ala nu e tot antrenor?
ala nu e tot antrenor?
O fi, dar cu siguranta din alta galaxie.
Adriane , daca 10 luni ti se par mult.....................da`o`n masa de treaba. Pai hai frate ca Ferguson la Manchester n-a reusit mare lucru si e de 20 de ani. Si exemple sunt multe. Dupa parerea mea un antrenor ar trebui lasat cel putin 2 sezoane si sa i se aduca niste jucatori buni spre foarte buni ca sa faca echipa , nu daia pe principul ca e ieftin.
bai da' lasa-ma cu ferguson in pace.
de cate ori sa va mai spun ca ala cand a venit la MU era deja un antrenor mare.
castigase titlul cu aberdeen intr-o vreme cand celtic si rangers faceau legea si a reusit si castigarea CCEului cu aceeasi echipa.
ala era antrenor consacrat.
Adrian
Cat timp o sa fie Becali patron noi nu o sa avem performante.
A venit Hagi ca sa inchida gura suporterilor. Ei aveau contre de mai demult timp (remember opozitia lui Hagi fata de preluarea echipei de catre Becali). Si-a dat demisia, scandal etc.
Lacatus a fost adus la Steaua cu acelasi scop, de a inchide gura suporterilor. Pentru antrenor e singura lui sansa de a antrena Steaua, si tine cu dinti de asta. Becali nu`l demite de frica suporterilor.
Si noi avem datoria fata de Lacatus sa-l sustinem, cum si el a sustinut performanta din teren pe vremea cand era jucator. Daca nici cu fostele glorii nu avem rabdare... cu cine sa avem?
bodanelu
tu auzi ce prostii spui?
pai prietene, daca a fost adus doar pt a face rau, de ce sa il sustii?
In Liga 1 este un singur antrenor mai bun decat Lacatus si ala e Dan Petrescu. Nici celelalte echipe nu au antrenori prea buni. Rapid si Chefere au avut meciuri in care au putut sa-si dezlantuie forta ofensiva. O sa aiba si ele probleme in moldova. Probabil ca n-o sa piarda dar altfel va fi jocul lor.
Inca nu e cazul sa il dai afara pe Lacatus. Sa vedem cum o sa se miste echipa cand isi vor reveni Jan si Eme, cand o sa intre Toja( sa vedem si noi odata ce e de capul lui), cand o sa mai faca Arthuro si Bogdan Stancu cateva meciuri sa-si intre in mana... Si atunci sa-l judecam.
pentru ca merita... pentru ca e stelist, a fost jucatorul nostru, aproape jumatate din campionatele noastre au fost castigate cu el in teren. Daca pentru el nu am sustinere... pentru cine sa am? pentru Rednic? pentru Lucescu?
In Liga 1 este un singur antrenor mai bun decat Lacatus si ala e Dan Petrescu.
Hai ca e buna gluma.
Reformulez... Cel mai bun antrenor pentru Steaua. Asta e opinia mea.
bodanelule ma sperii.
genul de suporteri ca tine ma sperie.
cum poti sa te dai stelist sustinand pe cineva care face rau clubului?
tu nu vezi ca echipa nu merge?
tu nu vezi ca atat timp cat Laca e acolo nimeni nu zice nimic de becalii?
tu nu pricepi ca din astea 2 motive Laca trebuie sa plece?
si asta e la fel de buna.
Si cu Olaroiu am avut destula rabdare. Pana nu am mai putut. La fel o sa fie si cu Laca daca nu o sa vad progrese.
si atunci ne transformam in suporteri de carton, care stim doar sa criticam. sa vina urmatorul si la primele 3 meciuri slabe sa-i sarim in cap ca nu joaca sistemul 34-52-98
ps: pun pariu ca l-ai criticat pe Protasov cand am luat bataie de la Bistrita si CFR in Ghencea si cand am terminat turul pe 2.
ps2: numeste-mi un antrenor care sa nu coste mai mult de 200.000 euro pe sezon, sa fie antrenor cu nume si care sa fi castigat titlul in Italia/Spania/Anglia (sa fie cei ca tine multumiti) si sa fie pe placul suporterilor. si care sa accepte prostia patronului
Lacatus in nici`un caz nu face rau clubului.
Nu voi erati ultrasii de pe stadioane care pe timpul debutului lui Zenga strigati "Lacatus, Lacatus!!"?
Ei, acum il avem pe Lacatus. Doar ca unii vor sa schimbam iar antrenorul, si daca se poate sa il schimbam in fiecare zi.
Si sunt de acord cu Raduccio, Lacatus este cel mai bun antrenor din Liga 1.
@Si echipa merge.
da da da da!
trebuie sarit in cap.
la toti!
sa nu mai fim facuti de rusine.
eu nu mai vreau inca o era Piturca.
m-am saturat.
vreau rezultate.
daca tot ne dam echipa mare, sa facem ca echipele mari.
acolo, aia cer rezultate pe loc.
nu asteapta!
asa trebuie si la noi!
antrenor bun mai e si GRIGORAS(face trebuie buna la GL)nu mai zic de Dan Petrescu(care a facut o echipa de PLUTON din satu ala URZICI)![]()
Ronaldo
se vede clar ca tu nu ai inteles nimic.
am strigat Lacatus Lacatus ca sa stie molaii aia de pe teren unde joaca.
ca sa stie cine a jucat la clubul unde joaca ei acum.
sa se trezeasca.
nu te supara ca iti zic. dar tu nu ai nici o treaba cu fotbalul daca poti zice ca echipa merge.
probabil ca lui Lacatus va trebui sa ii strigam numele lui Ienei ca sa isi dea seama cine a stat pe scaunul pe care sta el acum si sa stranga randurile.
adriane , Dan Petrescu nu ti se pare bun? nu va mai certati degeaba pentru ca singurul vinovat de ce se intampla la Steaua e marele Jiji , tine jucatorii , conducerea tehnica si administrativa sub tensiune si bine inteles ca nimeni nu isi poate face bine treaba , cum dracu nici Oli , nici Hagi si nici Lacatus nu au putut face treaba ?
Oli a facut treaba.e mult mai antrenor decat Lacatus din punctul asta de vedere.
daca tot ne dam echipa mare, sa facem ca echipele mari.acolo, aia cer rezultate pe loc.
nu asteapta!
asa trebuie si la noi!
Pardon. Echipele mari au marketingul bine dezvoltat, echipele mari apreciaza suporterii, echipele mari au rabdare cu antrenorii cel putin un sezon chiar doua, echipele mari pun la dispozitie jucatori de valoare, au centru de juniori bine dezvoltat...
a facut treaba , dar nici atunci jocul Stelei nu mergea
a facut treaba , dar nici atunci jocul Stelei nu mergea
si noi l-am huiduit.
in schimb , Laca nu face nici treaba si nici nu i se atrage atentia ca greseste.
bodanelu
probabil tu crezi ca palmaresul Stelei arata ca aceasta echipa e o echipa de pluton.
Eu nu ma pricep la fotbal, eu sunt un simplu stelist fara aere de mare manager si disperat in a critica pe cei care au facut ceva pentru Steaua.
si asta e la fel de buna.
Bine macar ce te amuz. Zi si tu ce antrenor din Liga 1 vrei sa vezi la Steaua...Peseiro? Hizo? Andone? Rednic? Lucescu? Popa? Da' cu Dan Petrescu ce ai?
palmaresul Stelei e facut de oameni ca Lacatus, pe cel care-l critici.
si la tot ce ti-am zis eu mai sus suntem o echipa mica, mica, mica....
Ronaldo
tu urmezi turma prietene!
fara suparare. pui capul in pamant si mergi ca ceilalti, dupa morcovul de pe bat.
realitatea e alta.
Daca Barca a renuntat la Ronaldinho si daca Zenga nu a fost adus la Inter...mai gandeste-te la ce inseamna asta.
raduccio
in Liga 1, in afara de Peseiro, nu vad un antrenor de nivelul Stelei.
bodanelu
gresit!
palmaresul Stelei a fost facut de jucatori ca Laca si antrenori ca Ienei.