FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Steaua in general.

«1121314151625»
sabin130714.10.2008 07:26
Daca nici acum nu avem lot bun, inseamna ca nu am avut niciodata. E cel mai bun lot al Stelei de dupa revolutie, cu un minus in ceea ce priveste atacantii si antrenorul.

Antrenorul e si jucator, face parte din lot?

Ce inseamna lot bun? Multi? Dar de mijlocasi ce crezi? Cat de importanti ar fi dupa tine?

Marius14.10.2008 07:47
Dar de mijlocasi ce crezi? Cat de importanti ar fi dupa tine?

Mijlocasi buni... si multi. Plesan, Radoi, Ov. Petre, Lovin, Szekely, Toja, Semedo, Banel, Tiago Gomes, Abel Moreno... din iarna revine Bicfalvi de la Buzau si, cu voia dumneavoastra, noua senzatie din Ghencea, Andrei Ionescu :cool:

Iata deci, 12 mijlocasi de toate tipurile, peste ce au rivalele din tara.

Tu ce crezi de mijlocasi Sabin? :)

Adrian14.10.2008 07:49

Sabine, daca nu iti convin mijlocasii, de ce nu ii zici lui Lacatus?

Nu el i-a adus?

sabin130714.10.2008 08:02

@Marius

Despre unii am o parere foarte buna. :)

Cred ca ai inteles ca ma refeream la mijlocasii aia centrali polivalenti, capabili si-n aparare si-n atac, care sa ne faca jocul pe jos, in viteza. Dintre cei 12 doar Plesan, Tiago, Abel, A. Ionescu, poate si Bicfalvi s-ar apropia de acest profil, dar nu stiu daca la nivelul care se cere la Steaua. Plesan a fost mai mult in carje, Tiago si Abel cam depind de visele lui Imperator, iar pe pusti nu te poti baza meci de meci, mai ales ca Eric inca nu s-a intors.

Nu stiu daca toti cei 12 ai nostri sunt peste tot ce au la mijloc rivalele din tara.

Eu sper c-o sa-l trazneasca pe Imperator ideea sa cumpere un playmaker gata rodat si experimentat.

@Adrian

Nu i-a adus adus Lacatus pe toti.

Adrian14.10.2008 08:08

Pe care nu i-a adus Lacatus(din cei nou-veniti)?

sabin130714.10.2008 08:18
Pe care nu i-a adus Lacatus(din cei nou-veniti)?

A.Ionescu si Semedo sunt adusi de Gigi. Tiago, Toja sunt ¨marfa¨ lui Adrian Ilie. La Szekely si Abel am dubii. Restul sunt mosteniti. Oricum este zona crepusculara, nu bag mana in foc aici.

Adrian14.10.2008 08:26

Semedo si A Ionescu poate ca au venit doar la insistentele lui Gigel.

Dar pe restu' i-a adus Fiara.

Tiago,Toja,Szekely,Abel- pe toti i-a cerut el.Mai ales pe ultimul.

"Marfa" lui Adi Ilie nu exista.Daca exista, el nu pleca.

sabin130714.10.2008 08:35

Cred ca motivele pentru care a plecat Adrian Ilie sunt altele, mai intime. Si trebuie sa-i recunoastem meritele si lui pentru venirea unor jucatori.

I-as reprosa lui Lacatus ca nu face mai mult pressing la becali, sa aduca un conducator de joc veritabil. Pana atunci sper sa confirme astia care sunt, pentru ca e nevoie mare.

Protasov14.10.2008 09:26

Asadar in concluzie avem doar 2 mijlocasi care promit Szekely si Ochirosii. Tiago si Abel Moreno( l-am vazut in meciul cu Farul, acum mi-am amintit) sunt luati la cantar, din aia vechi doar inchizatori si acolo doar pe Radoi putem conta intr-o oarecare masura. Plesan este rentier. Varfuri nu avem. Fundasilor nu avem multe sa le reprosam desi pe stanga e gaura. Avem portar!:)

Asta este lot?

@Adrian -de la revolutie incoace?

Se compara aceasta echipa cu cea a lui Lacatus, Ad Ilie, Panduru si Belodedici? De am avea macar un sfert de astfel de fotbalist in echipa as putea spera ca ecgipa asta o sa creasca. Singurii fotbalisti cu real talent din lot sunt Zapata, Goian si Dayro. Toti acestia, insa joaca pe toane, nu dubleaza talentul cu efort si consecventa asa cum se intampla odata.

Sa ne fie foarte clar: Adi Ilie a venit doar cu sugestii si a executat apoi . Asta probabil este si motivul pt care a plecat - nu a fost ascultat.

Lacatus a declarat in mai multe randuri ca deciziile la transferuri se iau "in echipa". Echipa este formata din verii Pusca si doar ei. Trei, Doamne si toti trei. Lacatus nu se implica in transferuri de teama interpretarilor - comisioane samd.

Nu este lotul cerut de Lacatus. El cere doar posturi, negociaza cu Becali atat cat poate. Rezultatul- mijlocasi de 3-400.000 in conditiile in care CFR-ul plateste 2.5 mil pe un fundas. (stiu o sa imi numiti exceptiile si anume Szekely, Dayro, Semedo sau Plesan - nu uitati nici unul nu a confirmat! - investitii dupa ureche facute de un capcaun)

Asadar, ma iertati, am vazut scrise aici tot felul de prostii la adresa lui Lacatus, cine ii pune si astfel de chestii in carca este cu adevarat rau intentionat.

Asa-zisul lot jinduieste in cote absolute catre linia noastra de fundasi si neputinta ofensiva, adica catre marele 0 inscris pe buna dreptate si in pozitia de clasament a grupei CL in care ne aflam.

Asta este lotul cu care Lacatus trebuie sa confirme ca antrenor. Se pare ca toate se cam sparg in capul lui, iar daca privim la rece nici sansele nu sunt grozave. Ceea ce face el acolo este admirabil in ciuda comentariilor celor care nu au habar de fenomen. Sa ne lamurim, in capul listei acestora este Becali, iar ceilalti ori sunt furati de imagine ori sunt platiti de el.

xray_rom01.12.2008 08:40

@@bodanelu

"Doar o vorba sa-ti mai spun:)"

Stiu ca rabdarea atinge asimptotic( si fortat apoteotic) maximul, dar inteleg ceea ce sintetizez, parafranad, acum:' pe oier il omorashi, dar cu calul ce avushi(imaginea clubului si echipa)"? Exact ca americanii, daca l-ar fi alergat pe Sadam cu bombe nucleare prin Bagdad, asumand si subordonand victimele colaterale nobilei cauze!: eliminarea dictatorului. Despre asta-i vorba!

Hai sa fim realisti si sa nu mai umflam beneficiul asta de imagine al oierului de pe urma Stelei, cum isi umfla el averea si calitatile!

A fost pe val un pic atunci la inundati pana i-au luat banii, dar a fost un fis.

Becali era terminat in politica, inainte de a intra. Imaginea Stelei nu i-a folosit la nimic in politica, cum nu i-a folosit nici constructia a sute de case. Nici macar in satul reconstruit de el nu a fost votat majoritar, nici la europarlamentare si banuiesc ca nici acum.

S-a mai trezit lumea, frate! Nu orice maimutoi ca Becali, care umple TV-ul cu fanfaronii si flutura bani mai atrage vot la urna!Am zeci de exemple in sprijinul acestei afirmatii.

Steaua i-a adus doar notorietate prin tembelismele debitate ca patron al ei si super-mediatizate in presa sportiva, nu prin fapte marete sau rezultatele Stelei! Aceeasi notorietate ca multor pagali-TV: Turcu, Borcea, M. Iancu, Penescu, Mititelu, etc.

O dovada in sprijinul afirmatiei mele este "Pinalti", care a reusit in politica, dar nu din cauza echipei, cum s-ar presupune!Se pare ca pe langa "pene", mai are si ceva creier si spirit organizatoric.

Berlusconi a performat in politica datorita carismei si posturilor TV pe care le detine si doar in f mica masura de pe urma Milanului!

Nu ai vazut ca daca Steaua a fost "ciuca batailor" in Europa, Becali a fost ciuca mistoului?

Asa cum am mai spus, dupa acest esec(previzibil) in alegeri, Becali nu mai da nici macar 2 bani pe imaginea la care te referi tu. De aceea, pe aceasta baricada a razboiului va fi un simplu cetatean care-si apara proprietatea si investitia, nu un politician care vrea sa-si mentina imaginea sau cota de popularitate. Think about!

PS.

Cred ca nu e cazul sa mai precizez diferenta dintre notorietate si popularitate. Popularitatea lui Becali a scazut direct proportional cu cresterea notorietatii din cauza lui, ca l-a "citit" lumea, nu din alte cauze!

bodanelu01.12.2008 09:11

@xray imaginea si notorietatea au fost unul din motivele pentru care a investit in Steaua. Chiar el a recunoscut-o. Si, prin toate emisiunile pe unde apare sau prin ziare este scris in dreptul lui- patron sau finantator FC Steaua, nu om politic, nu om religios.

S-a incercat cu frumosul, nu s-a putut. Se trece la mai rau acum. Asta e. Eu unul sunt dispus sa merg si sambata la ora 11 la meciuri dar sa vad babuinul plecat

xray_rom01.12.2008 09:41
@xray imaginea si notorietatea au fost unul din motivele pentru care a investit in Steaua. Chiar el a recunoscut-o. Si, prin toate emisiunile pe unde apare sau prin ziare este scris in dreptul lui- patron sau finantator FC Steaua, nu om politic, nu om religios.

S-a incercat cu frumosul, nu s-a putut. Se trece la mai rau acum. Asta e. Eu unul sunt dispus sa merg si sambata la ora 11 la meciuri dar sa vad babuinul plecat

Ti-am mai explicat. Notorietatea este una si popularitatea este alta. Popularitatea este cea care iti aduce vot, nu notorietatea.

Notorietatea este si pozitiva si negativa. Becali a acumulat numai notorietate negativa de pe urma Stelei!Cum? Prin declaratii tembele de pe pozitia de patron al Stelei, preluate de media si reluale la nesfarsit pe toate posturile si mijloacele.

Bruma de popularitate de pe urma Stelei a avut-o cand am jucat semi-finala UEFA si ne-am calificat prima data in CL. Atat!

Nu ai vazut ca dupa episodul cu casele din Vadul Oii, crescuse spectaculos increderea in el la 35-40 %, pentru ca a promis ca face case si a facut, dar cota de popularitate era la pamant pt ca PNG-ul era tot la 3-6 % in sondaje!

Avea credibilitate, avea notorietate, dar nu avea popularitate(imagine pozitiva)!

Dar si credibilitatea a pierdut-o repede. Cum ti-am spus, si stii si tu, nu a fost votat majoritar nici macar acolo unde a construit "gratis" sute de case.

clausblaus01.12.2008 10:12

Ma bucur enorm ca png-ul nu va trece pragul electoral nici anul asta si Becali va face spume.Dar spre uimirea mea pe Bucuresti a depasit pragul cu 0,8 procente.Care o fi motivul?

:steag_cruce_invers:

RaMs3s01.12.2008 10:30
Ma bucur enorm ca png-ul nu va trece pragul electoral nici anul asta si Becali va face spume.Dar spre uimirea mea pe Bucuresti a depasit pragul cu 0,8 procente.Care o fi motivul?

pai motivul este ca a fost prezenta mai mica la vot si orice vot cantareste mai mult......

De exemplu ungurii au 7 % :wall: pentru ca romanii nu s-au inghesuit la vot

LA MULTI ANI Romania steagro

Anca_stelista4ever18.12.2008 20:16

Avem nevoie de atacanti...si poate de un fundas central in cazul in care pleaca Goian/Radoi ....desi eu sper sa nu plece niciunul....si un fundas stanga pana revine Emeghara

redondo18.12.2008 20:59
Avem nevoie de atacanti...si poate de un fundas central in cazul in care pleaca Goian/Radoi ....desi eu sper sa nu plece niciunul....si un fundas stanga pana revine Emeghara

Avem nevoie de echipa,ce mai...

grizzly18.12.2008 22:36
Dar si credibilitatea a pierdut-o repede. Cum ti-am spus, si stii si tu, nu a fost votat majoritar nici macar acolo unde a construit "gratis" sute de case.

ar fi o idee sa scrieti corect si sa nu va mai dati cu parerea despre lucruri pe care nu le cunoasteti sau nu le-ati observat.

casele au fost construite gratis. doar ca beneficiarul era si inca este el ciobandante.

fara Steaua nu obtinea nici macar 0,01% din voturi. niciodata.

despre echipa... poate un fost jucator de div B nu e in stare sa se pronunte. dar am sa incerc totusi. de ce aproape toti jucatorii noi au facut meciuri de debut memorabile la Steaua? de ce s-a entuziasmat publicul la debuturile unora precum Semedo, Stancu, arthuro, toja, thiago, bicfalvi, golanski, moreno, rada, szekely, Thereau, ionescu? de ce au jucat la inceput la fel de bine sau chiar mai bine decat la echipele de unde veneau si s-au cufundat ulterior intr-o negura fotbalistica? chiar e vina tuturor jucatorilor ca nu s-au adaptat? cum pot sa faca un meci sau doua excelente si dupa aia sa nu mai joace nimic? chiar ei toti sunt praf si conducerea (de orice fel) este profesionista si are dreptate?

clausblaus27.12.2008 11:17

de ce s-a entuziasmat publicul la debuturile unora precum Semedo, Stancu, arthuro, toja, thiago, bicfalvi, golanski, moreno, rada, szekely, Thereau, ionescu? de ce au jucat la inceput la fel de bine sau chiar mai bine decat la echipele de unde veneau si s-au cufundat ulterior intr-o negura fotbalistica? chiar e vina tuturor jucatorilor ca nu s-au adaptat? cum pot sa faca un meci sau doua excelente si dupa aia sa nu mai joace nimic? chiar ei toti sunt praf si conducerea (de orice fel) este profesionista si are dreptate?

Acest mesaj a fost editat de grizzly: Dec 19 2008, 12:37 AM

Buna intrebare!Trebuie sa fiu sincer si sa recunosc,ca nu m-am gandit la asta nici o clipa si cand spun asta nu ma refer la conducere.Se stie ce conducere avem si cat de profesionisti sunt toti cei ce ling firmiturile aruncate,cu generozitate,de Becali.

Sunt curios daca detine cineva raspunsul corect!

Adrian06.01.2009 12:00

Nu fii naiv prietene!

Te rog, nu fii naiv!

Tu chiar crezi ca ala a dat bani la altii ca sa joace si nu le-a dat si ca sa piarda?

Hai ma sa fim seriosi!

becalii e mizerie!PUNCT!

Nu e nimic curat la el.

p.s.

La un club ca Steaua, calificarea in CL nu e nici macar o realizare mica.

redondo06.01.2009 12:02

Meciul cu UTA e dovada clara.

Aradeni erau virtual retrogradati si cu toate ca a dorit sa-i premieze daca incurcau CFR nu i-a platit sa lase meciul Stelei.

Si mai ai si exemplele cu Buzaul....poti zice ce vrei de Becali,dar nu ca a cumparat meciuri.

PS De ce n-a reusit si Protasov atunci? Sau de ce n-a jucat Steaua 10 ani deloc in Liga pana sa investesca Becali?

Adrian06.01.2009 12:07
poti zice ce vrei de Becali,dar nu ca a cumparat meciuri.

Voi il auziti pe asta?

Incredibil!!!

Azi maine o sa zica despre el ca e om bun, crestin adevarat.Dupa o sa zica ca el chiar baga bani la Steaua si ca e un bun patron.

ALO!!!

Jegul e murdar!

Jegul a cumparat meciuri.

De ce oare l-a luat pe Neagoe de la Mioveni?Pt ca era un jucator bun?

Doar pt ca nu a reusit sa cumpere pe UTA(echipa clar pro CFR anul trecut), nu inseamna ca nu a cumparat alte echipe.

p.s.

PS De ce n-a reusit si Protasov atunci? Sau de ce n-a jucat Steaua 10 ani deloc in Liga pana sa investesca Becali?

Omul a venit cu o completare doar pt a confirma ce tocmai am scris mai sus :))

redondo06.01.2009 12:11

Nu prea ai in minte imaginea anilor 90,cand se cumparau meciuri.Becali e cel care a stopat asta si e un lucru recunoscut de toti cei din fotbal. Si...da ...eu consider ca nu e un patron rau,iar aici eu pun in balanta tot....efectiv tot...din 2003 de cand a preluat Steaua.

Adrian06.01.2009 12:16

:wanker:

Aha....toti cei din fotbal au recunoscut ca becalii a oprit cumparatul meciurilor....aha...toti cei murdari din fotbal au recunoscut ca becalii a stopat cumparatul meciurilor....aha, toti hoti au recunoscut ca un hot a oprit furtul ... aha, astia sunt o sursa de incredere la fel de mare ca prietenii tai dinamovisti :D

Ce a oprit becalii cand chiar becalii a recunoscut ca a dat bani la arbitrii si ca sa cumpere meciuri?

Singurul care a recunoscut :D

Si, daca in anii 90 se cumparau atatea meciuri, de ce se tot califica Steaua in CL?

Si, daca chiar s-au cumparat, de ce mai e Lacatus simbol? Ca doar a castigat campionate furate :)

redondo06.01.2009 12:27

Maturizeaza-te! Nu ai cunostintele mele despre fotbal.

Adrian06.01.2009 12:34
Nu ai cunostintele mele despre fotbal.

:clap: Genial!

Nu stiam ca esti doctor in fotbal.

Domnilor moderatori, va rog, dati-i si lui redondo un post de redactor la acest site! La ce cunostiinte vaste are despre fotbal, ar fi pacat sa nu ma ajute pe mine si pe ceilalti necunoscutori.

Zi-ne maestre Redondo, tu Yoda al Fotbalului, zi-ne despre Fotbal, cum trece prin noi, cum e in jurul nostru, cum ne leaga pe toti.

Poate ca nu am eu cunostintele tale despre fotbal dar nici nu sunt atat de orb incat sa cred ca:

1.cineva a stopat furtul de meciuri in Liga 1.

2.acel cineva e becalii.

3.Lacatus e un antrenor de Steaua :D

4.Simpla participare in grupele CL e o performanta

Nu ai cunostintele mele despre fotbal.

GENIAL!

«1121314151625»