FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1171819202125»
redondo07.01.2009 22:25

@adriene

Faci mereu demagogie. Faze de genul....dinamomuist... sunt prea copilaresti. Cere-te afara de pe site.

mountytoma07.01.2009 22:30
A fi antistelist nu inseamna a fi o javra. Lucescu a spus si lucruri frumoase despre Steaua. Si totusi vorbesti de Lucescu...

pentru mine oricine tine cu Dinamo e o javra. ei si-au spus "caini", cu mandrie! si pentru mine un caine e o javra. o spune unul care a fost pentru prima data in viata la meci chiar pe Dinamo, dus de fratele lui mai mare (si el tot o javra!). chiar daca aveam doar 10 ani, mi-a fost sila de ei de-atunci!

Lucescu nu a spus nimic frumos despre Steaua fara un interes anume.

mai mult conteaza ce a facut Lucescu impotriva Stelei, si aici cred ca deschidem un capitol imens. doar ca javra aia nu are ce cauta pe siteul suporterilor stelisti.

Recoba07.01.2009 22:33

pana la o proba solida si un argument viabil...orice ar zice fiecare obosit bulversat aici...Lacatus a fost , este si va fi stelist.Ca jucator a fost extraordinar prin multe lucruri ,ca antrenor mai are foarte multe de dovedit.Restul e deja gargara...

mountytoma07.01.2009 22:35
Problema e ca, daca un astfel de jucator ar veni acum la Steaua, antrenorul l-ar reprofila si l-ar termina.

asta doar in cazul in care nu l-a trimis deja la Buzau sau la Steaua II! sau l-ar tine pe banca de rezerve pana isi pierde si cea mai mica urma de incredere in sine, fara de care nu poti avea campioni!

de ce sa nu le dam sansa pustilor sa devina din bicfalvi Tudorel Stoica, din Litu Lacatus, din Tudose Belodedici? ce-am pierde incercand? dar daca i-am castiga?! nu ar fi extraordinar?

mountytoma07.01.2009 22:52
Dar niciodata in viata nu voi suporta bascalia ieftina si parodierea unui club de fotbal.

parca te-as provoca la o discutie despre Victoria Bucuresti, apropos de parodierea unui club de fotbal. nici aia nu merita parodie? fara mitica poate uitam de ei, ca au disparut in nimic, acolo de unde au si aparut. dar stafia bantuie inca!

revenind la Steaua noastra, pentru ca oricat ne-am certa eu cred ca Steaua e a noastra a tuturor, ce cauta Radoi la Steaua daca el e craiovean dupa cum spui?

redondo07.01.2009 22:59
parca te-as provoca la o discutie despre Victoria Bucuresti, apropos de parodierea unui club de fotbal. nici aia nu merita parodie? fara mitica poate uitam de ei, ca au disparut in nimic, acolo de unde au si aparut. dar stafia bantuie inca!

revenind la Steaua noastra, pentru ca oricat ne-am certa eu cred ca Steaua e a noastra a tuturor, ce cauta Radoi la Steaua daca el e craiovean dupa cum spui?

Tu ai inteles ce spun eu? Ca unii au ajuns la Steaua si altii la Dinamo e una,dar ei n-au ales unde sa joace si asa cum voi spuneti ca Lacatus era dinamovist de mic,va spun si eu ca ei tineau cu Universitatea.

redondo07.01.2009 23:03
de useri se ocupa altcineva
mountytoma07.01.2009 23:08

@redondo

e o mica MARE diferenta intre cele doua postari ale tale. prima data ai zis ca "au in suflet o singura echipa", acum ca "tineau cu Universitatea". daca "tineau" atunci e cu totul altceva, e un trecut. multe foste prostituate au devenit mame bune, deci au si ei sanse sa se indrepte!

eu unul nu cred ca Lacatus era dinamovist de mic. refuz sa cred asta. ma gandesc numai la cat de tare se bucura cand ii dadea gol lui moraru! pai ala era un spectacol de neuitat!

ps pentru cei tineri: moraru a jucat si la Steaua (cred ca din greseala), dar cariera a facut ulterior la Dinamo. cariera pe care Lacatus i-a cam terminat-o...

Adrian07.01.2009 23:34
Poate ca de-asta ai ce ai cu Lacatus....ca doar va tradat in 83.

PS Inca o data....maturizeaza-te! Sa ma cert aici cu tine e egal cu 0 pentru mine.

Lacatus ne-a tradat in 2008, atunci cand a uitat ca Steaua suntem noi, nu becaliii.

Fan FC Steaua07.01.2009 23:51

@Adrian (postul de mai sus)

Bine ai zis !

E treaba voastra daca refuzati sa credeti asa ceva, dar asta e adevarul!

A ajuns sa se roage de cel mai mare dusman al suporterilor sa il lase sa-si mai bage coada putin si sa strice ceea ce reusise Dorinel...

A ajuns sa se roage sa fie o carpa... la fel ca pedrazini...

Pedrazini sau cum ma-sa il cheama, vroia sa se bage peste Dorinel si sa-i impuna stilui lui "italian" .. despre asta este vorba in conflictul dintre ei... pacat ca n-a apucat Dorinel sa-l dea afara...

Adrian08.01.2009 07:24
Dar parca Alba Iulia e provincie alb-rosie.

Parca.

Numai ca, cum explici ca stadionul era plin de Stelisti cand a venit Steaua si, in afara de galeria unirista, nimeni nu ne huiduia?

Dar, cand a venit dinam0, stadionul s-a umplut greu si cei care erau pe stadion, iarasi, in afara de galeria unirista, ii injurau pe caini?

Nu zic ca orasul meu e Stelist. Ma doare in cot ce e. Eu sunt stelist. Atat.

Pe tine eu nu te-am acuzat ca esti craiovean.;)

Am zis antistelist. A fi antistelist nu e egal cu a fi dinamovist.

E cam 90% egal. Restul de 10% e pt cioroi si alti frustrati minoritari.

mountytoma08.01.2009 08:21
A fi antistelist nu e egal cu a fi dinamovist.

a fi dinamovist inseamna implicit a fi antistelist. a fi stelist inseamna, cred eu!, a dispretui sau macar a ignora ddinamo! (asa apare cu litere mici, sic!)

Lari08.01.2009 09:24
eu unul nu cred ca Lacatus era dinamovist de mic. refuz sa cred asta. ma gandesc numai la cat de tare se bucura cand ii dadea gol lui moraru! pai ala era un spectacol de neuitat!

Nu va mai certati aiurea. Lacatus a fost dinamovist cand era mic. Citeste interviul asta si da o cautare in text (CTRL+F) "Dinamo" si citeste. Tinea cu echipa aia din inertie, "pentru ca era la moda", asa s-a exprimat.

Asta nu-l face mai putin stelist acum, terminati cu idioteniile.

Stiati ca si Neaga a fost dinamovist pana sa semneze cu noi? Dar ca Mutu era stelist infocat si, pana sa semneze cu Dinamo, racnea prin toate ziarele ca vrea doar la Steaua?

Hagi era un impatimit al Stelei inca de cand era copil, si acum va poate spune echipa de aur a CCA-ului pe dinafara, oricand. A recitat-o prin vreo 2 emisiuni ale lui Ioanitoaia.

bodanelu08.01.2009 09:31
pana la o proba solida si un argument viabil...orice ar zice fiecare obosit bulversat aici...Lacatus a fost , este si va fi stelist.Ca jucator a fost extraordinar prin multe lucruri ,ca antrenor mai are foarte multe de dovedit.Restul e deja gargara...

Cel mai bun comentariu

la Dinamo sunt Niculescu,Danciulescu,Moti,Barcauan,Stoican sau la Steaua Raducanu,Plesan. La Craiova vin mereu la barul meu.

Esti prieten cu varul-meu?

Hai Adriane, fa-ma cu ou si otet ca sunt var de gradul 2 cu Niculescu.

PS: Au disparut din commentarii. Sunt pe invisible. Discutiile de genul acela se poarta in privat. Atacurile la persoana la fel. Aici se discuta despre Steaua in general!

mountytoma08.01.2009 10:08
Nu va mai certati aiurea.

dar cine secearta, frate? ne "chatuim" si noi :-)

recoba a fost fenomenal, la fel de simpatic ca si personajul din avatarul lui! 100 puncte!

MoWeed08.01.2009 10:19

Cred ca e cel mai corect comentariu de cand a inceput aici aceasta disputa

@redondo

Daca a fi dinamovist nu e egal cu a fi antistelist, atunci cum iti explici ca toti dinamovistii sustin ca urasc Steaua mai mult decat iubesc spurcatii?

Adrian08.01.2009 10:19
Hai Adriane, fa-ma cu ou si otet ca sunt var de gradul 2 cu Niculescu.

Eu zic sa pui pe invizibil partea asta.Ca sa nu inciti.

Stii, astea se discuta pe privat. ;)

p.s.

pana la o proba solida si un argument viabil...orice ar zice fiecare obosit bulversat aici...Lacatus a fost , este si va fi stelist.

Recoba, nu te supara ca iti zic, dar Lacatus a recunoscut de unul singur ca a fost dinamuist. Proba mai clara decat confesiunea lui nu exista.

Asa ca, poate ca este si poate ca va fi stelist si in continuare. Dar a fost dinamuist.

Recoba08.01.2009 11:27

Era mic mah nene...ce vrei alte timpuri ...erau alte mentalitati pe vremea aia...era o pura simpatie si atat...dar faptul ca 20 de ani a jucat pentru clubul asta , CA NIMENI ALTUL, asta il face un stelist extraordinar, iar oameni ca tine care indraznesc sa conteste chestia asta , eu consider ca sunt de o jalnicitate rara.Eu ca stelist , am pretentia an de an sa castig campionatul si eventual cupa, performanta orice ar fi .Pretentiile astea , recunosc cu mana pe inima, ca Lacatus m-a invatat sa le am. An de an in copilarie vedeam Steaua castigand titlu dupa titlu cu Lacatus in frunte. Daia tu acuma suferi la maxim si vrei performanta cu Dorinel pe banca si Lovin titular , ca Lacatus a castigat un sac de titluri , si ti-a dat tie posibilitatea , ca stelist ( la partea asta ma indoiesc ca ai fi mare stelist) sa te mandresti cu performantele , istoria , si multe alte chestii ce tin de Steaua. Si sincer nu cred ca tu de prin alba iulia aveai tu cum sa prinzi pe viu meciuri magice cu Lacatus in teren...sa traiesti pe viu vibratia, sa i vezi in fata ochilor tai pasul lui apasat si plin de incredere , de parca nimic din jurul lui nu ar fi putut vreodata sa il clatine.Asta reprezinta pentru mine Lacatus, un simbol cu care am crescut , si mi-a aratat ca a fi stelist inseamna mandrie in stare pura.Dar ca antrenor e deja alta discutie , care ar trebui sa o purtam tot peste cativa ani, dupa ce o sa dovedeasca ce poate. Desi si eu cred ca a gresit un pic la faza cu revenirea dar asta e...Lacatus va ramane Lacatus.

salutari si toate cele bune.

Iar cu alba iulia bah ultrasule adu-ti aminte ce a iesit acu vro 3 ani , la meciul cu Unirea, ca era plin stadionul de caini si baieti de la "U" , da probabil ca ti a fost prea lene sa vii la un meci de al Stelei , si in orasul tau natal.

Adrian08.01.2009 11:52

Recoba

Sa inteleg ca tu ai devenit Stelist doar dupa ce ti-ai serbat majoratul?

Ce scuza e asta ca "era mic si nu stia ce face"?

Eu ca stelist , am pretentia an de an sa castig campionatul si eventual cupa, performanta orice ar fi .Pretentiile astea , recunosc cu mana pe inima, ca Lacatus m-a invatat sa le am.

Da?

Ei atunci nu e nici o problema.

Asa cum te-a invatat sa vrei in fiecare ann cupa si campionatul, asa te va invata Laca sa vrei in fiecare an locul 2 si banii din CL.

Lacatus a castigat un sac de titluri

Eu nu inteleg de unde ati scos-o si pe asta.

Pai Lacatus a luat de unul singur titlurile alea? El era singur pe teren? El era manager, antrenor, portar, fundas, mijlocas, atacant, patron? Bai, voi nu intelegeti ca Lacatus a avut langa el o echipa in care jucau multi jucatori de valoare?

Panduru, Adi Ilie, Prodan, Belodedici, Hagi, Boloni, Iovan, Stoica, etc, etc...

Ia ziceti mie, pe care din jucatorii astia i-ati vrea acum in lotul Stelei?

Recoba, tu crezi ca, daca Lacatus ar juca acum la Steaua, ar face mare lucru?

Te asigur ca omul ar fi rezerva lui Nicolita. Sau in cel mai bun caz ar fi folosit mijlocas stanga.

Si sincer nu cred ca tu de prin alba iulia aveai tu cum sa prinzi pe viu meciuri magice cu Lacatus in teren...sa traiesti pe viu vibratia

Nu crezi dar, vezi tu, am prins.

Si cu Lacatus si cu Rotariu si cu alti jucatori stelisti care castigau titluri, nu locuri 2.

Asta reprezinta pentru mine Lacatus, un simbol cu care am crescut , si mi-a aratat ca a fi stelist inseamna mandrie in stare pura.

Pe langa asta, eu am mai invatat de la el si cum sa scuip si mai ales cum sa rup picioare.

E foarte important sa stii cum sa rupi un adversar cu o singura lovitura de picior.

Dar asta doar pt cei care fac lupte sau arte martiale mixte.

Dar ca antrenor e deja alta discutie , care ar trebui sa o purtam tot peste cativa ani, dupa ce o sa dovedeasca ce poate. Desi si eu cred ca a gresit un pic la faza cu revenirea dar asta e...Lacatus va ramane Lacatus.

Mie mi se pare corect tot ce ai zis aici.

Sa discutam despre el peste cativa ani. Sa mearga, sa ia o echipa mica, sa isi faca ucenicia, sa castige ceva si apoi sa vina la Steaua.

Corect?

Steaua nu exista pt a creste jucatori sau antrenori. Steaua exista pt a fi intotdeauna nr 1.

Iar cu alba iulia bah ultrasule adu-ti aminte ce a iesit acu vro 3 ani , la meciul cu Unirea, ca era plin stadionul de caini si baieti de la "U" , da probabil ca ti a fost prea lene sa vii la un meci de al Stelei , si in orasul tau natal.

Era plin stadionul sau doar peluza unirista?

Uite, eu recunosc pe fata, aia sunt caini toti, pana la moarte.

Toti ultrasii uniristi sunt caini.

Cand a venit dinam0, aia nu stiau cum sa strige mai tare pt caini.

Insa e alta treaba cand vorbesti despre intreg stadionul. Te asigur!

Stelistii sunt peste tot in tara asta mai multi decat cainii.

Si in Cluj, ca numar, intai sunt uisti, apoi Stelisti si abia apoi ceferisti.(studentii veniti din toata tara au grija ca numarul Stelistilor sa fie foarte, foarte mare).

redondo08.01.2009 12:07
@redondo

Daca a fi dinamovist nu e egal cu a fi antistelist, atunci cum iti explici ca toti dinamovistii sustin ca urasc Steaua mai mult decat iubesc spurcatii?

Am zis invers. A fi antistelist nu inseamna a fi neaparat dinamovist.pentru craioveni sau rapidisti care e diferenta?

Recoba08.01.2009 14:49

nu prea ai inteles nimic din ce am scris eu. Faptul ca a fost dinamovist cand era mic e pur si simplu prea neimportant , in prisma evolutiilor lui la Steaua . Hai sa -ti zic alta chestie...gandeste te ca in general fiecare mare persoana , geniu sau orice vrei, a avut un mic defect dar care a fost iertat sau trecut cu vederea. Freddy Mercury a fost o voce geniala dar un homosexual notoriu care de multe ori trecea peste limita bunului simt , dar cu toate astea a ramas iubit la fel ca si atunci , maradona a fost cel mai mare fotbalist care a calcat vreodata un teren de fotbal , cu toate astea se lua la tranta cu sacii de cocaina de fata cu familia lui , si totusi in argentina este inca un zeu, iar pentru noi restul este cel mai bun fotbalist al lumii. Iar pentru mine ca stelist daca lacatur a tinut cu Dinamo cand era mic , ok nici o problema, fiecare idol are deviatiile lui :thumbup: dar trecem peste ele. In fine asa in incheiere te vad ca dai asa importanta chestiei asta mah adriane, adica sincer, tu crezi ca Marius cand era mic statea sa vopseasca mesaje pentru Dinamo sau alte chestii dastea? se ingrijora ca nu are de unde face rost de torte pentru meciul cu Steaua ? :shifty: sa fim seriosi...cum am mai zis era alta mentalitate atunci...

bodanelu08.01.2009 14:58

@recoma ma mir cum poti fi atat de calm :)

c.ronaldo1708.01.2009 15:14

@Adrian

Si ce daca redondo are prieteni dinamovisti? Si ce daca bodanelu e ruda cu Niculescu? Trebuie impuscati din cauza asta? Daca mergem cu teoria asta o dam in balarii. Daca au existat Adam si Eva si erau ambii stelisti, atunci ar trebui ca toata populatia globului sa fie stelista?

Si ce daca redondo nu scrie Dinamo cu d mic? Nici eu nu scriu Dinamo cu d mic. Scriu cu D mare. Asta inseamna ca sunt dinamovist sau ca imi place sa scriu cat mai corect si usor de citit? Eu nu simt absolut nici o placere scriind d.inamuie, dinam0 sau ddinamo.

Eu l-am prins pe Lacatus jucatorul foarte putin. Dar sa iti spun un secret Adriane. La mine in oras, unde locuiesc, este un bar al Stelei ca sa spun asa, unde vin foarte multi stelisti, de la 14,15 la 50 de ani, mai ales cand sunt meciuri. Iar pe un afis, acolo, scrie mare: 1. Lacatus, 2. Restul.

strezahuzum08.01.2009 15:28
maradona a fost cel mai mare fotbalist care a calcat vreodata un teren de fotbal , cu toate astea se lua la tranta cu sacii de cocaina de fata cu familia lui , si totusi in argentina este inca un zeu, iar pentru noi restul este cel mai bun fotbalist al lumii.

Acuma nu ca as vrea sa deviez discutia .... dar in modesta opinie a unora ( me included ) cel mai mare jucator a fost probabil Franz Beckenbauer - la mare concurenta cu Cruyff. Maradona a fost un jucator extraordinar, insa la el prima talentul. La german era vorba de ambitie, putere de lupta si disciplina, calitati rare in ziua de azi.

Asta s-a vazut mai ales in semifinala Cupei Mondiale din 1970 contra Italiei, aka "Meciul Secolului". Cati stiu oare ca in meciul ala Beckenbauer a jucat cu clavicula fracturata, avand umarul dislocat ? Dar RFG-ul nu mai avea schimbari - asa ca Beckenbauer a ramas pe teren si a jucat pana la sfarsit. Oare cate din vedetele lu' peste prajit din ziua de azi ar face acelasi lucru ? Probabil 0 - cand vezi maimutoii astia tavalindu-se pe jos la orice atingere, te ia rasu-plansu.

E ceva strict subiectiv la urma urmei, dar parca totusi eu l-as pune pe Beckenbauer mai sus de Maradona.

Recoba08.01.2009 16:06

@strezahuzum

continui si eu sa devize de la subiect :) si franz si johann au fost mari dar au jucat fotbal intr-o epoca boema a fotbalului, si poate ca ei 2 au revolutionat fotbalul.Maradona insa pentru mine, este cel mai mare, prin simplul fapt ca a luat o echipa mica si a transformat-o intr-o super putere, intru-un fotbal aprig si foarte tacticizat unde gleznele fine erau daramate dupa primul an.In fine si prin ce spui tu, ma faci sa-mi invidiez si mai mult bunicii sau chiar parintii. Iti dai seama ei au apucat sa-i vada pe toti acesti mari jucatori jucand in anii lor de glorie, asta da o placere a vietii.

@bodanelu

si eu ma surprind cat de calm raman :)

«1171819202125»