FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1

«1141516»
Joga Bonito25.02.2008 11:55
sunt uimit de cati tacticieni avem pe forum.

"trebuia bagat cutare" "trebuia ca ala sa preia si paseze printre n-spe jucatori" etc. etc.

in primul rand, noi toti de aici, nu avem nici cea mai mica idee despre cum se prezinta jucatorii la antrenamentele din timpul saptamanii. este cineva pe aici care a vazut antrenamentele din saptamana trecuta? nu cred.

apoi, "nu trebuia scos Plesan" "nu trebuia scos Golanski" "nu trebuia..." "nu trebuia.."

ok, de acord, Surdu e o petarda. dar poate ca la antrenamente trage ca nebunu' si ii iese tot. cine stie? Dayro nu a intrat in locul lui Dica. woow! senzational! iata de ce s-a pierdut meciul! sa fim seriosi, toti stim cum joaca Dica, si mai stim ca Dica are momente cand sclipeste. cate meciuri nu sunt cand nu a jucat nimic si apoi a explodat cu un gol, cu 2-3 super-pase etc. poate asta spera Lacatus de la el... Nesu in locul lui Golanski. adica wtf? ce e asa aiurea la schimbarea asta? cine mai era pe banca? Vali Badea? sa fim seriosi. daca intra Badea ajungeam in situatia meciului cu Slovenia cu Hagi selectioner.

domnilor, la ce antijoc s-a practicat aseara, nici cu 11 atacanti pe teren 90 de minute nu dadeam gol.

mie unuia mi-a placut cum s-a jucat. Banel a jucat exact cum stiam. romica surdulica la fel. Dica si Ovidelul la fel.

iar pe aia ii aud ca "ala nu e antrenor ba" ii sfatuiesc sa se duca sa faca un curs Pro, sa antreneze o echipa de Liga a 15-a, si abia atunci sa comenteze daca "x-ulescu e antrenor" sau nu.

prietenii mei, la FIFA si Manager toti castigam campionate! treziti-va in plm, deschideti geamurile, si uitati-va afara. aia se numeste REALITATE!

In sfarsit... credeam ca sunt singur pe aici.

DelPiero1025.02.2008 12:09

Ne da si noi cu parerea,ce nu avem voie?Normal ca atunci cand se pierde un meci,antrenorul are si el o parte din vina...nu mai mare insa decat jucatorii!

SSK25.02.2008 12:40

Steaua sufera in joc, e clar, dar echipa nu a prestat un joc chiar de lepadat aseara. De fapt, au fost doua reprize destul de diferite, prima slaba, cu o singura mare ocazie din ce-mi aduc aminte, a doua mult mai buna, insa ineficienta.

In afara de lipsa unor scheme clare de joc (lucru observat limpede in prima repriza), nu cred ca ii putem reprosa multe lui Lacatus. E drept ca pentru scheme si relatii ar mai fi nevoie de timp, pe care el insa nu-l are.

Cu toate acestea, Steaua a avut in repriza a doua 4-5 ocazii mari care ar fi putut intoarce jocul. Mendoza (indeosebi), Dayro si Pepe au combinat sud-american si ar fi putut inscrie fiecare cu ceva mai multa sansa. Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa incercam egalarea cu Lovin, Victoras si Vali Badea.

O spun convins: Steaua are in sfarsit atac. Are in sfarsit jucatori care pot desface aparari si care pot marca oricui. Ca n-au facut-o ieri - se intampla. Dar potentialul exista!

In rest - Banel varza, Dica pe nicaieri, o aparare nesigura si Pepe de la care asteptam mult mai mult. Mendoza - o surpriza placuta pentru mine.

E greu sa luam titlul, dar cred ca vom bate CFR in Ghencea.

laur_2325.02.2008 12:48

foarte important modul in care cei de la cefere au reusit sa distraga atentia de la echipa lor si sa o abata asupra Stelei !!!...nu numai in aceste ultime zile...

nu stiu, sincer, daca intr-adevar este echipa ''masonilor unguri'' sau echipa ''ungurilor din Ardeal''...dar ceea ce se vede este altceva...

anume--ca si-au creat in jurul lor un cerc vicios de care e greu sa te atingi!!!

therapy25.02.2008 13:19

Am vazut si eu acolo la voturile acelea cu notele pentru jucatori...si am o parere proasta de tot pentru ce-i care au votat...suntetzi de-a dreptul penibil...ce vina are Banel ca ia sarit mingea exact cand vroia sa respinga? pentru chestiia aia totzi iatzi dat 2 si 1..sunteti patetici...Goian si ghione joaca pentru prima oara dupa mult timp impreuna..la ce va asteptatzi? plesan a fost unul poate chiar cel mai bun jucator de la Steaua, si de Dica ce sa mai spun? a dat 3 pase superbe dak moreno si mendosa reuseau sa inscrie era totul facut de Dica..da voi sunteti penibil deadreptu;) intradevar a fost un joc prost al Stelei..poate cel mai prost din acest campionat dar e pentru prima oara cand mendosa si emeghara joaca impreuna pe aceeasi parte si s-a vazut;) si multzi altzi factori..insa eu bag mana in foc ca dak era meciul pe teren bun ..Steaua batea clar cu 2-1 3-1 cel putzin..asa ca un mesaj pentru prosti care pretind ca sunt suporteri adevaratzi: datziva cu paharu in cap alcolistilor!!

I love Steaua :steagcruce:

dax4725.02.2008 13:48

Steaua trebuie sa renunte neaparat la Banel. E catastrofa gagiul. In afara de faptul ca alearga de nebun si fara de folos, mai da si autogoluri.

De Surdu.. ce sa mai zic.. e degeaba pe teren.

Dica ... e Dica. 10 meciuri e degeaba dar il castiga singur pe al 11-lea.

Goian - se crede vedeta si joaca prost de la meciul cu Olanda incoace. Golul 2 e din vina lui. El a faultat acolo, s-a dat lovitura libera si s-a marcat.

Sa vezi ca toate echipele or sa faca scor cu taranii aia de ieseni, numai noi am picat de fraieri.

Macar de nu ne-am face de rahat cu stafide si in Ghencea. Macar in Ghencea sa nu pierdem.

Du-te , balanele, du-te ! Ia-i si pe Goian si surdu cu tine, ca oricum nu mai joaca nimic.

Pacat ca s-au ratat toate suturile alea. Nu stiu cum draq toti au luat portarul la tinta si nu plasa portii.

Dayro e mare. Ne-ar mai trebui cativa ca el. Stie cu mingea, da pase bune, astept si un gol de la el.

Hai cu Steluta ! Ca Steaua a apus acum multa vreme :(

Mihai Somanescu25.02.2008 14:43

Are cineva poze de la meci cu banerul Kosovo e Serbia? Multumesc anticipat

mario_one25.02.2008 15:10

ce tot il acuzati pe Lacatus....voi nu vedeti ca singurul vinovat e ciobanu'de Gigi !!1a adus atacanti ,asta este bun ,dar voi nu vedeti ca toate treaba pleaca de la centrul terenului ,zona moarta a Stelei .pai cum naiba sa de-a Neaga si zaharia sau Badea gol ,dak prajinele alea de Lovin si ov Petre nu au treaba cu fotbalul,nu stiu sa faca un dribling ,sau sa de-a o pasa decisiva ,nici macar un stop in meciul cu Iasi la ov Petre ,mi-e si rusine cand vad astefel de gafe si eu cred ca joc mai bine.si mai vuine si Becali si mai face si publice declaratii din alea nebune....pe el il intereseaza banii ...asta-i tot ......nici nu imi mai vine sa ma uit la meciuri ,nu leaga o pasa, nimic,si nu fac sa ma enervez.Lacatus tre sa ramana becalii out de la Steaua.poate o sa cumpere rapidu si o sa lase Steaua in pace la vara

milovan djilas25.02.2008 17:26

Mare pacat, o spun acum, dupa inca o zi. Cate sperante... oricum, mie mi-au placut Dayro Moreno si Mendoza... si am sentimentul ca si Jose Moreno e bun!

Verssace25.02.2008 17:50

Banel nu merita sa fie titular e clar..mai mult fuge pe langa minge

Slider26.02.2008 13:40

Cand vor disparea din lot Ovidiu Petre, Florin Lovin si Surdu vom mai avea sanse la titlu. Pana atunci ne vom zbate undeva pe la mijlocul clasamentului , cum o facem si in acest moment. Daca o tinem tot asa este foarte probabil sa mai coboram cateva locuri in clasament, nicidecum sa ne clasam pe un loc de CL....

«1141516»