@rezistenta.. aia cu 50 de stelisti e scrisa pe romanianultras. A fost intai pe acolo pana sa intre aici! ![]()
@rezistenta.. aia cu 50 de stelisti e scrisa pe romanianultras. A fost intai pe acolo pana sa intre aici! ![]()
@tavi
Daca te referi la "divort" sa stii ca nu multi au divortat de Steaua... daca e s-o compari cu o nevasta, e ca si cum nu te-ar mai satisface sexual, si in plus, te mai si certi cu ea...dar de iubit o iubesti in continuare, nu vrei s-o lasi, asa ca acel stres si acei nervi trebuie eliberati undeva, pe cineva, pentru a nu rani "nevasta". E ca si cum seful ei i-ar sterge mintile, iar tie, fiind barbatul ei, normal ca nu-ti place ce se intampla, si vrei sa bati seful....te-ai prins?
Si nu s-a ajuns la "50 de suporteri"
a preluat informatia din comentariile unui site "comercial" ca nu pare genul de om care sa acceseze roultras...
in fine,poate par rautacios,dar asa vad ei treaba din afara si n-ai cum sa-i condamni.
oricum nu mai sper decat la o prestatie onorabila (agresiva daca e nevoie ) la Urziceni prin care sa ii determinam sa le dea meciul si poate la un protest autorizat in strada impotriva lui Gigi...altceva nu prea mai e de facut pentru moment.
Da am cam inteles ...dar totusi nu cred ca trebuia sa se ajunga asa departe , la o echipa cum e Steaua , si aici ma refer la ce au realizat ei pe parcurs , acuma ca au prins un sezon mai rau nu cred ca e asa de mare tragedie , incat sa se ajunga aici , asta e parerea mea ... in fine sper sa se revina la ce a fost , la acea Steaua sclipitoare ce joaca foarte bine , si sa revina si acei suporteri ... si faza cu 50 de stelisiti , da pe romanianultras e un mesaj cu asta .
ce ti-am zis? ![]()
in privinta cedarii meciului, eu unul nu sunt de acord. Ce, noi suntem frustratii aia din groapa sa traim din insuccesele rivalilor? Oricum Urziceniul ne bate pe bune...
Urziceniul ne bate pe bune , ca sunt mai buni , asta e adevaru , da ar fi bine daca ar bate azi si pe Dinamo . Mai am o intrebare , cand o sa inceapa galeria Stelei sa isi sustina iar echipa asa ca la carte , cand o sa plece Becali , si o sa se bata iar pentru titlu sau ?? ca din cate vad asa inteleg ? ca din cate am inteles eu mi-a zis cineva ca nea Jiji nu da voie pe stadion nici macar cu bannere , nici torte , fumigene nimic .... asta sa fie motivu ?
nu, nu asta e motivul. Motivul este situatia in care a ajuns Steaua.
Steliștii au avut ieri la ora 18:00 primul antrenament dupã 12 zile de vacanțã. În lipsa lui Cristiano Bergodi, jucãtorii au fãcut un antrenament de readaptare la efort sub supravegherea noului preparator Ionel Colonel și a secundului Mihai Teja.
Dacã Goian și Semedo au absentat motivat, primul fiind în Grecia pentru ultima zi de vacanțã, iar ultimul cãutându‑și echipã prin Portugalia, în schimb, sud-americanii Dayro Moreno și Pedriel au fost dați dispãruți, ei neanunțând conducerea cã nu se vor prezenta la reunire. "Perla" lui Gigi Becali și totodatã decarul echipei s-a destãinuit unui coechipier cã nu va mai reveni la Steaua indiferent de consecințe. "Nu mã mai întorc în România sub nicio formã. Impresarul îmi cautã echipã și sper sã aflu unde voi juca în maximum o sãptãmânã", i-a spus el unui coleg. Impresarul fotbalistului va cere conducerii clubului îngãduința de a-i prelungi vacanța lui Dayro Moreno cu încã o sãptãmânã, cu motivația cã se așteaptã un rãspuns de la o formație dispusã sã plãteascã un milion de euro pentru columbian.
Jucãtorii prezenți la reunire:
Portari: Tãtãrușanu, Zapata, Vâtcã, C. Lungu, Cernea
Fundași: Golanski, D. Bãlan, Mustațã, Ghionea, Rada, Baciu, Tudose, Ninu, P. Marin, Filip
Mijlocași: Szekely, Nicolițã, Lovin, Onicaș, Bicfalvi,
A. Ionescu, Toja, Ochiroșii
Atacanți: B. Stancu, Kapetanos, Rusu, Surdu.
Mai multi portari decat atacanti ![]()
Ce ma bucur ca-s multi romani si cat mai putini straini
Interesanta alegerea lui Daniel Balan .. nu mai stiu nimic despre el..

Daniel Balan, 29 de ani, 1, 75 m, 69 kg, fundas dreapta.
Este jucatorul Stelei din 2001, fiind adus de la Nord Club Foresta Suceava. In editia 2004/2005 a jucat la Steaua II si apoi la Vaslui. Din 2005 pana in 2007 a activat la Steaua, apoi a fost imprumutat pe rand la Omonia Nicosia, FC Arges si Alki Larnaca.
A jucat 69 de meciuri in prima Liga si a marcat 1 gol si 56 de meciuri si 3 goluri in Liga secunda. A jucat 3 meciuri in Champions League si 4 in Cupa UEFA.
La 29.08.2004, Balan revenit pe teren dupã o pauzã de 2 ani. El a fost operat de douã ori la genunchiul drept, accidentarea sa fiind similarã cu cea a lui Marco van Basten.
Dacã nu greșesc el este eroul în meciul cu Boro .. greșind o pasã simplã... la ultimul gol ? ![]()
Nu gresesti
A fost o greseala colectiva acolo. Dar el este executantul loviturii libere din ultimele secunde ale meciului, care s+a soldat cu un hent in careu al unui englez, neacordat din pacate de arbitrul slovac. Balan alearga bine si centreaza bine.
Prin urmare el o sa fie rezerva lui Golanski...
Da' oare nu se gasea un tanar de pe la echipa a 2-a ? ![]()
Mustata vine de la Steaua II, tot fundas dreapta, si a fost si el la reunire.
Mustata vine de la Steaua II, tot fundas dreapta, si a fost si el la reunire.
Mi-ai dat o super-veste! Chiar imi place cum evolueaza tanarul Bogdan Mustata. Sper ca domnul Bergodi sa-i acorde sansa de a evolua pentru echipa mare a Stelei.
Pai de ce l-a mai adus pe Balan?
Cand noi il ave pe Mustata in curte... + ca mai e si Ninu, care joaca tot fundas dreapta daca nu ma insel ![]()
Pentru ca in ipoteza in care Golanski se accidenteaza, va fi preferata experienta lui Balan in detrimentul tineretii lui Mustata.
....
Chiar ma intrebam cand o sa apara astia.
toata mass media din Romania intiga fanii Stelei la razboi intre suporteri si ma intreb de ce oare?....nu mai au ce manca si daca se omoara fanii Stelei cu cei de la ujpest mai au si ei ce scrie ? ....sau ei nu stiu ca fanii Stelei au
experienta si mai si gandesc?
Adrian in 2008 i-a luat si pe szekely 1,5mil si pe b. Stancu 1 mil
dar pe Radoi, Dica, Ghionea, Goian, Paraschiv etc... cati bani s-au luat?
Nu sunt mache ...
Nu am avut cu ce, frate, ca nu m-a mai platit ciobanul cum zice un dilimache!![]()
Acum sunt liber de contract! ![]()
Dai o bere sa scriu ceva pe gustul tau? ![]()
Atunci inseamna ca vinzi bilete la case sau sigur esti vreo sluga pe la curtea ciobanului. Altfel nu-mi explic cum dreaq sari atat de cur in sus cand se ia cineva de creditor. ![]()