fiecare aberatie. L-au ridicat in slavi, i-au periat imaginea. Nu pe a Stelei, pe a lui, desi era vorba de ziare si emisiuni 'de sport'. Nu la jucatorii Stelei faceau coada gaozarii si curvele din presa 'sportiva' ci la Jiji. El dadea declaratii in numele echipei, el isi etala muschii, el castiga meciuri, el dadea vina pe orice altcineva cand echipa pierdea. Cu ocazia aia Jiji a demonstrat ca stie sa-si faca publicitate si sa-si intretina imaginea publica. Atunci insa cand a fost necesar ca Jiji sa se preocupe de imaginea Stelei ... nu s-a intamplat nimic ! Omul care era periat de presari tacea malc atunci cand exact ACEIASI presari injurau Steaua. Omul care se urca pe Maybach in Piata Universitatii nu misca un deget atunci cand era vorba sa ia atitudine impotriva articolelor insultatoare de cea mai joasa speta aparute in presa dupa meciul de la Middlesbrough si dupa alte meciuri. Si acest om (?) trebuie APARAT ?

victor09.06.2008 07:05
@victori oaie neagra , o singura intrebare iti pun :

Ce inseamna pentru tine urmatorul citat : "Decat sa ma duc eu in jos , mai bine se duce Steaua."

Ca tot vorbim de marele stelist oaie-sef.

voinicule, vezi ca marele stelist Lacatus (care in tot acest scandal produs pana la urma de neputinta lui nu a gasit de cuviinta sa iasa macar o data public sa apere Steaua) isi petrece o vacanta de vis in antalya alaturi de bunul sau fin si prieten Danciulescu, calaul din 4 mai 2008. adevarul e ca prietenia bate Steaua si oamenii de onoare simt nevoia unei relaxari, BINEMERITATE, dupa un sezon greu si fructuos! finul la brat cu nasul, dincolo de rivalitatile suporterilor!? ce imagine idilica si plina de sensuri!

asta ca sa punem lucrurile la punct despre cine este cu adevarat vinovat si cat de atasati culorilor steliste sunt anumiti cetateni!

Bogdan4Steaua09.06.2008 07:46

Victor, Danciulescu si-a facut datoria pentru Dinamo. Il respect ca si jucator, ca si om pentru acest lucru. Ce ai fi vrut, sa se dea la o parte pentru ca e finul lui Lacatus? Sau ce doreai, ca Lacatus sa il fi rugat sa o lase mai moale? Tocmai, aici este vorba de onoare, si de asta au dat dovada ambele personaje. Respect pentru ambele persoane in acest caz! Daca il punem la zid pe Lacatus pentru ca isi petrece vacanta cu finul sau, care nu s-a dat la o parte, no comment. Cam asta e gandirea lui Becali. Cu bani si amicitie cumparam tot, chiar si onoarea, profesionalismul unui om.

De aceea mi-a starnit dezgust la momentul respectiv acea milogeala a lui Zenga pe langa Landi, sperand sa ii cedeze meciul cu FC National.

MoWeed09.06.2008 07:51

@Victor

Am mai discutat asta, Danciulescu si-a facut treaba indiferent de relatiile de rudenie ceea ce este si normal intr-un fotbal profesionist.

Si ce daca merge in vacanta cu Danciulescu? Care e problema? nu-mi spune ca toti prietenii tai sau toate rudele tale sunt stelisti.

Gandesti exact ca Becali....

Marius09.06.2008 08:03
Tocmai, aici este vorba de onoare, si de asta au dat dovada ambele personaje. Respect pentru ambele persoane in acest caz! Daca il punem la zid pe Lacatus pentru ca isi petrece vacanta cu finul sau, care nu s-a dat la o parte, no comment.

Bogdane, imi dai voie sa nu-l respect (ca sa spun intr-o maniera... civilizata) pe maestrul Laca pentru ca nu a aparat Steaua in niciun fel in acest scandal?

Tocmai el, Fiara, gloria, antrenorul, simbolul a gasit de cuviinta ca in aceste momente sa se lafaie pe plaja... Si astfel imi vin in minte doua momente:

1. Lacatus sare la gatul (la propiu) translatorului de la Poli Timisoara, care e si el un profesionist, si-a facut datoria ca si Danciu. Deci maestrul sare sa-l bata pe omul ala, dar in momentele in care Steaua este acuzata in cel mai mizer mod din ultimii ani, nu se sinchiseste sa spuna macar 2 cuvinte. Sigur, o sa-mi spui ca a ales acesta cale, nu doreste sa creeze conflicte, vrea liniste la echipa, etc. Dar oare in cazul acelui nefericit translator nu avea exact aceleasi optiuni? Putea sa sara (ceea ce a facut) sau putea sa evite un conflict. La fel acum, putea sa "sara cu declaratia" (ceea ce N-A facut) sau sa stea linistit pe plaja.

2. Imi amintesc de unu', mai "nestelist" el asa de felul lui, unu' care a venit de prin Constanta, intai la Sportul... un traseist in fotbal ce sa mai, un mercenar, care in momentul cand Steaua a fost atacata de un oarecare (care i-a fost antrenor si mentor) a luat avionul si a venit din Turcia in Romania pentru a apara clubul... Mai mult, acelasi oarecare (nu merita sa-l numesc, el nu e idol sau legenda ros-albastra ca maestrul), a refuzat sa-i faca jocurile jegului de cioban si a demisionat in secunda doi, atunci cand jijica "s-a implicat"... Gandul imi fuge la acelasi idol, caruia i s-a facut echipa in direct la Realitatea TV (ma refer la meciul din Groapa)...

Bafta voua!

MoWeed09.06.2008 08:10

@Marius

Acum suntem vinovati, nu ai ce zice. Suntem atacati misel dar pe buna dreptate dupa gestul inconstient a lui Becali. Ce ar putea sa zica? Sa fie de-a dreptul penibil si sa declare ca banii aia erau pentru un teren desi stim prea bine cu totii pentru ce erau?

Intr-adevar ar putea sa le raspunda jegurilor de Iancu, zotta si altii care au cerut scoaterea noastra din CL sau retrogradarea. Dar nu e treaba lui, el e antrenor si din cate imi amintesc au mai fost antrenori suspendati pentru ca au raspuns atacurilor la cluburile lor. Conducerea ar trebui sa le raspunda dar Ilie si Argaseala sunt ocupati cu altele iar Jiji face circ la TV. La pariu ca daca le-ar raspunde ar fi suspendat de comisiile FRF?

Cat despre Hagi sunt complet de acord cu tine, doar ca in momentul in care a facut conferinta de presa nu avea nici o calitate oficiala in cadrul clubului Steaua. Daca Lacatus le-ar raspunde acum acestor jeguri in nume personal presa tot ar interpreta ca raspunsul clubului.

Marius09.06.2008 08:13
Dar nu e treaba lui, el e antrenor? Conducerea ar trebui sa le raspunda dar Ilie si Argaseala sunt ocupati cu altelel. La pariu ca daca le-ar raspunde ar fi suspendat de comisiile FRF?

Vaaaaaaaai, dar era cumva treaba lui sa-l plesnesca pe translatorul ala?

Sau sa te intreb altfel, l-ar fi interesat pe maestru gestul omului ala daca nu erau in tribuna 20.000 de oameni care sa-i vada "actul de vitejie"?

Asta ca tot vorbim de atitudini duplicitare...

Dar suntem off-topic, asa ca o sa mut astea imediat

MoWeed09.06.2008 08:18

Atentie Marius nu am zis nimic despre gestul ala. Nu era treaba nimanui sa-l loveasca pe translator si daca te vei uita vei observa ca nu am zis niciodata ca acel gest era unul normal..

Nu cred ca il intereseaza daca erau 20.000 de oameni, a fost un gest la nervi la fel ca si conflictul cu Trica de la meciul cu franarii din Cluj...

Voi felicitati conducerea ca nu se implica in scandaluri desi asta ar fi treaba lor sa raspunda atacurilor, dar criticati antrenorul ca nu face asta desi stiti prea bine ca intr-un campionat de spagangii ca Liga 1 ar fi fost suspendat repede...

Marius09.06.2008 08:22

Nu dragul meu MoWeed...

Maestrul iubit a reactionat diametral opus in doua situatii cat se poate de similare...

1. Translatorul a jignit Steaua si suporterii ei prin acel gest, Laca l-a pocnit

2. Jabba, Porumboiu, Muresan & rest of shit au jignit Steaua si suporterii ei prin declaratiile total imbecile, Laca sta la plaja.

Punct.

Nu ma intereseaza ce fac Ilie sau Argaseala, ei nu-s idoli in Ghencea, ei n-au pocnit oameni pentru a apara Steaua.

MoWeed09.06.2008 08:30

Eu iti inteleg punctul de vedere, dar declaratiile lui nu ar face decat sa creeze noi si noi scandaluri. Mie unul mi-au ajuns atatea scandaluri, mai ales ca presa ar interpreta gresit declaratiile. Tot pe Laca ar cadea vina ca de ce s-a gasit el antrenorul sa comenteze.

Cred ca Lacatus a facut cel mai inteligent gest prin neimplicarea in acest scandal. El sa le raspunda pe teren prin echipa antrenata de el nu pe la televizor. Ma bucur ca nu le-a dat celor din presa raspunsul care il asteptau pentru a creea alte scandaluri.

Gestul cu maseorul a fost facut intr-un moment in care am pierdut 2 puncte foarte importante acasa. Era nervos, a fost un gest facut la cald si nu cred ca acum daca s-ar intalni cu acel personaj l-ar lua la bataie.

Argaseala si Ilie nu o fi idoli in Ghencea, cel putin nu ca Lacatus dar aceste raspunsuri sunt treaba lor. Pe ei nu ii critici ca nu isi fac treaba.....

Bogdan4Steaua09.06.2008 08:39

Marius, sunt doua situatii diferite. In primul caz, Laca era la fata locului, a reactionat violent la cald. Frustrarea a fost mare, am luat un gol stupid, am fost incurcati de una dintre putinele echipe de catre care nu am fi vrut sa fim incurcati, iar translatorul NU SI-A FACUT DATORIA, ci a comis un gest total deplasat. Laca l-a plesnit. Punct.

Cu totul alta problema in ceea ce priveste jignirile. Ce sa faca Lacatus? Sa declare ca banii de la Cluj erau pentru terenuri? Una e sa te iei de istoria Stelei(aici reactioneaza o gramada de foste glorii, inclusiv Lacatus) si alta e sa incerci sa raspunzi unor atacuri care il au ca principala tinta pe Becali. Cand creditorul vorbeste de butoane, ce rost are sa iesi in fata sa zici ca jucam cinstit? Oricum, de Iancu si Porumboiu ne-am plictisit cu totii. Antrenorul ar putea sa aiba o anumita pozitie, exprimata intr-o conferinta de presa, in cazul in care se loveste in jucatori sau in emblema clubului. Antrenorul nu trebuie sa intre in polemici gen depunctari, pentru ca, sa fim seriosi, meritam depunctarea judecand dupa regulamentul actual.

Marius09.06.2008 08:44

Bogdane, un singur lucru

Niciodata Jabba & Co. nu au pomenit de geigei... Tot ce au spus a fost despre Steaua (Cea mai corupta echipa, Steaua trebuie retrogradata, etc.). La faza trebuia sa reactioneze gloria, idolul, nu antrenorul... Trebuia o reactie tocmai pentru ca se lovea in club, in traditie...

In fine, probabil ca in toamna o sa avem toti aceeasi parere...

Virgil09.06.2008 08:47

Interesant topic. Pe zi ce trece devine tot mai interesant. Mai mai mai... cate pasiuni mai starneste. Felicitari celui care l-a initiat. :laugh:

LE Am glumit, desigur.

Bogdan4Steaua09.06.2008 09:14
Bogdane, un singur lucru

Niciodata Jabba & Co. nu au pomenit de geigei... Tot ce au spus a fost despre Steaua (Cea mai corupta echipa, Steaua trebuie retrogradata, etc.). La faza trebuia sa reactioneze gloria, idolul, nu antrenorul... Trebuia o reactie tocmai pentru ca se lovea in club, in traditie...

In fine, probabil ca in toamna o sa avem toti aceeasi parere...

Da, dar de ce se tot vorbeste de Steaua ca fiind o echipa corupta? Nu cumva tocmai din cauza lui Becali si a butoanelor lui blestemate? Inainte de aberatiile creditorului, dinamovistii erau facuti blatisti pe aproape toate stadioanele. Acum suntem in aceeasi oala cu ei, ceea ce ma face sa cred ca:

1. Reprosurile vizeaza ultimii ani ai Stelei, deoarece inainte eram primiti bine(exclud stadioanele rivalelor Dinamo si Rapid), poate nu cu simpatie, dar cu RESPECT. Cu respect pentru istoria acestui club, pentru performantele de netagaduit, unice in Europa de Est.

2. Data fiind constructia psihicului uman, cele mai recente "ispravi" caracterizeaza o entitate, in speta clubul Steaua. Si cum Becali se bate cu pumnul in piept ca am revenit in lupta pentru titlu pentru ca "S-A BAGAT EL", da-mi voie sa acord clementa celor care ne categorisesc drept trisori, desi nu sunt deacord cu ei.

Replici fara logica de genul "Steaua echipa comunista" au fost si vor fi mereu, nu are rost sa ii mai luam in seama, pentru ca oricat te-ai zbate sa ii explici unui puscarias precum Iancu istoria Stelei, infectul va debita in continuare aceleasi prostii. Au sarit cu totii la gatul lui la primele abateri, nu are rost sa zbieram de fiecare data cand acest putregai loveste in Steaua, pentru ca are aceeasi placa zi de zi, nu vine cu nimic nou.

Marius09.06.2008 09:20

Ca sa nu fiu inteles gresit, NICIODATA nu am sa-i scuz iesirile sau actiunile ciobanului. NICIODATA nu am sa-l sustin... Exista deja un idol care face lucrurile astea foarte bine...

Virgil09.06.2008 09:39

Ce bine ar fi fost daca Piti nu l-ar fi adus pe Gigi la echipa. In conjunctura de atunci ajungeam probabil la retrogradare si banuiesc ca nu s-ar mai fi bagat niciun stelist adevarat sa ne scoata. Am fi alternat intre A si C permanent, dar ar fi fost liniste. Muresan, Iancu sau ziaristii odiosi nu ne-ar fi deranjat nici cat negru sub unghie. Ce bine ar fi fost. Atunci sa fi vazut cati stelisti ar mai fi venit la meciuri disputate la orele pranzului, cati ar fi trecut la Rapid, cati la Dinamo, cati la CFR?

Domnilor, cand esti sus exista si probleme si daca printr-o intamplare Becali ar fi fost nu stiu ce lincetiat sau ar fi fost altul in locul lui, probabil ca problemele nu ar fi fost mai putine. Nu vedeti cum isi fac treaba astia? Federatie, ziaristi, comisii? Dupa cum bate vantul.

A trebuit sa castige Dinamo campionatul acum 2 editii? L-a castigat detasat. A trebuit sa castige CFR in editia care a trecut? L-a castigat in aceleasi conditii in care l-a castigat si Dinamo. Cu arbitrii lor, cu oamenii lor la tragerea la sorti a arbitrilor, cu blaturile ordinare. Cine ar fi stat calm si ar fi acceptat cu umilinta? Doar un nebun sau unul caruia nu-i pasa de bani.

Poate va vinde Gigi, poate nu va mai finanta echipa, poate vom fi la retrogradare, poate vom retrograda. Sa ne linistim odata.

MoWeed09.06.2008 10:02

@Virgil

De acord cu tine ca am fi fost atacati si daca era altul nu Becali.

Anul asta CFR a reusit sa ia campionatul tocmai datorita lui Becali. Erau multi anti-stelisti dar datorita modului neprofesionist in care conduce clubul si a declaratiilor cretine, Becali i-a ajutat sa se uneasca impotriva noastra.

Daca patronul nu declara in mod inconstient ca el apasa butoane, nu declara ca a dat spaga la arbitrii, nu aparea la televizor sa-i atace pe toti adversarii, nu se umilea in Stefan cel Mare si asa mai departe, campania lor anti-Steaua nu ar fi fost credibila.

Dar asa ce sa creada suporterii cand Becali impune jucatori in echipa si se lauda la victorii ca e meritul lui?

Nu zic ca Becali nu are merite. A fost primul patron care nu a dat drumul la jucatori, a creeat o echipa puternica in 2006 comparativ cu posibilitatile financiare de atunci. Dar cu timpul a devenit tot mai dependent de aparitiile la televizor si a transformat Steaua intr-o afacere din care scoate profit si intr-un instrument electoral....

Marius09.06.2008 10:05
Dar asa ce sa creada suporterii cand Becali impune jucatori in echipa si se lauda la victorii ca e meritul lui?

Ca avem un antrenor care e doar de decor? Intreb si eu, nu dau cu paru'...

MoWeed09.06.2008 10:07

@Marius

Da, asta sa creada...

Chiar daca nu e mereu asa, altfel nu imi explic titularizarea lui Banel decat prin faptul ca este impus de catre patron in echipa. Din pacate datorita declaratiilor tampite a lui Becali si meritele pe care le are Lacatus sunt imputate tot ciobanului. Nu cred ca vine oierul si ii face primul 11 lui Lacatus, eventual impune 1-2 jucatori in primul 11 dar normal ca lumea va crede ca Lacatus este pus acolo doar de decor. Ma indoiesc ca Becali i-a antrenat pe jucatori la fazele fixe de exemplu....

Lacatus nu este un antrenor de decor, trebuie sa recunosti si tu ca are meritele lui in parcursul din primavara asta. Dar sa neg ca accepta unele directive venite de la patron ar insemna sa neg evidentul.

Din pacate oricare antrenor ar veni, va trebui sa accepte asta sau va sfarsi ca Hagi...

fsorini09.06.2008 10:48
Bogdan4Steaua09.06.2008 10:54

Nu are sens sa mutam problema in curtea lui Lacatus. Nu o fi el mare antrenor, dar nu el reprezinta problema.

Asa cum bine a mentionat MoWeed, orice antrenor care vine la Steaua vine cu riscul de a fi mereu bruiat de Becali. Lacatus a acceptat tacit acest lucru cand a venit la Steaua. De ce? Pentru bani? Ma indoiesc. Daca acesta era motivul, putea sa ramana presedintele Stelei, sa fie toata ziua la 4 ace intr-un birou, si sa castige suficient. Pentru ca si-a dorit sa antreneze Steaua si in consecinta si-a calcat pe mandrie si a acceptat un om precum Becali drept patron.

De doua lucruri sunt dezamagit in cazul lui Lacatus.

1. Faptul ca ii permite lui Becali sa se bage la echipa.

2. Faptul ca nu il infrunta pe creditor; in momentul in care Mendoza a fost indepartat pentru ca era platit prea bine, antrenorul a acoperit acest lucru dand vina pe lipsa de seriozitate a peruanului.

Sa ne gandim putin. Peste Zenga s-a bagat, iar ulterior l-a curatat. Peste Protasov nu s-a putut baga, pentru ca ucraineanul era sobru si impunea respect. In aceste conditii, Becali a renuntat la acesta, in conditiile in care un antrenor care facuse din Steaua o masina de fotbal putea fi tinut la echipa daca i se oferea un contract beton. A urmat carpa Olaroiu, omul ideal pentru Gigi, care ar fi albit in Ghencea daca nu mergea pentru bani multi la arabi. A venit Hagi, un tehnician slab, dar cu un caracter puternic. Si-a dat demisia destul de repede. Apoi a venit Lacatus.

Trebuie sa intelegem faptul ca si in cazul plecarii lui Lacatus, Becali va aduce tot o marioneta, pentru ca asa gandeste el.

stelistul stelist09.06.2008 10:58

un lucru e clar ca lumina zilei (nu ca razboinicului luminii) e acela ca Jiji becalinho trebuie sa-si faga bagajele si sa decoleze din Ghencea

mihaicc09.06.2008 11:16

Am si eu o intrebare:voi va bucurati atunci cand castiga Steaua?nu cred ca aveti vreo treaba cu echipa asta

«1789101125»