Hai baieti, ca se poate intoarce rezultatul!
FORZA Steaua!
Hai baieti, ca se poate intoarce rezultatul!
FORZA Steaua!
dupa prima repreziza putem spune ca avem nevoie:
- de un antrenor
-de 2-3 mijlocasi
-si un atacant.
noi vedem altii....??? ce trebuie sa se intample sa vada si altii?
Las ca arunca unu o bricheta in minutul 60.Stati fara griji.
Lacatus la fel ca noi toti, am vazut in meciul asta un meci foarte usor, asa ca a scos oameni la "rulat"...sa vedem ce se intampla pana la sfarsit, nu "dati cu brichete"!
Eu nu inteleg logica primului 11.Habibou demonstreaza ca e de nspe mii de ori mai bun ca Pepe dar e in continuare rezerva, Banel demonstreaza de vreun an ca nu are valoare de Liga I dar ii se dau in continuare o gramada de sanse pe motiv ca...
:-s sper sa nu fie grav la Radoi ... saracu .... hai Steaua ! Forza ! ce facetzi ? ? iar pepe ..... ma abtzin ...
Vineeeeeeeeeeeeeee bricheta ![]()
![]()
Aceasta e "epoca de aur a Stelei" inceputa in 2000. Sper sa nu tina cat a tinut si inca mai palpaie cealalta epoca de aur de care a avut parte Romania.
Vad foarte multe comentarii despre jucatori, dar din pacate uitati principala problema, aceea a omului care trimite jucatorii in teren si i aseaza.....ANTRENORUL. Da...el este vinovat, desi multi vor ramane putin mirati de afirmatia asta. Nu vad nici o modificare de la meci la meci, indiferent cu ce echipa jucam. Din ce in ce mai slab. O ocazie in prima repriza si aceea trasa de coada cu ultima clasata.....e grav....foarte grav. Pentru mine e clar ca Lacatus nu are cum sa ajunga un antrenor mare....din pacate.
da chiar... de ce nu`l titularizeaza p habibou? :-?
Nici noi nu stim :laugh:
ca nu poate sa stea 90 de minute in teren?!
Indiferent de rezultatul acestui meci eu de astazi nu mai am incredere in antrenorul Lacatus,imi e clar ca omul e depasit de situatie. Cum sa incepi cu antitalentul Nicolita care in toata repriza a dat o centrare buna? Ce fel de asezare avem in teren daca uta,cea mai slaba echipa din campionat,ne domina mijlocul terenului? Cum il pui pe pepe moreno titular cand nu a aratat nimic pana acum,ba chiar ne-a dovedit din nou ca e ratangiu dupa ocazia din giulesti? Ce cauta habibou pe banca dupa ce te-a scos din rahat de 2 ori pana acum? Ce cauta Ghionea desi nu a mai jucat de un an de zile si e intr-o forma mai slaba,rada ce are?
Asta e problema,nu e nici o logica in alcatuirea primului 11 si jocul echipei e jos,jos de tot,cel putin atunci cand trebuie sa construim,si nu neaparat pentru ca trebuie sa trecem de echipe ce stau cu fundul in poarta,asa e si cu echipe care joaca fotbal. Nu combinam pe jos deloc desi avem cel mai bun gazon din tara,bubuim mingiile ca prostii de parca jucam pe noroi,ar fi interesant sa vedem o statistica ca sa aflam cat sta mingea in aer cand atacam pozitional. Degeaba sunt in teren Dica,mendoza,plesan,Dayro sau mai stiu eu cine daca la un moment dat mingea trece pe la Lovin,ov Petre,Radoi sau Nicolita s-a dus dracu toata faza. Si mai e o problema,ce s-a intamplat cu triunghiurile de pase din ghiulesti? Astazi,cred ca s-au gresit 90% din pasele din jumatatea adversa,ce fac baietii astia la antrenamente,mai fac si altceva in afara de faze fixe. Daca antrenorul nostru ar fi baiat destept i-ar scoate la pauza pe Banel si pepe moreno pentru ca nu au aratat nimic.
Sa zicem mersi daca egalam cu jocul asta,si norocul cu fazele fixe se duce,trebuie sa mai dam gol si din actiune,ce naiba suntem Steaua Bucuresti.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Pepe nu joaca bine pentru ca e singur in atac.Intra Surdu si da 2 goluri
:-s sper sa nu fie grav la Radoi ... saracu .... hai Steaua ! Forza ! ce facetzi ? ? iar pepe ..... ma abtzin ...
I-a "indoit" ligamentele ... ma tem ca l-am pierdut 5-6 luni sau chiar pentru totdeauna!
Pepe nu joaca bine pentru ca e singur in atac.Intra Surdu si da 2 goluri
Mai bine sa nu intre surdu ![]()
sa-i bage si pe surdu sa se refaca cuplul surdu-Nicolita ..... un duo de speriat....
sa-i bage si pe surdu sa se refaca cuplul surdu-Nicolita ..... un duo de speriat....
Astia dau vreo 3-4 .... suturi pe langa minge.
Corect, n-avem antrenor! Si nici mijlocas coordonator! Si nici varf! Ce sud-americani sunt astia, daca nu sunt in stare sa faca un dribling. Va spun sincer, am intrat prima oara pe stadionul Ghencea in 1976 si stilul nostru a fost intotdeauna mingea jos, dribling, pase dintr-una. Si Lacatus a jucat asa. De ce acum se arunca ,mingea? Nu-mi pot explica.
continua Mirel:)
Daca scorul ramane asa pana in min. 70 regulamentul spune ca se intrerupe meciul?
Corect, n-avem antrenor! Si nici mijlocas coordonator! Si nici varf! Ce sud-americani sunt astia, daca nu sunt in stare sa faca un dribling. Va spun sincer, am intrat prima oara pe stadionul Ghencea in 1976 si stilul nostru a fost intotdeauna mingea jos, dribling, pase dintr-una. Si Lacatus a jucat asa. De ce acum se arunca ,mingea? Nu-mi pot explica.
Lipsa de idei, de clarviziune, poate si de initiativa, poate si obisnuinta.
Banel e cel mai mare fotbalist din istoria Stelei, iar Lacatus este cel mai mare antrenor din lume.... asa am visat intr-o noapte, dar din pacate m-am trezit ...
Offffff Doamne, Nicolita nu e stare sa bata nici cornerul....
Daca scorul ramane asa pana in min. 70 regulamentul spune ca se intrerupe meciul?
vineeeeeeeee brichetaaaaaaaa ![]()