FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Uta Arad 2 - 1 (0 - 1)

«15678912»
bro23.03.2008 20:39

eram gata sa-mi iau adio de la titlu cand l-am vazut pe habibou oare Lacatus nu lucreaza cu ei la finalizare??? trateaza cu foarte mare indolenta situatiile astea de 1vs 1 noroc cu Badea...gol iara din faza fixa! ...tot sper de vreo 3 etape ca ne revenim dar jucam tot mai rau, a ajuns si uta sa ne dea gol asa de usor...

Luccifer23.03.2008 20:40

nesperat de greu cu UTA...bine ca am luat 3 puncte, dar prea chinuite...iar uta a jucat ultimele 20 de minute? au tras de tot ce au putut, ar fi fost in stare sa-si dea singuri un pumn in ochi doar sa mai traga de timp...asta e fotbalul romnesc!

xDaJACKALx23.03.2008 20:40
unde-i Elton?

la zloty in poza

maye23.03.2008 20:43
la zloty in poza

=))..true:))

amundson23.03.2008 20:43

bai ce atata nu jucam, ca jucam cel mai bine din campionatul asta de cacao, forza Steaua!!!

Tom5teli5tu23.03.2008 20:44
:steag_sah_mic::steag_sah_mic: TREMUR DE FERICIRE!!!!! :steag_sah_mic::steag_sah_mic:
zloty23.03.2008 20:45
la zloty in poza

e o poza veche veche de a lui ,cand facea si faza defensiva si juca titular:))))

maye23.03.2008 20:46
e o poza veche veche de a lui ,cand facea si faza defensiva si juca titular:))))

ce vremuri zloty,nu?:)))

Crysty_STE23.03.2008 20:47

Nu stiu ce aveti cu Banel, mie kiar mi s-a parut ca a jukat bine. La fel si Golanski si Nesu. In skimb Pepe a fost praf, in afara de gol nu a facut nimik, pur si simplu m-a exasperat.

Uta chiar nu credeam ca va juka asa, nu i-am vazut de mult jukand asa.

Becali VREA SA FIE PACIFIST....pana maine. =))

Luccifer23.03.2008 20:49
Nu stiu ce aveti cu Banel, mie kiar mi s-a parut ca a jukat bine. La fel si Golanski si Nesu. In skimb Pepe a fost praf, in afara de gol nu a facut nimik, pur si simplu m-a exasperat.

Uta chiar nu credeam ca va juka asa, nu i-am vazut de mult jukand asa.

Becali VREA SA FIE PACIFIST....pana maine. =))

Banel, bine? Asta e un non-sens!

1uLy4Nn23.03.2008 20:50

o prima repriza dezamagitoare insa o a doua FANTASTICA. In sfarsit am castigat un meci fara niciun dubiu(problema de arbitraj) si cred ca deja ceferistii au facut treaba mare pe ei. BV Steaua spre24 :steagcruce:

zloty23.03.2008 20:50
ce vremuri zloty,nu?:)))

daaaaaaa asea e:))) acuma ma delectez cu giumbuslucurile lu Banel: schema aia stang drept,pasa perversa la adversar si bijuteria lui :pasa cu capu in pamant

bogdan23.03.2008 20:50

Pentru aceasta victorie trebuie sa ne bucuram dar cu masura. Trebuie sa fim realisi ca inca nu jucam. Jucam haotic, la gramada. Incep sa ma indoiesc de Lacatus. Sa dea domnu' sa ma insel, dar vor veni meciuri mult mai grele si sincer nu prea ne vedem bine. Apararea nu mi-se pare solida deloc. Primim prea usor goluri absurde. Urmeaza meciurile cu javrele, vasluieni si bistriteni, spre sa aiba mai multa inspiratie Laca. Pana atunci putem respira usurati, mai ales ca am stat cu sufletul cat un purice.

SuperstaR1823.03.2008 20:52

Dumnezeuleeeeee cand l-am vazut pe Habib ca a ratat mi-a inghetzat sangele in vine.. ma si gandeam la porcul ala de muresan cum ar fi grohait maine pe la TV ... n-as fi suportat

Si dupa aia goooooooooooooooooooooooooooooooooooool BADEAAAAAA :X

o ce greu e sa fii suporter in ziua de azi :D simt ca mor de inima :rolleyes:fularultras:steagcruce:fular-campionii

dax4723.03.2008 20:52

Banel trebuie sa nu mai fie inclus in lot.

Dica nu merita sa fie titular, mai mult incurca. E degeaba pe teren.

Mi-a placut mult de Golansky. Super !

Restul au mult de lucrat la nimerit plasa interioara a portii adverse. Ca prea rateaza grosolan din pozitii extrem de favorabile.

axl23.03.2008 20:53

Nu sunt in masura sa-mi dau cu parerea despre calitatile de antrenor ale lui Marius Lacatus, am mare incredere si-mi pun mari sperante in el, dar in seara asta a dovedit un lucru. A readus la Steaua un lucru care ne-a lipsit mult timp: norocul.

1uLy4Nn23.03.2008 20:54

Habibu trebuie sa fie titular. aduce multa lucididate in jocul nostru. app de Habibu, ce ratare a putut sa aiba :-s

stelist198923.03.2008 20:54

Fuuuuuuuuuuuuuuuu... am reusit dar nu mai stiu cit va fi alaturi norocul una pot spune treschimbat ceva urgent.Dupa parerea mea Laca trebuie sa arunce in lupta absolut tot ce are maibuie bun in fiecare meci doar asa vom reusi sa luam campionatul.CFR si Rapid nu mai joaca nimic deci avem sanse.

FORZA Steaua.

Luccifer23.03.2008 20:54

eu cred ca au intrat cu o mentalitate gresita in teren, au incercat o formula in care sa joace jucatori nerulati de mult timp, fiindca meciul asta pare o plimbare la cules puncte....si ca de fiecare data, mentalitatea asta s-a dovedit a fi perdanta pentru noi

predatorpulse723.03.2008 20:55

Victorie foarte chinuita,jocul a fost de-a dreptul olinescian pe-alocuri,mijlocul nu exista in continuare. Desi sunt multi "profesionisti" la club,as vrea sa stiu si eu de ce de vreo 2 ani de zile nu avem joc de pase pe jos si de ce fazele fixe au devenit "salvarea" noastra. O sa supar pe multi dar eu nu consider ca avem fata de campioni,ca multi de aici am prins echipa Stelei din anii 90 si aceasta de azi pare o glumita fata de acea echipa.

Vrem sau nu sa recunoastem,jocul Stelei de multa vreme e ca si cum te-ai da cu capul de perete timp de 90 minute. Atacam haotic si fara noima,eu nu inteleg la antrenamente ce se face? Cum de nu stim sa desfacem aparari supraaglomerate avand in vedere ca vreo 2/3 echipe asta fac in Ghencea,ba chiar si in deplasare. O sa avem fata de campioni cand o sa avem un antrenor capabil(sorry Laca eu inca tin la tine dar ca jucator),cand o sa avem mijlocasi ca sa nu mai fie Lovin playmaker,cand vom juca cu 2 varfuri clasice si cand va reveni stilul vitezist de joc in Ghencea.

Remarcatii mei astazi ar fi Vali Badea pentru gol,nesu si golanski.

Noi inca tinem la ei ca suntem stelisti dar da-o naibii nu putem sa inchidem ochii cand ne uitam 90 de minute cum echipa macina in gol.

Ne va fi foarte greu la Vaslui,sper sa castigam cu putin noroc(si la cum jucam,vom avea nevoie,amintiti-va de terenul de acolo) si va trebui neaparat sa fructificam fiecare sansa pe care o vom avea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

DelPiero1023.03.2008 20:55
o prima repriza dezamagitoare insa o a doua FANTASTICA. In sfarsit am castigat un meci fara niciun dubiu(problema de arbitraj) si cred ca deja ceferistii au facut treaba mare pe ei. BV Steaua spre24 :steagcruce:

Mah,voi vorbiti serios?Chiar sunt singurul care zice ca Steaua nu joaca NIMIC?Nimic!Am avut noroc maxim pana acum,d-aia am batut!E un campionat extrem de slab,nu merita nici una dintre echipe sa joace nici macar in tururile preliminare ale CL!

aym23.03.2008 20:56

atatia nervi cati mi-am mancat la meciul asta, nu mi-am mai mancat de mult. pacat ca ajungem sa ne chinuim si cu echipele slabe la noi acasa. cu riscul de a fi si eu blamat, tin sa spun ca Lacatus nu e antrenor de Steaua. Daca tot s-au adus jucatori buni, de ce nu aduce si un antrenor strain (pentru ca romani nu prea sunt de valoare care sa si fie de acord sa vina la Steaua) care sa faca treaba?? tot ce ne dorim cu toti e sa vedem Steaua jucand fotbal. dupa cateva etape, si de fapt in tot acest sezon, numai fotbal n-am jucat.

parerea mea

SuperstaR1823.03.2008 20:56

propun ca pentru meciurile urmatoare Golansky sa fie playmaker :D din pozitia de fundas dreapta ca e singurul in stare sa scoata jucatorii echipelor adverse din joc . A... si parca Plesan mai misca un pic, dar dispare des din joc.

Duamne ce meci de infarct :D

Sa moara cefere`u de suparare !!!!!! WUHUUUUUUUU :steag_sah_mic::steag_sah_mic::steag_sah_mic:

FORZA Steaua

MEREU SUPERIORI

Crysty_STE23.03.2008 20:56
Banel trebuie sa nu mai fie inclus in lot.

Dica nu merita sa fie titular, mai mult incurca. E degeaba pe teren.

Si cine ai vrea sa joace?

Americanii au fost adusi la Steaua pentru creatie, dar ei nu creaza nimik, markeaza numa din faze fixe. Si Golanski in seara asta a facut in seara asta atacul mai bine ca ei, cu mingea la picior, kiar si dribland.

fiara723.03.2008 20:57

Banel are nevoie de o vacanta la Buzau

«15678912»