Victorie foarte chinuita,jocul a fost de-a dreptul olinescian pe-alocuri,mijlocul nu exista in continuare. Desi sunt multi "profesionisti" la club,as vrea sa stiu si eu de ce de vreo 2 ani de zile nu avem joc de pase pe jos si de ce fazele fixe au devenit "salvarea" noastra. O sa supar pe multi dar eu nu consider ca avem fata de campioni,ca multi de aici am prins echipa Stelei din anii 90 si aceasta de azi pare o glumita fata de acea echipa.
Vrem sau nu sa recunoastem,jocul Stelei de multa vreme e ca si cum te-ai da cu capul de perete timp de 90 minute. Atacam haotic si fara noima,eu nu inteleg la antrenamente ce se face? Cum de nu stim sa desfacem aparari supraaglomerate avand in vedere ca vreo 2/3 echipe asta fac in Ghencea,ba chiar si in deplasare. O sa avem fata de campioni cand o sa avem un antrenor capabil(sorry Laca eu inca tin la tine dar ca jucator),cand o sa avem mijlocasi ca sa nu mai fie Lovin playmaker,cand vom juca cu 2 varfuri clasice si cand va reveni stilul vitezist de joc in Ghencea.
Remarcatii mei astazi ar fi Vali Badea pentru gol,nesu si golanski.
Noi inca tinem la ei ca suntem stelisti dar da-o naibii nu putem sa inchidem ochii cand ne uitam 90 de minute cum echipa macina in gol.
Ne va fi foarte greu la Vaslui,sper sa castigam cu putin noroc(si la cum jucam,vom avea nevoie,amintiti-va de terenul de acolo) si va trebui neaparat sa fructificam fiecare sansa pe care o vom avea.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.