Inca vreo 3 sezoane ca ultimele doua si o sa ajungem ca "farmecul vietii". Prima repriza a fost slabuta iar Banel a iesit din nou in evidenta,aratand de ce locul lui e la buzau si nu in prima echipa a Stelei. A doua repriza va spun sincer ca mi-a placut mai putin intrarile stupide ale lui Goian si faza aia de la golul lor,o faza penibila in care zapata a scos de 2 ori goluri ca si facute dar in afara de emeghara nimeni nu a urmarit mingea,parca mi-a amintit de golul celor de la Urziceni din campionat impotriva noastra. Iesirea lui baneliho si intrarea lui Dayro a adus un plus atacului si trebuia sa le dam 3 doar in a 2-a repriza,dar astazi nu am avut noroc,pur si simplu.
Cat despre adversarii nostri,ce sa zic,fotbal nu au jucat,jumatatea si-au aglomerat,de tras de timp au tras,bravo lor ca le-a iesit si bulan au avut,in rest le doresc retrogradare placuta.
Arbitrul a fost jenant,fiul lui craciunescu e o adevarata pasarica,fricos sa nu dea cartonase galbene,nu si-a asumat responsabilitati si era sa fie linsat de jucatori de cateva ori,prost arbitru ce sa mai. Ca sa ne dam seama cat s-a jucat,statistica oficiala arata ca s-au jucat de fapt doar 46 min si desi s-au aratat doar 4 minute de prelungire arbitrul a fluierat in min 93,uitati-va si o sa vedeti.
Datorita ghinionului de azi,nu mai poate fi vorba de titlu,si trebuie sa ne batem pentru locul 2 cu rapid,Urziceni,Dinamo si Timisoara si credeti-ma,va fi greu,chiar f greu.
Cu riscul de a parea penibil,acesta este anul CFR-ului,au avut de toate de partea lor,victorii cand se asteptau mai putin(cu buzau),jocuri bune pe alocuri,arbitraje favorabile,ghinion pentru adversari etc. Pacat pentru o echipa ca CFR nu merita sa joace in CL,poate merita sa ia acest campionat in care noi am avut perioade proaste si cand ne-am revenit am avut ghinion,dar repet in Liga nu merita sa joace.
Cat ghinion putem sa avem,am avut 4-5 ocazii clare de gol si am ratat,iar amaratii astia au dat 2 goluri din nimic,asta e. Cu CFR eu as juca fara Dica si Banel,primul facand figuratie si fiind chiar mai indolent decat de obicei,iar Banel nu are ce cauta la Steaua. Punct.
Sper sa avem si noi putin noroc in viitor.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.