Nicolita trece printr-o criza de forma cam de 2 ani.
exagerezi
exagerezi
mi se pare prea mult 2 ani ![]()
![]()
@helena_steaua
st_1947 nu exagereaza deloc. Ultimele 2 sezoane a jucat din ce in ce mai prost. Cam suspect ca nu mai joaca nimic de cand a plecat Ogararu..... Cred ca il ajuta si faptul ca avea un fundas ca el pe partea lui.
@MoWeed
poate fi si asta un motiv..![]()
@helena_steaua
st_1947 nu exagereaza deloc. Ultimele 2 sezoane a jucat din ce in ce mai prost. Cam suspect ca nu mai joaca nimic de cand a plecat Ogararu..... Cred ca il ajuta si faptul ca avea un fundas ca el pe partea lui.
Cu riscul de a ma repeta, putem schimba toata echipa. Ne trebuie si antrenor. Respect pentru toata cariera lui Lacatus, dar nu cred ca este antrenorul potrivit pentru pretentiile Stelei si ale noastre, ale suporterilor. Daca nu erau butoanele lu' jijeu...
@7_mai_1986
Momentan are rezultate!
A luat o echipa care sa fim seriosi nu parea a fi in stare sa ia nici macar locul 2 si a adus-o pe primul loc.
Cu riscul de a ma repeta, putem schimba toata echipa. Ne trebuie si antrenor. Respect pentru toata cariera lui Lacatus, dar nu cred ca este antrenorul potrivit pentru pretentiile Stelei si ale noastre, ale suporterilor. Daca nu erau butoanele lu' jijeu...
STIMABILE,ti-ai luat un nick mult prea pretentios pentru modul total tendentios si lipsit de obiectivitate si /sau subtilitate in care scrii !!!!1
Daca nu esti capabil de evaluari ,statistici,etc, macar nu te apuca sa faci evaluari celor care aici pe site reprezinta ceva !!!Lasa scrisul pentru altii , zic eu !!!! ![]()
daca si tu vb de butoane, desi spui ca esti stelist, atunci rivalii noastri ce o sa zica? nu cumva emisiunile si "marii" asa-zisi jurnalisti de sport te-au indoctrinat cu ideea ca noi am ajuns aici datorita oierului? ia gandeste-te!
cum sa nu fie antrenorul potrivit..? pai atunci cum a ajuns Steaua pe primu loc..? nu cumva cu ajutorul lui..? ![]()
Ieri s-a vazut ce nu avem: mijlocasi de banda si un coordonator. Nu are cine sa dea o pasa mai de Doamne-ajuta. Cand ii vad pe Banel sau pe Lovin cum lovesc mingia de parca ar fi patrata nu rotunda ma ia durerea de cap....
Am deschis acest topic pt ca as vrea sa discut despre Steaua dar la un nivel mai ridicat.
Nu doresc sa fie discutate doar transferurile de jucatori.
Vreau sa discutam aici despre transferuri de jucatori, antrenori, strategii, conducatori,copii si juniori, promovarea tinerilor,etc.
Stiu ca pare un pic a joaca dar chiar mi-as dori sa aiba aici loc discutii serioase ca sa vedem care e parerea serioasa a suporterului stelist despre ce ar trebui sa se intample la Steaua.
Asa ca, propuneti jucatori, antrenori,conducatori si strategii(nu doar tactici de joc ci si strategii pt dezvoltarea clubului).Dar va rog incercati sa fiti realisti si seriosi.
O sa incep eu.
Despre conducatori nu o sa vorbesc din 2 motive:
1.De creditor nu cred ca avem sanse sa scapam si nici de acolitii lui care fac mai mult rau decat bine Stelei.
2.Eu unul sunt foarte multumit de ceea ce a facut Adi Ilie si ii doresc sa aiba macar jumatate la fel e mult succes in a gasi jucatori pt Steaua in aceasta pauza dintre campionate.
La jucatori, daca as gandi cu inima nu as vrea sa plece nimeni dar, trebuie sa recunosc ca jucatori ca Badea,Nicolit,Surdu nu au prea demonstrat ce merita sa joace la Steaua in acest sezon.Lor li se alatura si jucatori ca Neaga si Dica, jucatori de la care se astepta mult dar care au capotat.
Probabil ar fi mai bine pt ei sa plece pt ca e clar ca nu mai gasesc motivatie ori daca asta le lipseste, nu vad cum ar mai putea ajuta echipa.
Szekely,Ionescu si Stancu par transferuri bune.Szekely e clar in acest moment cea mai buna solutie pt postul de mijlocas dreapta.Iar Ionescu mi se pare un transfer mult mai bun decat Stancu.Ionescu e un mijlocas ofensiv a carui viteza si imaginatie l-ar putea face coordonatorul de joc perfect.Daca ii asiguri spatele cu unul sau 2 inchizatori si ii dai libertate de miscare ar putea face treaba foarte buna.Stancu sper sa fie un transfer bun dar nu pot sa nu observ ca in ultimele 6 luni nu a mai prea avut nici o realizare din punct de vedere fotbalistic.
Daca ar fi sa plece din sud-americani sper ca Adi Ilie sa gaseasca jucatori la fel de buni.
Daca pleaca Pepe eu cred ca Emil Jula de la Otelul ar putea fi un inlocuitor perfect.
La antrenori in momentul de fata Laca are scaunul asigurat.
Mi-as dori totusi sa schimbe tactica si sa joace cu cel putin 2 atacanti in teren.
Iar despre copii si juniori am auzit niste povesti cum ca cei 2 antrenori de la Steaua 2 ar face mai mult rau decat bine.
Nu inteleg de ce la echipa satelit nu au fost adusi fosti jucatori ai Stelei.Nu cred ca oameni ca Ilie Dumitrescu sau Panduru ar refuza sa ajute Steaua.Sau alti fosti jucatori sau antrenori.
Titi Dumitriu la experienta lui ar putea ajuta mult pe acesti tineri jucatori.Lita Dumitru,Emeric Jenei(care nu cred ca s-ar suparat daca ar fi numit sef al departamentului de copii si juniori al clubului Steaua),Puiu Iordanescu,Tudorel Stoica,etc.
Cred ca acesti oameni ar putea ajuta Steaua.Plus ca merita foarte mult sa fie aproape de acest club.
Astept parerile voastre.
Noroc
@AdrianUltras25
Gloriile steliste ar fi cerut totusi mai multi bani decat actualii antrenori.
Dar daca ar fi fost Ienei seful centrului de copii si juniori, crezi ca ii mai pastra pe nepotii lu Jiji in staff? Tovarasul lui Jiji Teia Sponte ce ar fi facut?
Acesti oameni ar trebui sa fie in centrul de copii si juniori. La orice club mare se gaseste un post pentru fostele glorii care doresc asta. Din pacate pe noi ne conduce Jiji
MoWeed
De asta am si zis la inceput ca nu are rost sa vorbesc despre creditor si ai lui.
Dar totusi ar fi frumos ca fostele glorii sa fie in club.
Eu nu inteleg cine este acest Leo Strizu.
Nu stiu ce legatura are el cu Steaua.
Stiu ca a jucat pe la Brasov si ca ar fi fost golgeterul echipei la un moment dat dar nu vad legatura dintre el si Steaua.
Crezi ca Marcel Raducanu nu ar accepta sa fie seful centrului de copii si juniori ai clubului?
El are scoala de fotbal in Germania.O scoala de fotbal de succes.
Pe Ienei eu l-as pune Manager General, sa se ocupe de tot in club.
Din pacate astea sunt doar visuri pt ca acesti 2 oameni nu vor veni sa se murdareasca langa cioban.
p.s. Cred insa ca Ilie Dumitrescu ar accepta sa fie antrenor la juniorii Stelei.El nu mai antreneaza de mult timp dar mai vrea cred ca inca sa fie parte din fotbal.Sunt sigur ca ar accepta pt un salar nu mai mare cu mult decat al lui Leo Strizu.
Complet de acord cu tine!
O eventuala colaborare cu Marcel Raducanu ar fi benefica clubului Steaua.
Nu numai ca ei nu ar veni, dar nici ciobanul nu ii vrea. Pai tu crezi ca Ienei ar accepta impunerea non-valorii de Nicolita in primul 11 al Stelei sau cedarea la Buzaul prietenului Bucur al lui Bicfalvi si Ochirosii?. Crezi ca la juniori ar mai juca toti nepotii lui Jiji?
Ar fi de vis sa avem o conducere competenta, nu lingai care sa stie numai cum sa nu-l supere pe sefu' dar din pacate slabe sperante...
MoWeed
Din cate stiu eu in acest moment la Steaua 2 nu mai sunt jucatori pe pile.
Treaba inceputa de MM e continuata se pare de Adi Ilie.
Ce ai spus despe Ienei si Raducanu e foarte adevarat.Nu ar accepta niciodata impunerea de nonvalori la echipa.
Poate il incinge DNA-ul pe Gigel destul de tare si se satura de fotbal.
Poate il incinge DNA-ul pe Gigel destul de tare si se satura de fotbal.
Ar fi de vis, insa in Romania nu m-ar mira sa scape.... ![]()
MoWeed
Sincer, mie mi se pare ca tot ceea ce se intampla e doar o tactica de intimidare.
Daca DNA-ul avea dovezi, cadeau capete de mult!
Probabil ca baselu vrea sa il intimideze pe gigelinho si sa il atraga de partea lui ca sa poata folosi banii ciobanasului.
Am mai zis-o si o mai zic.
Nu m-ar surprinde sa vad in curand alianta png-pld-plm
Corect!
DNA e o organizatie controlata si corupta. Mai stie cineva ce sanctiuni s-au dat in scandalul din toamna, care se prevestea a fi un calciopoli autohton? Nici una desigur....trebuiau sa arate baietii ca muncesc si ei ceva pentru banii care ii iau
scandalul cu comisioanele din transferuri?
Ala e :biggrin:
Odata si odata tot va veni vremea cand se va face dreptate si va fi respectata legea.
Si atunci o vor pati toti "smecherii".
Sper doar sa vina repede ziua aia.
Si eu sper sa vina cat mai repede ziua aia.
Ce bine ar fi sa ii vad pe Mitica, Jabba, Borcea, Porumboiu, Jiji, Copos si ceilalti nenorociti care au transformat Liga 1 intr-un spectacol de circ intr-o binemeritata celula....
si cine o sa fie fetita? ![]()
Bodanelu
Copos clar!
si cine o sa fie fetita?![]()
Copos si Borcea sunt obisnuiti sa stea capra.....