sunt uimit de cati tacticieni avem pe forum.
"trebuia bagat cutare" "trebuia ca ala sa preia si paseze printre n-spe jucatori" etc. etc.
in primul rand, noi toti de aici, nu avem nici cea mai mica idee despre cum se prezinta jucatorii la antrenamentele din timpul saptamanii. este cineva pe aici care a vazut antrenamentele din saptamana trecuta? nu cred.
apoi, "nu trebuia scos Plesan" "nu trebuia scos Golanski" "nu trebuia..." "nu trebuia.."
ok, de acord, Surdu e o petarda. dar poate ca la antrenamente trage ca nebunu' si ii iese tot. cine stie? Dayro nu a intrat in locul lui Dica. woow! senzational! iata de ce s-a pierdut meciul! sa fim seriosi, toti stim cum joaca Dica, si mai stim ca Dica are momente cand sclipeste. cate meciuri nu sunt cand nu a jucat nimic si apoi a explodat cu un gol, cu 2-3 super-pase etc. poate asta spera Lacatus de la el... Nesu in locul lui Golanski. adica wtf? ce e asa aiurea la schimbarea asta? cine mai era pe banca? Vali Badea? sa fim seriosi. daca intra Badea ajungeam in situatia meciului cu Slovenia cu Hagi selectioner.
domnilor, la ce antijoc s-a practicat aseara, nici cu 11 atacanti pe teren 90 de minute nu dadeam gol.
mie unuia mi-a placut cum s-a jucat. Banel a jucat exact cum stiam. romica surdulica la fel. Dica si Ovidelul la fel.
iar pe aia ii aud ca "ala nu e antrenor ba" ii sfatuiesc sa se duca sa faca un curs Pro, sa antreneze o echipa de Liga a 15-a, si abia atunci sa comenteze daca "x-ulescu e antrenor" sau nu.
prietenii mei, la FIFA si Manager toti castigam campionate! treziti-va in plm, deschideti geamurile, si uitati-va afara. aia se numeste REALITATE!
In sfarsit... credeam ca sunt singur pe aici.