O prima tema: MERITA Steaua UN ANTRENOR MAI BUN DIN SEZONUL VIITOR? EVENTUAL UNUL DE AFARA?
De multe ori am fost sceptic in privinta lui Laca. Poate din cauza introducerii lui Banel,poate din cauza jocului,poate din alte cauze.Dar cred ca nu era cazul.Laca a adus linistea in vestiar,a castigat respectul jucatorilor(ceea ce Hagi nu a reusit),a adus o anume rautate in joc, nu intra in polemici aiurea ,cum fac alti antrenori...Echipa nu joaca ceea ce vrem noi,e adevarat,dar sa nu uitam ca sunt totusi cateva luni de cand el e antrenorul Stelei.Cred ca a venit momentul sa lasam un antrenor mai mult de cateva luni,probabil ca Laca nu ne va face sa regretam alegerea facuta.Deci,eu cred ca ar fi bine ca Laca sa ramana la Steaua.
SUNTETI MULTUMITI DE LOTUL PE CARE IL AVEM? CE AR MAI TREBUI ADUS?
Cred ca am avea mare nevoie de un jucator creativ,care sa dea pasa de gol.Ca sa-l bucur pe @novac,fie chiar si Hleb...Eu m-as multumi cu Cristea de la Dinamo.
Apoi un mijlocas de banda dreapta,sa nu-l mai vad pe Banel pe acolo.Ne-ar mai trebui un fundas stanga(Marin e numai bun de pensie),un fundas dreapta care sa-l poata suplini oricand pe Golanski(Banel nu e indicat in preajma careului).Si m-as bucura sa mai fie adusi inapoi Bicfalvi ,Ochirosii, Tudose si Ninu.Sa plece doar Banel,Surdu(care nu mai confirma in veci) ,Marin .Restul lotului e bun.Conteaza mult totusi si eventualele transferuri dupe CE,sper totusi ca Petre,Dica si Goian sa ramana...
SA FACEM ABSTRACTIE DE GURA PRESEI SI A DENIGRATORILOR DIN RANDUL CONDUCATORILOR DE CLUBURI, GEN MURESAN, Iancu, SAMD, sau SA NE COBORAM LA NIVELUL LOR?
Noi suntem Steaua si avem obligatia sa fim superiori specimenelor care ne ataca.
Ma bucur ca cei din conducerea Stelei nu intra in balariile intinse de dusmani.Cred ca asa e cel mai bine:cand cineva ne acuza sa fie dat in judecata sau reclamat la comisii.
Despre Academie ,astept sa se materializeze.Deocamdata e doar o idee buna.