FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Uta Arad 2 - 1 (0 - 1)

«189101112»
leynad7223.03.2008 22:21

Te umfla rasul (sau plansul ?) cand vezi ce a ajuns Steaua...

Isterie generala ca am batut pe uta cu 2-1 in prelungiri !

Vai de curu' nostru !

Incredibil, fotbal ca asta se juca odata prin divizia C...

Asta e clar Campionatul Prostilor, iar noi suntem pe-acolo, printre primii.

N-avem nicio treaba cu sportul asta, serios...

Sud-americani, auzi...hahaha !

Ii "aranja" piticania aia de Elton pe toti 3 odata, sunt pensionari cu acte-n regula astia mah, ce dracu ?

Dayro ala se impiedica in minge cu crrrrapidu' precum Banel in zilele lui bune.

Asta e perla Columbiei, ca am ras cu lacrimi ?

Pepelinho, Banelinho si restu' la toamna precis sperie vestu' !

Hai ura !

danimarcu23.03.2008 22:23

Banel nu mai are ce sa demonstreze,e terminat.Oare Piturca chiar l-a convocat din nou la Nationala,sau am inteles eu gresit?Ce poate sa faca un jucator ca Banel la un Campionat European?

Fuge ca un destrabalat,strica toate mingile care ajung la el,vrea mult dar poate putin.

Parerea mea este ca Banel nu mai are fata de Steaua de multa vreme.Nu pot sa inteleg de ce Laca il tot sprijina atat?Noi avem nevoie de jucatori,nu de baieti buni si inimosi cum e Banel.Sa mearga vreun an-doi la Buzau,si daca isi revine sa vina inapoi.

Iar ca sa mai zic doua vorbe despre meci, a fost inca un joc cum nu mi-as mai dori sa mai vad din partea Stelei...

Daca asta e jocul nostru,atunci de ce am jucat o prima repriza atat de buna cu Clujul?Ce s-a intamplat de nu am mai jucat de atunci la fel in nici un alt meci?Cu jocul asta mi-ar fi rusine sa pretind loc de LC!Ce sa facem acolo,sa-i umplem buzunarele oligofrenului si sa ne umileasca toti?

Sper sa fie doar o impresie a mea,dar cred ca jocul nostru nu prezinta nici o ameliorare fata de cele anterioare.Bine macar ca am castigat,ca radeau CFR-istii si cu curu de noi...

bodanelu23.03.2008 22:24

1) ce frumos e sa comentati din fotoliu, sa va rupeti degetele pe tastatura in loc sa va dati plamani afara pe stadion

2) aveam cea mai de rahat Liga. 14 echipe din 18 se aseaza pe 20 m cu toti jucatorii. sa se joace spectaculos, cu pase din prima pe o zona supraaglomerata e cum ai face 10 minute de la Lujerului pana in baneasa dimineata la ora 8.

3) Respect Laca!!!!

Joga Bonito23.03.2008 22:26
Este CLAR! Lacatus este cel mai slab antrenor din Liga 1! Fara suparare dar, este varza ca antrenor! Sa vezi ca echipa are nevoie de un soc, dupa ce ai facut prost primul 11, si sa stai inca 20 de minute din repriza a doua pana la prima schimbare, e clar! E bine ca la finalizare e Banel, care nu stie sa dea imparabil decat in proprie poarta!

Nu se poate cat de mediocru e Lacatus ca antrenor! Nu cred ca egalam, iar de victorie...............!

Trebuie schimbat la vara obligatoriu! Lacatus e simbol, istorie la Steaua! Si Banel GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL PEPE!, revin, si Banel este bun ca om si bun la suflet, dar suntem casa de binefacere sau club de fotbal????

LOL frate... Tu esti exemplul perfect la ceea ce vreau eu sa demonstrez...

Dc scorul final era 4-1 sa zicem, il idolatrizai pe Laca ...

Oameni buni, in etapa asta, toate echipele mari au pierdut. E un reviriment al echipelor aflate in hora retrogadarii.

Ganditi-va si voi un pic, dupa scandalul de joi. Toata media a tras in noi, suntem considerati vinovati de toate blaturile & scandalurile din fotbalul romanesc, mai adaug si un bou pe post de patron (care doar la kanal d, da declaratii cat de cat decente :)) ), unde credeti ca se ajunge? Se rasfrange totul pe jucatori!

Dar toate o sa fie uitate duminica viitoare, cand o sa batem la Vaslui... si o sa devenim campioni. Cate pacate o sa-i fie spalate lui Laca, mamma mia...

AdrianUltras2523.03.2008 22:37

Joga Bonito

in caz ca nu ai vazut, de vreo 25 de etape incoace nu jucam nimic!

Mare minune daca batem la Vaslui.

si inca ceva.

Craiova joaca super.ne vor incinge la greu daca nu ne revenim acum in ceasul al 25-lea

Bundy23.03.2008 22:47

Acasa castigam greu, ne chinuim cu toate echipele din partea a 2a a clasamentului. In deplasare castigam cu noroc sau deloc. Sa nu ne amagim:) Bine ca putem sa revenim in joc, asta e un aspect pozitiv.

EuroSTELIST23.03.2008 22:53
nu vreau sa vad niciodata vreo fel de comentar ca romanii au valoare!! nu vedeti ba ca cei mai valorosii jucatorii sunt sudamericanii??! romanii sunt varza!! nu aveti valoare!!

N-ai murit inca, bozgore? Ne mai terorizezi mult cu comentariile astea anti-romanesti? Mai stii altceva decat sa dai in tot ce se cheama "roman", "romanesc", "Romania"? Cred ca ai zeci de posturi cu exact acelasi refren! De data asta chiar ai intrecut masura penibilismului, "ba"! Du-te la CFR Cluj, apatridule, aia sunt de teapa ta!

fedora23.03.2008 22:54

Sincer cred ca avem mai multe sanse sa obtinem puncte in deplasarile ramase (decat in cele din tur, considerate "usoare"): sunt doar la echipe care joaca fotbal, nu se baricadeaza! La Vaslui se poate intampla orice, la fel la Craiova, la fel la Dinamo...

st_194723.03.2008 22:56
am castigat cu bulan

Pepe,Dica si Nicolita nu au voie sa fie titulari.

Lacatus nu e de Steaua in acest moment.

Extraordinar . Ce sa-ti povestesc! Mie unul, si cred ca nu sunt singurul, mi-a placut de Nicolita cum a jucat astazi, lui Pepe i-a fost greu pana a spart gheata. Mai vorbim dupa meciul de la Vaslui.

JuSTEAUA23.03.2008 22:58

spectacol in tribune meci greoi castigat cu mari emotii...a fost ca lumea Peluza Sud mai putin un incident minor in care meciu s-a mutat in peluza...dupa care spiritele s-au calmat si a dat IN SFARSIT gol PEPE...cu emotii la sfarsit...habibou n-a mai fost inspirat ca acu o saptamana cu urziceniu dar bene ca a fost Badea pe faza:P....ma bucur in special ca au dat golurile 2 jucatori care nu se regaseau..Badea care si-a amintit ca a dat goluri unor echipe CEVA mai valoroase decat uta...st liege..dynamo Kiev...Real Madrid..:D...si pepe care in sfarsit a inscris. Pacat de mendoza...de Dica pacat de la inceputul turului...Neaga e .... Neaga...Totusi raman la parerea ca acest meci puteam sa-l castigam usor cu 7-1 dak juca surdu (3 goluri si 4 pase decisive) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Joga Bonito23.03.2008 23:00

Adrian Ultras 25,

In caz ca nu ai observat, in ultimele 25 de etape s-au plimbat pe la echipa atatia antrenori cat in 5 ani. Si inca un lucru care ti-a scapat tie, lotul de jucatori s-a modificat substantial, nu a existat coeziune si omogenitate. Si parca in ultimele 25 de etape, ciobanul s-a tampit de tot. Mi-a mai scapat ceva din ultimele 25 de etape?

Dupa 2-3 sezoane excelente, cu meciuri bune in Europa si in campionat, si o oarecare Constanta e logic sa vina si o perioada de declin. Important e cum trecem de ea...

Si stai linistit, o sa batem la Vaslui. Am asa un "feeling", cum am avut inainte de meciul cu CFR. E o chestie ce o au in sange doar stelistii adevarati, genul de suporteri care se gasesc tot mai rar pe forumul asta... :thumbdown:

dr.adrian923.03.2008 23:01

cu jocul asta ne sufla mucii vasluiul.

Ingerul din Ghencea23.03.2008 23:03

sincer nsh nu am cuvinte l-as numii cel mai slab meci al Stelei decand a inceput campionatu in coace.cum frate sa fi condus cu 1-0 si repriza 1 sa nu dai un sut pe spatiul portii si sa ai doar 2 ocazii si sa mai sperii la locul 1??

cum sa joci cu petarda aia de Banel care saracul nu are nici o vina ca mama natura la parasit cu tot cu talent...cum sa joci cu Lovin care la kt de mare e atat de aiurit e nu mai zic de "maretzu"Dica ... si lista poate continua...

numai zic de peluza N care sincer usor usor de darama si numai se alege nimic de ea...respect SUD pentru coregrafie si pentru atmosfera...app de cand mama dreq :cursing: s-au mutat samantarii in peluz?!de cand un cantec numai e cantat si sonorizare de la liderul galeriei numai e...era un fel de joc "ghiceste ce cant acum ca sa canti si tu"...mdaaa

un meci jalnic cu peluza N jalnica...am castigat printr-un noroc fantastic si chior...offff si mai vrem si pe locul 1 :wall: daca jucam in halu asta ne luam papa de la locul 1 sa nu zic si 2 :wall:...

mda...echipa adormita in ghete cu vise frumoase

Ps:admir si sunt uimit)a(de puterea lui Mirel de a continua meciul dupa acel contact destul de dur...Felicitari El Capitano :notangel::thumbsup:

EuroSTELIST23.03.2008 23:10
Si stai linistit, o sa batem la Vaslui. Am asa un "feeling", cum am avut inainte de meciul cu CFR.

Cred ca stiu si eu la ce te referi. Eu am un "feeling" putin extrapolat fata de al tau - visez la numarul din titlul melodiei Annei Lesko, pe care o mai difuzeaza Safta in pauze. :)

Fara a-l parafraza pe creditor, dar fata de campionatul trecut (cand in singura sansa, minuscula, ce-i drept, de a relansa lupta pentru titlu, am dat-o-n bara in sfanta saptamana mare), ceea ce se intampla acum e un semn. De la cine, nu stiu si prea putin mai conteaza, dar trebuie sa fie un semn! Este anul nostru, oricat ar parea de greu! Haideti sa ne incurajam echipa cu totii, cei care simtim rosu si albastru! Simt eu ca nu va fi nimeni dezamagit la final!

AdrianUltras2523.03.2008 23:10

Joga Bonito

Vad ca stii exact unde bat.Dar nu cred ca intelegi.

In acest campionat au fost 3 antrenori si au venit si plecat vreo 3 echipe.

Si noi tot nu jucam nimic!

Ce p*** mea mai vreti?!

Degaba au venit hoarde de jucatori daca jumate din ei nu aveau valoare si cealalta jumatate au fost sau sunt folositi pe alte posturi decat cele pe care sunt obijnuiti.

Degeaba s-au schimbat 3 antrenori daca nici unul nu a reusit sa faca nimic.

Acest sistem 4-2-3-1 e falimentar dar tot e folosit.

DE CE???

Noi nu avem antrenor.Noi avem un selectioner care are nevoie de niste jucatori la nationala.

Nu inteleg titularizarea lui Dica.Si nici a lui Banel.

Sunt pe bara jucatori care ar putea face mai mult ca ei!

Tu vorbesti de un feeling pe care il au numai stelistii adevarati.

Ciudat.Foarte ciudat.

Stau si ma gandesc care e stelist mai adevarat.

Ala care il pupa in fund pe Dica(sau alt jucator), sau ala care isi rupe paru' din cap pentru ca Steaua nu joaca nimic pe Ghencea impotriva unei echipe care se bate la retrogradare?

Faceti o diferenta intre Steaua si fotbalisti.

Pe mine ma intereseaza sa mearga Steaua nu sa joace Banel sau Dica sau nu stiu care.

SI Steaua NU MERGE!!!

St_1947

Ce a jucat Nicolita azi?Pe langa pase gresite si mingi pierdute, ce a jucat?

Ziceai de Pepe ca i-a fost mai greu pana a sparta gheata.

Lui Habibou de ce nu i-a fost greu?

De ce nu le-au trebuit lui Habibou,Dayro si Mendoza mai mult de 90 de min ca sa demonstreze ce pot?

Pepe nu e de Steaua.E foarte bine ca a fost luat imprumut.

A dat azi gol.Ok.A avut noroc.

Dar probabil ca ati uitat toate ocaziile irosite de el pana acum

Cu Poli Iasi,cu rapid,etc!

Un varf de 27 de ani nu face asa ceva!

Nu unul care pretinde ca e de valoare!

Mendoza si Dayro Moreno nu joaca varfuri, nu joaca pe posturile lor. Si totusi dau randament mai bun ca Pepe.Se misca mai mult, mai bine, ajuta echipa!

EuroSTELIST23.03.2008 23:20
Faceti o diferenta intre Steaua si fotbalisti.

Pe mine ma intereseaza sa mearga Steaua nu sa joace Banel sau Dica sau nu stiu care.

SI Steaua NU MERGE!!!

Perfect de acord cu tine!

Acum, hai sa-ti spun ceva: stii ce m-a facut pe mine sa ma "indragostesc" de Steaua? Faptul ca n-am mai asistat nicaieri altundeva la un spirit al echipei depasind valoarea. Steaua poate sa se autodepaseasca, uneori doar, ce-i drept, dar poate, cred ca esti de acord cu mine aici.

Hai sa credem cu totii in aceasta putere a stelismului, chiar si in sezonul asta!

AdrianUltras2523.03.2008 23:35

EuroSTELIST

Unde am zis eu ca nu sunt alaturi de echipa?

Sau ca nu cred in puterea Stelismului?

Problema nu e la mine.

Problema e la echipa.

Echipa nu merge.

Eu mi-am dat doar o parere.

Parerea mea e ca echipa nu merge pentru ca sistemul de joc e prost si ca unii jucatori nu merita sa fie titulari.

Din punctul meu de vedere asta e problema.

Si problemele trebuie rezolvate.

EuroSTELIST23.03.2008 23:54

@ AdrianUltras25 , ai perfecta dreptate, echipa nu merge, sistemul de joc nu e nici pe departe cel mai bun, unii jucatori n-ar merita nici macar sa fie in lotul extins. Dar avem ceva in plus fata de echipe mult mai mari, cu un sistem de joc mult mai bun si cu jucatori mult mai valorosi - stelismul. Nu scuz niciun jucator care greseste, n-am facut-o si n-am s-o fac vreodata. Insa de asemenea n-am sa uit ca iubesc aceasta echipa pentru ceea ce ESTE, mai mult - pentru ceea ce POATE FI, nu pentru jucatorii ei. Spiritul, la care te "conectezi" ireversibil atunci cand pasesti in Templul fotbalului romanesc, trebuie sa ne dea incredere sa ne sustinem echipa chiar si atunci cand devine prea greu. Asta vroiam eu sa subliniez de fapt.

Gabyc24.03.2008 00:19

Frumos baieti.asta nui spiritul de stelist.asa cum a mai spus cineva am avut 2-3 ani minunati in europa e o faza proasta pe care incercam sa o depasim.dar fara ajutorul tuturor stelistilor nu sa reusim.toti ne bucuram cand am ajuns in semifinale de Cupa UEFA.de ce totusi nu ne bucuram si acum cand desi jocul scartie serios castigam.Sa ajuns ca sa iubim doar spectacolul si nu fotbalul in sine.vreti sa castigam doar la 3-4 goluri diferenta,acest lucru nu e posibil mai ales cu echipele mici.uitativa in spania,italia,anglia,ce scoruri sunt intre echipele mari si cele mici?dupa cum v-am mai spus mai degraba faci scor cu echipele mari pentru ca astea ies la joc nu baga autobaza in poarta.spunetimi si mie din primele 6 echipe care a facut scor in etapele astea?nici una.din cate vad va pierdeti spiritul de stelist.cum spuneau si altii vom castiga la Vaslui pentru ca o simtim din plin cei care tinem cu adevarat cu Steaua.

cristian8624.03.2008 00:26

Sa iubesti S T E A U A pentru ce poate fi !

Superb, ar trebui sa fie motto-ul suporterilor stelisti.

olfgob24.03.2008 01:19

@Adrian... In afara de a critica pe Dica si Lacatus mai stii ceva?Ma intreb si eu ca omulcare vede ca de juma' de an ai aceeasi fixatie...nu spui nimic nou,doar spui aceleasi chestii in fiecare postare

udaradu24.03.2008 05:44
@Adrian... In afara de a critica pe Dica si Lacatus mai stii ceva?Ma intreb si eu ca omulcare vede ca de juma' de an ai aceeasi fixatie...nu spui nimic nou,doar spui aceleasi chestii in fiecare postare

nu ar trebui sa te supere are f mare dreptate......acolo e buba....echipa e bucatele,nu joaca nimic desi luat fiecare in parte sunt jucatori valorosi(1.problema de psihologie 2.problema tactica)cam de la Protasov incoace nu am mai vazut o idee tactica evidenta care sa fie si eficienta.....toata stima pentru Lacatus,dar eu inca ma mai intreb si nu-mi pot raspunde......are valoare de CL ca antrenor?.Hagi spunea la un moment dat spunea ca:" tot ce sa construit la Steaua sa construit gresit si inclin sa-i dau dreptate".

il_scorpio24.03.2008 07:27

Sa ma zic si eu ca a fost un meci de infarct, ca era sa mor de nervi prin minutul 60 ar fi de prisos cred ca asa au simtit toti.

Ceea ce ar fi de observat sunt evolutiile mizerabile ale lui Nicolita( oricum ne obisnuisem de mai mult timp) si Dica care joaca mai slab ca niciodata. Nu alearga, cand are piciorul pe minge face numa' smecherii, devieri, sare peste minge....aseara o singura pasa ca lumea a dat in rest nimic. I-ar prinde bine vreo 3 etape pe banca.

De cealalta parte se situeaza Golanski si Nesu care joaca formidabil si imi place foarte mult atitudinea lor. Golanski mai ales mi se pare ca a facut progrese cu conditia fizica a jucat perfect pana la final nu doar pana in minutul 60-70. Nesu este un exemplu de daruire, alearga mult , pune osul, are tehnica, are initiativa , personal mi se pare foarte bun. Daca ar fi si un pic mai atent sa nu mai greseasca pase usoare ar fi un fundas stanga chiar foarte bun.

Sa speram ca o sa avem si noi niste victorii mai usoare pentru ca in ritmul asta innebunim......dar de fapt mai bine asa ca-s mai frumoase victoriile.

cred in steaua mea24.03.2008 07:51

La Steaua, daca un jucator chiar daca da cu stangul in dreptul, dar are norocul de a da un gol.. 3 ani sa fiti sigur ca are loc asigurat la Steaua . Asta e, poate se va schimba ceva..... candva.

Still24.03.2008 07:56

Are cineva meciul inregistrat?

«189101112»