Ai mare dreptate. Dar nu uita ca marile suparari provin din frustrari generate de lipsa solutiilor. Ori, in meciul cu Iasiul am dovedit inca o data ca suntem fraierii campingului. Am cazut in plasa celor de la CFR care ne acuzau voalat de o anume "motivare" a Craiovei. Si dupa cum ai vazut motivarea era in alta parte. As vrea sa vad aceeasi determinare si la meciul CFR-Iasi, dar fac pariu cu tine ca CFR castiga fara probleme, cu un scor de la 3 in sus. Ce zici?
Sincer?
Cel mai tare si mai tare si mai tare acum, nu ma doare nici de jucatori, nici de antrenori, nici de Adi Ilie, nici Argaseala, nici Gigi Becali si nici de suporterii de carton.
CEL MAI DUREROS SI FRUSTRANT ESTE (lucruri care ma fac sa imi vina sa-mi smulg parul din cap, sa urlu, sa arunc laptopul si televizorul pe geam):
1. Ca o sa vad toti dusmanii Stelei frematand. S-a uitat de "blat la Iasi". Porcul de Muresan, un securist imputit, danseaza. Andone, seful cooperativei si vopsitoriei la Dinamo, danseaza. Borcea si Turcu, cu mizeriile lor de achizitii si de echipa, adulmeca. GROH GROH ala de la Timisoara ne-a egalat la puncte. MM e cu un punct in fata noastra. Asta ar fi prima durere
2. Ca am asteptat toti 2 luni si ca desi initial resemnati, am inceput incet incet sa SPERAM, vazand cele 7 victorii si un egal, si vazand ca Dinamo, Rapid si CFR scartaie. Incepusem sa-mi imaginez, Rapid - U 1-2, CFR - Craiova 1-1, Iasi - Steaua 0-4 ... 5p ... Steaua - CFR 3-1 ... 2p ... Asta ar fi a doua durere. Una din cele mai intelepte vorbe: nu-ti face iluzii, ca sa nu ai MARI deziluzii ...
3. Faptul ca la Iasi, din 90 de minute, s-au jucat efectiv DOAR 46 DE MINUTE !!!!!!!!!!! (asta e statistica pentru suporterii de 2 lei, de televizor, ca mine ... cei care au fost la meci nu au cum sa stie inca
.Faptul ca toate aceste mizerii de echipe din Romania se agata de meciurile cu Steaua ... daca ar bate CFR sau Dinamo, nu ar fi nici o performanta ... pana la urma, le-a batut si Elfsborg si Anorthosis ... aici e buba fotbalului romanesc ... ca DOAR Steaua A FACUT PERFORMANTA IN EUROPA ... cand o echipa de doi lei gen Iasi intalneste Steaua, isi imagineaza ca joaca cu Arsenal, cu Real M, cu Lyon ... tot restul vietii lor de fotbalisti corditi vor pune in rama o victorie sau un egal cu Steaua ... cu Dinamo ce ii mai intereseaza ca au luat-o cu 5-0? Faptul ca jucam efectiv doar 46 de minute, se vede cand ne ducem in Europa ... in CL si in Cupa UEFA, sau la campionatele europene si mondiale ... acolo o luam in bot, pentru ca acolo nu exista Branet, sa treaca Goian peste el si Branet sa simuleze 5 minute, iar Goian sa ia galben din nimic ... eu daca as fi jucator profesionist in teren si as vedea o asemenea faza, m-as enerva atat de tare incat as simti nevoia sa-l ucid pe Branet si sa ma las dracului de fotbal ... si asta cred ca simt si Dica si Goian ... Mendoza si Pepe, Dayro ... inca nu o simt, pentru ca ei nu inteleg, nu stiu cum e ... d-abia acum incep sa vada si ei ... Dayro a avut o faza cand trebuia sa primim corner si s-a dat aut de poarta ... l-a injurat pe tusier 1 minut ... normal ca fazele astea te scot din minti, te fac sa uiti de fotbal ... in pregatiri am avut 7 victorii pentru ca am avut adversari fair play, care au jucat fotbal ...
Astea sunt fazele pentru care imi vine sa arunc tot pe geam.
Pentru ca atunci cand am inceput sa iubesc fotbalul si Steaua, stiam ca nu vom putea castiga toate meciurile, toate campionatele, toate cupele si toate trofeele internationale ... am trecut prin Milan - Steaua 4-0 ... am trecut prin Rosenborg - Steaua ... am trecut prin atatea si atatea ... de mai bine de 20 de ani am stiut ca voi iubi fotbalul si Steaua indiferent de rezultate ... durerea mea ce mai amara din suflet este ca in Romania NU EXISTA CAMPIONAT DE FOTBAL SI NU EXISTA DECAT O SINGURA ECHIPA PROFESIONISTA DE FOTBAL, Steaua Bucuresti. Si cu asta, am incheiat.
Noapte buna.
P.S.: a fi suporter stelist cu adevarat in acest moment AR INSEMNA SA iti iei maine la prima ora bilet la Steaua - CFR, sa se epuizeze toate biletele pana maine seara si sa te duci in Ghencea duminica viitoare, sa urlii cu ochii iesiti din orbite FORTA Steaua si sa canti YOU'LL NEVER WALK ALONE, fie si fiind o copie ilara a celor de la Liverpool, sa impingi Steaua catre un 5-0 impotriva handicapatilor de la CFR si sa le arati lui Fabbbiani & Co cum arata fotbalul cand se joaca pe bune, nu cu Dananae si cu arbitrii care te ajuta ... daca impreuna cu Hagi am asistat live la Romania - Ungaria 2-0, cand efectiv s-a prabusit stadionul peste ungurii aia prosti, de au ramas inlemniti, a fi stelist acum inseamna sa faceti acelasi lucru duminica ... acum se va vedea cati sunt suporteri adevarati ...
Restul, de carton. Vindeti-va fularele si tricourile si luati-va cu Anorthosis sau cu Elfsborg ...