Bodanelule stai calm.
Or sa mai vina si alti utilizatori si vor citi ce scrie aici si vor confirma si ei.
Pana acum ai gasit o confirmare acolo.
Eu am vazut acel interviu cu Lacatus, cand a recunoscut ca "da...eram dinamovist...aveam insigne si tot". Nu am nevoie de nimeni sa vina sa imi spuna. Ca nu sunt orb.
Ziaristii zic, cica, ca trebuie tot timpul sa te informezi din 3 surse distincte inainte de a da o stire, ca sa fii sigur ca nu e prostie si sa nu te faci de rahat.
Deja ai 2 surse distincte. O vei gasi si pe a 3a. Te asigur.
Si pe a 4a si pe a 5a si tot asa.
Gica Chioru a fost banat pt ca a spus niste lucruri despre Lacatus, lucruri adevrate. Dure dar adevarate.
Regulile acestui site zic clar ca nu ai voie sa injuri fosti stelisti.
Asta nu inseamna ca nu avea dreptate.
Si nu cred ca ce a spus e fabulatie.
Dar noa, in ce paranoia exista pe aici, nu ma mira faptul ca toate ideile care nu convin sunt excluse din start.
Si aici nu ma refer la moderatori.Ma refer la majoritatea utilizatorilor pe care ii doare in cot ca Steaua a ajuns unde a ajuns si se multumesc sa faca "he he he" cand vine Lacatus sa dea cu mana.
Mai sus a zis unu' ca Protasov e un antrenor mai slab ca Lacatus.
Altul a zis ca Lacatus e cel mai mare stelist, mult mai mare ca Ion Alecsandrescu sau Hagi sau Ilie Savu sau alti oameni mult mai mari.
Altul a zis ca Lacatus a fost cel mai mare jucator care a calcat in Ghencea.
Altul ca Lacatus e indispensabil.
Pacat ca voi nu vreti sa vedeti cum stau lucrurile.
Si eu am fost ca voi si nu am crezut ce se zicea despre Fiara.
"Lasa, ca a rupt piciorul aluia din daruinta."
"Lasa, ca l-a scuipat pe ala ca a zis de Steaua."
"Lasa ca vine Laca si ii da un cap in gura lui becalii."
Si a venit Laca si ce a facut?
A confirmat tot ce ziceau ceilalti despre el.
A confirmat ca nu are coloana vertebrala. A confirmat ca interesele lui sunt pe primul loc.
A confirmat ca nu are un caracter asa frumos cum crede lumea. A confirmat tot.
Becalii ii face echipa. Becalii ii face transferurile. Becalii il foloseste ca scut.
Si Lacatus sta ca doar e cald si bine.
Bani sunt. Imagine are. CV-ul creste.
Cand trebuie ii baga pumnul in gura oricarui fost mare stelist care crede ca Steaua e varza.
Cand trebuie calmeaza suporterii.
Cand trebuie gaseste scuze si da vina pe ghinion.
Actiunile lui din ultimele luni ar fi trebuit sa fie destul pt voi ca sa va dati seama ce fel de om e.
A facut Steaua varza si, dupa 7 meciuri consecutive fara victorie(printre care meciuri cu Sportul si Buzaul), a plecat.
Ca, vai Doamne, nu se poate lucra cu becalii si ca se simte jignit.
A plecat "saracu'" Laca fix inaintea meciurilor grele. Si a venit un fraier in locul lui: Dorinel.
Asta a facut ce a putut mai bine si a obtinut din meciurile cu echipele mari rezultate destul de bune.
Dar, dupa cum am zis mai sus, a fost fraier. Si becalii s-a scapat de el.
A scapat de el pt ca Lacatus sa se poata intoarce triumfator.
Lacatus a scapat astfel de meciurile grele si putea sa pregateasca returul avand vreo 2 luni de pauza si liniste.
Vi se pare normal?
Voi, in locul lui Lacatus, v-ati fi intors?
Voi, in locul lui Lacatus, v-ati fi intors dupa ce ati vazut ce s-a intamplat cu Dorinel?
Dupa toata nedreptatea aia?
Dupa ce ati pleca declarand ca nu se poate lucra cu pavianul, v-ati mai intoarce ca sa ziceti ca de fapt se poate lucra?
Zi-mi Bodanelule, tu asa ai face?
Asta e Lacatus. Fie ca va place sau nu. Asta e!
p.s.
Am prietena asa ca poti sa fii cat vrei tu cu ochii pe mine, nu sunt interesat. 
Cat despre blog, fa-l linistit. Eu am sufletul impacat ca macar nu sunt cu ochii pe alti baieti.