FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1

«11213141516»
piturca200225.02.2008 00:49
Steaua trebuie sa joace pe jos, in viteza, pe centru.

nu pe benzi, cu centrari si mingi lungi aeriene.

da Steaua trebuie sa joace rapid dintr-o atingere chiar daca la inceput nu ies pasele dar macar sa incerce si sa joace mai mult pe jos cu un doi-uri intre plesan si mendoza sau intre surdu si Dayro si cu dicanio (daca Dica e erou in Ghencea inseamna ca lui Vladoiu ar fi trebuit sa ii facem statuie ) si Goian (cel plin de bani si de lehamite) in tribuna Banel si Ovidiu Petre la munca de jos

imi dau si eu cu parerea eu zic ca ar fi mai potrivit un 4-1-2-2-1 si anume emeghara rada Baciu (intervenea la mingea aceea este mult peste goianul nostru mult laudata si cu banul luat ) golanski Radoi plesan surdu mendoza Dayro si pepe plesan ar conlucra excelent cu mendoza si surdu cu Dayro (plesan si surdu sunt niste jucatori care chiar stiu sa dibreleze iar in prima repriza Mihaita a jucat cu 10 clasa peste Dica cel aprig injurator de galerie ) iar pe benzi am beneficia de urcarile celor doi fundasi buni tehnicieni emeghara si golo

cine ma contrazice cu surdu va zic doar sa va uitati la acel dribling in care a fost facultat se vede ca stie fotbal cand e lasat sa o faca

piturca200225.02.2008 00:52
ca sa stiti si voi.uitati ce trebuie facut la Steaua.

Lovin trebuie sa fie titular alaturi de Ov Petre.

E foarte important pentru ca e unul dintre cei mai buni inchizatori din tara.

Al 2lea la recuperari dupa Ov Petre si intra bine si in combinatii cu ceilalti mijlocasi ajutand atacul.

ma doare in coor de toti cei care citesc ziare in loc sa se uite la meci si zic ca Lovin e slab pentru ca nu stie sa faca braziliana sau elastico-ul lui Ronaldinho!

Rada trebuia sa fie titular pana cand Ghionea prindea cateva minute in meciuri oficiale.(putea fi introdus pe parcurs.15-20 min)

Surdu, oricat de mult l-ati huidui e cu 10 clase peste Banel.

Ultimele meciuri din tur le-am castigat fara Banel.

3-0 cu faru.

tineti minte?

Neaga e peste Dica!

Dayro Moreno e cu mult peste Dica!

Dica a abandonat fotbalul.

se complace.

se crede vedeta.

si a demonstrat asta prin acel raspuns dat in aceasta iarna: "nu inteleg de ce ma huiduie pe mine pentru ca eu am dat 7 goluri si deci cele mai multe in campionat."

mendoza trebuie folosit atacant central.

pentru ca ala e postul lui.

nu mijlocas.

Cristocea trebuie adus inapoi.e printre putinii pasatori.

Nesu a dat cele mai multe centrari bune in tur!!!

Zapata=Golanski,Goian,Ghionea(Rada),Emeghara(Nesu)-Lovin(Radoi),Petre,Plesan-Dayro(Neaga)-Pepe,Mendoza

si mijlocasul dreapta care este
piturca200225.02.2008 00:54
Del Piero

Mendoza e atacant.

nu mijlocas stanga nu mijlocas dreapta.

ATACANT.

sitemul folosit de Lacatus e de CAKAT!!!!

un singur varf, 4 mijlocasi ofensivi care se calca pe degete dintre care 1 nu stie fotbal iar al2lea nu are chef sa joace si un inchizator care trebuie sa faca fata tuturor mijlocasilor echipei adverse.

E o prostie ca Steaua sa joace doar cu un varf.

tocmai pentru ca nu avem doi mijlocasi de banda veritabili ar trebui folosti sistemul 4-1-2-2-1

piturca200225.02.2008 00:57
Din pacate , in seara asta a pierdut antrenorul.

A pierdut Laca , iubitul meu Laca . Si nu cred ca a inceput sa piarda din seara asta . A inceput sa piarda de cand a pierdut licarirea de luptator din ochi . Nu de "fiara" pentru ca fiara l-au facut niste nenorociti de ziaristi dupa nefericitul accident cu Ardelean. Laca al meu nu era fiara pe teren . Era smecherul care inebunea si umilea adversarii cu cascade de driblinguri , cu cate un cot discret , chiar si cu un "glont" de saliva bine tintit , toate astea insa cu un scop : sa-i faca pe ceilalti sa actioneze fara logica , ca niste fiare. Plang si eu , dar nu ma duc sa ma culc ci sa ma imbat pentru ca am pierdut tot in seara asta. Stau si il vad pe porcu' de Andone cum rade cu falcile alea mai mari ca curu lui din 89 (cacofonie voita)bucurandu-se ca ne-a facut . Da , ne-a facut cu arbitrii de cand a venit la CFR . Dar sa nu divaghez.

Dica era caracterizat ca indolent si inainte , la fel ca Ronaldo si alte genii . Acum , nu face decat sa incetineasca jocul Stelei , doar pentru ca trebuie sa treaca mingea si pe la el. Dupa ce o pierde , ramane pe loc , pentru ca asa fac geniile ...

Ghionea , prea devreme aruncat in lupta dupa atatea luni pe bara. Baciu e in dizgratie , dar saracu face treaba cand e nevoie de el , cand vedetele au buba.

Plesan , la fel , cu diferenta ca el a fost titular incontestabil la Dinamo si Timisoara ci nu la Steaua , de unde ma mira titularizarea lui si renuntarea la Bicfalvi . Sa nu uitam nici ca Nesu a inceput ca un mic Davids al nostru , la inchidere.

Goian - slab , a inceput sa creada ca poate sa dribleze orice adversar

Banel a inceput sa apara pe la Maruta dupa ce l-au facut vedeta Mondenii ca eu in afara de golul cu Betis si de incredibila lui viteza nu am vazut nimic la el(mai mult autogolurile lui imi vor ramane intiparite in memorie ca decisive)

Golanski - se vede ca nu a fost lasat sa joace in tur

Emeghara - si-a batut joc rebutul de Cristea (pentru unii, parerea mea e ca nu i s-au dat prea multe sanse cand a fost la noi)

Jose Moreno , Mendoza - nu se joaca , cand prind vaca dau la poarta , fara frica , se vede ca vin din alte scoli.Intra si in combinatii , multe de efect , ce le-ar trebui ar fi un servant mai treaz in teren si nu un factotum care daca e prieten cu Mutu crede ca scoate pe suta de metri la fel ca el.

Dayro Moreno - simplu , inlocuitorul lui Dica . Si cand s-or lega astia trei in joc , sa vedeti spectacol atunci.

Dica - uzat , afectat de transferurile de stana ale lui berbecali , cand numara el oile inainte sa adoarma.

Ov. Petre - penibil , in afara de faptul ca are picioarele lungi , are mobilitate scazuta , prostia in crestere dar "spate" puternic . Unde esti Paraschiveee!...

Deci avem niste jucatori . Ce facem cu ei ?

Le punem un antrenor . Si aici plang si mai beau o dusca . Laca e idolul meu . Are un palmares mai bun decat Hagi la Steaua . E sufletul Stelei . Hagi nu a venit la Steaua decat pentru a mai aduna firimituri dupa mai 1986 , dupa ce a refuzat propuneri prietenesti si mai putin prietenesti de la Steaua , pe motiv ca era prieten cu Nicu Ceausescu si-l durea in pix. Si nici el nu e antrenor .

Fratilor , plang pentru ca Lacatus nu poate fi antrenor daca preia obsesii ca Surdu , daca renunta la Neaga , daca nu stie sa spuna lucrurilor pe nume si nu reuseste sa-i faca pe toti sa alerge

Speram sa gasesc un final mai bun , dar m-am imbatat . Injurati-ma acum , se pare ca multi sunt aici doar sa injure.

Ca pe stadioane nu mai avem voie , dixit Militzica Dragomir , mare om , mare caracter .

P.S. La Cluj macel , arbitru ungur fluiera pentru unguri pumni in fata si lovituri pe tibie , joc militienesc

Gata!

ce ai ma cu plesan cu emeghara si cu surdu

ANTIgigi25.02.2008 00:59
dica10 Sunt de acord cu marea majoritate insa as vrea sa-mi exprim opinia...Care este motivul pentru care Dica isi castiga meci de meci dreptul de titular. Nu vreau sa comentez mai mult si nici sa tin partea Finantatorului dar intorceti-va in timp cand pe banca era Oli si dupa 3 etape de cosmar cu Dica in teren Finantatorul l-a tinut pe bara o etapa.......oare Rada sa fie singurul care a avut curaj sa-i raspunda, oare e singurul care vede ca acest Dica trage echipa in jos?

ai dreptate... parca NUMELE i da garantia ca joaca etapa de etapa...si oricum il respect pe Rada, chiar daca a jucat la ciori, pentru ca spune ce are de spus...

piturca200225.02.2008 01:05
Dica i-a dat super pasa lui Mendoza. Nu stiu cat mult mai mult trebuie sa faca Dica pe teren ... in pregatiri, a fost omul Stelei meci de meci ... nu i-a iesit superb azi, dar a fost unul din jucatorii periculosi ai Stelei ...

Nu m-a suparat cu nimic jocul Stelei, ma supara enorm conjunctura in care am pierdut acest meci ... dupa cum urmeaza:

1. Steaua a jucat chiar frumos. In ultimii 3 ani, jucasem super urat la Iasi, fara mai nici ocazie, si venisem cu 3 egaluri. In seara asta am avut ocazii, 4 singuri cu portarul advers, dar am pierdut

2. Banel este un disperat care sta bine fizic, dar lipsa creierului il doboara. Omul fie da goluri spectaculoase din nimereala, fie autogoluri spectaculoase din nimereala. Il tinem la Steaua pe infarctul nostru ... iti castiga 2 meciuri si iti pierde 2 ... nu mai zic ca centrarile din alergare sunt o continua necunoscuta pentru el ...

3. Am pierdut cand Rapid pierduse acasa si aveam o mare sansa sa fim acum pe locul 2 ... si sa-l pastram macar pe asta pana la sf campionatului

4. Am pierdut acum, cand macar aveam o sansa sa relansam campionatul ... macar de pierdeam mai incolo, mai spre sfarsit ...

5. Mor de sila si de scarba cand vad mereu la echipele mici cum se gaseste cate un jucator sa fie erou. In seara asta a fost Branet ... mor de sila cand o sa vad cum Branet o sa ia acum insumat 20 de goluri de la Dinamo, Rapid, CFR si Poli Timisoara. La fel a fost cu Vatca anul trecut, la acel 2-1 la Galati ... iar in final Otelul a fost echipa cu cele mai multe goluri primite, dar in meciul cu Steaua Vatca a aparat 7 ocazii de 1 la 1 cu atacantii Stelei

6. Mor de scarba ca GSP scrie ca o sa fie blat la Iasi, blat la Buzau ... noi luam bataie si colo si colo, in timp ce la caini a fost ditai blatu cu Ceahlaul, iar la Craiova au fost dubiosi si anumiti jucatori si arbitrul ...

si tot asa mai departe.

Singura speranta de lumina a fost ca in seara asta am avut echipa ... nu stiu ce sa mai zic, am aliniat cel mai puternic 11 din campionatul Romanesc. Cu ce e de vina Gigi Becali ca incepi echipa cu Emeghara de nationala, Golanski de nationala, Goian si Ghionea de nationala, Dica si Banel de nationala, Zpata super portar, Mendoza Dayro si Pepe super jucatori?

Asta e, incep sa cred ca nici Lacatus nu are treaba cu antrenoratul. Poate sa stea 11 ani, sa vedem ...

Si inca ceva, pentru tipul care zicea ca Ilie Dumitrescu la zice super bine la televizor: ma cum se face ca la televizor toti le zic super bine ... si Hagi, si Dumitrescu, si Titi Dumitriu, si Lacatus ... si cand ajung antrenori la Steaua ... ne bate Poli Iasi cu orice antrenor ... pana si cu Protasov antrenor ne-au batut ...

N-am fost, pentru ca sunt plecat din tara. Daca as fi in tara, fie as merge, fie as tacea din gura, nu as urla pe aici in gura mare ca nu ma mai duc la meciurile Stelei. La meciurile Stelei as lipsi nu din cauza rezultatelor, ci din terte motive: sa nu am bani, sa am probleme de sanatate eu sau familia, etc ... in rest, nu m-ar tine niste rezultate negative departe de stadion ... asa cum fanii lui Liverpool umplu stadionul meci de meci si canta ...

Sa fii din Cluj si sa nu dai banii sa vii pana la Bucuresti, sunt perfect de acord cu tine ... sa fii din Bucuresti si sa nu vii la meci ca ai pierdut la Iasi, mai bine taci din gura ... asta e diferenta ;-)

P.S.: fac si eu o mica gluma, daca il vinde Gigi repede pe Banel la CFR, eu zic ca recuperam cele 11 puncte ... =))

Dica cel aprig injuratoriu de galerie care parcurge sute de kilometri ca sa il vada pe el cum primeste o mingie si adoarme cu ea la picior nu l-am iubit niciodata pe Dica pentru ca el nu a iubit niciodata galeria si aici nu ma laud ca as face parte din galerie dar le port prea mult respect baietilor care parcug sute de kilometrii pentru echipa mult mai drag mi-au fost Vladoiu , laurentiu rosu sau de ce nu Filipescu aici ma adresez celor care mai stiu ca Steaua exista si inainte de Becali o Steaua care cu acesti jucatori in echipa inscria 3 goluri viitoarei campioane a europei borussia dortmund

piturca200225.02.2008 01:08
Fratilor Ilie Dumitrescu la Realitatea, a dat lectii...Jos palaria Ilie !!!

da l-am uitat pe Ilie Dumitrescu mare om mare caracter care ar trebui sa fie iubit la fel ca si Hagi in Ghencea

qnzny8125.02.2008 01:18
Ma repet"MOLDOVENII ASTAI JEGOSI TREBUIE EXTERMINATI!Nu-i mai sufar!**** Iasi-rusinea Romaniei!

ma scuzi ca intervin insa nu e vina iasului ca noi am pierdut.ce puteau sa faca ei ? sa se dea la o parte?daca avem lot bun si avem pretentii sa luam campionatul si sa intram in Liga Campionilor trebuia sa maturam pe jos cu descultii astia si apoi sa facem si misto de ei.insa ........

Joga Bonito25.02.2008 01:37
MoWeed

bai dar voi ori nu stiti fotbal, ori sunteti indoctrinati.

DOAR pentru CA JOCI CU 2 INCHIZATORI NU INSEAMNA CA JOCI DEFENSIV!!!!

BAGAT-VA ASTA IN CAP!!!!

Uitati-va la Barca.

Joaca cu Yaya Toure si Xavi inchizatori si Deco in fata lor.

E normal sa joci cu 2 inchizatori cand joci cu 3 mijlocasi.

trebuie sa recpuereze cineva mingile.

daca joci pe centru e foarte normal sa fie asa.iar mijlocasul central Plesan are rolul de a ajuta atacul prin pase sau intrari in combinatii cu mijlocasul ofensiv sau cu cei 2 atacanti.

JOC DEFENSIV SE NUMESTE JOCUL CU UN ATACANT SI CU AGLOMERAREA MIJLOCULUI DEGEABA.

P.S. IN NICI UN CAZ SISTEMUL 4-1-4-1 NU E MAI OFENSIV DECAT UN CLASIC 4-4-2 SAU UN 4-3-3 JUCAT PE CENTRU SAU PE BENZI CU EXTREME.

Domn antrenor, te urmaresc de ceva vreme. Iti trimit CV-ul la Milano? Mancini de la Inter e pe faras si au nevoie de un tactician desavarsit ca tine...

Sau nu! Poate vrei mai multi bani, deci mergem la Chelsea Londra, si asa Avram Grant nu are nimic in comun cu fotbalul. Imediat bagi o schema la tabla, apoi Essien si Lampard "fac o aglomerare" la centrul terenului de nu trec 5 de C. Ronaldo! Makelele o sa inceapa sa paseze numai cu calcaiul. Cu tine la timona Chelsea o sa castige 5 ani la rand Champions League. Ce bafta pe ei!

Nici asa nu esti mutumit... Postul de principal nu iti prieste, esti prea emotiv. Am primit o oferta de la Liverpool. Cu greu ai acceptat-o, tinand cont ca am venit la tine cu un teanc de hartii: Barcelona, Ferguson de la Manchester United si multi altii te-au implorat sa vii la ei. Nu am putut sa dorm o saptamana din cauza negocierilor dure.

Pana la urma Rafa te-a pus asistentul lui, si asa acesta isi luase zborul in noiembrie. Totul se duse pe apa sambatei. La primul sezon ai luat titlul cu 15p in fata lui Man Utd, vreo 2-3 Cupe, Rafa te asculta hipnotizat, patronii ti-au ridicat 3 statui in fata stadionului, suporterii si-au adaptat cantecul preferat in "Will forever listen to AdrianUltras25".

........................................

Cum bat eu campii si scriu aberatii mai sus, cam la fel esti si tu de penibil cand te bagi in domenii care nu te privesc. Pun pariu ca nu ai jucat fotbal profesionist in viata ta, nici macar de divizia C. Poate nici nu ai sutat intr-o minge de fotbal adevarata. Poate nici nu ai vorbit in fata a 30 de oameni calm, fara sa te pierzi de emotii. Poate nu ai nimic in comun cu fotbalul.

Fascinant e ca te gasesti sa critici si sa dai "indicatii" oamenilor care au in spate 25 de ani de fotbal (n.r. Laca), care stiu cam tot despre sportul asta.

Nu am nimic impotriva liberei exprimari, dar sa fie facuta intr-o anumita masura. Nu o sa accept niciodata cum niste "anonimi" se gasesc sa desfiinteze antrenori de fotbal si sa propuna noi tactici sau alte bazaconii.

Sper sa intelegi mesajul meu. Sper asta, fiindca nu vreau sa intru intr-o polemica imbecila, iar...

Un eventual raspuns e "binevenit" pe privat. Poate ma elucidezi si pe mine cu tactica Barcelonei, ca eu la FIFA 08 folosesc doar 4-4-2 :laugh: .

piturca200225.02.2008 02:08

Domn antrenor, te urmaresc de ceva vreme. Iti trimit CV-ul la Milano? Mancini de la Inter e pe faras si au nevoie de un tactician desavarsit ca tine...

Sau nu! Poate vrei mai multi bani, deci mergem la Chelsea Londra, si asa Avram Grant nu are nimic in comun cu fotbalul. Imediat bagi o schema la tabla, apoi Essien si Lampard "fac o aglomerare" la centrul terenului de nu trec 5 de C. Ronaldo! Makelele o sa inceapa sa paseze numai cu calcaiul. Cu tine la timona Chelsea o sa castige 5 ani la rand Champions League. Ce bafta pe ei!

Nici asa nu esti mutumit... Postul de principal nu iti prieste, esti prea emotiv. Am primit o oferta de la Liverpool. Cu greu ai acceptat-o, tinand cont ca am venit la tine cu un teanc de hartii: Barcelona, Ferguson de la Manchester United si multi altii te-au implorat sa vii la ei. Nu am putut sa dorm o saptamana din cauza negocierilor dure.

Pana la urma Rafa te-a pus asistentul lui, si asa acesta isi luase zborul in noiembrie. Totul se duse pe apa sambatei. La primul sezon ai luat titlul cu 15p in fata lui Man Utd, vreo 2-3 Cupe, Rafa te asculta hipnotizat, patronii ti-au ridicat 3 statui in fata stadionului, suporterii si-au adaptat cantecul preferat in "Will forever listen to AdrianUltras25".

........................................

Cum bat eu campii si scriu aberatii mai sus, cam la fel esti si tu de penibil cand te bagi in domenii care nu te privesc. Pun pariu ca nu ai jucat fotbal profesionist in viata ta, nici macar de divizia C. Poate nici nu ai sutat intr-o minge de fotbal adevarata. Poate nici nu ai vorbit in fata a 30 de oameni calm, fara sa te pierzi de emotii. Poate nu ai nimic in comun cu fotbalul.

Fascinant e ca te gasesti sa critici si sa dai "indicatii" oamenilor care au in spate 25 de ani de fotbal (n.r. Laca), care stiu cam tot despre sportul asta.

Nu am nimic impotriva liberei exprimari, dar sa fie facuta intr-o anumita masura. Nu o sa accept niciodata cum niste "anonimi" se gasesc sa desfiinteze antrenori de fotbal si sa propuna noi tactici sau alte bazaconii.

Sper sa intelegi mesajul meu. Sper asta, fiindca nu vreau sa intru intr-o polemica imbecila, iar...

Un eventual raspuns e "binevenit" pe privat. Poate ma elucidezi si pe mine cu tactica Barcelonei, ca eu la FIFA 08 folosesc doar 4-4-2 :laugh: .

[/quote

te-ai luat de el ca nu a jucat vreodata fotbal nici macar la divizia c(murinho nici macar la divizia c nu a jucat ) si tu zici ca joci la fifa 2008, in fine nici nu prea sunt de acord cu "sistemul" dorit de Adrian iar despre tactica barcelonei as putea sa te elucidez cat de cat :))

vlad7525.02.2008 05:45

A avut dreptate Muresan ,chiar a fost o gluma de meci la Iasi.Cei de la Iasi meritau "Zmeura de Aur"! Jucatorii Stelei........Banel nu aare legatura cu fotbalul(se pricepe la fotbal la fel ca Oierul),Dica era preocupat sa discute cu arbitrii decat sa continue fazele,Goian.....,ma opresc .

Cel mai tampit mi s-a parut Andone care a zis ca toate acuzele asupra jucatorilor moldoveni i-a motivat pe acestia sa joace cu mare determinare impotriva Stelei.Atunci de unde dracu scot ei povesti cu blaturile Stelei sau sacose cu bani :!: :!: :?:?:

Dan Petrescu m-a cucerit aseara la TV,cand a spus ca Iasiul joaca cu o foarte mare determinare impotriva echipelor mari cu exceptia lui Dinamo!

Bursucule bine ai revenit in sufletul meu!

dee25.02.2008 06:03
Ai mare dreptate. Dar nu uita ca marile suparari provin din frustrari generate de lipsa solutiilor. Ori, in meciul cu Iasiul am dovedit inca o data ca suntem fraierii campingului. Am cazut in plasa celor de la CFR care ne acuzau voalat de o anume "motivare" a Craiovei. Si dupa cum ai vazut motivarea era in alta parte. As vrea sa vad aceeasi determinare si la meciul CFR-Iasi, dar fac pariu cu tine ca CFR castiga fara probleme, cu un scor de la 3 in sus. Ce zici?

Nu cred ca a fost (neaparat) o motivare financiara, absolut toate echipele care joaca impotriva Stelei se ambitioneaza, au o motivatie in plus. Nivelul de concentrare creste simtitor, elanul jucatorilor e altul pentru ca Steaua e privita intotdeauna ca si Campioana, iar o victorie ar insemna o satisfactie,o bucurie interioara greu de descris. Toate meciurile Stelei vor fi grele in campionat , meciul cu Iasul a fost doar preambulul la ce va urma. Nu ajunge ca ne numim Steaua, trebuie sa jucam, sa avem determinare, sa invingem.

Cred ca jucatorii au intrat pe teren visand la meciul cu CFR-ul. A fost un meci mai slab, asta-i adevarul.( cel putin prima repriza). Scuzele nu-si au rostul. Da, a fost terenul prost si ce daca?! Trebuia sa invingem! Da, a mai gresit uneori arbitrul ( neintentionat, zic eu) si ce daca?! Trebuia sa invingem! Au tras de timp iesenii cum au putut?! Si ce daca? Trebuia sa fructificam toate ocazile pe care ni le-am creat. Ce sens are sa-i acuzi de joc imoral,destructiv, atata au putut si ei, astea le-au fost limitele, au tras si ei cu dintii de rezultat, nu-i poti judeca pentru asta. Si-a dat Banel inca un autogol? Si ce daca?! Trebuia sa inscriem si noi mai mult. Mie, sincer, imi pare foarte rau pentru el, aseara am constientizat ca nu poate face fata jocului, mai ales din punct de vedere psihic. Dupa autogol s-a pierdut total, era mai mult o umbra. De remarcat gestul frumos al galeriei care i-a scandat numele, in semn de incurajare.

Cel mai mult imi pare rau ca am pierdut tocmai acum, cand aveam o sansa in plus de a recupera decalajul fata de CFR. Sansele la castigarea titlului sunt pur teoretice, e destul de greu de crezut ca CFR-ul va pierde 4 meciuri , insa nu se stie niciodata. Steaua trebuie sa-i invinga, iar noi, suporterii sa fim alaturi de ei! Trebuie sa-i invingem nu pentru cele 3 pct, ci pentru ca suntem mai buni ! Eu sper ca ambtia lor, motivatia, concentrarea si nu in ultimul rand daruirea vor face diferenta, tocmai punctele la care au stat mai prost aseara.

Joint25.02.2008 06:28

Fara nici o suparare dar m-am convins. Din punctul meu de vedere, Lacatus nu are nimic in comun cu meseria de antrenor. Faza cu schimbarea lui Golanski cu nesu mi s-a parut ceva antologic.

Azazello25.02.2008 06:46

Domnul Goe sau punctul G - al Iasiului (din pacate)

Goian a fost, chiar inaintea lui Banel, eroul negativ al meciului Poli Iasi -Steaua. Si va dau trei motive:

1. La faza autogolului, nu era teaba lui Banel sa degajeze din centrul careului, ci a unui fundaș central. (binenteles asta nu scuza penibilitatea executiei sale).

2. A faultat inutil la 16 m intr-o faza care nu ar mai fi adus mare lucru Iasiului.

3. Deși este foarte inalt, nu a sarit la cap dupa respingerea lui Zapata și a ales sa bage "fundul" în poarta...

Trei motive care, în umila mea parere sunt suficiente ca Goian sa devina, pentru ieseni din pacate, un adevarat punct G, ridicandu-i în extaz pe niste moldoveni care au inscris de doua ori avand un singur sut la poarta.

Inainte de meci ma temeam ca Radoi va intra titular si va elimina din echipa pe unul dintre cei doi G. Nu vroiam asta, mizand pe puterea acestui cuplu. Acum imi pare rau...

Goian a facut multe pentru Steaua. Dar in ultima vreme, gandul la o plecare in occident si aerul de vedeta dat de aprecierile unanime si de elogiile aduse l-au cam transformat intr-un domn Goe. Poate ca una - doua etape de odihna pe banca nu ar strica.

Un mare minus pentru Dica, a carui prestatie a fost mult sub asteptari, ca sa ma exprim bland. Cred ca si el ar putea lua loc pe banca, ca sa vedem un cuplu de atacanti Dayro-Pepe.

Cat priveste rezultatul, acesta mi-a demonstrat inca odata cat de tare poate sa doara fotbalul și cã sa joci nu este suficient.

Stelisimul25.02.2008 06:57

Laca, ai gresit!!! esti primul dintr-o suita de erori in echipa Stelei de aseara.

Normal, trebuie sa punem tunurile pe Banel.. nu are fata de Steaua si gata!!! Sa faca tusa, Neaga paseaza mai bine, una din solutii!!

Dica, eterneul lenes de pe terenul de fotbal!! Dicanio cu atitudinea asta NU TE CUMPARA NIMENI MAI BAIATULE!!! Daca puneai suflet in bocanc erai de mult in alt campionat, tu alaturi de Dl. Goe - un nesimtit caruia i s-a urcat la cap vedetismul care spune ca "la vara imi caut echipa".. ce echipa Goe, una la care sa freci banca de rezerve? de ce ai faultat acolo mai baiatule, ce ai in capul ala mare si prost???

Apoi, mai Laca daca vezi ca esti condus din min. 3 si Banel, Plesan, Dica.. nu fac nimic.. SCHIMBA-II!!! nu astepta la mila Domnului sa dea unul din bulan vreun gol, ca nu dau... mai ales primii doi.. Daca ai fi facut schimbari la timp, poate am fi avut o victorie aseara!

Sunt foarte suparat, acum la rece! Am asteptat cu sufletul la gura acest retur si m-au dezamagit colosal unii jucatori cu mentalitatea lor de oi proaste!

Sper ca CFR-ulpleaca fara 3 puncate altfel..va fi rau!

Forza Steaua!

AdrianUltras2525.02.2008 07:08

Joga Bonito

Poate ca Laca are 25 de ani in fotbal dar, pe mine unul m-a dezamagit.

Si sincer, avand in vedere ca a inceput meciul cu Banel Nicolita titular si ca in loc sa il schimbe pe Dica cu Dayro Moreno, l-a schimbat pe Plesan cedand practic mijlocul si asigurand un joc cu mingi lungi, eu incep sa ma intreb daca e antrenor de Steaua.

Nu ma dau mare antrenor.

Nu ma dau antrenor.

Dar sunt unele lucruri pe care le vede ori ce fan care isi iubeste echipa si care are cat de cat habar de fotbal.

Pe un teren greu folosesti jucatori de lupta(Plesan,Lovin,Petre,Emeghara,Golanski,Nesu) si jucatori de viteza(Dayro Moreno,Neaga,Surdu,Mendoza).

Un om ca Dica nu avea ce cauta pe un astfel de teren.

Dica nu are viteza si nu mai are nici dorinta de a fugi.

In vremea lui Zenga, in acel tur de campionat, Dica a fost folosit mult timp la mijloc.Si desi nu avea viteza, depunea un efort incredibil si fugea ca nebunu ca sa fie in fiecare faza.Cred ca nimeni nu fugea atunci la Steaua mai mult ca Dica.

Dar de atunci pana acum, Dica a ajuns al3lea cel mai bun din CL in sezonul trecut si deci mare vedeta.

Si deci nu mai e nevoie ca el sa fuga.Cel putin asa crede el.

Dica doar sta la pomene si asteapta mingea.

In timpul meciului a fost o faza cand un jucator iesean, in banda dreapta de atac a iasiului a luat o minge si a incercat sa fuga cu ea spre poarta Stelei.In spatele lui, la vreo 5 m era Dica.De fapt statea Dica.

Ei bine ieseanul a calcat pe minge, a cazut, si mingea s-a dus un metru in spate.Pana sa se dumireasca Dica si sa porneasca spre minge, ieseanul se sculase, se intoarse, fugise catre minge,o luase,se intoarse iar si pornise din nou catre poarta noastra.

Acum, ziceti-mi mie cat de concentrat era Dica oare la meci.

Strainii s-au zbatut.pentru ei campionatul Romaniei e nou,terenul era nou pentru ca nu cred ca erau obijnuiti cu astfel de plaje, ei au o scuza.

Dar restul?

De ce a trebuit Banel sa suteze acea minge?

Nu era nimeni in spatele lui.

Putea sa o preia.

Sa se intoarca.

Si sa degajeze terenul pentru Mendoza,Pepe,Dica sau cine naiba mai era acolo in fata.

Dar el s-a gandit ca e mai bine sa ii traga una mingii ca sa o trimita in aut.

Din momentul cand a intrat Dayro Moreno s-a vazut care e problema Stelei.

Dica!!!!

Dayro Moreno e un jucator rapid.Gandeste rapid.Actioneaza rapid.

A inceput cu pase printre,suturi la poarta de la distanta,driblinguri,etc.

Dica, de la momentul cand facea preluarea si pana dadea drumul la pasa treceau cel putin 5 secunde.Am numarat!!!

Dayro Moreno nu statea 2 secunde cu mingea pe loc.TInea mingea mai mult doar cand dribla.Lucru pe care Dica nu l-a facut deloc!!!

Poate ca eu nu stiu fotbal dar oare Lacatus a fost atent la meciurile amicale ale Stelei din aceasta iarna?

Eu nu cred.

pentru ca daca era ar fi vazut ca cel mai bun meci a fost cel in care Nicolita si Dica nu au jucat.

Mijlocul Stelei a fost atunci Lovin,Plesan-Mendoza,Dayro Moreno,Surdu(iar surdu a demonstrat in meciurile de pregatire ca merita sa fie titular in acest moment mult mai mult ca Banel)

Se pare totusi ca la Steaua echipa o face tot sheepfuckerul.

Altfel eu nu imi explic prezenta lui Nicolita in echipa.

Nicolita e un jucator care nu stie elemente de baza din fotbal, ca preluarea.

Intr-o faza din meci o minge venea spre el pe jos.

In loc sa faca preluare cu latul, a facut cu siretul si mingea a urcat pe piciorul lui, pe el si de pe umar a facut un loop sarind la vreo 3 metrii in fata lui.

Asta e fotbalist de Steaua?!

Respect Banel pentru golul cu rapid din sferturi.Respect pentru golurile cu Betis din optimi.

Dar mai du-te in !@#$ mea, e al 2lea autogol pe care il dai!!!!!!!!

Ultimele meciuri din retur au fost cele mai bune ale Stelei.

Coincidenta, Banel nu a jucat ca a fost rupt!

Asa ca, poate ca nu sunt eu antrennor si poate ca nu stiu fotbal dar stiu ca Steaua nu joaca nimic si am ochi sa vad care jucatori fac mai mult rau pe teren decat bine.

David_Steaua200725.02.2008 07:11

Hai gata!!A trecut o noapte,ne-am descarcat , ne-am mai linistit,altii s-au trezit din gustul amar al infrangerii dupa ce s-au tratat cu licori(ehehe,trece mai repede),afara e soare si frumos,luati banutii si fuguta zilele astea la stadion sa luati bilete!!Chiar daca CFR e deja campioana, macar sa-i batem si sa avem satisfactia morala ca nu ne-au luat decat un punct sezonul asta(desi nu e chiar important,dar na,e bun si asa)!!

Cu Steaua pana la moarte!! :)

yo_marius25.02.2008 07:24

sunt uimit de cati tacticieni avem pe forum.

"trebuia bagat cutare" "trebuia ca ala sa preia si paseze printre n-spe jucatori" etc. etc.

in primul rand, noi toti de aici, nu avem nici cea mai mica idee despre cum se prezinta jucatorii la antrenamentele din timpul saptamanii. este cineva pe aici care a vazut antrenamentele din saptamana trecuta? nu cred.

apoi, "nu trebuia scos Plesan" "nu trebuia scos Golanski" "nu trebuia..." "nu trebuia.."

ok, de acord, Surdu e o petarda. dar poate ca la antrenamente trage ca nebunu' si ii iese tot. cine stie? Dayro nu a intrat in locul lui Dica. woow! senzational! iata de ce s-a pierdut meciul! sa fim seriosi, toti stim cum joaca Dica, si mai stim ca Dica are momente cand sclipeste. cate meciuri nu sunt cand nu a jucat nimic si apoi a explodat cu un gol, cu 2-3 super-pase etc. poate asta spera Lacatus de la el... Nesu in locul lui Golanski. adica wtf? ce e asa aiurea la schimbarea asta? cine mai era pe banca? Vali Badea? sa fim seriosi. daca intra Badea ajungeam in situatia meciului cu Slovenia cu Hagi selectioner.

domnilor, la ce antijoc s-a practicat aseara, nici cu 11 atacanti pe teren 90 de minute nu dadeam gol.

mie unuia mi-a placut cum s-a jucat. Banel a jucat exact cum stiam. romica surdulica la fel. Dica si Ovidelul la fel.

iar pe aia ii aud ca "ala nu e antrenor ba" ii sfatuiesc sa se duca sa faca un curs Pro, sa antreneze o echipa de Liga a 15-a, si abia atunci sa comenteze daca "x-ulescu e antrenor" sau nu.

prietenii mei, la FIFA si Manager toti castigam campionate! treziti-va in plm, deschideti geamurile, si uitati-va afara. aia se numeste REALITATE!

MoWeed25.02.2008 07:28
MoWeed

bai dar voi ori nu stiti fotbal, ori sunteti indoctrinati.

DOAR pentru CA JOCI CU 2 INCHIZATORI NU INSEAMNA CA JOCI DEFENSIV!!!!

BAGAT-VA ASTA IN CAP!!!!

Uitati-va la Barca.

Joaca cu Yaya Toure si Xavi inchizatori si Deco in fata lor.

E normal sa joci cu 2 inchizatori cand joci cu 3 mijlocasi.

trebuie sa recpuereze cineva mingile.

daca joci pe centru e foarte normal sa fie asa.iar mijlocasul central Plesan are rolul de a ajuta atacul prin pase sau intrari in combinatii cu mijlocasul ofensiv sau cu cei 2 atacanti.

JOC DEFENSIV SE NUMESTE JOCUL CU UN ATACANT SI CU AGLOMERAREA MIJLOCULUI DEGEABA.

P.S. IN NICI UN CAZ SISTEMUL 4-1-4-1 NU E MAI OFENSIV DECAT UN CLASIC 4-4-2 SAU UN 4-3-3 JUCAT PE CENTRU SAU PE BENZI CU EXTREME.

O juca Barca cu Yaya toure si Xavi insa xavi ajuta si la constructie echipa.

Cu lotul actual al Stelei sistemul cu 2 inchizatori ar scadea drastic capacitatile ofensive ale Stelei pentru ca Ov Petre si Lovin stiu numai sa recupereze in rest mingia e un obiect strain pentru ei. Unde mai pui ca Banel ar fi unul din mijlocasii de banda. Am reveni la turca din perioada zer0li in care egalul era bun daca dadeam un gol pe bulan si mai bine

Asa pot da si eu exemple de echipe care joaca cu un singur inchizator:Liverpool, Arsenal, Real Madrid...dar oricum nu poti compara inchizatorii de la echipele mari cu Ov Petre si Lovin. Aia mai stiu sa dea si o pasa cand ataca echipa lor...

AdrianUltras2525.02.2008 07:31

Marius

Nesu nu trebuia sa intre in locul lui Golanski.

Trebuia sa intre in locul lui Emeghara pentru ca Emeghara a fost facut varza de Cristea nu Golanski.

Uitati un prim semn cum ca becalul face echipa si nu Laca.

Si inca ceva.

De ce trebuie Steaua sa stea in sclipirile lui Dica?

De ce nu poate juca Steaua ca o echipa mare si sa castige folosind 11 jucatori si nu 1?

Am ajuns oare atat de slabi incat sa speram ca avem BULAN si ii iese lui Dica o faza in 90 de min?!

MoWeed

Daca nu Lovin atunci Radoi.

Dar trebuie sa jucam cu 2 mijlocasi la inchidere pentru ca avem fundasi centrali prea lenti si daca scapa vreun mijlocas advers in pozitie de ultima pasa doar cu cei 2 fundasi in fata atunci e prapad!

danimarcu25.02.2008 07:38
Exagerezi desigur. Cum sa fii indispus toata saptamana. Stand cu voi aici, citind comentariile voastre si comentand eu insumi, simt ca am inceput sa diger aceasta infrangere.

Asa-i,supararea cea mare s-a mai stins.Probabil ca daca nu exista site-ul asta trebuia sa ma descarc ca in 94',dupa meciul pierdut cu Suedia: spargand televizorul... :biggrin:

Sper sa castigam meciul cu Clujul,sper sa fie stadionul plin,sper ca galeria sa isi faca datoria si sa nu abdice de la crezul ei,indiferent de consecinte...Avem anul asta un meci in plus:cel cu aberatiile legii Mitica.Daca galeria lui Dinamo sau Poli au dat dovada de carcter,noi de ce am fi mai prejos?

Forza Steaua!

Astazi sunt mai mandru ca niciodata ca sunt stelist!

SuperstaR1825.02.2008 07:41

NESIMTITILOR !!!

Nu, nu ma refer la fotbalisti. Ma refer la asa-zisii "fani" care au postat pe acest forum. Cum sa iti injuri ma jucatorii favoriti? In astfel de conditii?

Era un "prieten" care mai devreme postase ca il **** pe Nicolita. Uite-asa ! Ca i s-a pus lui pata. Ma tzarane, e vina lui Banel ca s-a jucat pe un teren execrabil? In paralel cu meciul Stelei, era un meci pe sportklub din campionatul Germaniei inregistrat. Era un gazon asa frumos ca ti-era mila sa il calci...

Altii mai destepti il vad pe Dica pe banca de rezerve pentru ca : "se plafoneaza", "e lenes" , "nu alearga" bla-bla-bla etc. Pai a alergat vreodata? NU ! A dat goluri si pase senzationale pentru ca e un fotbalist de GENIU, nu un baiat care ara terenul ca Banel.

In fine, am vazut ca cele mai multe critici le-au primit fundasii centrali. Un tzaran, ca altfel nu ii pot zice, posta din 5 in 5 minute ca Ghioane ( sic ) e praf. Mai ANONIMULE, Ghioane joaca la Dynamo Kiev. Ghionea a stat un an pe bara pentru ca s-a accidentat jucand pentru Steaua, pentru SUPORTERI, pentru CULORI ! E unul dintre cei mai buni fundasi din tara si un profesionist desavarsit. Nu o sa iti permit tie sa il jignesti.

Voi sunteti niste suporteri de conjunctura, saptamana asta ii injurati pe baieti, saptamana viitoare ii adorati daca o sa bata pe CheFeRe. Sunteti stelisti ca sa va laudati in fata prietenilor... N-avem nevoie de suporteri ca voi !

Ah... si am uitat de Surdu. Ca de obicei s-a chinuit pentru Steaua , a driblat , a centrat , a sutat ( la faza aia in care portarul Branet se dadea accidentat pentru a 5-a oara in timpul meciului) si ca de obicei si-a primit portia de mistouri/critici/injuraturi gratuite. D`eh, s-a invatat lumea cu 1 tzap ispasitor de pe vremea lui Olaroiu si a lui Gigel Coman.

Ati calculat voi repede ca primesc jucatorii o gramada de bani... dar ati uitat ca o gramada dintre ei au stat mai mult la Bologna departe de familie accidentati. Nu vi-i zic ! ( oricum voi nu stiti decat de Radoi ).

PS: Imi cer scuze suporterilor adevarati care isi incurajeaza echipa si la bine si la rau. Acest post nu are nicio legatura cu ei. :excl:

baranceanu25.02.2008 07:43

poate voi ati vazut alt meci dar eu am fost de fata...cum puteti sa spuneti ca Dica nu alearga..nu are viteza asta e altceva,dar alearga foarte mult,vine sa ceara mingea,se demarca,are pasa buna(el l-a lasat pe pepe de 2-3 ori singur cu branet),si lui in primul rand ii trebuie un teren bun,cum sarea mingea ieri din gazon era ceva de speriat.Si pentru ca o sa fie multi care o sa ma contrazica luati statisticile din LC de anul trecut si vedeti cat alearga Dica intr-un meci..o sa fiti surprinsi.

SuperstaR1825.02.2008 07:46

Uite Yo_marius baiat destept. S-a prins . Degeaba comentam noi pe margine (unii deja au inceput sa delireze cu Barca, Liverpool si alte mega-echipe), ca nu stim forma jucatorilor. Respect Marius

Iertati`mi commenturile acide, dar nu mai pot de nervi cand am postarile de mai sus.

yo_marius25.02.2008 07:46

Adrian,

acum noi nu facem decat sa vorbim vorbe. e exact aceeasi situatie ca in topicul despre Serbia. la fel cu nici acolo nu avem nici o treaba cu geo-politica mondiala, nici aici nu avem nici o idee despre geo-politica fotbalului romanesc.

deocamdata Banel, Dica, Ov.Petre (care a fost la fel de petarda, dar vad ca nimeni nu zice nimic de el) si Goian sunt convocati la Nationala. daca nu joaca nu vor mai fi convocati. daca nu-s convocati nu pot fi vanduti, imprumutati, dracu' sa-i ia!

inca o data iti spun, Nesu trebuia sa intre in locul cui a decis Lacatus! el e antrenor, cel putin pana la proba contrarie! din acelasi motiv a fost Dayro rezerva si tot din motivul asta Dica nu a fost schimbat. restul sunt can-can-uri si povesti.

P.S. daca aveti curiozitatea, uitati-va la 5 meciuri ale Interului. in 4 din ele Ibrahimovici e Dica 2... Vieira e la fel de slab ca Lovinel...

P.P.S. de ce a fost Dayro rezerva? din acelasi motiv pentru care Crouch e rezerva la Liverpool si Tevez rezerva la Manchester.

«11213141516»