Corect, n-avem antrenor! Si nici mijlocas coordonator! Si nici varf! Ce sud-americani sunt astia, daca nu sunt in stare sa faca un dribling. Va spun sincer, am intrat prima oara pe stadionul Ghencea in 1976 si stilul nostru a fost intotdeauna mingea jos, dribling, pase dintr-una. Si Lacatus a jucat asa. De ce acum se arunca ,mingea? Nu-mi pot explica.
Cuummm, nu ai aflat inca????? La Steaua e o NOUA ERA!!!! Era ......... fotbalului....jucat.....FOARTE TACTIC......de nu pricepe nimeni ce joaca Steaua......sunt unii pe aici care cica inteleg ....ca cica asa se joaca astazi, foarte tactic si cu DOI SUPER MIJLOCASI LA INCHIDERE nu conteaza ca de multe ori nu stiu ce sa faca cu obiectul numit minge....dar musai doi jucatori la inchidere......plus...fara culoare in echipa nu se poate.....aceasta e asigurata de...un ambasador...al celor ce nu acte de identitate dar traiesc in corturi in curtea palatelor construite din....vanzarea de ceaune de aluminiu si ce or mai fi in ele....... plus ingredientul cel mai apreciat de cativa ani in ograda Stelei.......VOINTA....da, VOINTA BATE VALOAREA FOTBALISTICA.......ai vointa joci la Steaua!!!!! SE condimenteaza cu declaratii de tipul "yoooo, am zis, vreau sa castig campionatul baahhh, indiferent de mijlocuri, yooo vreau in Liga aia a fratilor mei de cruce" si gata........Steaua devine ......ce vede toata lumea.....o gluma dar foarte foarte proasta!!!!!
Victime......noi, prostii care inca mai avem ceva in noi, ce altii care cica au Steaua pe maine nu au nici negru sub unghie, SENTIMENTE ROS ALBASTRE!!!!