FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1

«113141516»
SuperstaR1825.02.2008 07:52

meciul cu Poli Iasi se poate rezuma in cateva cuvinte : iesenii sustinuti financiar de adversarele noastre ( haha, se pare ca nu numai Jiji are sacosa cu bani), teren incredibil de prost, public ostil ( nu ma asteptam, stiam ca majoritatea iesenilor sunt stelisti), anti-joc penibil ( s-a jucat 45 de minute din 90 - statistica KD ) , ratari monumentale , ghinion incredibil la golurile lui Poli . Asta e... asteptam meciul cu ceferistii.

Imi cer scuze pentru postul acid de mai sus, dar am avut o gramada de nervi vazand postarile unor indivizi.

Forza Steaua ! :steag_steaua_ro:

hatyus25.02.2008 08:07

Salutare tuturor si Forza Steaua

Eu vreau sa intreb ce parere aveti despre faptul ca jocul Stelei este bazat pe mingi pe sus. adica cam din sfarsitul erei lui Olaroiu cand echipa pierdea tot mai des adopta stilul acesta pai chiar daca aveam atacanti inalti .... cum pot sa isi puna in valoare jucatorii abilitatiile daca in primul rand nu sunt o echipa si nu se inteleg intre ei. Parerea mea ca exista unii jucatori mai vechi si nu vreau sa dau nume care pur si simplu au impresia ca echipa sta in ei poate cred ca o echipa fara un jucator de baza nu mai poate castiga. Pai se inseala amarnic. Nu vreau sa zic nimic de albitraj sau de jucatori care este bun sau care este rau doar atat steau sufera la acest capitol jucatorii unii vechi la Steaua nu se inteleg nu stiu ce vrea unul sau altul sa faca in urmatorul moment si pe langa faptul ca sunt asa confuzi se mai dau si in spectacol.

Ziceti ce vreti eu cred ca la echipa trebuie schimbat ceva si nu neaparat jucatori, antrenor, etc. Ciobanul este de mai mult timp la Steaua dar acest lucru nu inseamna ca echipa nu a jucat niciodata bine. Alta e porblema!!! Nu stiu nu sunt expert dar stiu ca in conducerea unui club sunt implicati 10 de oameni poate undeva ceva nu merge...

JDERUL25.02.2008 08:18

Si eu impartasesc ideea ca echipa este facuta in jurul catorva jucatori care trebuie sa fie in teren la indicatiile pretioase ale jijotului.Si urmarile se vad! In primul rand,,fondistul" Banel nepresat de vreun adversar loveste mingea mai prost ca ,,tanti Frosa"care n-a pus piciorul pe minge in viata ei si inscrie un autogol de toata frumusetea! Nu este schimbat si dupa aceea alearga ca bezmeticul pe tot terenul fiind unde nu trebuie si stricand majoritatea fazelor la care ia parte. In al doilea rand,Dica a fost ,,mana moarta",nereusind si nefacand nimic.Eme a prins una dintre cele mai slabe zile de cand a venit la noi.La faza golului iesenilor,marcajul a fost inexistent.In conditii normale,cred ca Banel trebuia schimbat imediat dupa ce a gafat impardonabil la faza autogolului,Surdu este clar ca nu are ce cauta la o echipa cu pretentii,Dica de asemenea trebuia inlocuit cu D.Moreno,iar schimbarea lui Golanski cu Nesu chiar ca nu o mai inteleg!Poate se impunea schimbul Eme-P.Marin,sau daca Golanski era obosit trebuia fortat cu inca un atacant,poate Vali Badea.Sa nu uitam totusi si de ratarile monumentale.Nu se poate sa castigi cand in minutul 3 al partidei faci cadou adversarilor un autogol si dupa aceea ratezi cel putin 2 ocazii perfecte de a marca in situatii de 1-1 cu portarul.A fost putin si arbitrajul potrivnic.Dar sa nu ne mintim singuri,totusi.

Nu totdeauna cine inscrie mai mult castiga partida!

AdrianUltras2525.02.2008 08:23

din ce am citit acum in presa se pare ca am avut dreptate.

gigelul pregateste plecarea lui Laca.

sunt curios oare ce fost mare jucator al Stelei va fi adus la Steaua si umilit dupa Lacatus.

ciobane mori!!!!!!!!!

-jon-25.02.2008 08:33

Asta e!

Steaua a pierdut un meci. Jucam prost, am avut un sezon foarte slab. Pacat insa ca aveam sperante mari dupa pauza asta.

A gresit Laca, a gresit Banel, Dica a jucat slab, echipa a jucat lamentabil. Si ce?

Se intampla oricarei echipe.

Hai sa fim alaturi de jucatori si de antrenor, mai ales meciul urmator, sa ne incurajam echipa!

Eu sper sa se creeze un lot, relatii intre jucatori, sa se obtina o calificare intr-o cupa europeana (nu neaaparat Liga), si sa terminam in fata cainilor

Problema de fond la Steaua e alta :(. Atata timp cat va ramane creditorul la echipa, vom sta in tensiuni, scandaluri, pungi cu bani, jigniri, butoane, mitocanie!

FORZA Steaua!

MEREU ALATURI DE ECHIPA!! :steagcruce:

AdrianUltras2525.02.2008 08:39

Jon

deja de vreo 2 ani se tot intampla...

ciobane mori!!!

raducelbun25.02.2008 08:43

Din pacate meciul de aseara a venit sa-mi confirme mare parte din temerile pe care le-am formulat, de mai multe ori, pe acest site.

Astfel,

1. din pacate, Goian este mai important in faza ofensiva decat in cea defensiva unde greseste din ce in ce mai des.

2. meciurile oficiale nu prea seamana cu cele amicale.

3. Nicolita...

4. la echipa exista anumiti "titulari de drept" care chiar si atunci cand nu joaca nimic sunt tinuti degeaba pe teren.

5. inca nu construim si nu avem forta de a ne urca pe adversar.

Altfel, nu am inteles ce s-a jucat in prima repriza, sau mai bine zis am avut impresia ca s-a jucat la fel de prost ca in tur, adica fara constructie!

Partea buna este ca meciul asta a trecut deja si sper ca se va invata ceva din el. Daca nu - asta este. Din punctul meu de vedere campionatul este pierdut si trebuie sa ne concentram sa nu pierdem si locul 2.

Ramane de vazut ce se vrea - fotbal sau afacere.

P.S. - De ce credeti ca Dica nu are oferte?

CELINEE25.02.2008 08:48

mai vreau sa va intreb si eu ceva.

a vazut careva hentul unui iesean ,nu mai stiu sigur care era acel jucator din careul lui branet in a doua repriza?era penalti frate.CLAR.

Domnul Craciunoiu nici nu a adus vb de asta la sfarsitul meciului cand comenta arbitrajul.

joc de r...t,schimbari de tot c.....l,chiar nu l-am inteles pe Lacatus

eu nu inteleg ce a cautat surdu in teren?ce mai cauta inca la Steaua?chiar nu inteleg

si mai cred ca D. Moreno ar face un joc bun cu Banel ca amandoi au viteza si imi place de el ca jucator.pepe......da un gol dintr-o faza grea si rateaza singur cu portarul.vai de noi

daca mai erau vreo 15-20 de min de joc si eram condusi ce draq la apucat pe Laca sa schimbe un fundas cu un fundas???????

de ce nu a mai bagat un atacant ca oricum nu avea ce sa piarda si cred ca in 3 facea fata apararea

de ce nu l-a bagat pe Badea?

si inca ceva

ce atata Dica in sus Dica in jos?ce draq face Dica mai?de la marginea careului el da direct in bratele portarului.ce naiba face Dica pe teren.recunosc a avut si el sclipirea lui dar s-a dus.face stop sta si se uita vreo 5 min cui sa dea pasa.un juc adev simte cine e demarcat si nu sta pe ganduri si paseaza din prima(Elton)ca sa nu mai spun ca sta si asteapta sa ai vina mingea pe cap.poate poate cineva sa i-o puna cu mana.cand l-ati vazut voi alergand?

si nu mai dati vina pe teren.mai degraba a fost ghinionul de partea noastra aseara

piturca200225.02.2008 08:51
mai vreau sa va intreb si eu ceva.

a vazut careva hentul unui iesean ,nu mai stiu sigur care era acel jucator din careul lui branet in a doua repriza?era penalti frate.CLAR.

Domnul Craciunoiu nici nu a adus vb de asta la sfarsitul meciului cand comenta arbitrajul.

joc de r...t,schimbari de tot c.....l,chiar nu l-am inteles pe Lacatus

eu nu inteleg ce a cautat surdu in teren?ce mai cauta inca la Steaua?chiar nu inteleg

si mai cred ca D. Moreno ar face un joc bun cu Banel ca amandoi au viteza si imi place de el ca jucator.pepe......da un gol dintr-o faza grea si rateaza singur cu portarul.vai de noi

daca mai erau vreo 15-20 de min de joc si eram condusi ce draq la apucat pe Laca sa schimbe un fundas cu un fundas???????

de ce nu a mai bagat un atacant ca oricum nu avea ce sa piarda si cred ca in 3 facea fata apararea

de ce nu l-a bagat pe Badea?

si inca ceva

ce atata Dica in sus Dica in jos?ce draq face Dica mai?de la marginea careului el da direct in bratele portarului.ce naiba face Dica pe teren.recunosc a avut si el sclipirea lui dar s-a dus.face stop sta si se uita vreo 5 min cui sa dea pasa.un juc adev simte cine e demarcat si nu sta pe ganduri si paseaza din prima(Elton)ca sa nu mai spun ca sta si asteapta sa ai vina mingea pe cap.poate poate cineva sa i-o puna cu mana.cand l-ati vazut voi alergand?

si nu mai dati vina pe teren.mai degraba a fost ghinionul de partea noastra aseara

spala-te pe cap cu banelu tau cu tot

CELINEE25.02.2008 08:56
spala-te pe cap cu banelu tau cu tot

eu nu am zis ca e Banel nr 1 sau ca n-a gresit aseara ca adev e ca nu a jucat nimic,dar tu crezi ca surdu e mai bun zi-mi sincer.:)))))))))adevarul ca Banel e de tot c.....l si noroc ca l-a bagat pe surdu ca s-a simtit prezenta lui pe teren:)))))))))

sa imi bag ceva in surdu ca mare boala am pe el si pe cioban.i-as pune la zid pe amandoi

raducelbun25.02.2008 08:58
din ce am citit acum in presa se pare ca am avut dreptate.

gigelul pregateste plecarea lui Laca.

sunt curios oare ce fost mare jucator al Stelei va fi adus la Steaua si umilit dupa Lacatus.

ciobane mori!!!!!!!!!

Am auzit ca Olaroiu este aproape demis pentru ca echipa lui s-a indepatrat de lider si nu prea mai are sanse la titlu!

AdrianUltras2525.02.2008 09:01

raducelbun

atunci e CLAR!!!

yo_marius25.02.2008 09:05
Am auzit ca Olaroiu este aproape demis pentru ca echipa lui s-a indepatrat de lider si nu prea mai are sanse la titlu!

ai "auzit" gresit. Echipa lui Olaroiu este la 7 pct. de lider si are 2 restante de jucat. credeam ca am trecut de faza in care tot ce apare in gesepe e stire adevarata... crunta dezamagire din cate vad...

raducelbun25.02.2008 09:26

Nu citesc gsp, iar stirea a fost lansata ieri pe sport total fm. Ca ea se confirma sau nu, este o alta problema. Dar ce, ai cumva ceva impotriva lui Oli ? :biggrin: ... si eu care credeam ca v-am dat o veste buna :blink: !

MoWeed25.02.2008 09:34
Nu citesc gsp, iar stirea a fost lansata ieri pe sport total fm. Ca ea se confirma sau nu, este o alta problema. Dar ce, ai cumva ceva impotriva lui Oli ? :biggrin: ... si eu care credeam ca v-am dat o veste buna :blink: !

Tare buna vestea revine sluga numarul 1..... :biggrin:

yo_marius25.02.2008 09:43
ARABIA SAUDITÃ Cosmin Olãroiu, antrenorul lui Al-Hilal, este dorit în continuare la echipã, în ciuda rezultatelor mai slabe din ultima perioadã. ?Prințul Mohammad Bin-Faisal a avut o întâlnire cu mine și mi-a propus sã rãmân și la anul, mai ales cã știe cã am câteva oferte?, a declarat Olãroiu pentru ProSport. El se luptã pentru trei trofee în acest an: campionatul, Cupa Arabiei Saudite și Cupa Faisal. Antrenorul român a fost contestat de fani dupã ultimul meci din campionat, când Al-Hilal a reu?it doar o remizã.

prosport

MoWeed25.02.2008 09:49

se pare ca si la arabi e aceeasi situatie ca la noi. zer0li e contestat de fani dar da limbi cui trebuie asa ca e pastrat.

Nu pot decat sa-i urez viata lunga la arabi ca sa nu ajunga iar la Steaua

laur_2325.02.2008 09:59

dupa cum spunea cineva in acest topic...si eu prevad o atmosfera asemanatoare celei din 1999 de la Romania-Ungaria...cel putin la fel ca aceea !!!

ar fi trist sa nu fie stadionul arhiplin !

sa le aratam duminica celor de la cefere cum arata un stadion de UCL, un public de UCL...

SA MERGEM sa ne SUSTINEM ECHIPA in acest moment delicat al existentei noastre in acest campionat, indiferent ce credem despre cucerirea titlului sau despre anumiti jucatori...

cei care din diverse motive nu vor putea fi prezenti duminica seara in TEMPLU nu trebuie blamati sau acuzati, poate ca unii isi doresc, dar n-au resursele financiare necesare...exista destule neajunsuri in aceasta tara!!! si, de aceea, nu toata suflarea stelista are posibilitate sa ajunga la meciuri, desi unii isi doresc acest lucru extrem de mult...

acest aspect vi-l spune unul care, de multe ori, n-a avut aceasta posibilitate ...de a fi prezent la un meci al Stelei decat din fata TV-ului...

asadar...sa fim prezenti duminica pentru Steaua si pentru ceea ce reprezinta ea pentru NOI !!!

despre meciul de aseara...sunt prea suparat ca sa mai intru in anumite detalii, legate de unele aspecte ce s-au discutat aici dupa joc( referitoare la anumiti jucatori, Lacatus, arbitraj etc )...

dar modul in care au tratat acest meci iesenii lasa mult de dorit pentru un campionat ce se vrea european si care isi va trimite campioana direct in UCL !!!

maniera lor de joc( faulturi la glezna, trageri de timp, un portar extrem de antipatic, ce mai!!!- trageri de timp exasperante ! ) nu fac decat sa-mi dea dreptate asupra celor spuse de mine acum cateva zile...cu '' marile'' echipe d si r au fost ''mielusei'', iar in meciul cu noi ''zmei''...

P.S. Duminica in TEMPLU --- pentru Steaua !!!

DelPiero1025.02.2008 10:10
se pare ca si la arabi e aceeasi situatie ca la noi. zer0li e contestat de fani dar da limbi cui trebuie asa ca e pastrat.

Nu pot decat sa-i urez viata lunga la arabi ca sa nu ajunga iar la Steaua

Eu cred sincer ca,daca Laca va fi demis,Dan Petrecsu va fi cel ce-i va lua locul!Dar din cate am auzit,oierul a zis ca pana la vara,Laca nu pleaca!In cele din urma,ce rost are sa ne gandim la un nou antrenor acum?Si asa schimbam antrenorii mai des decat sosetele...

raducelbun25.02.2008 10:18

"Am cîștigat datoritã faptului cã Steaua a jucat prost"

Ionuț Popa - antrenor Iasi

asta asa ca sa rezumam ceea ce am vazut aproape toti!!

CaTaLiNsm StElIsTu25.02.2008 10:21

Eu as indraznii sa il contrazic pe Popa si sa spun ca Steaua nu a jucat tocmai"prost"ci mai de graba a jucat in8oameni....

DelPiero1025.02.2008 11:10

Prost n-am jucat,da' nici bine,asta-i sigur!Adauga jocului nostru...mediocru starea gazonului,trageri8le de timp repetate a gazdelor si schimbarile proaste plus lipsa unei anumite doze de sansa!Si uite asa primul meci,prima infrangere!Sincer,sansele la titlu sunt nule,insa o victorie ne-ar da un alt moral in lupta deja arhicunoscuta...pentru locul 2!Pentru ca asta a ajuns Steaua-sa se lupte pentru locul 2...

axl25.02.2008 11:21

Am vazut meciul c-un coleg dinamovist si cu unul paralel cu fotbalul dar care cobeste mult si prost. Cu dinamovistul n-am avut nimic la final, s-a comportat decent, insa cobitorului i-am dat doua capace.

AU25.02.2008 11:28

Cu o floare nu se face primavara.

Nu trebuie sa fim suparati pe jucatori sau antrenori. Cel putin asa simt eu , poate doar sunt amarat.

Dupa un tur plin de bataie de joc nu putem avea pretentia sa recuperam acum ce am pierdut atunci. Aici e vorba de greseala manageriala( daca exista termenul de manager la nivelul conducerii noastre). Nu avem cum sa le cerem noilor veniti dar si celor ramasi sa nu greseasca jucand cu "pistolul la tampla". totul s-a pierdut din tur. Conducerea a facut praf acest campionat.

ce ramane acum ? Pai ramane sa construim cu liniste sau mai bine zis sa omogenizam echipa fara interventii de la nepriceputi sau schimbari inutile de antrenori. Se vede o schimbare in bine si o crestere de valoare a echipei prin venirea acestor sud-americani care chiar au valoare. Trebuie sa construim fara presiune pentru campionatul urmator si daca obtinem ceva acum e bine dar nu trebuie sa fie un obiectiv pentru ca e putin probabil a se intampla. trebuie aleasa una din doua ca altfel stricam viitorul( mai exact campionatul urmator). Sper ca aceasta conducere incompetenta sa inteleaga macar acum ca ce a fost in tur a fost o mare bataie de joc si nu trebuie schimbat nimic (poate doar la atitudine) ci trebui liniste si concentrare pentru campionatul urmator. e greu dar trebuie acceptat acest lucru si e un sacrificiu necesar. Desi cred ca acest Becali nu va proceda asa si e pacat. sunt circumspect si amarat doar din cauza unei previzibile atitudini binecunoscute a creditorului suprem. aici trebuie ca noi suporterii, prin armele noastre limitate si "legale" , sa fim atenti si sa taxam eventualele greseli ale lui Becali.

Noua , suporterilor , ne ramane sa venim la stadion si sa incurajam echipa.

Pacat pentru ca se mai duce si anul asta si cei de la club nu inteleg nimic. Aici vorbesc realist.

Fara butoane ca doare!!!!!!!!!!

piturca200225.02.2008 11:42

eu nu am zis ca e Banel nr 1 sau ca n-a gresit aseara ca adev e ca nu a jucat nimic,dar tu crezi ca surdu e mai bun zi-mi sincer.:)))))))))adevarul ca Banel e de tot c.....l si noroc ca l-a bagat pe surdu ca s-a simtit prezenta lui pe teren:)))))))))

sa imi bag ceva in surdu ca mare boala am pe el si pe cioban.i-as pune la zid pe

«113141516»