FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Uta Arad 2 - 1 (0 - 1)

«167891012»
axl23.03.2008 20:58

Omul meciului il consider a fi Pawel. A jucat EXTRAORDINAR.

MoWeed23.03.2008 20:59
Mah,voi vorbiti serios?Chiar sunt singurul care zice ca Steaua nu joaca NIMIC?Nimic!Am avut noroc maxim pana acum,d-aia am batut!E un campionat extrem de slab,nu merita nici una dintre echipe sa joace nici macar in tururile preliminare ale CL!

Asa e ai dreptate nici noi, dar nici contracandidatele nu joaca mai nimic!!

Golanski trebuie clonat. Azi a fost cel mai bun de pe teren de departe.

Foarte slab a fost din nou Banel,probabil cel mai slab. Nici Plesan sau Neaga(putin cat a jucat) nu au jucat nimic, iar pe Vali Badea l-a salvat golul ca a fost si el slab.

DelPiero1023.03.2008 21:00

Pawel ar putea juca lejer mijlocas!Oricum e mai tehnic decat 80% din lot...

1uLy4Nn23.03.2008 21:00
Mah,voi vorbiti serios?Chiar sunt singurul care zice ca Steaua nu joaca NIMIC?Nimic!Am avut noroc maxim pana acum,d-aia am batut!E un campionat extrem de slab,nu merita nici una dintre echipe sa joace nici macar in tururile preliminare ale CL!

asa am spus si eu dupa meciul cu Rapid si mi s-a spus ca nu cunosc fotbal :))..oricum sunt de parere ca in repriza a doua Steaua a jucat binisor. am avut noroc dar am avut si ghinion(vezi ratarea lui Habibu)

SuperstaR1823.03.2008 21:00

PS: am glumit cu Golansky :s

Dar este super-fotbalist

Are tehnica, plasament, forteaza in ofensiva, suteaza violent si cu stangul si cu dreptul, centreaza cam de 100 * cat Banel. PAcat de el ca mai greseste in defensiva si nu se retrage uneori.

Fan Golansky :worthy: :worthy: :worthy: :worthy:

calinel23.03.2008 21:00

mai sunt unii care contesta arbitrajul incredibil nu

cit de penibili pot fi unii

uta a facut un antijoc extraordinar faza cu portarul din min 80 a fost chiar hilara

noi nu am facut un meci grozav chiar dezamagitor nu ne gasim in teren pot sa stea 4 pe 2 m patrati iar in jur nimeni care sa-i sustina

fiecare jucator facea cite 3-4 pasi inainte de a da pasa, iar centrarile sunt exasperante

bine ca am invins da era sa mi se faca rau la final

felicitari lui Badea

MoWeed23.03.2008 21:01
Pawel ar putea juca lejer mijlocas!Oricum e mai tehnic decat 80% din lot...

Clar omul asta trebuie sa joace in locul lui Banel. E mult mai tehnic decat amatorul ala....

zloty23.03.2008 21:02

vad ca Laca na dormit cand sa dat meciu cu boro ,a invatzat lectia :cand esti condus baga toate varfurile disponibile pe teren azi au fost 1 2 3 4 5

amarel23.03.2008 21:04

Final de infarct . Bine c-am castigat cu gol din actiune !!!

Banel...zero barat , pot spune c-am jucat in 10 oameni cu el in teren !

Utili ...Ghionea ,Radoi, Lovin

Evidentiati: Nesu, Golanski, Mendoza, Badea , si chiar si Neaga atat cat a jucat !

Nota buna pentru Pepe Moreno,

Subtirei ...Plesan si Dica !!!!

SuperstaR1823.03.2008 21:05

@ zloty: exact la episodul cu boro ma gandeam si eu. Mendoza, Habibou, V. Badea, Neaga, P. Moreno si ratari peste ratari, presiune.... muahahaha acuma e randul nostru sa castigam in ultimele minute.

GOD23.03.2008 21:05

Nu Conteaza jocul,ci punctele,cand am jucat "Joga Bonito" am pierdut asa ca.

Sunt Mandru de Voi!

ionuzzStelistulBH23.03.2008 21:06

maaama frate...buba neagra a Stelei e Dica....sa ii cerem domnului Gigi ca in Slujba CRUCII sa nu il mai bage in teren. Neaga a aratat mult mai mult decat el...Dica doar a incurcat Steaua...i se poate spune antistelist!!!! in rest..."globule ros-albastre=sange de stelist!!!"

bella23.03.2008 21:08

bine pepe bine badeaaaaaaaaa !!! pe aproape si habibou :> Forza Steaua :X:X:X:X:X

Irresistible23Steaua23.03.2008 21:10

Omul meciului : Golanski

Petarda meciului : Nicolita (se mai poate si Lovin, Nesu)

Crysty_STE23.03.2008 21:11

Daca si pepe o jukat bine meciu asta...mai uitati-va o data la meci

In skimb nesu o facut niste faze pe stanga...kiar mi-a plakut azi de el

vlad7523.03.2008 21:14

Dragii mei,Steaua trebuie sustinuta in toate conditiile.Si cand joaca prost. Am ramas oripilat de ce am citit!

Despre joc,slab.O echipa UTA care a facut anti-joc. Singura sansa a unor fotbalisti de la echipe mediocre de a strange si ei ceva bani sunt aceste meciuri de sfarsit de campionat. Doar pentru aceste meciuri se pregtesc ei.Nu-i intereseaza glorie ci doar banii. Vom mai avea meciuri asa grele,cu U Cluj,Craiova,Dacia sau Galati. Cum la fel vor avea si cei de laCFR sau Rapid. Dinamo pare singura echipa care nu are probleme de acest gen.

Imi consolidez afirmatia.Campionatul se va decide intre Dinamo si Steaua.Dinamo intra tare pe ultima suta.E singura sansa a cainilor sa prinda CL fara tur preliminar.

De cand a revenit Comandantul la Dinamo iar se petrec lucruri necurate.

Lacatus a lasat ultima schimbare mai spre final pentru ca a dorit sa vada cum decurge rezultatul. Miza pe un gol victorios iar cea de-a 3-a schimbare ar fi fost Baciu cu siguranta scotind un varf.

Greu meci,foarte greu.

PS pentru cei care au injurat pe baieti un sfat:Stergeti-va postarile!

ingerasul_elena23.03.2008 21:14

Super repriza a 2-a!Tb sa recunosc ca ultimele minute au fost infernale!Iar cel mai bun om din seara aceasta a fost Pawel Golanski!Super!Ceilalti ar tb sa ia exemplu!Si in meciul de saptamana trecuta cu Unirea Urziceni a jucat extraordinar si chiar s-a dedicat jocului, spre deosebire de ceilalti!Bravo!Unii jucatori nu mai stiu ce inseamna sa joci pentru suporteri, pentru echipa!Majoritatea stiu sa joace doar pentru bani!Pacat!

Sa speram ca noi,suporterii, vom vedea o adevarata Steaua care joaca si castiga totul pe teren si nu in afara lui! fularsteaua2

axl23.03.2008 21:14

O exagerare grosolana. Nesu a fost printre cei mai buni de pe teren.

amarel23.03.2008 21:15

Cum naiba de-l baga Lacatus pe Banel, cand are atatea optiuni , :blink: oricare din ele fiind mai buna decat ....titularizarea lui Banel...zero preluari bune pe meci !!!!

Ma gandesc , daca-i place atat de mult lui GB, de marathonistul Banel, poate cauta vreun fondist care sa alerge cat el, ca-n mod sigur ala joaca mingea mai bine ca el ...!!!

Adryanno8923.03.2008 21:15

Cum sa spui ca Nesu a fost petarda meciului ?????

Jerraldinho23.03.2008 21:17

BANELE CERE-TE AFARA. NUU TE MAI SUPORT. Strici tot jocul Stelei. Mie unul mi-ar fii rusine sa joc in halu asta , oricum o sa ajungi ca Andrei Cristea , o sa joci pa la echipele care se bat la retrogradare. Esti TERMINAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fear23.03.2008 21:18

pepe a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren.. in`afara de gol a creat o gramada de faze nu cred ca a gresit vreo pasa... si ratarea lui habibou a facut cat 10 ratari a lui pepe ;)

bogdan23.03.2008 21:19

Atentie la javre. Au castigat dubios si se pare ca nu se vor mai opri.

bogdan23.03.2008 21:22
...

Petarda meciului :... Nesu)

Eu te-as contrazice. Face el si gafe nu zic nu dar este stralucitor uneori, si chiar si munceste.

aym23.03.2008 21:22

ma uit la notele de la meci, si nu mi se pare ca Lovin merita sa fie al 3-lea cel mai slab. Cu toate ca mai greseste, joaca mai bine de la meci la meci. Azi nu tin minte sa fi dat mai mult de 2 pase in spate, a dat pase din prima, a incercat sa verticalizeze, a avut un sut bun in prima repriza, plus deposedarile.

Golansky mi-a placut cel mai mult azi, a jucat aproape perfect, 2 in 1 :) - si fundas si mijlocas dreapta.

«167891012»