@@bodanelu
"Doar o vorba sa-ti mai spun:)"
Stiu ca rabdarea atinge asimptotic( si fortat apoteotic) maximul, dar inteleg ceea ce sintetizez, parafranad, acum:' pe oier il omorashi, dar cu calul ce avushi(imaginea clubului si echipa)"? Exact ca americanii, daca l-ar fi alergat pe Sadam cu bombe nucleare prin Bagdad, asumand si subordonand victimele colaterale nobilei cauze!: eliminarea dictatorului. Despre asta-i vorba!
Hai sa fim realisti si sa nu mai umflam beneficiul asta de imagine al oierului de pe urma Stelei, cum isi umfla el averea si calitatile!
A fost pe val un pic atunci la inundati pana i-au luat banii, dar a fost un fis.
Becali era terminat in politica, inainte de a intra. Imaginea Stelei nu i-a folosit la nimic in politica, cum nu i-a folosit nici constructia a sute de case. Nici macar in satul reconstruit de el nu a fost votat majoritar, nici la europarlamentare si banuiesc ca nici acum.
S-a mai trezit lumea, frate! Nu orice maimutoi ca Becali, care umple TV-ul cu fanfaronii si flutura bani mai atrage vot la urna!Am zeci de exemple in sprijinul acestei afirmatii.
Steaua i-a adus doar notorietate prin tembelismele debitate ca patron al ei si super-mediatizate in presa sportiva, nu prin fapte marete sau rezultatele Stelei! Aceeasi notorietate ca multor pagali-TV: Turcu, Borcea, M. Iancu, Penescu, Mititelu, etc.
O dovada in sprijinul afirmatiei mele este "Pinalti", care a reusit in politica, dar nu din cauza echipei, cum s-ar presupune!Se pare ca pe langa "pene", mai are si ceva creier si spirit organizatoric.
Berlusconi a performat in politica datorita carismei si posturilor TV pe care le detine si doar in f mica masura de pe urma Milanului!
Nu ai vazut ca daca Steaua a fost "ciuca batailor" in Europa, Becali a fost ciuca mistoului?
Asa cum am mai spus, dupa acest esec(previzibil) in alegeri, Becali nu mai da nici macar 2 bani pe imaginea la care te referi tu. De aceea, pe aceasta baricada a razboiului va fi un simplu cetatean care-si apara proprietatea si investitia, nu un politician care vrea sa-si mentina imaginea sau cota de popularitate. Think about!
PS.
Cred ca nu e cazul sa mai precizez diferenta dintre notorietate si popularitate. Popularitatea lui Becali a scazut direct proportional cu cresterea notorietatii din cauza lui, ca l-a "citit" lumea, nu din alte cauze!