FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1232425»
torontocanada18.10.2012 16:58
@Dragule,

esti irecuperabil din unele punctele de vedere. Spui mai multe prostii si decat copilul meu. Pe el il inteleg ca are cativa ani. Dar tu...

Si culca-te linistit cu poza presedintelui sub perna si viseaza la realizarile tovarusului iubit in continuare.

Somn usor!

PS Imi cer scuze, ca am indus putin in eroare. Nu doar firmele platesc taxe. Vorba lui Ebonyc. Si cand un amarat de om cumpara o paine face bugetul tarii gras.

Lasa frate ca il votati voi pe Cacarau aka Crin Antonescu si va salveaza el :)))) Doamne ce oameni bah majoritatea din tara va meritati soarta, cred ca pot sa zic cu mana pe inima ca singurul lucru ce ma mai leaga de Romania este Steaua si atat...tara aia e frumoasa pacat ca e locuita de oameni spalati la creier care daca cred ca platesc acolo niste taxe amarate ei detin toata tara...mergeti voi intr-o tara civilizata din Vest sau din Nord America sa vezi tu daca oamenii aia vorbesc despre taxe si ca li se cuvin tot....vorbesti ca un comunist adevarat...Romania traieste prin imprumuturi la Europeni nu prin taxele tale amice...

terente18.10.2012 17:21
...Romania traieste prin imprumuturi la Europeni nu prin taxele tale amice...

Imprumuturile nu se mai returneaza???

Cine dracu plateste imprumuturile?????? Colega, am taxe la stat si datorii evident la ele. Ca e cam greu cu politicienii astia in tara asta frumoasa. Pacat ca este locuita de un tampit ca mine cu creierul spalat care crede ca se poate face ceva bun . Desi ma gandesc ca puteam sa fug si eu din tara. Dar asta este! Ce naiba? Esti milionar in dolari de iti imaginezi ca zeci de mii de euro la stat inseamna taxe amarate??

Numai un imbecil limitat isi imagineaza ca Romania a ramas la stadiul de Elcrom si tigari BT.

Discutiile cu tine se opresc aici . Ai zis ca faci urat la bautura. Nu esti singurul cu probleme. Si eu de o viata traiesc cu o mare problema mare pe suflet : sunt heterosexual. Uite ca nu-mi este rusine s-o spun. Asta denota ca am un curaj nebun s-o recunosc. Dar nu ma vezi pe mine sa-i injur pe ceilalti din cauza asta.

torontocanada18.10.2012 17:32

Parerea mea prin faptul ca mi-am cerut scuze pentru ceea ce am facut si vreau sa ma schimb si vorbesc respectuos este un pas inainte...macar am recunoscut si mi-am cerut scuze...eu nu inteleg care e problema...avem 2 puncte de gandire diferite...asta nu inseamna ca trebuie sa ne injuram/certam..pana la urma suntem stelisti amandoi...asta conteaza, nu ?

blindius18.10.2012 20:05

Toronto, te informez ca becali, cel pe care-l ignori si pentru care i-ai injurat si-i vei mai injura pe unii oameni, este acum membru al pnl, implicit usl. Vezi ca el este foarte interesat de imunitatea politica, mai are de stors de la Steaua..

Sa ridice mana cine a primit bon fiscal la meciul cu CFR!

torontocanada18.10.2012 20:09
Toronto, te informez ca becali, cel pe care-l ignori si pentru care i-ai injurat si-i vei mai injura pe unii oameni, este acum membru al pnl, implicit usl. Vezi ca el este foarte interesat de imunitatea politica, mai are de stors de la Steaua..

Sa ridice mana cine a primit bon fiscal la meciul cu CFR!

Serios ? habar nu aveam ca a intrat in pnl...eu nu il urmaresc pe cioban frate blindius, eu urmaresc doar Steaua...pai daca e adevarat ca a intrat asta e USL = mizeria Romaniei (voiculescu, ponta, cacarau, becali) mai lipseste si Dan diaconescu sa intre acolo si gata :)))). Ce rusine si cand te gandesti ca astia au peste 55 % in sondaje...vai de capul meu.

Adrian18.10.2012 21:20

Si uite asa incepe sfarsitul Stelei. Basescu va ramane la putere inca cativa ani si mi-e greu sa cred ca nu va reusi sa controleze in continuare dna-ul, justitia, etc.

becali, daca nu pune mana pe imunitate, va fi dat exemplu.

Se va prabusi si va trage Steaua dupa el...

Atunci va fi cam greu de ignorat.

torontocanada18.10.2012 21:27
Si uite asa incepe sfarsitul Stelei. Basescu va ramane la putere inca cativa ani si mi-e greu sa cred ca nu va reusi sa controleze in continuare dna-ul, justitia, etc.

becali, daca nu pune mana pe imunitate, va fi dat exemplu.

Se va prabusi si va trage Steaua dupa el...

Atunci va fi cam greu de ignorat.

Adriane daca becali va fi bagat la puscarie iti zic eu ca nu va afecta Steaua deloc...cand va veni ziua aia il voi aplauda in picioare pe Basescu...dar Steaua va continua si fara becali, cum am zis becali e doar ceva temporar...

Lays18.10.2012 21:40
e doar ceva temporar...

Asa or fi zis si craiovenii, ''Mititelu e doar ceva temporar''... unde e, ba, Craiova acum?!

ebonyc18.10.2012 22:59
Romania traieste prin imprumuturi la Europeni nu prin taxele tale amice...

Ori muti intentionat discutia ori nu intelegi. Arena Nationala a fost construita din banii primariei. Nu din bani europeni, nu din bani de la japonezi, nu de la americani, nu de la canadieni. Banii primariei vin din impozitele pe care le platim noi. Stadionul a costat in jur de 200 (doua sute) de milioane de EURO! Ai idee ce inseamna 200 de milioane de euro cheltuiti doar pentru un stadion? Sunt bani care vor fi recuperati in 50 de ani si toti banii astia vin de la cei care platesc impozite.

Si ca sa ajungem si in directia in care ai deviat tu discutia, nu-mi spune tu mie ca taxele nu reprezinta nimic pentru Romania cand se platesc 200 de milioane de euro din bani publici pentru un stadion, un obiect doar de spectacol, menit sa furnizeze circul, nu painea.

Facem imprumuturi europene din cauza furturilor care se fac, nu ca n-am fi capabili sa ne intretinem din banii de la buget. Banii astia sunt furati de clasa politica de la noi si nu intru in discutii detaliate despre jocurile politice care se fac si de afara pentru a fi datori la Uniunea Europeana si pentru a-i ajuta atunci cand vor avea ei nevoie de noi. UE nu ne ajuta, ci ne ingroapa in datorii (mai stim pe cineva care face lucrul asta).

«1232425»