@MoWeed
@ yo_marius
perfect de acord cu voi! Costea un jucator bun dar supraevaluat,lafel ca toti fotbalistii din campionatul nostru. La noi cum joaca unu` bine gata! 3 milioane de dolari! Pai Dayro a costat 2,5 si e jucator. Elton a venit pe 1 mil si ceva parca si era scula. Dar,mi se pare mie,cred ca stiu vinovatul si pentru lucrurile astea.
Becali!!!! Nu el a instituit moda asta? Dupa golurile lui Cristea cu Valencia costa 20 mil $,dupa cum a jucat in Liga Dica era de 5,Radoi de 10....de la el a venit curentul asta pe care l`au reperat toti delapidatorii de la noi de la Iancu la Marius Stan pana la Mititicu de la Craiova.
Sunt jucatori bunicei spre buni,unii chiar foarte buni prin provincie. Dar li se suie la cap. Mai ales cand patronul l-`ar vine de Nshpe milioane,iar presa le canta in struna.
Personal as vrea macar unul dintre urmatorii jucatori la Steaua din vara:Costea,Goga,Deac.
In niciun caz nu mi`as dori un karamian,sau un szekely(si chiar nu inteleg de ce atata tevatura pentru baiatu` asta ca`s multi peste el in tara). In fine,sunt multe de vbit pe tema asta,cert e ca mai mult de 1-2 milioane nu merita niciunul dintre cei de sus,doar ca,din dorinta de a da tunul patronii de prin provincie au impresia ca au gasit prostul. Ori nu s-a intalnit hotu cu prostu. Sa ramana cu ei acolo,sa se plafoneze si sa-i vanda in Ucraina,Bulgaria,Rusia sau Kazahstan. ![]()
P.S: nu inteleg de ce vi`l doriti pe Adrian Cristea la Steaua. ala e o javra imputita,cu tot talentu` lui...