FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«123425»
danimarcu12.04.2008 22:02

O prima tema: MERITA Steaua UN ANTRENOR MAI BUN DIN SEZONUL VIITOR? EVENTUAL UNUL DE AFARA?

De multe ori am fost sceptic in privinta lui Laca. Poate din cauza introducerii lui Banel,poate din cauza jocului,poate din alte cauze.Dar cred ca nu era cazul.Laca a adus linistea in vestiar,a castigat respectul jucatorilor(ceea ce Hagi nu a reusit),a adus o anume rautate in joc, nu intra in polemici aiurea ,cum fac alti antrenori...Echipa nu joaca ceea ce vrem noi,e adevarat,dar sa nu uitam ca sunt totusi cateva luni de cand el e antrenorul Stelei.Cred ca a venit momentul sa lasam un antrenor mai mult de cateva luni,probabil ca Laca nu ne va face sa regretam alegerea facuta.Deci,eu cred ca ar fi bine ca Laca sa ramana la Steaua.

SUNTETI MULTUMITI DE LOTUL PE CARE IL AVEM? CE AR MAI TREBUI ADUS?

Cred ca am avea mare nevoie de un jucator creativ,care sa dea pasa de gol.Ca sa-l bucur pe @novac,fie chiar si Hleb...Eu m-as multumi cu Cristea de la Dinamo.

Apoi un mijlocas de banda dreapta,sa nu-l mai vad pe Banel pe acolo.Ne-ar mai trebui un fundas stanga(Marin e numai bun de pensie),un fundas dreapta care sa-l poata suplini oricand pe Golanski(Banel nu e indicat in preajma careului).Si m-as bucura sa mai fie adusi inapoi Bicfalvi ,Ochirosii, Tudose si Ninu.Sa plece doar Banel,Surdu(care nu mai confirma in veci) ,Marin .Restul lotului e bun.Conteaza mult totusi si eventualele transferuri dupe CE,sper totusi ca Petre,Dica si Goian sa ramana...

SA FACEM ABSTRACTIE DE GURA PRESEI SI A DENIGRATORILOR DIN RANDUL CONDUCATORILOR DE CLUBURI, GEN MURESAN, Iancu, SAMD, sau SA NE COBORAM LA NIVELUL LOR?

Noi suntem Steaua si avem obligatia sa fim superiori specimenelor care ne ataca.

Ma bucur ca cei din conducerea Stelei nu intra in balariile intinse de dusmani.Cred ca asa e cel mai bine:cand cineva ne acuza sa fie dat in judecata sau reclamat la comisii.

Despre Academie ,astept sa se materializeze.Deocamdata e doar o idee buna.

axl13.04.2008 08:49
MERITA Steaua UN ANTRENOR MAI BUN DIN SEZONUL VIITOR? EVENTUAL UNUL DE AFARA?

Din punctul meu de vedere, teoretic, Steaua INTOTDEAUNA va merita un antrenor mai bun decat cel precedent(oricare ar fi acela), e o lege fireasca a evolutiei. In cazul in care nu se gasesc antrenori mai buni in Romania e normal sa aduci unul din afara.

In cazul concret al lui Lacatus astept sa se termine sezonul. Momentan nu simt nevoia unei schimbari de antrenor. Chiar deloc.

SUNTETI MULTUMITI DE LOTUL PE CARE IL AVEM? CE AR MAI TREBUI ADUS?

Ca orice suporter stelist, NICIODATA nu voi fi multumit de lotul actual sau viitor. In schimb imi sunt dragi cu toti, cu mici exceptii.

SA FACEM ABSTRACTIE DE GURA PRESEI SI A DENIGRATORILOR DIN RANDUL CONDUCATORILOR DE CLUBURI, GEN MURESAN, Iancu, SAMD

DA.

Fishu14.04.2008 14:14

Ce buget are Steaua in momentul de fata ?

MALDINI_STEAUA14.04.2008 14:21

@Fishu

Cum zice nea Jiji bugetul la Steaua e no-limit , deci nimeni nu cred ca stie cat e :D

ultrash15.04.2008 13:03

MERITA Steaua UN ANTRENOR NOU?

In primul si`n primul rand sezonul asta am schimbat antrenorii ca pe sosete: Hagi,Pedrazzini,Laca! ori numai o noua schimbare de antrenor nu ne mai trebuia acum! Uitati-va la marile echipe din Anglia,la Ferguson care e la Mancester de 20 si ceva de ani,la Wenger care are si el un deceniu pe banca lui Arsenal etc etc etc! Ne plangem ca Steaua nu prea joaca mare lucru dar cum ar putea sa o faca atunci cand intr`un singur sezon a schimbat 3 4 antrenori,fiecare cu stilul sau,fiecare cu mentalitatea si regulile sale. Eu zic ca fanul roman,suporterul in sine ori e cretin ori nu are rationament cand solicita schimbarea antrenorului dupa un retur de campionat. Jocul Stelei sub era Lacatus e inca in perioada incipienta,trebuie sa treaca mult mai mult timp pentru ca stilul unui antrenor sa`si puna amprenta asupra evolutiei unei echipe. Mai ales ca Lacatus antreneaza echipa lui Becali( asta din nefericire) deci are de infruntat conditii cel putin diferite fata de altii.E drept,nici mie nu`mi place jocul echipei dar parca parca se mai vede cate ceva,un triunghi de pase,un un-doi,o schema,fazele fixe etc. Toate astea plus aportul unor jucatori ca Dayro ,Mendoza sau Habibou ar putea fi armele letale ale Stelei. Eu unul as vedea altfel o echipa a Stelei: Zapata-Golanski(un superfundas dp meu dv) Goian Ghionea Nesu(il admir pentru darurie)-Ov Petre Radoi-Dayro Dica Mendoza-Habibou(pe care il prefer in dauna lui Pepe). De ce Habibou? pentru ca mi se pare ca se muleaza mai bine pe stilul Stelei. Pepe e varf de careu si atat, Habib are viteza si tehnica,iar plus de asta imi pare ca detine o mare perspectiva.

Nici nu putem pretinde un superjoc cand Steaua abia ce a trecut la un sistem relativ nou pentru ea 4-2-3-1 cand eram obijnuiti cu 4-4-2`ul. Un tur de campionat si un cantonament de iarna nu`s necesare unei echipe pentru a deveni ceea ce ne dorim noi. Asa ca,vorba lu` Trahanache,putintica rabdare!

CatalinBerceni16.04.2008 06:18

Salut Stelisti!!!!

Bah ce putem face impotriva GSP-ului.....????? ca pe Stelisti .ro pateaza rau de tot emblema noastra....lasa toti ungurii sa isi dea cu parerea si injura Steaua....iar astia de la GSP...numai stiiri Anti Steaua.....

Se baga cineva la un Protest?

MoWeed16.04.2008 06:27

@CatalinBerceni

Singurul loc unde ar putea fi lovit gsp-ul este la buzunare. Daca nici un stelist nu le-am mai citi ziarele si nu le-ar mai face trafic pe site-uri i-ar arde serios la buzunare. Din nefericire sunt multi masochisti care, desi stiu ca aia scriu numai tampenii legate de Steaua, continua sa acceseze site-ul sau sa le citeasca fituica tiparita.

De asemenea ar trebui ca Steaua sa le anuleze acreditarea....

ultrash18.04.2008 18:38

iar in legatura cu ce nu avem,eu spun ca transferul lui Costea in Ghencea ar fi benefic. E tunar nu gluma,riscu mare e ca de la Craiova mai toti jucatorii adusi in capitala au clacat,in fine,ar trebui incercat,oricum mi se pare mai bun ca Szekely caruia oierul se grabeste sa`i inainteze oferte :steag_sah_mic:

MoWeed18.04.2008 21:07

@ultrash

O fi Costea bun mai ales comparativ cu ce mai avem la noi in tara, dar parerea mea e ca se cer prea multi bani pe el(parca zicea mititica ala ca 2,3-3 milioane de euroi)

yo_marius18.04.2008 21:11

Acum cred ca cere vreo 5 mil. Sa fim seriosi, Costea nu merita banii astia si de aia va ramane (si se va plafona) la Craiova.

Am tot spus asta, mie cel mai promitator tanar din tara mi se pare A. Ionescu (tot de la olteni) care, din pacate, a inceput sa regreseze la "marea" echipa din Banie...

MoWeed18.04.2008 21:17

@yo_marius

Intr-adevar este foarte talentat si a fost si vreun an la tineretul lui PSV Eindhoven, ceea ce nu e de prisos

Totusi cred ca perioada indelungata de inactivitate in care a fost suspendat de mititelu l-a afectat destul de mult.

Cat despre Costea, valoreaza el 5 milioane cum valoreaza Torje 2,5 milioane(sau cat au dat butelie si turcu pe el)

Exemple de talente de-astea sunt nenumarate: Bogdan Stancu(a inceput sa se plafoneze la Unirea),Deac(era considerat un viitor star si a ajuns sa fie imprumutat la Galati cand in lotul franarilor se afla atacanti ratati gen Fabbiani),Mitea(probabil a si uitat cum e sa joace intr-un meci oficial de cand nu a mai jucat,Torje(are rost sa mai zic ceva de el?),etc....

O solutie ar putea fi Goga de la U Cluj dar si ala e supraevaluat

yo_marius18.04.2008 21:23

Si ajungem din nou sa vorbim de patronii tampiti din Liga I. Patroni care viseaza numai milioane (de parca ar creste in pom) dar care nu sunt in stare sa dea 2-300.000 pe un autocar al echipei.

MoWeed18.04.2008 21:24

pai de exemplu aia de la U Cluj au refuzat 1 milion+12 jucatori pentru Goga si nu-s in stare sa puna scaune pe stadion

Dar stii cum e nu e prost cine cere, e prost cine da :chair:

yo_marius18.04.2008 21:28

Multe din aceste "oferte" sunt si de ochii lumii. Mi-e greu sa cred ca Dobos refuza jumatate de lot + multi bani pentru un Goga care nu e senzational si poate sa se accidenteze oricand.

MoWeed18.04.2008 21:31

Ai si tu dreptate dar cine stie poate s-a gandit ca daca se salveaza de la retrogradare il vinde mai scump la vara.

La o adica s-a gandit ca daca a dat Copos un milion jumate pe un jucator mediocru ca Herea(Doamne ce bine ca nu l-am luat) de ce sa nu scoata si el macar 2 milioane pe Goga?

Oricum revenind la eventualele transferuri din Liga 1 daca e sa ma gandesc la raportul calitate-pret nu stiu daca se gaseste vreun jucator potrivit pentru Steaua....

yo_marius18.04.2008 21:42

E foarte greu sa gasesti in Romania un jucator "pentru Steaua". Pot sa-ti spun ca mie imi plac mult 3 jucatori: Gerlem de la Farul, Ad. Cristea de la Dinamo (fara legatura cu declaratiile lui gei gei) si un brazilian de la Brasov ( a venit de la Famagusta in iarna)

danimarcu18.04.2008 22:00

Costea e un jucator bun,dar are si destule lipsuri.Totusi,cred ca nu ar strica in lotul Stelei la viteza si viziunea pe care a aratat-o azi in joc.

Adrian Cristea ar fi al doilea,si pe el l-as vedea imbracand cu brio tricoul ros-albastru.

Sekeli(sau cum s-o fi scriind) e bunicel,dar a vorbit urat de Steaua in vara,spunand ca nu ar vrea sa vina la noi,spre deosebire de Deac,care desi e jucatorul CFR-ului a spus ca ar fi onorat sa joace la Steaua.Si nu cred ca Deac ar fi de lepadat,are mult talent.

MoWeed18.04.2008 22:21

@yo_marius

Fabinho il cheama parca si chiar e bun l-am vazut in cateva meciuri si e peste media campionatului. Nu stiu insa cum s-ar adapta la Steaua

yo_marius18.04.2008 22:25

Nu vorbesc de transferuri, e treaba lui Ilie. Eu spuneam ce jucatori imi plac. Banuiesc ca Gerlem nu s-ar adapta in nici un fel, dar eu vad un potential urias in jucatorul ala.

weeezer18.04.2008 22:26

Deac, Costea, extrema aia stanga de la Mioveni, sunt jucatori care din ce am vazut au exact ce ne lipseste noua de la Elton incoace: dribling + viteza.

CatalinBerceni18.04.2008 23:46
Deac, Costea, extrema aia stanga de la Mioveni, sunt jucatori care din ce am vazut au exact ce ne lipseste noua de la Elton incoace: dribling + viteza.

De acord cu tine insa Steaua are nevoie de un om in centrul terenului cum era Aliuta acum 3-4 ani ......cu a fost Lutu o data sau Hagi in vremurile indepartate.....Elton...era tehnic avea viteza dar in meciurile europene era repede scos din joc de un inchizator mai bine facut iar asta ar fii insemnat un minus....cred ca ar trebui sa-l aduca inapoi pe Bicfalvi de la Buzau ca acolo se pierde..nu are cu cine juca acolo...si daca s-ar intoarce la Steaua ...sa nu-l mai bage inchizator....sa-i dea mai multa libertate in mijlocul terenului....cel putin am putea sa incercam cu el....nu zic ca este super jucator....insa are un plus de tehnica si viteza....trebuie doar sa se maturizeze si sa mai capete putina rautate

metzzz19.04.2008 07:31

la ora actuala nu exista in Romania jucatori pentru Steaua.

Szekely daca e asa bun de ce nu e la nationala ??

Costea daca e asa bun de ce cand e selectionat prinde doar banca ??

Deac ramane ca multi altii la statutul de tanara speranta.

Goga mai are de jucat mult si bine.

Exemplele pot continua.

Nu are sens sa ne agitam atat cu jucatori din tara pentru ca sunt cu

mult sub ceea ce avem noi.

Atat timp cat multe echipe din campionat au ca obiectiv

doar salvarea de la retrogradare , jucatorii care ies in evidenta la

acele echipe nu pot face fata presiunii la un club care vrea

campionatul an de an si sa joace in primavara europeana!

dragos_ghinea19.04.2008 09:54

eu cred ca deac si costea sunt jucatori foarte valorosi si daca Steaua i-ar luam in vara in cel mult un an ar fi titulari...

dar problema e ca deac e imprumutat de CFR la galati si e greu sa il cumperi pe costea de la mititelu...

ar fi bun Stancu de la Urziceni, cred ca pe asta il poate lua Steaua...

altceva din tara nu prea avem ce sa luam. poate mardare si tataruseanu dar astia doar de viitor, sa ii luam acum si sa joace peste 3 sezoane...

MoWeed19.04.2008 10:09

Oricum nu cred ca am mai avea nevoie decat de cel putin 2 mijlocasi de banda(ca sa nu mai joace atacantii Dayro si mendoza la mijloc) si de un coordonator...

In rest avem lot destul de bun...

axl19.04.2008 10:12

Cred ca am avea nevoie de o rezerva de portar. Nici Cernea, nici Vatca nu-mi inspira foarte multa incredere, in cazul indisponibilitatii lui Rufay, in ciuda faptului ca Cernea si-a aparat blazonul cand situatia o cerea.

«123425»