FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Uta Arad 2 - 1 (0 - 1)

«1789101112»
MoWeed23.03.2008 21:24
Golansky mi-a placut cel mai mult azi, a jucat aproape perfect, 2 in 1 :) - si fundas si mijlocas dreapta.

Pai daca mijlocasul dreapta joaca penibil si nu e in stare sa faca nimic normal ca trebuie sa fie el 2 in 1. Pai Golanski e mijlocas mai bun decat toti mijlocasii laterali de meserie care ii avem noi

AdrianUltras2523.03.2008 21:24

am castigat cu bulan

Pepe,Dica si Nicolita nu au voie sa fie titulari.

Lacatus nu e de Steaua in acest moment.

amarel23.03.2008 21:24

NESU joaca chiar f bine de 2-3 meciuri, cu CFR-ul am observat ca are mare pofta de joc si inspiratie, cu RAPIDUL am vazut ca merge pe aceeasi linie , iar azi.....observ ca e constant ,nu doar un zvac de moment !! Macar de-ar da dovada de aceeasi Constanta PLESAN ,Dica, Neaga,...ca de Banel......el e petarda meciurior in care joaca , nu a meciului !!! Cine a fost artizanul infrangerii de la Iasi ???? In prima repriza a pus punct la 2 faze periculoase in atac ,dar daca-l vrea GB-ul titular ...., asta-i viata !!!

bornon7mai23.03.2008 21:28

Baietii nostri trebuie incurajati si la bine si la rau! sa luam exemplul celor de la Liverpool! suporterii canta tot meciul indiferent ca echipa lor castiga sau pierde! Noi nu stim sa ne bucuram. Fotbal=sport=spectacol

nu inteleg de ce este injurat Banel. ok, nu merge bine de ceva timp dar cand ne-a adus calificarea in semifinalele cupei UEFA era cel mai bun! ar trebui sa fim mult mai consecventi! Trebuie sa fim alaturi de baieti.

Ar trebui sa ne bucuram de aceasta victorie muncita si sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugamintile (sper ca ne iubeste pe toti stelistii nu doar pe Gigi!)

Forza Steaua!

MoWeed23.03.2008 21:32
Ar trebui sa ne bucuram de aceasta victorie muncita si sa-i multumim lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugamintile (sper ca ne iubeste pe toti stelistii nu doar pe Gigi!)

Ar trebui sa te mai gandesti inainte sa vorbesti. De atunci nu joaca nimic ce vrei sa-l asteptam la infinit sa-si revina. Daca e sa gandim asa ar fi trebuit sa-l pastram si pe Cristea ca doar ne-a adus victoria cu Valencia.

Dumnezeu il iubeste pe Gigi? Gigi asta nu e deloc religios ci doar "o hahalera"(ca sa-i folosesc limbajul) nenorocita care e mai pacatoasa decat multi oameni

Gabyc23.03.2008 21:33

Ma vad ca toti incepeti sa acuzati la prima greseala.si va mai mirati de ce se joaca asa slab sau de ce sunt atatea probleme.Voi nu intelegeti un lucru nici un meci nui usor.sa demostrat etapa asta:buzau-rapid 1-0,Iasi-CFR 1-0,Timisoara-mioveni 1-2.Se joaca tare indiferent de ce echipa e nici un meci nui usor multe vor in europa restul se bat pentru a ramane in Liga I.Toti ati tipat in gura mare dupa meciul cu cefere ca Lacatus e un mare antrenor acum ce faceti?Cand juca cu doi inchizatori toti il vroiati pe plesan acum ce faceti vreti sal bage pe Petre?Cand nu se dadeau goluri toti ziceati sal bage pe Badea acum toti lati injurati pana a inscris.Asa nu se poate face performante.Cand juca cu surdu il vroiati pe Nicolita acum il injurati.Cand dadea goluri toti ziceati cai cel mai mare mijlocas de banda din tara acum il injurati.Asta inseamna ca nu iubiti echipa.

Mie unul mia placut meciul singura problema e ca ne trebuie mai multa luciditate in fata portii.Sper ca acum ca a reusit sa inscrie Pepe sa isi dea drumu la goluri.

Precizari Petre a primit galben cu rapid si se asteapta decizia nu se poate risca sa joace si sa pierdem meciul.Dayro e accidentat daca nu stiati.Goe are rosu si daca nu se pune partida cu rapid trebuia sa stea pe bara.

Inca o data nici un meci nui usor asa cum ziceti voi.ba mai mult sunt mai grele meciurile cu echipele mici pentru ca e greu sa ii faci pe jucatori sa se concentreze asa cum se concentreaza la meciuri cu arsenal,Lyon sau alte echipe mari.daca nu va convine intrati voi in locul lor daca va credeti asa buni.

amarel23.03.2008 21:33
Baietii nostri trebuie incurajati si la bine si la rau! sa luam exemplul celor de la Liverpool! suporterii canta tot meciul indiferent ca echipa lor castiga sau pierde! Noi nu stim sa ne bucuram. Fotbal=sport=spectacol

nu inteleg de ce este injurat Banel. ok, nu merge bine de ceva timp dar cand ne-a adus calificarea in semifinalele cupei UEFA era cel mai bun! ar trebui sa fim mult mai consecventi! Trebuie sa fim alaturi de baieti.

Forza Steaua!

L-a injurat cineva pe Banel ????? Acum vrei sa ne prefacem ca-i omul meciului si azi..si...la Iasi ?? Pai daca a jucat acu trei ani fantastic si nu trebuie sa mai lipseasca din echipa pentru un meci de acum..nu stiu cati ani, eu zic sa-l bagam pe Lacatus titular , ca-i mai indreptatit daca luam de baza criteriul asta !!!! Sau Marcel Radcucanu !!!!

MoWeed23.03.2008 21:37

amarel

Probabil si acum Lacatus ar fi peste Banel

Raulredblue23.03.2008 21:38

am si eu o intrebare..nu am apucat sa citesc toate mesajele care au fost postate aici...dar imi poate zice cineva de ce nu a fost Dayro nici macar pe bank de rezerve? multumesc...Forza Steaua

AdrianUltras2523.03.2008 21:39

Mai terminati ma cu prostiile!

Dica nu a fost pe teren azi.

Nici Banel.

Pepe nu e atacant de Steaua.Un atacant de valoare nu rateaza atatea ocazii.Si nu se complica atunci cand trebuie sa rezolve ceva direct.

Mai repede jucam cu Habibou.Chiar daca a ratat acea ocazie monumentala, Habibou e un varf mult mai hotarat decat Pepe.

Am jucat un sistem 4-2-3-1 de rahat.

Steaua trebuie tot timpul sa joace cu cel putin 2 atacanti.Nu 1!!!

Din moment ce noi am jucat cu 1 singur varf de care golul se prinde doar din noroc si am avut 2 jucatori in minus cum naiba sa nu fie greu meciu?!

axl23.03.2008 21:43
am si eu o intrebare..nu am apucat sa citesc toate mesajele care au fost postate aici...dar imi poate zice cineva de ce nu a fost Dayro nici macar pe bank de rezerve? multumesc...Forza Steaua

Se pare ca are oaresce probleme musculare.

amarel23.03.2008 21:44

Cred ca a avut cartonase, nu-s sigur, dar asa cred !!!

Raulredblue23.03.2008 21:49

multumesc...io ma gandeam ca si`a bagat nasu` El Ciobante

xDaJACKALx23.03.2008 21:50
Se pare ca are oaresce probleme musculare.

Sau probabil au inceput unii sa se planga ca nu joaca, prea s-au acicdentat subit si Moreno si Emeghara, Vali Badea preferat lui Habibou.

forever_STEAUA23.03.2008 21:50

Nu sunt sigura de urmatoarea afimatie dar paca am citit la un post TV ca Dayro ar avea ceva probleme cu apendicele.

viali1723.03.2008 21:51
multumesc...io ma gandeam ca si`a bagat nasu` El Ciobante

Lacatus a zis ca Dayro e bolnav, ar fi suspect de apendicita

Gabyc23.03.2008 21:51

Ma voi chiar sunteti culmea.nu stiti sa sustineti echipa cand are cea mai mare nevoie de voi.cat despre Dayro am inteles ca sar putea sa aiba apenticita.cat despre Banel nu credeti ca ar trebui incurajat?am mai vazut la unii Lovin si nesu petardele meciului.sunteti nebuni la ce meci v-ati uitat fratilor?au fost mai buni decat Dica care daca ar fi lasat putin pe banca ar incepe sa joace cum o face nesu care a vazut cei aia banca de rezerve sau neconvocari.cat despre Banel daca nhu stiti trece si printro perioada grea cu mama lui voi cum ati juca cand stiti ca acasa aveti pe cineva bolnav care poate muri in orice clipa?Oricum una peste alta cei ce au scris multe din posturile astea nu sunteti suporteri adevarati.felicitari celui care a dat exemplu de fanii lui Liverpool.ar trebui sa luati si voi exemplu lor.

Cat despre habibou sunt de parere ca el e atacant de repriza a doua care poate aprecia orice greseala a fundasilor obositi

amarel23.03.2008 21:51

A luat galben cu CFR-ul, si am impresia ca si cu Urziceni-iul a luat unul .

xDaJACKALx23.03.2008 21:56

Pe Steauafc.com la indisponibili e trecut numai Goian nu apar nici Emeghara nici Dayro

AdrianUltras2523.03.2008 21:59

Gabyc

ce sa mai incurajezi al Banel?

el e un atlet.el nu are treaba cu fotbalul.ii lipsesc cunostiintele de baza:preluare,pasa,etc.

La 19 ani poate ca era impresionant ceea ce facea el.dar acum, la 23 de ani, e cam gata.

Dica si Nicolita au fost inexistenti!

MoWeed23.03.2008 22:00

AdrianUltras25

Mi-ai luat cuvintele din gura :thumbsup:

fedora23.03.2008 22:04

Daca Dayro are apendicita si se va opera probabil ca va lipsi destul de mult... :wall:

amarel23.03.2008 22:08

MoWeed

Transferam un fondist ,si poate asaori ajunge Banel rezerva, ori incepe sa dea cum trebuie in minge !!!

ala_rau_stelist23.03.2008 22:11
:steagcruce: Forza Steaua ... pe mine nu ma intereseaza cum a jucat important e ca a castigat
Cristocea_23.03.2008 22:12

nu vreau sa vad niciodata vreo fel de comentar ca romanii au valoare!! nu vedeti ba ca cei mai valorosii jucatorii sunt sudamericanii??! romanii sunt varza!! nu aveti valoare!!

cred ca v-a dati seamna ca o echipa romanesca fara strainii este o echipa proasta!!

Nu mai abuza de Caps Lock! Inca o provocare si vei suporta consecintele!

E ultimul avestisment!

«1789101112»