Frumos ... nu am ce zice ... Au ajuns retrogradatii sa o cafteasca pe Steaua in cel mai urat mod
... Just fucking great !
Frumos ... nu am ce zice ... Au ajuns retrogradatii sa o cafteasca pe Steaua in cel mai urat mod
... Just fucking great !
MDA....SEC....ASTAI VIATA....ASTAI Steaua....
Si atatea sperante in pauza de iarna si degeaba. Ne-au spulberat sperantele la titlu inca din prima etapa.
Mai bine ca s-a intampat acum...
Sansele la campionat sunt minime in acest moment
Dayro mi-a placut cum a jucat in rest....au reusit iesenii sa dea 2 goluri din jumatate de ocazie si noi am ratat intr-o veselie
Infrangere nemeritata,dar asa ii fotbalul.A 2 repriza a fost una foarte buna facuta de militari,dar taranii astia au avut un noroc chior,cum rar se vede,plus ratarile favoritilor nostri..............mare pacat puteam sa ne tinem aproape de unguri.
Sper sa prindem locul 2.
FORZA Steaua :sad2:
Mare pacat ca a castigat o echipa de KKT, Iasi, nimic nu au aratat, numai antijoc. Principalii vinovati: Nicolita (tot fara minte) si Goian (nu se face fault acolo!). In atac in schimb, am vazut lucruri mult mai bune decat in retur, dar s-a ratat incredibil.
Voi fi la meciul cu CFR, ca sa le aratam ca suntem mai buni decat ei, chiar daca nu mai avem sanse la titlu.
Nu avem valoare.
Poli Iasi = ANTI-FOTBAL
Sansele la campionat sunt minime in acest moment
Din punctul meu de vedere sunt 0.0000
Dica parca cerea voie sa se atinga de minge .. asta e daca sunt plini de bani..pentru ce sa mai joace?
....e clar..cu tot lotul valid si cu jucatorii astia...problema e pe banca tehnica, desi imi pare rau pentru Laca... dar ne trebuie un antrenor BUN in adevaratul sens al cuvantului ![]()
Da-o dracului de treaba, sunt eu calm dar parca mai are si ciobanul dreptate.
Cu lotul asta Steaua nu are voie sa joace in maniera din seara asta, imi pare foarte rau!
Lacatus, te-a cam citit Popica asa cum a vrut el.
ce schimbari a putut sa faca doamneeee ... il scoate pe golanski care dadea si el odata pe an niste centrari si il baga pe nesu care stagneaza.. DUPA ce ca eram condusi cu 2-1 si aia nu mai iesisera din jumatea lor de 10 minute scoate un fundas si baga altu ... nu am cuvinte...
il scoate pe Nicolita si il baga pe surdu cand il are pe Dayro... E INCREDIBIL FRATEEEEEEEEEEEE
numai pot de nervi ma duc sa beau ca altfel sparg ceva...
nu mai vreau sa il vad pe Dica in tricoul Stelei
si nici pe Nicolita
Un rahat epic a facut seara asta Steluta noastra...oricum,pentru ce a facut seara asta,aceasta echipa de infecti numita Poli Iasi va retrograda in sezoanele urmatoare; roata se intoarce,fiti siguri de asta...
Noroc cu Banel! Si cu faptul ca portarul trebuie sa respinga de 2 ori inainte ca aia sa marcheze! Unde draq erau jucatorii nostri in careul ala??? Dupa Banel!
S-a jucat, am avut ocazii bune, teren jegos, am avut si penalty la intrarea portarului la Pepe cu 2 picioare inainte! Galben aiurea dat lui Goian!
Mare actor, portarul asta! Tot e Oscarul azi! Sa il dam lui!
Infrangere nemeritata,dar asa ii fotbalul.A 2 repriza a fost una foarte buna facuta de militari,dar taranii astia au avut un noroc chior,cum rar se vede,plus ratarile favoritilor nostri..............mare pacat puteam sa ne tinem aproape de unguri.Sper sa prindem locul 2.
FORZA Steaua :sad2:
termina tarane cu "militarii" ca ne-am separat de MAPN in 1998, wake the **** up!!!!!!!!!!!!!!!!
si cu ungurii ce **** mea ai ca sunt orice aia numai unguri nu sunt..
Vai de Steaua noastra.....am sa zic multe dar ma abtin...sunt prea suparat si nu vreau sa spun lucruri pe care mai apoi as putea sa le regret...........
Asta e...ne-am vazut campioni inainte de a fi....
Scuze nu exista!
Oricum nu ma pot abtine sa nu spun"Marius din pacate nu este antrenor de Steaua!"...Sa fim sinceri,Dica nu avea ce sa ramana pe teren,nu plesan trebuia inlocuit ci Dica...restul e poveste.
Locul doi ramane prima prioritate!
O seara placuta tuturor...daca se mai poate spune asa.....
p.s. Multumiri d-lui Goe pentru golul2.....faul inconstient si privitul fazei in care Zata respinge a doua oara de la 1metru fara sa intervina......Doar l-am lasat pe Rada acasa ....noi folosim doar"vedetele".....
Si ce comentarii facea ratatu de pashcany , sau s-o scrie. Na ma prostule c-am pierdut la Iasi.
ce sa mai ne kkm pe noi:
Banel forever tontogol nare ce cauta in divizia a, Dica si Goian celebrii fotbalisti de 20 milioane varza, surdu de kkao , 4 M ciobane.
Ma repet"MOLDOVENII ASTAI JEGOSI TREBUIE EXTERMINATI!Nu-i mai sufar!**** Iasi-rusinea Romaniei!
Acelasi joc "lenes" al lui Dica fara nici un fel de daruire.
Goian a facut un fault inconstient si dintr-o faza banala a iesit inca un gol pentru Iasi. De asemenea cum de au putut reusi moldovenii sa traga de 3 ori la poarta?? fundasii nostri ce faceau visau la primele lu Jiji?
De cand m-am apucat sa privesc acest sport nu am vazut un circ mai mare ca cel din seara asta . A fost un meci cum doar in Romania vezi , de fapt e mult spus meci pentru ca nu am vazut mai mult de 50 de minute de joc fluent .
Campionatul este in mare parte terminat , chiar daca sa zicem Steaua azi nu a jucat chiar execrabil insa cand nu esti lasat sa joci si aceasta mizerie facuta de jucatorii dinamovisti , pardon ieseni (
) a fost permisa de Craciunescu .
De prostul echipei nici nu mai e nevoie sa spun , probabil o sa primeasca o noua marire de salariu pentru exceptionalul rol pe care il are in prima echipa a Stelei .
De acum dragi prietenu trebuie sa ne facem plinul la calmante pentru ca urmeaza un nou retur in mocirla fotbalului nostru.
4m= mult mai multa ****
au jucat foarte naspa tre sal bage titular de Dayro ![]()