Frumos baieti.asta nui spiritul de stelist.asa cum a mai spus cineva am avut 2-3 ani minunati in europa e o faza proasta pe care incercam sa o depasim.dar fara ajutorul tuturor stelistilor nu sa reusim.toti ne bucuram cand am ajuns in semifinale de Cupa UEFA.de ce totusi nu ne bucuram si acum cand desi jocul scartie serios castigam.Sa ajuns ca sa iubim doar spectacolul si nu fotbalul in sine.vreti sa castigam doar la 3-4 goluri diferenta,acest lucru nu e posibil mai ales cu echipele mici.uitativa in spania,italia,anglia,ce scoruri sunt intre echipele mari si cele mici?dupa cum v-am mai spus mai degraba faci scor cu echipele mari pentru ca astea ies la joc nu baga autobaza in poarta.spunetimi si mie din primele 6 echipe care a facut scor in etapele astea?nici una.din cate vad va pierdeti spiritul de stelist.cum spuneau si altii vom castiga la Vaslui pentru ca o simtim din plin cei care tinem cu adevarat cu Steaua.
Nu e problema de castigat la n goluri diferenta, e problema de joc, de combinatii, pase din maxim 2 atingeri, joc spectaculos. Asa am fost obisnuiti de....zeci de ani. Nu se va supara nimeni daca Steaua bate cu 1-0 sau 4-0 o echipa mica atat timp cat A JUCAT FOTBAL. Dar vorba unui articol precedent....daca jumatate din ei sunt fotbalisti si altii jucatori de fotbal....prea departe nu vom ajunge. Partea proasta e ca nu-si dau seama de bubele negre din echipa (sau o fac dar din anumite motive refuza sa-i indeparteze)....Sunt foarte curios ce vom face la Vaslui, cum vom juca.....noi sau....cavalerul fluierului !