FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«15678925»
weeezer29.05.2008 15:10
inchei spunand ca 2007-2008 a fost un an ratat pentru Steaua. vinovat este chiar Becali care a incurajat experimentele Hagi si Lacatus. nici unul din acestia nu poate fi comparat cu Zenga, Protasov sau Olaroiu

Si Zenga a fost tot un experiment. Unul reusit, de acord, dar un experiment. La fel cum va fi si in viitor orice antrenor care nu va mai fi antrenat decat la o echipa net inferioara (ca palmares, pretentii si forma de moment) Stelei. In situatia de fata antonimul cuvantului "experiment" e "certitudine". Iar Lacatus este cel putin "la fel de certitudine" cum era Zenga la momentul venirii sale la Steaua. Subliniez, nu contest opinia ta conform careia Lacatus nu ar fi de Steaua, ci strict ideea citata mai sus.

in concluzie: degeaba vorbiti voi de Oli, ca ala era om adevarat si un bun profesionist

Ti-am dat dreptate in randuri repetate, dar ca Oli era un bun profesionist, ma abtin. Adu-ti aminte de biletele doar, atat. Nu contest performantele pe care le-a avut, nu ma exprim asupra valorii omului Olaroiu, dar un bun profesionist nu pot sa-l numesc, cand stiu cate a acceptat/inghitit din partea lui Gigi.

@Victor

Raspunde te rog si la ce a intrebat I.N.Money, legat de pretentiile financiare ale clubului Independiente in schimbul cedarii definitive a lui Pepe Moreno. Atunci cand imprumuti un jucator, cu posibilitate de cumparare la finalul imprumutului, nu este specificat si un pret pentru care il poti lua? Si daca da, atunci ce drept au ei sa ridice pretentiile, de la 1.7 milioane USD la 1.7 milioane EUR?

MoWeed29.05.2008 15:51
in concluzie: degeaba vorbiti voi de Oli, ca ala era om adevarat si un bun profesionist, iar numele lui va ramane legat de revenirea noastra in UCL, de semifinala din UEFA si de triumful de la Kiev. macar sa atinga jumatate din aceste performante si alde Lacatus sau Hagi?!

0li nu stiu cum era ca om(desi faptul ca statea capra la Jiji doar pentru a-si pastra locul de munca spune multe) dar profesionist nu era in nici un caz. Daca a acceptat imixtiunea patronului numai profesionist nu e..

Oricum mi-ai dovedit inca odata ca ai un caracter infect. Eu ti-am demonstrat ca nu am dominat campionatul nici macar cand noi aveam cele 14-15 milioane din CL(dupa calculele tale)timp de 2 ani la rand si celalalte echipe si-o luau de la elfii suedezi sau diversi ciprioti. De aceea ceea ce zici tu nu are sens... Tu in loc sa imi raspunzi ai incercat sa ma ataci, pentru ca asa face un om limitat cand nu mai are argumente. In loc sa recunoasca adevarul evident, trece la atacuri personale. Din acest raspuns imi dau seama ca tu esti un fel de Jiji mai sarac, dar asemanator la caracter cu el...

Nu sunt lipsit de logica, tu esti lipsit de logica cand repeti aceleasi argumente fumate

diana-cluj30.05.2008 10:48

Oare cum a fost posibil ca Steasa sa piarda titlul 2(doi) ani la rand :wall: :wall: ,in conditii cel putin penibile si din cauza aceleiasi echipe,adica Dinamo?Sufera Steaua de dinamodependenta?Daca anul trecut campioniana a fost Dinamo,anul acesta Campioana Fotbalului Romanesc este CFR Cluj.

Sa fie vorba de ghinion?De neglijenta?De blestemele celor pe care Steluta i-a furat?Ma refer la meciul brichetei magice,desigur.

Totusi,cel mai rusinos si cel mai greu de digerat amanunt il reprezinta faptul ca Steaua,echipa cu cei mai multi jucatori la nationala-nationala de la care lipsesc Bratu ,Danciulescu si Trica si a ramas Banel Jardel Tiganel- familiei Becali,a fost invinsa de CFR,o echipa cu 99,99999% straini.Asta cam spune unele lucruri despre "valoarea" lotului jucatorilor rosu-albastri. :thumbdown:

oricum,toate cele bune de la poalele Feleacului si succes in Champions League.

Aoleo,am uitat,Steaua NU joaca in CL,asa este...NU se va auzi imnul in Bucuresti ci NUMAI la Cluj-Napoca.da,da,da...Am uitat,am fost neatenta...

parca spunea Gigel ca daca CFR castiga campionatul se va spanzura!Anuntati-l ca avem in Cluj suficienta franghie si suficient sapun.Pentru el le vom vopsi in rosu-galben-albastru,ca un rrrrrrroman verde ce este...

MoWeed30.05.2008 10:53

Draga ia du-te tu mai bine la cratita sau sa dansezi la bara ca habar n-ai cu ce se mananca fotbalul...

Prostia franarilor ca tine ma amuza:)))

Auzi la ea Steaua nu joaca in CL=))))Femeie, documenteaza-te inainte sa vorbesti:)))

diana-cluj30.05.2008 10:58
Draga ia du-te tu mai bine la cratita sau sa dansezi la bara ca habar n-ai cu ce se mananca fotbalul...

Auzi la ea Steaua nu joaca in CL=))))Femeie, documenteaza-te inainte sa vorbesti:)))

Steaua va juca in preliminare,va fi in urna a 4-a valorica,nu?Va auzi Gigel imnul?

la cratita?Impreuna? :kisstogether:

Ogararu parca e la Ajax,nu?

DelPiero1030.05.2008 10:59

Nu stiu daca este femeie 'faptura' asta...eu o vad mereu pe bloguri,si sincer,nu prea pare sa aiba exprimare de femeie... :hmmm:

diana-cluj30.05.2008 11:01
Nu stiu daca este femeie 'faptura' asta...eu o vad mereu pe bloguri,si sincer,nu prea pare sa aiba exprimare de femeie... :hmmm:

"Multi ne credem Stelisti,dar cati dintre noi suntem cu adevarat?"Adevar graieste gura pacatosului...

delpiero ce crezi tu este irelevant...

MoWeed30.05.2008 11:01

Din nou nu stii nimic. Steaua daca va trece de turul preliminar va fi in urna a 3-a valorica in timp ce voi veti fi in mod clar in urna a 4-a valorica(aveti punctaj european 0).

Apropo voi nu aveti chiar 99% straini, iar "bricheta" nu a fost nici o hotie. Abia astept la anul sa vad cum impotriva voastra se vor inregistra scoruri record:)))

:stupid: cum de ti-ai dat seama ca Ogararu e la Ajax si ce legatura are asta cu prostiile care le debitezi?

@DelPiero10

O fi vreo copchila de 12-13 ani sau vreun copil franar pus pe glume

MoWeed30.05.2008 11:07

Sageata aia in sus se referea la tine.

Oricum nu pari a fi prea inteligenta(trebuie sa iti explic ce vreau sa zic pentru ca nu te prinzi singura), ar trebui sa te duci si tu pe la scoala. Poate iti mai dezvolti si tu "inteligenta" aia:))

Daca bricheta a fost hotie atunci concursul de stat capra in meciurile cu CFR dintre Rapid,dinam0 si Bistrita ce a fost?

Hai mai zi ceva ca ma amuzi=))

strezahuzum30.05.2008 11:46

Diana draguto, cred ca ai treaba si noi te retinem ... intelegi ? Du-te si sarbatoreste impreuna cu cele 3 "caprite" din finalul de sezon : Rapid-Dinamo-Gloria Bistrita. Ei se mai lauda si acum "Mandri ca am stat capra cu CFR" :rolleyes:

diana-cluj30.05.2008 11:46

Daca bricheta a fost hotie atunci concursul de stat capra in meciurile cu CFR dintre Rapid,dinam0 si Bistrita ce a fost?

Pai meciul cu Vasluiul ce a fost ?NU concurs de stat capra?Dar cel cu Mioveniul?dar cel cu Urziceniul unde Golanski juca handbal si arbitrul nu il vedea?

MoWeed30.05.2008 11:48

Meciul vostru ca Vaslui ce a fost? Dar meciul din tur cu Ceahlaul?

Nu incepe dispute de-astea pentru ca vei pierde, ati castigat mult mai multe puncte ajutati de arbitrii ca noi.

Tu esti de-aia ce crezi ca tot ce scrie in ziare e adevarat:))

Marius30.05.2008 11:50

Va reamintesc faptul ca sunteti off-topic. Va rog sa incetati.

diana-cluj30.05.2008 11:54
Meciul vostru ca Vaslui ce a fost? Dar meciul din tur cu Ceahlaul?

Nu incepe dispute de-astea pentru ca vei pierde, ati castigat mult mai multe puncte ajutati de arbitrii ca noi.

Tu esti de-aia ce crezi ca tot ce scrie in ziare e adevarat:))

Da,asa e cum spui tu...Sigur...Ai perfecta dreptate...Sigur,urmeaza sa fiu banata si nu sunt deloc surprinsa,asa este normal.Numai procedand astfel vom ajunge sa realizam legaturi spirtituale puternice intre toti suporterii din fotbalul romanesc.E bine si e util.Sa ne dam in cap,sa ii facem pe toti cei locuiesc in Transilvania"unguri",rapidistilor sa le spunem "ciori" si dinamovistilor "javre".Uite un mod constructiv de a vedea fotbalul.

MoWeed30.05.2008 12:01

Franaro ti-am dat mesaj privat pentru ca,dupa cum bine a zis Marius, eram off-topic. Daca vrei sa-mi mai zici ceva da-mi un mesaj pentru ca topicul asta este despre Steaua nu despre franarii tai

bijoux_bz30.05.2008 14:26

Steaua va juca in preliminare,va fi in urna a 4-a valorica,nu?Va auzi Gigel imnul?

la cratita?Impreuna? :kisstogether:

Ogararu parca e la Ajax,nu?

Steaua va fi in urna a treia spre deosebire de caile ferate care vor fi in urna a patra.

[...]

Editat de Moderatori

Adreseaza-te civilizat

ultrash31.05.2008 20:38

si p`aici a ajuns nimfomana asta de "diana-Cluj",cand scriam pe mysport aparuse si ea in vremea cand eu m-am retras,doamne ce ma mai enerva scroafa asta...doamne de`ati fi vazut toate articolele ei,toate commenturile tot se lega numai si numai de Steaua...o frustrata,o nebuna....da`ti`i ban unei asemenea specii de retardata...

mihaicc08.06.2008 09:19
Un lucuru este cert , Becali trebuie sa plece din Ghencea neaparat ! 2 > In locul lui trebuie sa vina un investitor care e dispus sa bage bani ft multzi in Steaua , de preferat sa fie un strain !

Si eu imi doresc sa castig la 6 din 49 .Cand o sa apara un astfel de investitor o sa fim cu totii alaturi de el.Trebuie sa fim realisti si sa nu mai visam la investitori ca Ambramovici.Ce mi se pare amuzant este faptul ca ,desi il criticati pe Becali toti ganditi ca el .El viseaza sa castige CL cu o echipa formata numai din romani ,iar voi visati la patroni care sa investeasca sute de milioane de euro in Steaua.Problema Stelei nu este patronul ca baga prea putin bani ci chiar noi suporterii.Cand vom ajunge la fel de potenti finaciar ca suporterii Barcelonei, Real sau Liverpool atunci vor veni si oameni de afaceri care sa investeasca sute de milioane de euro la echipa.Am fost in Barcelona si pentru a vizita Camp Nou am platit 17 euro si am stat 30 de minute la coada ca sa cumpar bilet.Ca sa nu mai vorbesc de magazinul oficial care cred ca are incasari similare cu incasarile unui mall din Bucuresti.Acolo nu patronii platesc salariile fabuloase ale jucatorilor ci suporterii.

stelistul stelist08.06.2008 09:24

bai nu va mai certati degeaba...Jiji nu va pleca de la Steaua . ce va face el daca nu il va mai baga nimeni in seama??? nu va suporta sa nu fie el in prim-plan

fsorini08.06.2008 09:25

Steaua este subiectul unei manipulari serioase in ultima vreme. Aceasta manipulare are ca scop final inlaturara lui Gigi Becali din pozitia de investitor. Orice manipulare pleaca de la un sambure de adevar pentruca altfel nu ar avea sanse de reusita (Gigi Becali face si spune multe prostii). Pe acest sambure de adevar se constuiesc scenarii care distorsioneaza adevarul pana la paroxism incercand aducerea manipulatilor in situatia de disperare (cu Gigi Becali la Steaua dezastrul e sigur, toti ne injura, ne-a facut de ras in tara si in strainatate). Dupa care cand disperarea este maxima manipulatorul le arata calea (dati-l jos, sunteti puternici, faceti revolutie, Steaua este prea mare ca sa patiti ceva rau, in voi este puterea...) . Calea lui prin care isi poate realiza scopurile. Acesta ca un arhanghel al dreptatii ii ia de mana pe manipulati si ii duce pe drumul pe care doreste el (Gigi Becali vinde Steaua cui a pregatit deja manipulatorul). Manipulatul devine de fapt acum instrumentul prin care manipulatorul isi poate realiza telurile.

Fiti inteligenti si nu cadeti in plasa manipulatorilor. Nu-mi spuneti ca nu se poate sa cadeti pentruca orice om poate fi manipulat. La fel am fost manipulati in dec 1989 cand am dat jos un rau pe care trebuia sa-l dam jos dar inlocuirea nu am gandit-o noi ci ei care ne-au manipulat. Ei au fost papusarii si noi papusile lor prin care ei au ajuns la putere. Daca ati ajuns la concluzia ca Gigi Becali si-a terminat treaba la Steaua cautati intai inlocuitorul lui, convingeti-va ca iubeste Steaua, ca are bani suficienti sa investeasa, ca nu are niciun motiv sa se alieze vreodata cu dusmanii Stelei si cand aveti omul atunci faceti ce trebuie sa-l convingeti pe Gigi Becali sa-i vanda clubul.

Bogdan4Steaua08.06.2008 09:28

Pe Tiriac l-am dat doar ca si exemplu, nu ca si pe o solutie. In ceea ce il priveste pe Porumboiu, voiam doar sa subliniez faptul ca in acest moment pana si acel agitator ar fi dispus sa faca transferuri mai constisitoare decat Becali.

metzzz08.06.2008 09:39

Bogdan4Steaua, nu te mai agita , ca unii nu prea inteleg logic. O ard deja cu teorii ale conspiratiilor si alte prostii. Eu unu m-am calmat ca nu are rost. Ori o fi Victor sub acoperire cine stie...

DanStan08.06.2008 10:29

1. mihaicc

Apreciez faptul ca ne povestesti de FC Barcelona. Nu apreciez insa faptul ca omiti un aspect esential : bugetul clubului FC Barcelona e PUBLIC. Pentru sezonul 2007-2008 incasarile planificate au fost de 315 milioane de euro iar cheltuielile de 300 milioane (din care 101 milioane salarii, 33 de milioane prime si 13 milioane alocate pentru achitarea unei parti a datoriilor clubului care in iulie 2007 se ridicau la 26 milioane euro).

Cand vom apuca ziua aia in care clubul Steaua va pune la dispozita publicului situatia sa financiara ?

Nu stim daca clubul are datorii si - fireste - nici fata de cine. Nu stim cat a investit Jiji si cu cat a creditat clubul. Nu stim nici cat au investiti si cu cat au creditat clubul alte persoane. Nu stim cam care-i nivelul total al salariilor si primelor platite la Steaua. Nu stim cat a investit Jiji de cand a preluat Steaua, cu cat a creditat clubul si cati bani a incsat in contul creditelor acordate. Nu stim daca nu cumva Jiji a incasat mai mult decat a investit/credtitat in ultimii 8 ani. Nu stim nici cati posibili sponsori au evitat Steaua de teama de a nu-si asocia imaginea cu marele politician megaloman si asa zis crestin.

Deocamdata nu stim nimic asa ca nu ne putem dori un conducator care 'sa investeasca sute de milioane' fiindca s-ar putea ca doar cateva milioane anual sa fie suficiente. Imi amintesc cum un alt coleg de forum - dl. Victor - ne povestea cum bugetul Stelei va fi de 6-7 milioane anul asta din vina lui Lacatus care 'le-a bagat altora in buzunar altora banii din LC'.

Din cate-mi aduc aminte Steaua urmeza sa incaseze din drepturi TV si din contractele de publicitate vreo 3 milioane de euro. Se poate spune deci ca 'investitia' (creditul) datorata grupului Jiji & family nu poate fi mai mare de 3-4 milioane anual. Ei bine, chiar atat de saraci sunt multimilionarii romani incat nu pot finanta clubul Steaua cu 3-4 milioane anual ? Hai 5, sa fie suma rotunda ? Si cand spun 'finanta' nu inseamna credit nerambursabil, ci niste bani recuperabili daca investitia este exploatata in mod profesionist.

2. ssorini

Manipulare ? Pai ce-a facut Jiji nu tot manipulare se numeste ? Ne-a spus cumva Jiji atunci cand a preluat Steaua ca doreste sa foloseasca clubul pentru a se lansa in politica, pentru a-si asigura aparitii zilnice la TV si in presa, pentru a-si populriza fanteziile mistico-meglomane ? Nu, fireste, el a declarat textual mai intai ca vrea sa 'ajute' Steaua iar apoi ca investeste pentru a construi un club puternic.

Dupa care a acaparat tot. Pentru 'dreptul' de a vedea sau citi o declaratie a unui jucator al Stelei trebuie sa inghitim 20 de declaratii imbecile ale unui oier care, obsedat de propria sa imagine e in stare sa afirme ca Steaua a beneficiat de toate manariile posibile doar pentru ca el e omnipotent, face ce vrea si nu-i e frica de nimeni si de nimic.

Ce se va intampla daca Jiji va vinde ctiunile si activele pe care le detine la Steaua ? Cel care le va cumpara va desfiinta clubul ? Adica va cheltui cateva zeci de milioane pentru a se juca de-a desfiintarea ? Ai auzit de vreun om de afaceri care sa faca o astfel de afacere ? Si cum ramane cu impactul pe care-l are Steaua la suporteri ? Cumparatorul va renunta la potentialul comercial pe care-l reprezinta cele cateva sute de mii de 'obsedati de Steaua' ? Ce va pune in loc ? Stelistii nu devin potai sau porumbei daca Steaua va fi distrusa. Pe multi stelisti ii va durea in pix de fotbalul romanesc dupa o astfel de actiune si asta inseamna pierderi economice pentru multi.

O ultima intrebare : de ce Jiji 'munceste' cu atat drag si spor la SCADEREA potentialului publicitar al Stelei ? De ce-si asociaza intotdeauna numele cu clubul scarbind atati stelisti ? Nu cumva EL e cel care vrea sa transforme Steaua intr-o anexa a familiei Becali si eventual s-o desfiinteze fara scandal atunci cand nu-i va mai aduce profit ?

fsorini08.06.2008 10:42

Eu mi-am expus o parere. Atat si nimic mai mult. Nici nu pot face altceva decat sa-mi spun parerea.

Eu am zis asa: Daca ati ajuns la concluzia ca Gigi Becali trebuie sa plece bine dar inainte gasiti inlocuitor pentru el care sa iubeasca Steaua.

stelistul stelist08.06.2008 10:45
Eu mi-am expus o parere. Atat si nimic mai mult. Nici nu pot face altceva decat sa-mi spun parerea.

Eu am zis asa: Daca ati ajuns la concluzia ca Gigi Becali trebuie sa plece bine dar inainte gasiti inlocuitor pentru el care sa iubeasca Steaua.

se va gasi stai tu linistit

«15678925»