FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1151617181925»
MoWeed06.01.2009 22:39
Sunt altii care au stat mult mai mult la Steaua si erau nascuti si crescuti la Steaua.

Aia sunt stelisti adevarati, stelisti mari.

Hagi e mult mai stelist decat Lacatus. Hagi nu purta in tinerete insigne cu dinam0.

Asta nu ai de unde sa stii tu care e mai stelist sau nu. Oricum dupa rationamentul tau, nici Hagi nu e stelist pentru ca el nu a fost nascut si crescut la Steaua

Sunt de acord cu tine ca Protasov a fost un antrenor mai bun ca Lacatus si ca a reusit sa faca o echipa desi avea putini jucatori valorosi in lot .

Adrian06.01.2009 22:42

Poate ca nu e la fel de mare stelist ca Marcel Raducanu, Ilie Savu, Ion Alecsandrescu, Ienei, Iordanescu si alti stelisti pur sange dar e mult mai stelist decat Lacatus.

MoWeed06.01.2009 22:49

Pana la urma care sunt criteriile prin care poti determina tu (sau oricare alt om) care e mai stelist? Eu, asa mai naiv cum sunt, cred ca stelismul se masoara(teoretic vorbind) in trairile care le ai pentru aceasta echipa; in sentimentele pe care le ai pentru aceasta echipa. Nefiind medium nu cred ca ai de unde sa stii cat de mult sufera sau se bucura fiecare pentru aceasta echipa.

Si pe mine m-au dezamagit ultimele actiuni a lui Lacatus, si pe mine m-a dezamagit faptul ca a acceptat asocierea cu oierul, dar refuz sa cred ca aceasta actiune a fost facuta din rautate sau pentru ca nu e stelist.

Adrian06.01.2009 23:16

Trebuie sa te gandesti si la faptul ca Lacatus, pana la 20 de ani, zicea "m**e Steaua" de cel putin 2 ori pe an.

MoWeed06.01.2009 23:21

Dar si la faptul ca dupa retragere a venit ca spectator la multe meciuri ale echipelor Stelei(la toate sporturile) fara sa fie obligat sa faca asta. Nici nu ai de unde sa stii cat de mult tinea cu spurcatii(una e sa simpatizezi cu ei alta e sa fii fan infocat).

Oricum nici tu si nici eu nu putem stii cat e de stelist Lacatus; in cel mai bun caz ne putem da cu parerea. Asta doar el stie

mountytoma07.01.2009 09:01

ma dezamageste Lacatus ca antrenor (mai ales la transferuri), dar cred ca iubeste Steaua foarte mult, chiar si numai pentru ca vad ca accepta sa lucreze angajat la cel mai prost om din univers

redondo07.01.2009 12:25

Cand antrena Grecia,Iordanescu a zis ca vrea ca Panathinaikos sa elimine Steaua.....deci mare stelist! Doar s-a certat cu Becali,nu?

MoWeed07.01.2009 12:27

Iordanescu nu e stelist pentru ca s-a certat cu Becali. Tu chiar crezi ca asta e singura chestie prin care poate dovedi daca e stelist sau nu?

Daca am merge pe rationamentul asta si Iancu sau Borcea ar fi stelisti....

Nu am auzit pana acum de declaratia aia, este prima data cand aud asa ceva. Oricum Iordanescu a facut multe lucruri pentru Steaua si este mult mai stelist decat patronul analfabet....

Lari07.01.2009 12:37

Primul lucru pe care l-a spus Iordanescu atunci cand a intrat pentru prima oara in vestiarul Rapidului, in calitate de antrenor principal: "Eu sunt Stelist si nimeni nu va putea vreodata sa schimbe asta!"

c.ronaldo1707.01.2009 14:19
Cine te-a indemnat la calm cand tu(si nu numai tu, si Ronaldo, mai sus) comparai meciuri ca sa demonstrezi ce echipe sunt mai bune sau ce antrenori sunt mai buni?

Pai asa se face?

Comparam meciuri? Asta e argument?

Pai pe ce mama masii vrei sa comparam? Pe portocale? Cine are freza mai funky? Cine se imbraca mai frumos? Pe meciuri comparam taticule, acolo vezi care este mai bun, mai adevarat.

De ce comparati Steaua - dinam0 de acum 3 ani cu Steaua-dinam0 de anul asta.

Pai dinam0 de anul asta e varza ba! Mie mi-e rusine ca nu i-am batut in groapa. Intelegeti asta?!

1. Vorbim despre o comparatie Lacatus-Protasov, iar eu din cate imi amintesc pe banca era Dorinel Munteanu.

2. Nu imi amintesc ca Dinamo sa fi fost o super-forta-mondiala acum 3 ani. Si imi aduc aminte ca Dinamo ne-a batut o data iar apoi am facut egal in Ghencea. Parca mai rusine mi-a fost atunci.

Toti il pupati in fund ca e cel mai mare stelist.

Asta este cea mai mare tampenie pe care toti cei care sunt impotriva lui Lacatus au inceput sa o utilizeze mereu. BAAAAIIII, invata ce inseamna cuvantul RESPECT! Lacatus este simbolul Stelei si foarte greu va fi alt jucator care sa il inlocuiasca!

Pentru mine un simbol al Stelei nu este cel care tine cel mai mult cu Steaua, pentru ca pe principiul asta putem spune ca si Lovin, Banel sau Abuzatoaie sunt cei mai mari stelisti. Pentru mine cel mai mare stelist este cel care face ceva pentru aceasta echipa.

Adrian07.01.2009 14:28

Si Lacatus a facut singur ce a facut bai?

Ia zi!

El a batut de unul singur pe Barcelona in 86? El a dus singur echipa in finala?

Tu nici macar nu l-ai vazut pe Lacatus jucand, pustiule. Si daca l-ai prins, l-ai prins pe finalul carierei, cand mai mult rupea picioare decat sa dea goluri.

Cum sa compari meciuri, pustiule?

Pai seamana un meci cu altul? Ia zi.

Ti-am expus mai sus de ce e Protasov peste Lacatus.

Pana una, alta, Protasov nu a beneficiat de valize...ma intelegi?...pac pac!

Eu am zis sa nu compari meciuri pt ca si eu as putea sa fac la fel. Si daca as face-o, s-ar putea ca Dorinel sa ajunga peste Lacatus ca antrenor. Si atunci ai mai avea o problema pe cap.

Dar nu conteaza astea, conteaza ca Lacatus a jucat mult timp la Steaua si ca a castigat multe titluri de unul singur.

Cand citesc ce ai scris ma pufneste rasul.

Marcel Raducanu, Hagi, Iordanescu, Stoica, Belodedici, etc - Astia toti au fost fotbalisti mult mai buni ca Lacatus!!!

Fie ca iti convine tie sau nu. Lacatus nu a fost cel mai bun care a jucat la Steaua, de departe.

Cat despre respect, mai bine invata-l tu pe Lacatus ce inseamna acest cuvant.

Lari07.01.2009 14:37
Pana una, alta, Protasov nu a beneficiat de valize...ma intelegi?...pac pac!

Daca tu crezi ca valizele s-au inventat in returul campionatului trecut, esti cel putin naiv. Lucrurile astea se folosesc pe scara larga odata cu venirea lui Il Muce la Rapid, la sfarsitul secolului trecut. Asa cum si, in perioada comunismului, valizele insemnau un important trafic de influenta al pecerishtilor.

Nu in ultimul rand, asa cum ne-a spus si ofiterul de presa de la UEFA, premierile nu sunt interzise si se practica peste tot in Europa.

In afara de meciul cu Dacia Mioveni (una din cele mai penibile echipe), Steaua nu a avut meciuri dubioase in returul trecut. Am castigat cu mult noroc multe din cele 10 meciuri, adversarii nostri avand cel putin trei, patru ocazii mari in fiecare meci. Ceea ce nu se intampla la meciurile Poli Iasi-Dinamo, de exemplu.

Adrian07.01.2009 14:43

Lari

Stii cum sta treaba, hotul neprins nu poate fi altceva decat negustor cinstit.

Dar, dupa cum ai zis si tu, premierile nu conteaza.

Conteaza doar meciurile dubioase. Si Protasov nu a avut meciuri dubioase.

In schimb, Lacatus a avut mai multe(Mioveni,Pandurii,etc).

Frate, trebuie sa fim corecti. Si Steaua a facut blaturi. Asta e tot mai clar. Si de cand nu mai e MM, tot mai multe meciuri dubioase are Steaua.

c.ronaldo1707.01.2009 14:44

Se vede ca nu prea cunosti acest cuvant, respect. In primul rand din tonul tau cu care vorbesti asupra lui Lacatus si in al doilea rand cu care vorbesti cu mine sau alti useri. Nu stiu daca "pustiule", "bai" sau alte apelative sunt ca sa ma atinga pe mine la inima sau alte rahaturi. Dar stai, tu esti un ultras, esti un adevarat stelist care nu da doi bani pe ceilalti.

O, tu ultrasule, imi spui de ce gasesc eu, un simplu pusti, poze pe net cu coregrafii cu numarul 7, cu chipul lui Marius Lacatus etc etc? Sau imi explici de ce vad eu la emisiuni la TV ca Hagi este simbolul echipei nationale iar Marius Lacatus simbolul echipei Steaua? Si te las pe tine sa imi explici cat de slab jucator a fost Lacatus pentru ca eu nu l-am prins la TV, eu sunt doar un pusti abia nascut. Tu esti un super-ultras, ar trebui sa stii.

Dar pe Protasov l-am prins, eram nascut cand a venit Protasov la Steaua. Eram nascut si cand Protasov, antrenorul care nu reprofileaza pe nimeni l-a pus pe ala blond, Nesu, mijlocas stanga si pe Bostina mijlocas ofensiv. Opa, dar stai ca Protasov nu reprofileaza. Acolo a fost o mutare de geniu.

Adrian07.01.2009 14:53

C.Ronaldo17

Tu ai 18 ani. Nu vad cu ce te-am jignit ca te-am facut pustiule.

Ca vorbesc cu "bai", ai dreptate.

Dar asa vorbesc eu. E din reflex.

Imi cer de pe acum scuze tuturor. Nu vreau sa jignesc pe nimeni. Pur si simplu asa vorbesc eu.

Acum, sa revenim la nea Marius.

Lacatus e respectat de galerie din acelasi motiv pt care e respectat Radoi: atitudinea din timpul meciurilor.

Lacatus, la fel ca Radoi, a fost un fotbalist care s-a daruit total de fiecare data cand a intrat pe teren.

Acest lucru e apreciat peste tot in lume.

Asta, faptul ca a jucat mult timp la Steaua si faptul ca venea la galerie ca sa injure rivalele - Astea sunt motivele pt care Lacatus e asa de mare idol.

Dar e idol pt astia tineri ca, daca ii intrebi pe veteranii de pe acest site, toti iti vor spune ca Lacatus nu e primul pt ei.

p.s.

Faza cu Protasov...

Poate nu mai stii minte de ce am fost nevoiti sa jucam atunci cu Bostina mijlocas ofensiv.

Am fost nevoiti sa jucam asa pt ca :

1.Cristea era varza.

2.Oprita era rupt.

3.Dica a fost un dobitoc si a fost suspendat o groaza de etape.

4.Si mai era Dinita care nu era altceva decat o alta teapa.

Protasov a mutat asa pt ca nu avea alte solutii.

Plus ca Bostina era intr-o forma de zile mari atunci. Poate nu iti mai aduci aminte dar omul ala rupea spatele oricarui adversar cu driblingurile lui.

Lari07.01.2009 14:56

Eu nu cred ca meciul cu Pandurii a fost blat: atunci cand aia au jucat atat de ofensiv, cand si-au creat atatea ocazii, imi este greu sa cred ca a fost vorba de un meci aranjat. Mai mult, noi am marcat cu mult noroc.

Nu cred nici ca meciul cu Mioveniul a fost blat. Nu este si nu va fi prima data cand Cartu foloseste, cand antreneaza formatii ce se zbat sa scape de retrogradare, "echipa a doua" cu grupari ce se bat la titlu. Mai ales cand joaca urmatorul meci cu una din adversarele directe pentru evitarea Ligii a II-a. A mai facut-o si cand antrena Extensiv.

Plus de asta, eu nu vad pe nimeni atat de tupeist incat sa-i spuna lui Cartu sa se lase batut. Stim cu totii ce a facut atunci cand Penescu a aranjat un meci peste capul lui.

Si Steaua a facut blaturi, nu am sustinut niciodata altceva. Doar ca presa se uita prea mult la noi si nu mai vede ce intampla prin Stefan cel Mare sau Giulesti. Asta una la mana.

Doi, Becali si-a creat foarte multi dusmani, mai ales in presa. Iar pe-aia nu-i duce prea mult capu'. Am vazut cu ochii mei cum fac unii cronici de meci, cat fotbal stiu si cum privesc ei lucrurile, mai ales cand se afla la masa presei. Nu numai ca lipseste onestitatea, dar competenta este un cuvant mult prea mare pentru a ne referi la multi dintre cei care categorisesc drept "blat" un meci de fotbal.

Este si o chestiune de optica: Protasov nu a avut meciuri dubioase si pentru ca presa privea altfel acest club. Daca ai posibilitatea, revezi, de exemplu, meciul Pandurii-Steaua: 1-2, din vremea lui Oleg. Si atunci am castigat cu destul noroc, iar atunci gazdele au jucat mult mai slab decat la acel Pandurii-Steaua: 0-1 din returul trecut.

Adrian07.01.2009 15:01

Lari, imi aduc aminte acel joc.

Am castigat cu o lovitura libera de-a lui Bostina, lovitura libera acordata gresit de arbitru.

Dar sa fim un pic seriosi.

Pandurii, dupa meciul cu noi, au batut pe toata lumea. Doar noi i-am batut.NOROCOS?!

Ramane de vazut.

Lari, daca nu ai fi stelist, poti zice cu mana pe inima ca acele meciuri nu ti s-ar parea blaturi?

c.ronaldo1707.01.2009 15:04
Dar sa fim un pic seriosi.

Pandurii, dupa meciul cu noi, au batut pe toata lumea. Doar noi i-am batut.NOROCOS?!

Pana la meciul cu noi, Pandurii a pierdut toate meciurile din retur rusinos. Era perioada cand era colonia acea de portughezi la echipa. Chiar inaintea meciului cu noi a fost instalat Neagoe si atunci s-au facut schimbari masive in primul 11.

Lari07.01.2009 15:16

Oricat de mult pãr am pierdut din cauza Stelei, pot admite oricand un blat sau un joc penibil.

Cele doua meciuri cu Pandurii pe care le-am dat drept exemplu nu mi s-au pãrut blaturi si voi crede asta pana cand vreunul dintre cei implicati in acele meciuri va spune contrariul.

Un exmplu de blat, pe care l-am mai dat pe acest site, a fost Steaua - FCM Bacau: 1-0, din toamna lui 2005, cand Paraschiv a fost lasat sa inscrie. Singurul care nu s-a multumit cu rezultatul a fost Marius Croitoru, evident, de la amabilii oaspeti.

In returul trecut, cand Steaua incepuse sa lege victoriile, presa astepta cel mai mic semn sa decreteze: "Steaua face blaaaaat!". Asa s-a trecut in plan secund modul in care CFR isi adjudecase turul de campionat (oamenii din presa sportiva au fost atat de blanzi cu cele 13 meciuri din 17 cand clujenii au castigat punct si puncte cu ajutorul grosolan al "fluierasilor"...), faptul ca Andone radea ca la berarie cu tusierul la CFR-Craiova: 4-1 (meci in care oltenii au fost facuti shnitzele de toti cei 3 arbitri!), dupa ce campioana actuala daduse un gol in urma unui off-side urias si asa mai departe.

Pana cand va pleca Becali, va exista o presiune formidabila din partea presei in primul rand pe suporteri. Stucan si Radulescu de-abia asteapta sa-i spuna lui Becali: "Uite ce cred suporterii, daca si ei acuza propria echipa de blat...". In acest timp, faptul ca aproape toate transferurile de la Rapid si Dinamo au insemnat tot atatea mafii trece ca un subiect de can-can. Azi si maine facem atmosfera, pentru ca apoi sa ne punem iar pe "Cazul valiza" si ia sa mai vedem noi ce blaturi mai face Steaua.

Inca o data: Steaua a facut blaturi si probabil ca va mai face. Voi fi printre primii care va scrie despre ele.

Ma uit de la prea mult timp la fotbal, am vazut, chiar pe viu, niste blaturi incredibile (cum a fost si acel Steaua-FCM Bacau: 1-0) si cred ca ma duce capul sa discern. Faptul ca niste indivizi care apar "pe sticla" si afirma niste chestii, nu ma va determina sa gandesc la fel ca ei. Chiar daca asta este scopul si placerea vietii lor: sa vada ca toata lumea ii aproba.

redondo07.01.2009 15:17

@Adrian

Si tu esti pusti fata de mine,iar eu chiar l-am prins pe Lacatus si in prima lui perioada la Steaua.

Adrian07.01.2009 15:19

Asa.

Atunci explica-i lui Ronaldo de ce nu a fost Lacatus cel mai mare jucator care a jucat vreodata la Steaua. ;)

john_8607.01.2009 15:38
Trebuie sa te gandesti si la faptul ca Lacatus, pana la 20 de ani, zicea "m**e Steaua" de cel putin 2 ori pe an.

Si sa imi explici si tu mie de unde stii treaba asta. esti impotriva lui Lacatus, dar macar da argumente reale, nu mai spune ce ai visat tu noaptea

Adrian07.01.2009 15:42

Pai a recunscut si el ca era dinamovist purtator de insigna pana sa se transfere la Steaua.

Mi-e greu sa cred ca, pana sa vina la Steaua, atunci cand se juca Steaua - dinam0, Lacatus nu injura Steaua.

Acum sa fim seriosi.

john_8607.01.2009 16:34

de ce esti singurul care a vazut declaratiile astea?

Adrian07.01.2009 16:37

Las-o-n sange!

Nu sunt singurul. Sunt multi de aici care stiu de asta.

Cauta pe google. E simplu: Lacatus, dinamovist, insigna.

«1151617181925»