Din contra, tu urmezi turma. Nu vezi ca toti au tendinte in a critica, pentru ca te dai mai mult in spectacol daca critici decat daca spui un simplu "Hai Steaua!".
Din contra, tu urmezi turma. Nu vezi ca toti au tendinte in a critica, pentru ca te dai mai mult in spectacol daca critici decat daca spui un simplu "Hai Steaua!".
Pariu ca daca ar veni Ienei la Steaua in maxim 2 luni l-ai critica?
Pariu ca daca ar veni Ienei la Steaua in maxim 2 luni l-ai critica?
daca nu ar face treaba, mi se pare normal.
gresesti.
mi-e foarte usor sa zic "Hai Steaua" si sa stau cu punga de seminte si berea in fata si sa ma uit fara sa imi pese.
nu aleg sa fac asta pt ca Steaua inseamna ceva pt mine.
am facut prea multe sacrificii ca sa nu imi pese.
am niste intrebari la care nu mi-ai raspuns:
1)pentru ca merita... pentru ca e stelist, a fost jucatorul nostru, aproape jumatate din campionatele noastre au fost castigate cu el in teren. Daca pentru el nu am sustinere... pentru cine sa am? pentru Rednic? pentru Lucescu?
2)si atunci ne transformam in suporteri de carton, care stim doar sa criticam. sa vina urmatorul si la primele 3 meciuri slabe sa-i sarim in cap ca nu joaca sistemul 34-52-98
ps: pun pariu ca l-ai criticat pe Protasov cand am luat bataie de la Bistrita si CFR in Ghencea si cand am terminat turul pe 2.
ps2: numeste-mi un antrenor care sa nu coste mai mult de 200.000 euro pe sezon, sa fie antrenor cu nume si care sa fi castigat titlul in Italia/Spania/Anglia (sa fie cei ca tine multumiti) si sa fie pe placul suporterilor. si care sa accepte prostia patronului
3) "Pardon. Echipele mari au marketingul bine dezvoltat, echipele mari apreciaza suporterii, echipele mari au rabdare cu antrenorii cel putin un sezon chiar doua, echipele mari pun la dispozitie jucatori de valoare, au centru de juniori bine dezvoltat..."
Privind aceste lucruri suntem sau nu o echipa mica mica mica?
daca nu ar face treaba, mi se pare normal.
pai si nu era un mare antrenor din pct tau de vedere? inseamna ca daca vine Murinho, Capelo, Mancini, wenger, Ferguson (spune tu ce antrenor mare mai sti) si nu fac treaba in 2 luni ii critici?
raduccio
in Liga 1, in afara de Peseiro, nu vad un antrenor de nivelul Stelei.
Eu il vad numai pe Dan Petrescu, face treaba foarte buna la Unirea. Daca ar fi jucat Steaua cum joaca Unirea acum nu ai mai avea ce sa critici. Si face asta cu un lot mult mai slab decat cel al Stelei. Echipa lui peseiro s-a chinuit cu prima echipa buna cu care a jucat si a castigat cu MULT noroc. Pana atunci au facut instructie cu gloria acasa, echipa care o sa se bata la retrogradare si cu Farul, care are o aparare de toata jena. Sa vedem cum o sa mearga echipa lui in meciurile adevarate sau dupa ce o sa se rupa un jucator de baza. Cea mai buna solutie ar fi aducerea unui antrenor bun din afara, ceva gen Protasov...
Ohohohoho, si sunt sigur ca vei intra in istorie Adriane.. "Adrian, omul care la demis pe Lacatus printr`un forum".
Hai, de ce mai stai pe forum, du`te si fa ceva, doar ti`e iti pasa de Steaua!?
1)pentru ca merita... pentru ca e stelist, a fost jucatorul nostru, aproape jumatate din campionatele noastre au fost castigate cu el in teren. Daca pentru el nu am sustinere... pentru cine sa am? pentru Rednic? pentru Lucescu?
pt Steaua!
2)si atunci ne transformam in suporteri de carton, care stim doar sa criticam. sa vina urmatorul si la primele 3 meciuri slabe sa-i sarim in cap ca nu joaca sistemul 34-52-98
Nu la primele 3 meciuri.La prima luna.daca echipa nu joaca si nici nu are rezultate, ii sari in cap.
in cazul lui Laca, in 10 luni, echipa nici nu a jucat si nici nu a avut rezultate.
sa nu uitam ca a fost eliminat din cupa si ca a pierdut titlul cu dinam0.
ps2: numeste-mi un antrenor care sa nu coste mai mult de 200.000 euro pe sezon, sa fie antrenor cu nume si care sa fi castigat titlul in Italia/Spania/Anglia (sa fie cei ca tine multumiti) si sa fie pe placul suporterilor. si care sa accepte prostia patronului
ahahhahahahahhahahahah.
mentalitate de echipa de mana a 3a.
daca ai cojones, ca suporter, protestezi si ceri sa vina un antrenor de nivelul Stelei.
nu un antrenor de 3 surcele.
3) "Pardon. Echipele mari au marketingul bine dezvoltat, echipele mari apreciaza suporterii, echipele mari au rabdare cu antrenorii cel putin un sezon chiar doua, echipele mari pun la dispozitie jucatori de valoare, au centru de juniori bine dezvoltat..."Privind aceste lucruri suntem sau nu o echipa mica mica mica?
nu marketingul castiga meciuri.
si oricum, notorietatea vine odata cu performantele.
daca Manchester nu era cine era crezi ca avea marketingul asa de dezvoltat?
pai si nu era un mare antrenor din pct tau de vedere? inseamna ca daca vine Murinho, Capelo, Mancini, wenger, Ferguson (spune tu ce antrenor mare mai sti) si nu fac treaba in 2 luni ii critici?
mourinho de ce a fost dat afara de la Chelsea?
dar avraam grant?
Eu il vad numai pe Dan Petrescu, face treaba foarte buna la Unirea. Daca ar fi jucat Steaua cum joaca Unirea acum nu ai mai avea ce sa critici. Si face asta cu un lot mult mai slab decat cel al Stelei. Echipa lui peseiro s-a chinuit cu prima echipa buna cu care a jucat si a castigat cu MULT noroc. Pana atunci au facut instructie cu gloria acasa, echipa care o sa se bata la retrogradare si cu Farul, care are o aparare de toata jena. Sa vedem cum o sa mearga echipa lui in meciurile adevarate sau dupa ce o sa se rupa un jucator de baza. Cea mai buna solutie ar fi aducerea unui antrenor bun din afara, ceva gen Protasov...
au fost calare pe ei majoritatea timpului.
nu merge sa ne prostim singuri.
au jucat slab, dar au avut in fata o echipa puternica care si-a dorit doar egalul.
dar ai dreptate, sa asteptam si sa vedem ce o sa mai faca.
Ohohohoho, si sunt sigur ca vei intra in istorie Adriane.. "Adrian, omul care la demis pe Lacatus printr`un forum".Hai, de ce mai stai pe forum, du`te si fa ceva, doar ti`e iti pasa de Steaua!?
cate bannere ai facut tu prietene?
in cate deplasari ai fost pt echipa?
cati bani ai stricat?
timp?
nervi?
nu ma lua cu din astea.
singurul motiv pt care nu vezi oameni ca mine in tribune protestand e faptul ca daca as face-o ar veni vreo 10 ca tine si m-ar bate.
"Ca Laca e simbol"
ca vad ca nu puteti sa treceti peste faza asta.
nu puteti sa vedeti diferenta dintre simbol si antrenor.
si cu asta am incheiat.
mai vb si maine daca vreti.
o seara placuta tuturor.
Forza Steaua!
Scuza-ma ca ti-o zic... ai o gandire limitata. Sa injuram antrenorii de dragul de a-i injura.
considera discutia incheiata aici.
nu m-am putut abtine:
cate bannere ai facut tu prietene?in cate deplasari ai fost pt echipa?
cati bani ai stricat?
timp?
nervi?
am ulcer din cauza echipei, am deplasari facute in tara si in strainatate, uneori singur cu masina, bani chetuiti, si am aceasi parere cu a lui Ronie. mai ai ceva de zis?
Scuza-ma ca ti-o zic... ai o gandire limitata. Sa injuram antrenorii de dragul de a-i injura.
considera discutia incheiata aici.
ce zic eu si ce intelege el.
nu trebuie injurat prietene.
trebuie doar atentionat.
si asta se face prin huiduieli, batiste albe,etc.
eu nu am zis si nu voi zice niciodata o injuratura la adresa lui Lacatus, desi el a facut-o la adresa Stelei.
am ulcer din cauza echipei, am deplasari facute in tara si in strainatate, uneori singur cu masina, bani chetuiti, si am aceasi parere cu a lui Ronie. mai ai ceva de zis?
respectele mele.
.trebuie doar atentionat.
Pai si cand vrei sa il injuri si sa isi de`a demisia cum faci? Vii cu pusca de acasa?
esti de belea adriane
Pai si cand vrei sa il injuri si sa isi de`a demisia cum faci? Vii cu pusca de acasa?
scandarea : demisia! demisia!
ti se pare injuratura?
un banner pe care sa apara "vrem alt antrenor" ti se para injuratura?
p.s.
bodanelu
si daca tot ai trecut prin atatea, cum poti sa stai impasibil sa vezi cum se duce Steaua dracului?
si acum chiar ca v-am lasat baieti.
mi-a facut placere sa discut cu voi.
continuam maine.
O seara placuta la toti!
Forza Steaua!
nu trebuie injurat prietene.trebuie doar atentionat.
In momentul in care Lacatus va fi huiduit in Ghencea, Becali isi va fi indeplinit dorinta: sa omoare spiritul Stelei. Suporterii vor fi ca el.....
Scandarea "demisia, demisia" ar fi la fel de rea ca o injuratura...
deci prietene tu ai cv cu Lacatus inseamna ca ai cv cu Steaua mie mila de tn
nu trebuie injurat prietene.trebuie doar atentionat.
In momentul in care Lacatus va fi huiduit in Ghencea, Becali isi va fi indeplinit dorinta: sa omoare spiritul Stelei. Suporterii vor fi ca el.....
Scandarea "demisia, demisia" ar fi la fel de rea ca o injuratura...
Exact!Ar fi victoria ciobanului impotriva stelismului!Acest lucru nu trebuie sa se intample NICIODATA!!!
LE: Adriane,ai si tu o mare parte de adevar,dupa cum am mai spus-o si cu alte ocazii.
Si eu il critic pe Lacatus,cateodata vehement,pt ca astept mai mult de la el.Ba chiar,o spun din nou,nu cred ca el e antrenorul potrivit pt aspiratiile Stelei.
Dar trebuie sa vedem problema in profunzime.Becali nu o sa aduca niciodata un antrenor strain,pt ca-i scump si nu i se supune...
Daca Laca ar pleca ,probabil ca ar veni inapoi Olaroiu,sau un antrenor pe placul lui Becali.Nu valoarea va prima in alegerea viitorului antrenor,ci criteriile intelese doar de retrogradul finantator...
Decat sa vina Oli sau un antrenor -marioneta de mana a doua,prefer sa ramana Lacatus,care macar e stelist.Ai dreptate cand spui ca Lacatus e paravanul intre suporteri si Becali.Aici e un minus pt Marius,dar e un plus pt linistea la echipa.Oricum am da-o,tot nu prea e bine.Cel mai bine ar fi sa dispara cancerul asta de cioban din peisaj,dar mi-e frica sa nu murim noi inaintea lui... ![]()
Eu l-am criticat si o sa-l mai critic pe Lacatus,dar jur ca as fi cel mai bucuros roman daca el mi-ar dovedi ca m-am inselat!As fi cel mai fericit daca echipa asta ar juca fotbal sub bagheta lui !Atunci i-as dori sa stea la Steaua pe viata(vorba ilustrului
)!
Deocamdata sa vedem in ce fel a pregatit Lacatus meciul de miercuri...
Cum sa fie huiduit Lacatus in Ghencea?Sunteti nebuni?Oricat ar fi el de slab antrenor,nu se poate intampla asta...e ca si cum Del Piero ar fi huiduit pe Delle Alpi(Comunale),sau Maldini pe San Siro...
mai lasati-ma ma cu "sa nu-i cerem demisia lu' Laca".
Pai daca asta baga echipa in b, credeti ca dinamooistilor le va fi rusine sa ii strige numele?
Adriane, una e sa-l critici sau sa-i ceri demisia pe internet, alta e sa strigi impotriva simbolului Stelei pe stadion. O fi antrenor de Steaua sau nu, nu poti sa strigi impotriva unui om care a facut atatea pentru clubul asta.
Adrian,eu zic ca e cam prematur sa tragi concluzii,si aici vorbind de inceputul de sezon.Gandeste'te ca in sezonul asta avem multi jucatori noi,cativa titulari din sezonul trecut au plecat (Mendoza,Pepe).Si oricum inceputul nu e chiar rau (2 victorii in 3 meciuri) si jocul sunt sigur ca va mai creste.Nu spun ca Laca e mare antrenor,dar nu ti se pare devreme sa te gandesti la demisie ? Si oricum mi se pare cea mai mare tampenie sa'l huidui pe Lacatus,un om care a facut foarte multe pentruSteaua..
scandarea : demisia! demisia!
ti se pare injuratura?
un banner pe care sa apara "vrem alt antrenor" ti se para injuratura?
p.s.
bodanelu
si daca tot ai trecut prin atatea, cum poti sa stai impasibil sa vezi cum se duce Steaua dracului?
si acum chiar ca v-am lasat baieti.
mi-a facut placere sa discut cu voi.
continuam maine.
O seara placuta la toti!
Forza Steaua!
cat de penibil ar fi un astfel de banner
o sugestie: cumpara o cutie de vopsea neagra 10 ron,o sticla de diluant 10 ron,o pensula 5 ron,o bucata de panza de vreo 4-5 m fa un banner,scrie mare pe el "VREAU ALT ANTRENOR" [nu "vrem" (daca tu vrei ceva nu`i pune pe altii sa se lupte pt cauza ta,lupta tu pt ea ca nu s-a gasit hotul cu prostul)] si vino cu ea la meciul cu pitestiul de sambata in una din peluzele steliste,sau oriunde doresti t1-t2 no matter
urmeaza`ti instinctul,potoleste`ti nemultumirea,be Gica-contra
***apropos: nici mie nu`mi place ce joaca Steaua si poate ca mi-as dori si eu sa fie Petrescu antrenor,insa n-am sa`l injur vreodata pe Laca,sa-i scandez demisia sau prostii de genu` asta,si fii sigur ca nu se va intampla in Ghecea lucrul asta in veci
50 DE TROFEE CASTIGATE
CU Laca APROAPE JUMATATE
Sorin111
E prematur sa vorbesc dupa 10 luni de cand e Laca la Steaua?
Nu prea cred!
In astea 10 luni jocul echipei nu a crescut deloc!
MoWeed
Lacatus risca sa stearga tot ce a facut pana acum cu buretele.
Si mai rau, ar putea sa inlocuiasca toate lucrurile bune cu lurcuri rele.
Si atunci nu cred ca vei mai avea probleme in a striga "Demisia".
Suntem datori sa il respectam si sa il iubim pe Lacatus pt ce a facut pt Steaua.
Dar nu suntem in nici un caz datori sa ne umilim pt el.
Pt ca in momentul de fata, el asta face: NE UMILESTE!
Nu-i voi striga "demisia" lui Lacatus niciodata, nici nu i-o voi pretinde. Tocmai datorita acelei datorii de care zici.
Pana sa faca atatea rele incat sa anuleze tot ceea ce a facut la Steaua mai este cale lunga...
Poate tu te simti umilit adriane. Noi mai stim ca nu poti sa castigi tot timpu'. Mai ales indisponibilitatile il forteaza sa joace cu Lovin, Petre Marin, nesu, Banel sau Vali Badea . Mai ales ca trebuie sa jucam in deplasare pe terenuri de rahat cu echipe care se apara in 11, care iti mai si accidenteaza jucatorii. Poate o sa isi revina eme, jan, plesan si poate o sa fie ceva de capu' lui toja, daca nici atunci n-ai sa vezi o schimbare in jocul echipei, atunci sa ceri demisia unui om care a facut atatea pentru Steaua. In nici un caz nu e o solutie sa il dai afara pe Laca. Pentru ce? Sa fie antrenor Petrazzini? Olaroiu (care oricum nu vine)? Hagi? Becali? Toti antrenorii straini decenti au deja angajamente. Crezi ca o sa fie mai bine?! Nu crezi ca demiterea lui Laca ar insemna un dezastru ?
Harald
Nu stiu daca iti pasa sau nu dar eu nu sunt de acord cu Dan Stan.
M-as bucura enorm sa facem punctele alea asa cum a zis el.
Dar parca m-as bucura si mai mult daca am face-o intr-o maniera care sa nu le mai permita altora sa ne ia la misto.
M-am cam saturat de compromisuri.
Vreau sa vad Steaua jucand frumos si bine.
Atat.
Eu cred ca putem.La ce lot avem, putem!
Ce lot avem?
Harald
Nu stiu daca iti pasa sau nu dar eu nu sunt de acord cu Dan Stan.
M-as bucura enorm sa facem punctele alea asa cum a zis el.
Dar parca m-as bucura si mai mult daca am face-o intr-o maniera care sa nu le mai permita altora sa ne ia la misto.
M-am cam saturat de compromisuri.
Vreau sa vad Steaua jucand frumos si bine.
Atat.
Eu cred ca putem.La ce lot avem, putem!
Ce lot avem?
Daca nici acum nu avem lot bun, inseamna ca nu am avut niciodata. E cel mai bun lot al Stelei de dupa revolutie, cu un minus in ceea ce priveste atacantii si antrenorul.