FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Uta Arad 2 - 1 (0 - 1)

«123412»
DelPiero1023.03.2008 19:15

Lacatus e un antrenor penibil!Tot respectul pentru. el,e simbolul Stelei,dar sula cu prefectura n-au nici o treaba!Nici el cu antrenoratul!

LARI23.03.2008 19:15
stie cineva de ce nu a fost convocat Dayro moreno?

In locul lui a fost convocat Neaga, alta explicatie nu vad.

Si mie mi se pare stupid, dar... In fine...

Personal, l-as vinde pe Pepe Moreno la Dinamo sau Rapid... Pe Banel l-as cumpara si l-as tine acasa la el, sa nu ne impiedicam de el la Euro, ca Piturca nu-i normal...

LE - Ma uit la ce face Zaharia pe teren si (ma) intreb: cu cate clase e mai bun Dorel decat Pepe?

steaua_gloria23.03.2008 19:17
In locul lui a fost convocat Neaga, alta explicatie nu vad.

Si mie mi se pare stupid, dar... In fine...

Cum adica? Dayro e la echipa s 2-a?

steaua_gloria23.03.2008 19:21
om mai prost ca Lacatus n-am pomenit.... mereu il scoate pe Dayro cand joaca bine, acum nici nu l-a bagat in lot...

Doamne cum sa nu fie in lot :mellow: !!!!

sabin130723.03.2008 19:21

banele, lasa-ne si duuuuuuuuu-teeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!... imi ridezi fata, imi albesti parul, nu te mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

LARI23.03.2008 19:21
Dayro e la echipa s 2-a?

Nu, man. Nu a fost convocat pentru acest meci, atata tot.

steaua_gloria23.03.2008 19:23

Asta nu e fotbal , e bambilici si Laca se chinuie sa arate ca nu e antrenor...

zloty23.03.2008 19:24

e imposibil ca la Steaua 2 sa fie cineva mai slab ca Banel asea ca luati dracu pa unu de acolo ca sigur nu se supara nimeni

mircea2723.03.2008 19:24

De la meci la meci echipa joaca tot mai prost. Pepe Moreno iesit din forma, Mendoza cam obosit, Dayro nu are conditie fizica. Pacat, am asteptat plin de speranta returul campionatului. Gol frumos si norocos al UTE-ei sper sa putem reveni. Bafta Multa !!!

MoWeed23.03.2008 19:25

Tiganu, Plesan si Pepe au fost degeaba mecul asta....

Matteo23.03.2008 19:25

gata s-a dus Radoi.... nu mai joaca fotbal

steaua_gloria23.03.2008 19:27

Bine Lovineeeeeee. Si Radoi s-a accidentat. :wall:

Dragoshel23.03.2008 19:27

offf Radoi.......

DelPiero1023.03.2008 19:29

Dayro are probleme musculare!Dar putea juca Neaga in locul lui!Sau Habibou!Pepe nu-i fotbalist!Asta e, e trist ce se intampla la Steaua...nu meritam sa jucam nici in UEFA,daramite UCL!

Fear23.03.2008 19:30

incredibil.. in ce hal poate sa joace Steaua .. sa nu`l incluzi tu pe Dayro in lot ..si sa joci cu Nicolita si plesan LAS`O DRAQ !!!!!

Matteo23.03.2008 19:31
Dayro are probleme musculare!Dar putea juca Neaga in locul lui!Sau Habibou!Pepe nu-i fotbalist!Asta e, e trist ce se intampla la Steaua...nu meritam sa jucam nici in UEFA,daramite UCL!

cine a zis ca are probleme musculare....asa se zice acum?

fiara723.03.2008 19:31

si cu amaratii astia ne chinuim? bag pl in ea de tactica cu mingi inalte si centrari ca numai asa jucam de cand a venit Olaroiu

Roger23.03.2008 19:32

Am revenit la jocul nostru obisnuit. Felicitari baieti, multumim Lacatus!

maye23.03.2008 19:32

hai Laca cu habibou si Badea....sau macar habibou....Banel , plesan si pepe ..mai bine nu jucau....

dragos_ghinea23.03.2008 19:33

pe mine nu ma sperie rezultatu de pana acum ci fotbalul practicat de Steaua :(

cred ca sunt cateva solutii: sa iasa Banel si sa intre Dayro(iar daca Dayro nu e in lot sa intre Neaga) si sa iasa plesancare nu a jucat nimic)si sa intre altcineva. poate ov Petre (desi nu e de creatie dar poate prinde vreun sut sau o lovitusa cu capul)

acum in repriza a IIa trebuie sa creeze mai mult sa o lase mai usor cu centrarile ca nu au adus nimic bun. sa nu intre in panica, sa aiba mintea limpede si sa lase nervii deoparte...

Bafta baieti!!! fular-campionii

Irresistible23Steaua23.03.2008 19:34

Mah... Nicolita e jucator de fotbal ??

Stau uneori si ma gandesc... oare is singurul care vede in acest "jardel" un antitalent ?? Ce dreq ma... o pasa de 2 metri nu poate sa dea?? Dak nu il schimba la pauza luam vreo 5-0 ...

Matteo23.03.2008 19:35

pe jagardel il tine de mila... nu c-ar fi jucator de fotbal....

greenyes23.03.2008 19:35
Stie careva daca pot vedea pe net meciul?

pe sopcast imi da canal offline

http://tvonline.radiourionline.com/kanal_d_sopcast.html, incearca aici, dar vad ca la pauza nu mai este semnal, dar prima repriza am vazut o dar sa stii ca NU AI PIERDUT NIMIC.

Ne au adus astia in starea sa ne uitam la Steaua ca la o echipa oarecare :((((.....

alexmk1723.03.2008 19:35

Pana acum e bine! Ce sa faci, cand nu ai antrenor!???? In minutul 10, trebuia scos Nicolita (care nu avea ce cauta de la inceput) si bagat Dayro! E inadmisibil! Pe Lacatus il doare mai mult de nationala decat de Steaua! De asta il baga pe Nicolita!

Am avut totusi un penalty la Nicolita, cand i-a dat ala in fata si inca un rosu pe care trebuia sa-l ia portughezul cefereului care joaca la UTA, atunci cand a intrat in mod intentionat pe genunchiul lui Radoi si i-a dat si cu cotul in aceeasi faza! Avea ordin de la Cluj!

Degeaba ai jucatori buni, daca antrenorul e paralel! Banuiesc ca Lacatus o sa intre in aceeasi formula, iar pe parcurs va intra "geniul" de Surdulica (da mingea de doua ori in corner cu Urziceni in ultimele 3 minute), Baciu si Habibou!

Macar un egal sa obtinem, desi astia daca scapa o data ne-o trag! Asta e mentalitatea antrenorului, fricoasa, de echipa mica spre mediocra!

Tupac Amaru23.03.2008 19:36

Cica avem un campionat dat naibii!

Da, atat de slab, incat echipele sunt nivelate cam la acelasi nivel, si anume cel inferior! Inclusiv Steaua!

Cand ma uit ce se chinuie baietii astia sa joace in campionat si ce se joaca in Champions League, va spun doar atat: daca tzinem totusi sa nu ne facem de cacao in Europa, ar fi bine ca Romania sa renunte la a mai inscrie anul acesta vreo echipa in Liga Campionilor. Mai bine inca doua echipe din Anglia sau din Spania.

Si sa le dea aia banii de participare in grupe, ca oricum nici o echipa romaneasca nu va mai trece vreodata mai departe!

«123412»