FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1131415161725»
redondo06.01.2009 12:47

Tu ai ce ai cu Becali pentru ca asa e la moda acum si ca asa percepi tu ideea de a fi stelist.Dar nu ai capacitatea de a intelege ce era Steaua inainte de Becali (99-2000) si ce a reusit el sa schimbe in bine. Dar astea au trecut si s-au uitat. Exact ca si cu "criticatul Stelei" prin Liga....in loc sa se vorbeasca de cele 5 echipe care n-au intrat nici in grupele Cupei UEFA si au facut tara de ras,e criticata Steaua care a eliminat un adversar (Galatasaray) pe care nu l-ar fi eliminat nimeni de la noi. S-a vorbit o zi doua si s-a uitat.

Esti prea copilaros,nu e prima data cand iti zic,iar despre cunostintele mele fotbalistice comparabile cu ale tale....sa-i lasam pe ceilalti sa judece.

Adrian06.01.2009 13:06

Pai zi-ne maestre...invata-ne!

Ce stii tu despre fotbal?

Si te rog, fara secrete de la dinamovisti.

Ce era Steaua in 99-00?

Era o societate prost condusa, o societate care se ducea spre faliment.

Daca aveam atunci noroc si echipa era scoasa la vanzare de catre paunesti, poate ca ne-ar fi cumparat cineva care putea sa faca treaba.

Dar asa ne-a luat becalii cu japca. Ne-a luat pt ca asa i-au spus hrebe si alte jeguri ca ala.

Ne-a luat ca sa castige imagine si ca sa ajunga in politica.

turcul microscopic de la dinam0 are aproape acelasi parcurs la caini ca si pavianul nostru.

Ce stii tu despre fotbal?

Hai, spune-mi!!!

Auziti ce spune domnul.

Noi ne luam de becalii pt ca e la moda, nu pt ca asta isi bate joc de Steaua, nu pt ca de 3 ani nu mai castigam nimic, nu pt ca isi bate joc de fostii mari stelisti, nu pt ca "omoara" suporteri, nu pt ca poarta la gat fularul spurcat, nu pt ca isi baga p**a in Steaua in fiecare zi.

Ce a facut becalii pt Steaua?

becalii a facut pt Steaua tot ce a trebuit ca sa iasa el in castig.

Daca tu esti doctor in fotbal si nu stii asta....no comment.

Daca becalii nu era certat cu verii lui, de la Steaua plecau in fiecare an cate 10-11 jucatori la echipe din rusia sau dracu mai stie pe unde. De aia nu a vandut gigelul nimic. Ca avea embargo de la verisiorii lui.

Dar nu, pavianul nostru drag a facut numai bine Stelei si merita sa ii pupam picioarele.

Maestre redondo, mare cunoscator al fotbalului, prieten al tuturor dinamovistilor, ai dreptate!

c.ronaldo1706.01.2009 13:18
Singurul lucru pe care il am eu cu Lacatus e faptul ca il condamn pt ca il ajuta pe becalii sa distruga Steaua.

Lacatus vrea sa distruga Steaua?! Bai frate asta este cel mai idiot lucru de pe Planeta.

Adrian06.01.2009 13:20

Ronaldo eu iti propun sa iti folosesti si ochelarii cand citesti postarile de aici.

Exista o mica diferenta intre a vrea sa distrugi si a ajuta sa distruga.

c.ronaldo1706.01.2009 13:23

Da? Si cu ce mama masii "ajuta" el pe Becali sa distruga Steaua? Dar sa nu imi spui din nou ca este un antrenor mic pentru ca cifrele arata ca nu este asa sau cu stoparea injurilor asupra lui Becali la meciuri.

Adrian06.01.2009 13:26

Care cifre?

1.700.000?

Sau poate 13? :D

c.ronaldo1706.01.2009 13:28

Vorbim despre acelasi lucru? :hmmm:

LE: Redondo, despre ce este vorba?

Adrian06.01.2009 13:30

Intreaba-l pe maestrul redondo. O sa te lamureasca el.

MoWeed06.01.2009 13:59

@redondo

Intr-adevar Becali are si unele realizari la Steaua, dar daca stam sa cantarim in balalnta lucrurile pozitive cu cele negative(le-am zis de nenumarate ori atat eu cat si alti useri) vom vedea ca Becali iese pe minus.

Pe noi ca stelisti nu ar trebui sa ne intereseze ce fac celalalte echipe romanesti in cupele europene. Pai am ajuns sa raportam performanta la spurcati sau la zburatoare?

@Adrian, redondo

Va rog combateti-va cu argumente, nu cu jigniri sau ironii

mountytoma06.01.2009 14:21
PS De ce n-a reusit si Protasov atunci? Sau de ce n-a jucat Steaua 10 ani deloc in Liga pana sa investesca Becali?

uneori am impresia ca "Victor" s-a deghizat sau metamorfozat in redondo...

Protasov nu a reusit calificarea in CL din cauza lui Radoi vinovat de trei goluri primite si a celor din atac care au ratat ca prostii in meciul tur.

Lacatus e foarte departe de Protasov ca antrenor. cam pe cat de mare e diferenta intre palmaresul lui Lacatus ca jucator fata de jucatorul Protasov, numa' ca invers!

in afara de faptul ca nu a mai vandut jucatori pe banda rulanta (si asta doar in primii ani, acum uite cum ii face chiar cadou!), Becali nu inseamna decat o mare mizerie, un rahat imputit de oaie pe blazonul Stelei! uite-te la el cum vorbeste, cum rade, cum merge, ce vorbeste, ce face! oare cum ii este permis sa traiasca unui asemenea dobitoc? nu merita nici sa-ti sufli mucii pe fata lui...

prin acceptarea mazilirii lui Neaga si rada, Lacatus face dovada slugarniciei fata de becalopitec. si asta il face de rusine.

vom avea cred un retur cu minim 5 infrangeri, caci valiza e goala si Radoi nu mai munceste mai mult decat trebuie, ca el nu are salariul pianistilor...

redondo06.01.2009 15:36

@mountytoma

Uneori eu am impresia ca @Adrian foloseste 2 nick-nameuri.

Spune-mi si mie ce palmares are Protasov ca antrenor.

@moweed

Eu am adus mereu argumente.

weeezer06.01.2009 15:38

Un titlu in Grecia. Adica mai mult decat Hagi, Lacatus si Dorinel. La un loc.

redondo06.01.2009 15:46
Un titlu in Grecia. Adica mai mult decat Hagi, Lacatus si Dorinel. La un loc.

Am mai spus asta....in Grecia oricine ar antrena pe Olimpiakos va castiga minim 4 titluri in 5 ani.Protasov a luat 1 in 2 ani. Interesati-va care este situatia acolo.

Adrian06.01.2009 15:46

Pai da ba'!Ca Redondo totdeauna a adus argumente. Niciodata nu a postat fara sa argumenteze.

Pacat ca foloseste de fiecare data acelasi argument: "Asa mi-au spus mie prietenii mei care joaca la dinam0".

Acum, daca imi da voie domnul MountyToma sa raspund(ca s-asa a zis acelasi redondo, maestru al fotbalului, ca eu si el suntem una si aceeasi persoana), palmaresul lui Protasov ca antrenor inseamna UN TITLU DE CAMPION castigat in Grecia cu Olympiakos.

HOPA!

Dar vai, Lacatus, ca antrenor, e fix pielea p***i pe langa el. Dar cum se face?!

Nu inteleg!

Oare marele Lacatus nu a reusit nici o performanta in intreaga lui cariera? Oare merele reprofilator Lacatus a reusit doar sa retrogradeze ciaklau'?

DA!

Domnilor, e evident ca Redondo aduce argumente de fiecare data.

Ia uitati unul dintre ele:

Nu ai cunostintele mele despre fotbal.

p.s.

Redondo, fii bun si explica-i lui C.Ronaldo17 ce inseamna cifrele 13 si 1.700.000 pt Lacatus.

mountytoma06.01.2009 15:49

si fara titlul ala, de care eu nu stiam, pentru mine Protasov e mai bun antrenor ca Lacatus. eu compar Steaua lui Protasov cu Steaua lui Lacatus. si distanta e mare, prea mare ca sa existe dubii!

chestia cu Adrian ma face sa zambesc, chiar daca mi-ar placea sa-l cunosc, sunt destule diferente intre opiniile noastre. ceea ce contribuie la farmecul acestui forum. ar fi prea plictisitor daca am avea toti aceleasi pareri!

domnul MountyToma

acum, mai adriane, de ce jignesti?

Adrian06.01.2009 15:54

Iertare...fac o bere :beer2:

Ca sa stie si lumea de aici, ca sa nu creada tot ce spune unul si altul, Mountytoma e unul dintre cei mai vechi utilizatori ai acestui Forum.

Il stiu de cand mi-am facut si eu cont pe acest site si garantez ca avem pareri diferite despre multe lucruri.De exemplu Mirel Radoi.

redondo06.01.2009 15:54

Steaua lui Protasov a jucat in UEFA spre deosebire de Steaua lui Lacatus. La Olimpiakos si la Dnepr nu a reusit mai nimic. Va repet faptul ca in Grecia AEK Atena are de ani buni probleme financiare iar Panathinaikos nu poate tine pasul de cand s-a retras Vardinoianis. Kokalis controleaza tot acolo.

13....probabil sunt anii pe care Lacatus i-a petrecut la Steaua,dar 1700000...nu stiu.

@Adrian

Am facut si revelionul cu 2 fotbalisti dinamovisti...prietenii mei.

Adrian06.01.2009 16:01

Domnule Redondo, tu, mare maestru al fotbalului, doctor in sportul rege, cum sa nu stii ce inseamna 13 si 1.700.000?!

Pai 13 e numarul de meciuri consecutive fara victorie ale Stelei din acest sezon.

Iar 1.700.000 reprezinta suma de bani pe care a pus-o becalii in valiza aia.

Amandoua numerele spun foarte mult despre marele antrenor Lacatus.

Redondo are dreptate in ceea ce priveste grecia.

Aia sunt toti niste hoti. Aia umbla tot timpul cu "valize", indirecte, "butoane","brichete" si "torturi", nu ca astia de la noi.

p.s. Redondo, eu mi-am facut revelionul cu 5 fete. :whistle:

Eu las sa judece oamenii, dar cred totusi ca eu sunt mai tare :naughty:

MoWeed06.01.2009 16:09
Va repet faptul ca in Grecia AEK Atena are de ani buni probleme financiare iar Panathinaikos nu poate tine pasul de cand s-a retras Vardinoianis. Kokalis controleaza tot acolo.

De aia s-au calificat din grupele Champions League pentru ca nu pot tine pasul?

Apropo, ce fel de argument este "tu nu stii fotbal ca mine"? Sa stii ca si eu am avut de multe ori pareri diferite de ale lui Adrian si nu cred ca ne-am jignit reciproc vreodata...

Guardian06.01.2009 16:14
Singurul lucru pe care il am eu cu Lacatus e faptul ca il condamn pt ca il ajuta pe becalii sa distruga Steaua.

ce mã ?? Lãcã ajutã pe cineva sã distrugã Steaua ??

asta chiar e perla anului..

redondo06.01.2009 16:16

@Invatacel Adrian

Cifrele tale nu inseamna nimic.In 13 meciuri Steaua a avut meciuri foarte grele,dar n-are rost sa mai amintim.In retur au fost 10 victorii consecutive.

De valize nu ma intereseaza deoarece daca eu am acum 300 ron in buzunar,nu inseamna

ca aceasta cifra trebuie sa-mi spuna ceva.Valiza...nu va dovedi niciodata coruptie. Intereseaza-te daca ai posibilitatea de situatia din Grecia,altfel nu te baga ca te depaseste.

mountytoma06.01.2009 16:18
mountytoma e unul dintre cei mai vechi utilizatori ai acestui Forum.

Il stiu de cand mi-am facut si eu cont pe acest site

dar tu parca erai adrianultras la inceput, nu? parca era mai bine atunci, nu iesea becalopitecul de sub papucul lui MM decat rar... si MM raspundea la emailuri...

redondo06.01.2009 16:19
De aia s-au calificat din grupele Champions League pentru ca nu pot tine pasul?

Apropo, ce fel de argument este "tu nu stii fotbal ca mine"? Sa stii ca si eu am avut de multe ori pareri diferite de ale lui Adrian si nu cred ca ne-am jignit reciproc vreodata...

Din pacate,el m-a jignit.Fraze de genul....auziti-l ba pe asta s.a..... sunt deranjante.Si sincer,el e un mic Gica-contra care in opinia mea nu se pricepe la fotbal.

In Europa,la greci Pao a fost mereu mai buna,dar nu in campionat unde se poate controla totul.Si asta fac rivalii lor.

MoWeed06.01.2009 16:23

Aceeasi chestie l-am rugat si pe el nu numai pe tine. Demonstreaza-i ca te pricepi la fotbal prin argumente aduse ideeilor tale, ca doar oricine poate sa spuna cat e de priceput la fotbal.

mountytoma06.01.2009 16:26
Steaua lui Protasov a jucat in UEFA spre deosebire de Steaua lui Lacatus.

....Am facut si revelionul cu 2 fotbalisti dinamovisti...prietenii mei.

Steaua lui Protasov a jucat si in preliminariile CL. si, repet, daca nu-si baga Mirel p..a in el de meci, Steaua lui Protasov cred eu ca ar fi incantat Champions League prin fotbalul jucat!

in afara de Bostina, pe care eu il consider in continuare unul dintre cei mai buni jucatori din Liga I, nu as putea suporta vecinatatea unor caini...

Iertare...fac o bere :beer2:

mi-ar face placere sa bem o bere. insa... promit ca ma veti cunoaste in ziua cand va scapa Steaua de Becali. ala care va veni cu un camion de bere la primul meci acasa al Stelei dupa fericitul eveniment, ala sa stiti ca e mountytoma. parca e mai bine sa cheltui banii asa decat sa platesc unul sa-i ia gatul becalopitecului, de exemplu, nu? oricum se omoara singur fara sa stie...

«1131415161725»