FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1234525»
ultrash19.04.2008 11:27

@MoWeed

@ yo_marius

perfect de acord cu voi! Costea un jucator bun dar supraevaluat,lafel ca toti fotbalistii din campionatul nostru. La noi cum joaca unu` bine gata! 3 milioane de dolari! Pai Dayro a costat 2,5 si e jucator. Elton a venit pe 1 mil si ceva parca si era scula. Dar,mi se pare mie,cred ca stiu vinovatul si pentru lucrurile astea.

Becali!!!! Nu el a instituit moda asta? Dupa golurile lui Cristea cu Valencia costa 20 mil $,dupa cum a jucat in Liga Dica era de 5,Radoi de 10....de la el a venit curentul asta pe care l`au reperat toti delapidatorii de la noi de la Iancu la Marius Stan pana la Mititicu de la Craiova.

Sunt jucatori bunicei spre buni,unii chiar foarte buni prin provincie. Dar li se suie la cap. Mai ales cand patronul l-`ar vine de Nshpe milioane,iar presa le canta in struna.

Personal as vrea macar unul dintre urmatorii jucatori la Steaua din vara:Costea,Goga,Deac.

In niciun caz nu mi`as dori un karamian,sau un szekely(si chiar nu inteleg de ce atata tevatura pentru baiatu` asta ca`s multi peste el in tara). In fine,sunt multe de vbit pe tema asta,cert e ca mai mult de 1-2 milioane nu merita niciunul dintre cei de sus,doar ca,din dorinta de a da tunul patronii de prin provincie au impresia ca au gasit prostul. Ori nu s-a intalnit hotu cu prostu. Sa ramana cu ei acolo,sa se plafoneze si sa-i vanda in Ucraina,Bulgaria,Rusia sau Kazahstan. :steag_sah_mic:

P.S: nu inteleg de ce vi`l doriti pe Adrian Cristea la Steaua. ala e o javra imputita,cu tot talentu` lui...

metzzz19.04.2008 11:44

pai pana la urma nu inteleg de ce ne agitam atata cand noi avem jucatorii nostri ??

sau voi ati uitat ca avem jucatori peste alde deac , costea,goga sau sekely ?

Pai ce facem cu un Ochirosii sau Bicfalvi ??

Si daca ma gandesc mai bine si Dino Eze , Cristocea sau Croitoru nu sunt

mai slabi cu nimic decat deac , costea sau goga.

Concluzia e ca in tara nu mai gasim jucatori de calitate...astea au devenit raritate

Din afara ne putem procopsi cu jucatori buni , doar atat , din tara poa sa ii ia

chefere I , si chefere II sau catzelandri , prazarii sau cine o mai vrea marfa

de mana a 15 a

yo_marius19.04.2008 16:41

Un singur lucru vreau sa mai spun (de fapt 2 sau 3 :D)

Avem un lot cu "n" atacanti (nu-i mai numar, dar sunt vreo 7-8). La ce ne mai trebuie Costea sau Goga? Sa fie tovarasi de table pentru Habibou, Badea, Neaga, Dayro, Surdu etc.?

N-am spus ca mi-l doresc pe Cristea. Nu e treaba mea sa-mi doresc jucatori la Steaua. Am spus doar ca imi place, e poate cel mai bun de la Dinamo.

De dorit, mi-i doresc pe Nasri, Diego, Bojan, Torres... :rolleyes:

metzzz19.04.2008 16:43

mi`l doresc pe Ochirosii si Bicfalvi la jumelu nostru , ca ar face treaba buna :)

yo_marius19.04.2008 16:46

@metzzz

Din ce stiu eu, Ochirosii e la Steaua, in faza finala a recuperarii (s-ar putea sa fie chiar la Steaua II pentru jocuri).

Nu e vina nimanui ca nu joaca acum Razvan. Despre Bicfalvi, sunt sigur ca va reveni un jucator mai matur de la Buzau, chiar daca nu mult mai experimentat.

metzzz19.04.2008 16:50

@yo maruis , stiu ca Ochirosii e recuperat si a jucat pentru Steaua II si a si marcat

un gol , dar cred ca revenirea lui la prima echipa si de ce nu in primul 11 ar fi foarte benefica.

cat despre Bicfalvi sigur va reveni cu mai multa experienta pentru ca are jocuri in picioare :)

si mai avem si alti jucatori imprumutati si care pot fi benefici la echipa , cum ar fi Cristocea.

forever_STEAUA19.04.2008 16:52

Ochirosii a marcat un gol in meciul disputat de Steaua II in compania celor de la Dunarea Calarasi. Apropo Steaua II a castigar cu 5 (cinci) - 3.

yo_marius19.04.2008 16:54

Pai nu cred ca poti sa revii la capacitate maxima dupa multe luni de absenta. Banuiesc ca acum sunt inerente retinerile lui Razvan cand vine vorba de intrarile mai dure, contactul cu adversarii, etc.

Tocmai asta se incearca prin acele meciuri la Steaua II, sa-l readuca pe Ochirosii la nivelul primei echipe mai ales dpdv psihologic.

forever_STEAUA19.04.2008 16:59

Ai vrut sa zici, din punct de vedere fizic.... :smile:

yo_marius19.04.2008 17:01

NU.

Sunt sigur ca fizic e la 100% din capacitate. Mental mai are de lucrat. :wave:

forever_STEAUA19.04.2008 17:08

Mental isi revine la antrenamentele alaturi de colegii de la Steaua. Dar are nevoie de meciuri in picioare, si tinand cont de situatia Stelei de acum, nu are cum sa joace la prima echipa. Din punct de vedere medical Razvan e refacut 100% dupa accidentare, asta nu inseamna ca e la 100% din capacitatea fizica. Remember Golanski.

Oricum, fiecare o sa o tina pe a lui asa ca mai bine ne orpim aici :)

ultrash19.04.2008 17:09
Un singur lucru vreau sa mai spun (de fapt 2 sau 3 :D)

Avem un lot cu "n" atacanti (nu-i mai numar, dar sunt vreo 7-8). La ce ne mai trebuie Costea sau Goga? Sa fie tovarasi de table pentru Habibou, Badea, Neaga, Dayro, Surdu etc.?

N-am spus ca mi-l doresc pe Cristea. Nu e treaba mea sa-mi doresc jucatori la Steaua. Am spus doar ca imi place, e poate cel mai bun de la Dinamo.

De dorit, mi-i doresc pe Nasri, Diego, Bojan, Torres... :rolleyes:

Dintre Habib Badea Dayro Surdu Dica Neaga eu cred ca Badea si Surdu ar cam trebui sa plece,nu de alta dar nu poti trai la infinit cu amintirea golurilor cu Standard Liege

yo_marius19.04.2008 17:11

:laugh:

Ai dreptate! Ne oprim aici! :laugh:

Considera ca nu ti-am spus ca 3 meciuri in teren fac pentru psihicul unui jucator cat "n" antrenamente, fie ele si la echipa mare! :laugh:

Gata, nu mai spun nimic :D

requin19.04.2008 17:26

Parerea mea :

1. Banel nu are valoare de Steaua , pentru alearga mult si ineficint. SI eu zic ca nu are talent la fotbal mai deloc.

2. Pepe este un mare fitos (cred ca a dovedit asta cand s-a luat in gura cu Fabiani).

3.Dayro ori nu are el viteza si rezistenta (din fabricatie) ori sta prost cu conditia fizica.

4.Dica anul trecut dupa acee glorui si sa urcat "gloria" la cap si nu mai joaca nimic.

5.Mendoza e cum "batranel" si ori nu are rezistenta fizica ori nu il mai tin piciorele la varsta lui.

Eu zic ca singuri care are avea valoare de Steaua, in CL, sunt : Habibu (peste 2-3 ani) , Radoi , Zapata , Baciu(ca eu il vad dandusi sufletu pe teren , mai ales in meciurile mari) Goian( da nu prea le are cu picioru) si ata. Ca cei lalati sunt jucatori de mana a doua.

7_mai_198619.04.2008 21:19

MERITA Steaua UN ANTRENOR MAI BUN DIN SEZONUL VIITOR? EVENTUAL UNUL DE AFARA?

Lacatus este Steaua, dar, din punctul meu de vedere, nu este antrenorul pe care mi-l doresc in ciuda victoriilor pe banda rulanta.

Stelei ii trebuie un strateg, care sa gandeasca strategiaa din punct de vedere tehnico-tactic la nivelul tuturor echipelor, de las copii, pana la Steaua II.

Daca GB se tot lauda cu bani, ar trebui sa-i dea 1,5 milioane lui Oleg si sa-l aduca inapoi.

SUNTETI MULTUMITI DE LOTUL PE CARE IL AVEM? CE AR MAI TREBUI ADUS?

Ne trebuie neaparat un fundas stanga. Emeghara se accidenteaza din ce in ce mai des si ne trebuie un jucator f bun pe partea aia, pe care o vad ce mai vulnerabila. Hai ca in Liga I merge cu Petrica si nesu, dar grupele Ligii bat la usa si nu prea stau linistit.

Un mijlocas dreapta autentic. Cu scuzele de rigoare pentru cei de aici care sunt fani Banel, dar merge nasol. nu zic, pune suflet, isi da viata pe teren, dar nu furnizeaza centrari de caalitate.

Imi place foarte mult Janos Szkely. Este tanar, foarte rapid, tehnic...

SA FACEM ABSTRACTIE DE GURA PRESEI SI A DENIGRATORILOR DIN RANDUL CONDUCATORILOR DE CLUBURI, GEN MURESAN, Iancu, SAMD, sau SA NE COBORAM LA NIVELUL LOR?

Inainte sa vb de ei, ar trebui sa ne uitam in curtea noastra, unde-l avem pe GB. sa-i lasam pe ei cu nivelul lor, noi sa ne vedem de ale noastre.

1on20.04.2008 21:17

Cred cã avem nevoie de niște antrenori capabili la copii și juniori:

Juniori A / Steaua 1- 5 Dinamo

Echipa de juniori '89 ( juniori A) a clubului Dinamo, condusa de Marin Dragnea, a invins astazi cu 5-1 formatia similara a clubului Steaua.

Titular in poarta dinamovistilor a fost Alexandru Oprea, cel care ieri aparase in partida Dinamo 2- Dunarea Giurgiu. Din pacate pentru Oprea meciul s-a terminat in min 45, cand datorita unei lovituri puternice la cap tanarul portar a fost transportat la spital. "Am fost lovit destul de rau in min 30, dar am continuat . Am pierdut insa sange si la sfarsitul primei reprize , cand ma indreptam spre vestiar am cazut pe teren. Am fost la spital si acum doua zile nu am voie sa fac efort." a declarat Alexandru pentru dinamoprostia.

sauce21.04.2008 07:46

Da e clar deci astia sunt unii dintre suporterii Stelei...pfff Pepe nu e bun ca e fitzos :)) doamne Dayro nu are conditie fizica ,ca a si jucam mult sa ne dam seama de asta ...pe Mendoza nu il tin picioarele (picioarele care au dat vreo 6-7 centrari sfarsite cu gol) Dica ,ca mai prinde el meciuri slabe asta e adevarat ,dar totusi golurile lui au venit cand era mai mare nevoia si mai e golgheterul echipei ....Baciu e cel mai bun fundas al Stelei:)) Ov.Petre nu e bun (el la recuperare find cel mai bun din tara dar dak nu marcheaza si 10-15 goluri pe sezon si meci de meci sa dea 3-4 pase de gol nu are ce cauta la Steaua)deci per total majoritatea jucatorilor sunt de mana a doua si unii sunt chiar de mana a -3-a dak stai sa te gandesti ,si C.Ronaldo ...ala de ce mana e dak Banel e de mana a doua...?!?! Apropo nici Laca nu e bun ca antrenor ca nu a castigat dekat 10 meciuri la rand ,si de cand e el la Steaua echipa e pe primul loc ...Forza Steaua ,Mereu Superiori!

amarel21.04.2008 21:20
Parerea mea :

1. Banel nu are valoare de Steaua , pentru alearga mult si ineficint. SI eu zic ca nu are talent la fotbal mai deloc.

2. Pepe este un mare fitos (cred ca a dovedit asta cand s-a luat in gura cu Fabiani).

3.Dayro ori nu are el viteza si rezistenta (din fabricatie) ori sta prost cu conditia fizica.

4.Dica anul trecut dupa acee glorui si sa urcat "gloria" la cap si nu mai joaca nimic.

5.Mendoza e cum "batranel" si ori nu are rezistenta fizica ori nu il mai tin piciorele la varsta lui.

Eu zic ca singuri care are avea valoare de Steaua, in CL, sunt : Habibu (peste 2-3 ani) , Radoi , Zapata , Baciu(ca eu il vad dandusi sufletu pe teren , mai ales in meciurile mari) Goian( da nu prea le are cu picioru) si ata. Ca cei lalati sunt jucatori de mana a doua.

Mai puiule, nu cumva ai gresit site-ul ???????? fularsteaua2

E fitos ca s-a certat cu FABIANI........... :blink:

Tu precis stii care-i MENDOZA ????? Sigur nu-l confunzi cu Semedo ???Aaaa, am uitat sa-ti amintesc ca Ghencea nu-i la Cluj mai simpaticule !!!!!

oanna_r3d_and_blu3_4ever27.04.2008 22:40

eu zic ca ne'ar trebui un imn oficial al Stelei :D

MoWeed28.04.2008 09:25

oanna_r3d_and_blu3_4ever

De mult se discuta despre un imn, daca nu ma insel exista si un topic despre acest subiect...

oanna_r3d_and_blu3_4ever28.04.2008 14:07
Parerea mea :

iauzi..Banel nu are valoare pentru Steaua...de cand asta?

cand dadea goluri era bun..nu?

acum trece si el printr'o perioada mai grea..ar trebui sa fim alaturi de el pentru ca ishi va reveni..si sper sa se intample cat mai repede asta..

noname_fu28.04.2008 14:36

de unde veniti ma? Ah, de la Galati... se vad meciurile altfel de acolo ? Ajunge semnalul distorsionat? Banel JARDEL :stupid: !

oanna_r3d_and_blu3_4ever28.04.2008 14:41
de unde veniti ma? Ah, de la Galati... se vad meciurile altfel de acolo ? Ajunge semnalul distorsionat? Banel JARDEL :stupid: !

asa...si ce vrei sa zici cu asta..?

am zis ceva greshit cumva? :angry:

helena_steaua28.04.2008 14:58

Nu se vad meciurile altfel de la Galati!!Daca Nicolita trece printr-o criza de forma,asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu pietre in el,la fiecare meci sa-l fluiere tot stadionul...

7 mai CAMPIONII

st_194728.04.2008 15:05
Nu se vad meciurile altfel de la Galati!!Daca Nicolita trece printr-o criza de forma,asta nu inseamna ca trebuie sa aruncam cu pietre in el,la fiecare meci sa-l fluiere tot stadionul...

7 mai CAMPIONII

Nicolita trece printr-o criza de forma cam de 2 ani.

«1234525»