FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«14567825»
AdrianUltras2524.05.2008 09:30

MoWeed

Stai un pic.Ca am putea vinde cu 10 mil un singur jucator, nu 3 sau 4 cum am zis eu.

Ia gandeste-te un pic.

Cumperi un tanar jucator(22-24ani) de valoare cu 5 mil si ii dai salariu de 1 mil pe an.

Il folosesti, joci in CL, in cupe europene, campionat, chestii,etc si baiatul daca are valoare(si cel mai probabil la 5 mil are valoare, nu ca cei de 500de mii-1 mil care sunt umflati de impresari) il vinzi dupa 2-3 ani cu 15 mil.

Ce e asa de ciudat?

Uitati-va la sahtior, ca l-a luat pe Elano, l-a crescut, l-a bagat in nationala Braziliei si l-au vandut pe bani grei.

Chiar credeti ca la noi nu s-ar putea?!

MoWeed24.05.2008 09:36

AdrianUltras25

Desigur ca s-ar putea. Dar pentru asta ar trebui o investitie initiala, cativa ani in care sa nu vindem si sa cumparam jucatori mari.

Sahtior are exemplu pozitiv pe Elano dar a luat si alti jucatori brazilieni care nu au avut impactul scontat. Este normal ca nu toti jucatorii cumparati sa se adapteze....

Pentru ca ceea ce zici tu sa se intample trebuie un plan pe termen lung, o conducere intr-adevar profesionista, un departament de scouting si de tineret extrem de bine puse la punct(sunt sigur ca exista multi copii talentati in Romania, dar nu sunt crescuti profesionist la tineret) si un patron dispus sa investeasca fara sa faca profit cativa ani.

Noi nu avem nici macar unul din aceste lucuri....

AdrianUltras2524.05.2008 09:42

Sa ma angajeze pe mine Manager General ca le fac un plan cincinal de raman toti masca :))

c.ronaldo1724.05.2008 10:00

Ganditiva ca 20 de milioane sunt doar salariile jucatorilor+10 milioane cu tot cu prime, deplasari, cantonamente etc pe un intreg sezon ajungem la un -30 milioane. Bine, astea sunt doar presupuneri.

axl24.05.2008 10:17

Discutiile astea despre socios, cumpararea clubului de catre suporteri, etc., sunt ciclice si apar indeosebi in pauza competitionala.

stelistul stelist24.05.2008 10:53

nu lasa Jiji pe Steaua...va sufocati degeaba cu , calcule si alte operatii matematice tot Jiji o va stepanii pe Steaua (din pacate)

xDaJACKALx24.05.2008 11:20
Eu zic ca ceea ce am spus pana acum nu e asa de fantezist.

Ganditi-va, Steaua a primit 10-12 mil din CL si inca vreo 3 mil si ceva din castigarea locului 2 in campionat.

Mai vin banii din sponsorizari, 1-2-3 mil(ca nu mai stiu cat.stiu ca 1.5 mil vin de la citi financial).

In cel mai bun caz se strang deci pe undeva pe la 18 mil euro, poate chiar 20.

Daca mai vinzi si cativa jucatori dupa euro, mai strangi inca 10 mil(nu e asa de fantezista suma zic eu, Dica-4 mi,Goian 4 mil,etc).

S-au adunat deci pana acum 28-30 mil, corect?

Daca mai baga si ciobanasul 10 mil, am ajunge pe la un buget de 40 de mil de euro pt sezonul urmator.

Daca chiar ar vrea ar putea baga 20 si am face si noi 50 de mil pe an.

Si din astia 40/50 mil pe an poti cumpara jucatori de 10 mil carora sa le dai salariu de 2 mil/an.

Am sau nu dreptate?

Aulas a creat OL in 20 de ani , tu ai facut 50 de milioane in 5 minute :clap:

AdrianUltras2524.05.2008 12:27

Aulas nu a inceput cu o echipa de CL.

De abia de prin 98 a inceput Lyonul sa scoata capul in Europa(tin minte un superb gol dat de Sidney Govou celor de la Borussia Dortmund in 99).

La Steaua exista deja o echipa formata.Experienta are.Jucatorii au valoare.

Trebuie sa se si vrea insa performanta.

Fishu24.05.2008 12:58

Macar sa ne faca si el stadionul de mult visat ! :( , ca la buget de 50 000 000 E/an .......

Oricum ne-am convins cu totii ca e un infect de om , zgarcit , mincinos si basinos.

David_Steaua200724.05.2008 13:13

Voi vorbiti aici povesti!!Cat e gibonul finantator nu se va intampla nimic din ceea ce ziceti(cu toate ca ganditi bine,dar trebuie sa si vrea zgarcitul) Acum e si Giovani care de abia asteapta sa faca "pui" pentru export!Asa ca ,noi sa fim sanatosi!!

Cu Steaua pana la moarte!!

MoWeed24.05.2008 13:33

Daca nu ma insel Lyon era in Liga a 2-a cand l-a preluat Aulas si el a gandit pe termen lung. De aceea dominatia lor este atat de lejera in ligue 1

Dar totusi Lyon era un club fara posibilitati finaiciare, fara traditie, fara un numar foarte mare de fani. De mila de sila noi avem un stadion decent, lot bun de jucatori, suntem in prima Liga la al 3-lea sezon de CL consecutiv, am avut performante europene recente notabile.

Potential este, trebuie doar exploatat....

xDaJACKALx24.05.2008 13:55
Daca nu ma insel Lyon era in Liga a 2-a cand l-a preluat Aulas si el a gandit pe termen lung. De aceea dominatia lor este atat de lejera in ligue 1

Dar totusi Lyon era un club fara posibilitati finaiciare, fara traditie, fara un numar foarte mare de fani. De mila de sila noi avem un stadion decent, lot bun de jucatori, suntem in prima Liga la al 3-lea sezon de CL consecutiv, am avut performante europene recente notabile.

Potential este, trebuie doar exploatat....

Pai strategia noastra pe termen lung e "In 6-7 ani jucam finala Ligi Campionilor...Daca vrea Dumnezeu, daca nu, nu".Adica strategia noastra e Dumnezeu cu mila!Si chiar si asta ar fii o strategie buna daca am avea o Maica Tereza presedinte, dar noi il avem pe fratele mai urat al lui Stalin.

mir8624.05.2008 17:19

Bine punctat xDaJACKLx.Cred ca are dreptate Marius cand spune ca majoritatea afacerilor lui Becali sunt in domeniul imobilar, altfel nu imi explic teama cu care "investeste" bani la Steaua.

Sunt de parere ca nu vom face performanta cu Becali finantator, un investitor strain ne-ar trebui.

AdrianUltras25: 20 milioane a costat Nicolas Anelka si a ratat un penalty decisiv, sunt curios ce ar fi facut Becali daca ar fi ratat un jucator de 5 milioane nu 20.

Valoarea nu se exprima in zerourile de pe cec.

AdrianUltras2524.05.2008 18:13

mir86

becalii nu baga bani la Steaua pt ca e zgarcit.

Anelka e un jucator de valoare chiar daca a ratat acel penalty.

Si C.Ronaldo si Terry au ratat.

Nici ei nu au valoare?

il_capitano25.05.2008 09:56
Deschid un nou topic, cu caracter general, in care sa discutam fel de fel de aspecte in ceea ce priveste Steaua. Despre conducatori, antrenori, jucatori, arbitri, conducatori si nu numai, ai echipelor din campionat, ai LPF, ai FRF. Despre tactica, despre motivele pentru care Steaua - in ciuda unui lot valoros- nu reuseste sa realizeze o diferenta evidenta in aspectul jocului si in rezultate fata de restul competitoarelor. Spor! Vorba lui Azzido.

Ii invit la discutii pe Victor, strezahuzum, Piece of Mind, Moweed, fedora, yo_marius, SSK, dee, carminastan, George Stan, greco, horse37, Adrian Pacurar, Padrese, Vlad75, Il Soldatino, Gica Chioru, LARI, enjoy, DanStan, eddie the 'ead, mdionis, danimarcu, Bodanel, bodanelu, dar si pe alti amatori de comentarii savuroase.

O prima tema: MERITA Steaua UN ANTRENOR MAI BUN DIN SEZONUL VIITOR? EVENTUAL UNUL DE AFARA?

SUNTETI MULTUMITI DE LOTUL PE CARE IL AVEM? CE AR MAI TREBUI ADUS?

SA FACEM ABSTRACTIE DE GURA PRESEI SI A DENIGRATORILOR DIN RANDUL CONDUCATORILOR DE CLUBURI, GEN MURESAN, Iancu, SAMD, sau SA NE COBORAM LA NIVELUL LOR?

PUNETI PROPRIILE VOASTRE INTREBARI SI NOI CEILALTI SPERAM SA DAM CELE MAI BUNE RASPUNSURI.

COMENTARIILE INDECENTE CA ASPECT SAU CA FORMA VOR FI STERSE.

Acest topic este o continuare a discutiilor incepute IERI 3.04.08 LA STIRILE ZILEI, incepand cu comentariul lui strezahuzum.

Nu stiu daca am postat chiar unde trebuie, dar sunt din Pitesti si as vrea sa achizitionez niste abonamente, cand, de unde si cum se pot achizitiona ? fularsteaua2

MadFroG27.05.2008 05:22
Anelka e un jucator de valoare chiar daca a ratat acel penalty.

Si C.Ronaldo si Terry au ratat.

Nici ei nu au valoare?

Jignesti jucatorii de valoare daca il pui pe Anelka in aceeasi oala .

Terry a ratat pentru ca e fundas si loviturile de la punctul cu var nu sunt tocmai specialitatea lui

C.Ronaldo e inca un copil , lumea tot nu vrea sa inteleaga ca are doar 23 de ani si sa ai toata presiunea pe umerii tai nu e chiar usor .

Si frate,Anelka rata 9 lovituri din 10 ..intotdeauna a fost un jucator care s-a remarcat prin nepasare si intotdeauna a fost mai mult pentru el ,decat pentru echipa

.Ax3L.27.05.2008 07:36

Cristiano Ronaldo o fi el copil da sia luat prea multe figuri si daia nul suport quaresma pt cei care va uitati la meciurile din portugalia cum joaca identic ca c.Ronaldo da nu are figuri

AdrianUltras2527.05.2008 07:55

MadFrog

Daca nu avea valoare, nu dadea Chelsea 20 de mil pe el!

MadFroG27.05.2008 13:35

Inseamna ca si Surdu are ceva valoare ,ca nu dadea Steaua 1 milion pe el . :))

Adevarul e ca in fotbal exista numeroase tepe , iar Chelsea este recunoscuta ca o echipa care nu investeste in cine trebuie

AdrianUltras2527.05.2008 14:29

Fratele meu, daca ar juca Anelka la Steaua cred ca l-am pupa si in .....

MoWeed27.05.2008 14:32

Aici vorbim despre Steaua sau despre Chelsea? :rolleyes:

MadFroG27.05.2008 18:18

Da este ca nu joaca?

.Ax3L.28.05.2008 08:51

daca ar juca la Steaua lar vinde cioabnu dupa 1 an ca el vrea doar jucatori romani :))

MoWeed29.05.2008 14:23
inchei spunand ca 2007-2008 a fost un an ratat pentru Steaua. vinovat este chiar Becali care a incurajat experimentele Hagi si Lacatus. nici unul din acestia nu poate fi comparat cu Zenga, Protasov sau Olaroiu. chiar daca unora nu le placea Oli, dupa parerea mea un antrenor relativ mediu ca valoare, acesta e la ani lumina fata de cele doua "simboluri". Olaroiu e unul care conducea echipa la victorii de genul 3-1 cu hereenven, 3-0 la sevilla, batea standard CL si rapid in UEFA, zdrobea Kiev-ul, batea in giulesti, batea la Cluj cand se juca cu cutitele pe masa si asta in conditiile in care lotul lui era evident mai slab decat cel de azi (si decimat de accidentari). oricum asta are mai putina importanta acum, dar trebuie spus ca cel mai mare esec din cariera lui Oli este tragedia de la boro, totusi o semifinala europeana in care norocul s-a inclinat cand intr-o parte cand in alta, in timp ce esecul major al lui Marius este in fata lui Dinamo pe 4 mai 2008, un Dinamo penibil si neputincios, condus de un pseudo-antrenor numit talnar. parca totusi exista o diferenta atat la realizari cat si la esecuri intre Lacatus si Olaroiu!?

nu ai antrenor, nu poti sa cresti jocul! degeaba transferi, fiindca iti va lipsi mereu consistenta! da doamne sa ma insel eu!

0li a fost o carpa ordinara, primul antrenor care l-a obisnuit pe Jiji cu biletelele si cu nulitati ca Nicolita impuse in primul 11

Victoriile din primavara aceea europeana sunt in mare meritul lui Protasov, olitza al tau declarand de mai multe ori ca nu a avut timp in perioada din iarna sa schimbe registrul tactic al echipei cum ar fi vrut. LA Boro am pierdut cu o echipa net inferioara Stelei din aceeasi strategie inconstienta de a ne baga toti jucatorii in aparare. Jucatorii s-au retras din frica sa nu pateasca ca Basel si marele antrenor Oli habar nu avea ce sa faca...

0li este acelasi mare antrenor care a avut o gramada de meciuri penibile, totul culminand cu semifinala de cupa impotriva Fulgerului Timisoara in care exprimarea echipei a fost de-a dreptul penibila. Noi jucam penibil si nu am avut un singur sut pe poarta si nenorocitul ala zambea pe banca de rezerva.

Si numai un antrenor profesionist se poate duce la patron si sa-i zica: "Ajuta-ma Jiji ca nu mai stiu ce sa fac, am obosit"...

Referitor la trasferuri, hai sa fim seriosi nu se misca absolut nimic fara sa fie de acord Jiji. Altfel nu imi explic anumite trasferuri care par a fi facute in special pentru Gloria Buzau(Neagoe de exemplu) sau plecarea unui jucator extrem de util cum ar fi Rada doar pentru ca nu ii place patronului. Pepe Moreno ar trebui pastrat, mai degraba am scapa de Badea si Surdu din atacul nostru.

Cat despre uciderea competitiei, cum de am fost timp de 2 ani singura echipa romaneasca in CL si in acest rastimp nu numai ca nu am dominat campionatul, ci am fost penibili si in cupa. Deci nu am reusit mare lucru cu cele 30 de milioane din ultimii 2 ani, dar aceste 15 milioane de anul asta(care pot veni oricum) ne-ar fi asigurat o dominatie interna. Si nu mai zi de CFR Cluj ca a obtinut banii aia deoarece anul acesta a investit dublu patronul maghiar de acolo, fara sa aiba absolut nici o incasare semnificativa.

Pare-mi-se ca tu ai zis la nervi aceasta prostie dupa meciul cu dinam0 si acum insisti pe ea desi si tu ti-ai dat seama ca este o prostie. Pari a stii fotbal si de aia m-ar mira sa continui sa crezi aceeasi idiotenie la nesfarsit....

victor29.05.2008 15:00
inchei spunand ca 2007-2008 a fost un an ratat pentru Steaua. vinovat este chiar Becali care a incurajat experimentele Hagi si Lacatus. nici unul din acestia nu poate fi comparat cu Zenga, Protasov sau Olaroiu. chiar daca unora nu le placea Oli, dupa parerea mea un antrenor relativ mediu ca valoare, acesta e la ani lumina fata de cele doua "simboluri". Olaroiu e unul care conducea echipa la victorii de genul 3-1 cu hereenven, 3-0 la sevilla, batea standard CL si rapid in UEFA, zdrobea Kiev-ul, batea in giulesti, batea la Cluj cand se juca cu cutitele pe masa si asta in conditiile in care lotul lui era evident mai slab decat cel de azi (si decimat de accidentari). oricum asta are mai putina importanta acum, dar trebuie spus ca cel mai mare esec din cariera lui Oli este tragedia de la boro, totusi o semifinala europeana in care norocul s-a inclinat cand intr-o parte cand in alta, in timp ce esecul major al lui Marius este in fata lui Dinamo pe 4 mai 2008, un Dinamo penibil si neputincios, condus de un pseudo-antrenor numit talnar. parca totusi exista o diferenta atat la realizari cat si la esecuri intre Lacatus si Olaroiu!?

nu ai antrenor, nu poti sa cresti jocul! degeaba transferi, fiindca iti va lipsi mereu consistenta! da doamne sa ma insel eu!

0li a fost o carpa ordinara, primul antrenor care l-a obisnuit pe Jiji cu biletelele si cu nulitati ca Nicolita impuse in primul 11

Victoriile din primavara aceea europeana sunt in mare meritul lui Protasov, olitza al tau declarand de mai multe ori ca nu a avut timp in perioada din iarna sa schimbe registrul tactic al echipei cum ar fi vrut. LA Boro am pierdut cu o echipa net inferioara Stelei din aceeasi strategie inconstienta de a ne baga toti jucatorii in aparare. Jucatorii s-au retras din frica sa nu pateasca ca Basel si marele antrenor Oli habar nu avea ce sa faca...

0li este acelasi mare antrenor care a avut o gramada de meciuri penibile, totul culminand cu semifinala de cupa impotriva Fulgerului Timisoara in care exprimarea echipei a fost de-a dreptul penibila. Noi jucam penibil si nu am avut un singur sut pe poarta si nenorocitul ala zambea pe banca de rezerva.

Si numai un antrenor profesionist se poate duce la patron si sa-i zica: "Ajuta-ma Jiji ca nu mai stiu ce sa fac, am obosit"...

Referitor la trasferuri, hai sa fim seriosi nu se misca absolut nimic fara sa fie de acord Jiji. Altfel nu imi explic anumite trasferuri care par a fi facute in special pentru Gloria Buzau(Neagoe de exemplu) sau plecarea unui jucator extrem de util cum ar fi Rada doar pentru ca nu ii place patronului. Pepe Moreno ar trebui pastrat, mai degraba am scapa de Badea si Surdu din atacul nostru.

Cat despre uciderea competitiei, cum de am fost timp de 2 ani singura echipa romaneasca in CL si in acest rastimp nu numai ca nu am dominat campionatul, ci am fost penibili si in cupa. Deci nu am reusit mare lucru cu cele 30 de milioane din ultimii 2 ani, dar aceste 15 milioane de anul asta(care pot veni oricum) ne-ar fi asigurat o dominatie interna. Si nu mai zi de CFR Cluj ca a obtinut banii aia deoarece anul acesta a investit dublu patronul maghiar de acolo, fara sa aiba absolut nici o incasare semnificativa.

Pare-mi-se ca tu ai zis la nervi aceasta prostie dupa meciul cu dinam0 si acum insisti pe ea desi si tu ti-ai dat seama ca este o prostie. Pari a stii fotbal si de aia m-ar mira sa continui sa crezi aceeasi idiotenie la nesfarsit....

taticu' esti habarnist! nu intelegi nimic din fotbal si ca intotdeauna nepriceputii vorbesc si mult! daca vrei sa inveti citeste intai cu atentie si ai rabdare! timpul va dovedi cine are dreptate. oricum, asa cum v-am spus ca dupa Steaua pentru Hagi nu va mai exista viitor, fiind un ANTRENOR slab, urmatorul angajament al lui Lacatus va fi probabil la alba iulia, medias sau otopeni! asta e nivelul lui! cand ai scoala putina nu te chema nimeni la simpozioane internationale!

cat despre Oli iti spun ca esti lipsit de logica dar si de onoare in discutie. tu vorbesti de un om, insultandu-l marlaneste, care nu a spus niciodata nimic rau despre Steaua si care nu s-a predat niciodata in fata adversarilor nostri Dinamo sau rapid, pe care i-a batut ori de cate ori a putut, ajutandu-ne enorm atunci cand ardea camasa pe noi. in schimb, musiu' Lacatus agita pumnii la tribune cand ne-a egalat Ceahlaul acum vreo 3 ani, noi pierzand campionatul din cauza acelui egal, iar in turul de la Arad a fugit vreo 50m dupa ce ne-a egalat uta din penalty, topaind ca un caraghios. si de atat topaiala, a reusit sa piarda campionatul la 1 punct, EXACT punctul pentru care facea tumbe la Arad. caci viata te pedepseste atunci cand esti caraghios si uiti de unde ai plecat! eu nu zic aici ca trebuia Lacatus sa ne dea meciul, dar putina decenta in manifestarea bucuriei nu i-ar fi stricat. sa stea in palaria mea pe banca si sa se uite in jos! cand ne-a dat Poli gol intr-o ultima etapa, Oli nu agita cu pumnii spre tribuna! probabil ca stia ce inseamna onoarea si respectul!

in concluzie: degeaba vorbiti voi de Oli, ca ala era om adevarat si un bun profesionist, iar numele lui va ramane legat de revenirea noastra in UCL, de semifinala din UEFA si de triumful de la Kiev. macar sa atinga jumatate din aceste performante si alde Lacatus sau Hagi?!

«14567825»