FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1

«1111213141516»
Joga Bonito24.02.2008 22:38
ca sa stiti si voi.uitati ce trebuie facut la Steaua.

Frate, apreciez efortul tau de a scrie atatea randuri cu strategii si scheme de joc (oare? ).

Dar scuteste-ne! Nici eu, nici tu, nici alt limbric de pe forumul asta nu stim nici macar 1% din ce stie Laca. Suport 100% pentru emblema Stelei pana la finalul returului.

Pe noi acum ar trebui sa ne preocupe felul in care o sa luam Ghencea cu asalt si o sa ducem Steaua spre victorie. Dc tot pierdem titlul, macar sa le aratam ungurilor unde le este locul.

radutheodor24.02.2008 22:39
Ai mare dreptate. Dar nu uita ca marile suparari provin din frustrari generate de lipsa solutiilor. Ori, in meciul cu Iasiul am dovedit inca o data ca suntem fraierii campingului. Am cazut in plasa celor de la CFR care ne acuzau voalat de o anume "motivare" a Craiovei. Si dupa cum ai vazut motivarea era in alta parte. As vrea sa vad aceeasi determinare si la meciul CFR-Iasi, dar fac pariu cu tine ca CFR castiga fara probleme, cu un scor de la 3 in sus. Ce zici?

Sincer?

Cel mai tare si mai tare si mai tare acum, nu ma doare nici de jucatori, nici de antrenori, nici de Adi Ilie, nici Argaseala, nici Gigi Becali si nici de suporterii de carton.

CEL MAI DUREROS SI FRUSTRANT ESTE (lucruri care ma fac sa imi vina sa-mi smulg parul din cap, sa urlu, sa arunc laptopul si televizorul pe geam):

1. Ca o sa vad toti dusmanii Stelei frematand. S-a uitat de "blat la Iasi". Porcul de Muresan, un securist imputit, danseaza. Andone, seful cooperativei si vopsitoriei la Dinamo, danseaza. Borcea si Turcu, cu mizeriile lor de achizitii si de echipa, adulmeca. GROH GROH ala de la Timisoara ne-a egalat la puncte. MM e cu un punct in fata noastra. Asta ar fi prima durere

2. Ca am asteptat toti 2 luni si ca desi initial resemnati, am inceput incet incet sa SPERAM, vazand cele 7 victorii si un egal, si vazand ca Dinamo, Rapid si CFR scartaie. Incepusem sa-mi imaginez, Rapid - U 1-2, CFR - Craiova 1-1, Iasi - Steaua 0-4 ... 5p ... Steaua - CFR 3-1 ... 2p ... Asta ar fi a doua durere. Una din cele mai intelepte vorbe: nu-ti face iluzii, ca sa nu ai MARI deziluzii ...

3. Faptul ca la Iasi, din 90 de minute, s-au jucat efectiv DOAR 46 DE MINUTE !!!!!!!!!!! (asta e statistica pentru suporterii de 2 lei, de televizor, ca mine ... cei care au fost la meci nu au cum sa stie inca :)).Faptul ca toate aceste mizerii de echipe din Romania se agata de meciurile cu Steaua ... daca ar bate CFR sau Dinamo, nu ar fi nici o performanta ... pana la urma, le-a batut si Elfsborg si Anorthosis ... aici e buba fotbalului romanesc ... ca DOAR Steaua A FACUT PERFORMANTA IN EUROPA ... cand o echipa de doi lei gen Iasi intalneste Steaua, isi imagineaza ca joaca cu Arsenal, cu Real M, cu Lyon ... tot restul vietii lor de fotbalisti corditi vor pune in rama o victorie sau un egal cu Steaua ... cu Dinamo ce ii mai intereseaza ca au luat-o cu 5-0? Faptul ca jucam efectiv doar 46 de minute, se vede cand ne ducem in Europa ... in CL si in Cupa UEFA, sau la campionatele europene si mondiale ... acolo o luam in bot, pentru ca acolo nu exista Branet, sa treaca Goian peste el si Branet sa simuleze 5 minute, iar Goian sa ia galben din nimic ... eu daca as fi jucator profesionist in teren si as vedea o asemenea faza, m-as enerva atat de tare incat as simti nevoia sa-l ucid pe Branet si sa ma las dracului de fotbal ... si asta cred ca simt si Dica si Goian ... Mendoza si Pepe, Dayro ... inca nu o simt, pentru ca ei nu inteleg, nu stiu cum e ... d-abia acum incep sa vada si ei ... Dayro a avut o faza cand trebuia sa primim corner si s-a dat aut de poarta ... l-a injurat pe tusier 1 minut ... normal ca fazele astea te scot din minti, te fac sa uiti de fotbal ... in pregatiri am avut 7 victorii pentru ca am avut adversari fair play, care au jucat fotbal ...

Astea sunt fazele pentru care imi vine sa arunc tot pe geam.

Pentru ca atunci cand am inceput sa iubesc fotbalul si Steaua, stiam ca nu vom putea castiga toate meciurile, toate campionatele, toate cupele si toate trofeele internationale ... am trecut prin Milan - Steaua 4-0 ... am trecut prin Rosenborg - Steaua ... am trecut prin atatea si atatea ... de mai bine de 20 de ani am stiut ca voi iubi fotbalul si Steaua indiferent de rezultate ... durerea mea ce mai amara din suflet este ca in Romania NU EXISTA CAMPIONAT DE FOTBAL SI NU EXISTA DECAT O SINGURA ECHIPA PROFESIONISTA DE FOTBAL, Steaua Bucuresti. Si cu asta, am incheiat.

Noapte buna.

P.S.: a fi suporter stelist cu adevarat in acest moment AR INSEMNA SA iti iei maine la prima ora bilet la Steaua - CFR, sa se epuizeze toate biletele pana maine seara si sa te duci in Ghencea duminica viitoare, sa urlii cu ochii iesiti din orbite FORTA Steaua si sa canti YOU'LL NEVER WALK ALONE, fie si fiind o copie ilara a celor de la Liverpool, sa impingi Steaua catre un 5-0 impotriva handicapatilor de la CFR si sa le arati lui Fabbbiani & Co cum arata fotbalul cand se joaca pe bune, nu cu Dananae si cu arbitrii care te ajuta ... daca impreuna cu Hagi am asistat live la Romania - Ungaria 2-0, cand efectiv s-a prabusit stadionul peste ungurii aia prosti, de au ramas inlemniti, a fi stelist acum inseamna sa faceti acelasi lucru duminica ... acum se va vedea cati sunt suporteri adevarati ...

Restul, de carton. Vindeti-va fularele si tricourile si luati-va cu Anorthosis sau cu Elfsborg ...

Joga Bonito24.02.2008 22:43
Noapte buna.

nb frate...

Tu apari mereu in momentele de cumpana ale Stelei :laugh: ! Totusi, bine ai revenit!

threat24.02.2008 22:45

@ radutheodor multumesc . voi incerca sa fiu mai activ de acum incolo .oameni ca tine si ca multi dintre cei prezenti pe forum in aceasta seara ma fac sa cred ca ceea ce facem noi aici nu e in zadar multumesc adrianultras25 , delpiero10 , scuze pentru ceilalti ca nu retin acum id-urile , ma faceti din nou sa cred ca peluza -chiar si virtuala- a Stelei e ceea ce trebuie sa fie. Abandonasem forumul cand am vazut ca Stelisti injura trecutul Stelei si pe cei care l-au trait . Inca o data , va multumesc!

raul stelistu24.02.2008 22:45

Repriza 2 a fost poate cea mai buna repriza facuta de Steaua in deplasare.Pacat ca am pierdut cu taranii astia.Titlul ii pierdut 90% si 100% daca nu-i batem pe unguri acasa.

Am mare incredere in Laca,jocul ii bunicel si va creste cu fiecare etapa jucata.Oricum ii altceva ca in tur.asta o vede orice paralel cu fotbalul.Locul 2 il luam sigur.

FORZA Steaua FORZA CAPIONII fular-campionii

Virgil24.02.2008 22:52

@ radutheodor

Foarte mare dreptate ai. Toate echipele joaca impotriva nostra ca si cum ar juca meciul vietii lor. Dinamovistii accepta mai usor sa piarda campionatul, decat sa piarda in fata Stelei.

Poate ca infrangerea de la Iasi, venita dupa 30 de ani, nu ar fi fost atat de amara daca nu am fi fost la 8 puncte de lider si tocmai speram sa recuperam.

Dupa ce ne-a invins U Cluj, iata ca ne-o trage si Poli. Nu stim sa jucam cu echipele mici. Inteleg sa nu poti da gol cand isi baga autobaza in fata portii. Dar sa mai primesti si gol?

danimarcu24.02.2008 22:55

Acum deja ameninta Jiji ca se va implica in alcatuirea echipei.

Parca nu mai scapam de cosmarul asta,incepe Jiji micile sale apucaturi paranoice,se duce dracului si putinul ala de bine care s-a intamplat pana acum...

Laca nu mi se pare tare inspirat,dar cred ca e mai bine sa fie lasat in pace,sa-si faca treaba...

Daca batem Clujul,inca mai putem spera,desi va fi foarte greu,intrucat si-au luat masuri ca sa nu mai fie ajunsi...

Acum ,la rece,va spun ca nu am jucat rau deloc,doar ghinionul si autogolul lui Banel,care ne-a demoralizat putin,ne-au facut sa pierdem acest joc.Iesenii nu au jucat nimic,decat antijoc,si trebuie sa ne gandim bine:vor mai fi cel putin 7-8 meciuri cu echipe de genul Iasi-ului...

bodanelu24.02.2008 23:00
P.S. DIN CATE STIU EU Milan JOACA TOT CU 2 INCHIZATORI.

ABROSINI SI GATUSO.

3.. adauga-l si pe Pirlo, care tot defensiv e, dar mai stie sa dea si cate o pasa de mare finete....

@radutheodor foarte foarte tare ultimul tau post. Ai foarte mare dreptate!

Living_Dead_Stripper24.02.2008 23:03

Sa nu-L certati pe Banel,

Pe Bernabeu sau Copou,

Cred ca nu crede nici el

Cam cat poate fi de ....... ;-)

endorama24.02.2008 23:05

mda... idiotul ala de Becali chiar are senzatia ca Steaua a pierdut la Iasi fiindca nu si-a dat si el cu parerea despre alcatuirea echipei... efectiv omul ala e irecuperabil pierdut... si cand te gandesti ca are doar 50 de ani si ca s-ar putea sa ne mai fie cioban inca vreo 20-30 de acum inainte...

radutheodor24.02.2008 23:05

Dupa cum spuneam (ca nu pot duce la culcare de suparare), au aparut si IDIOTII:

1. "Avem un campionat bun, nu e nici un blat. Lui Lacatus i-au fost adusi niste jucatori si a fost fortat sa-i bage in teren. Unii au valoare, altii nu. In Romania exista fotbalisti cu trei clase peste cei pe care i-a luat Steaua.", a spus Mitica. Deci, in primul rand in Romania e plin de blaturi ... Gloria, Dinamo, CFR, Ceahlaul, tusieri, etc. In al doilea rand, Banel, Dica si Goian iti mananca meciul, dar tot Mendoza si Pepe sunt de vina, singurii care au miscat ceva. Cum dracu sa mai reusesti sa faci vreodata vreun transfer de afara? Cum sa mai vina cineva, cand pierzi pe mana lui Banel si dai in Mendoza? Zapata mai si citeste ziarele romanesti si le mai si pricepe cat de cat ... si sa-l mai aud acum pe idiotul ala de "parintele" Sdrobis ... ca si ala la fel . ..

2. "Stim mult prea multe. Nu are cum sa se incurce formatia lui Lacatus la Iasi", a zis Paszkany dupa meciul CFR-ului cu Craiova. Sunt si eu curios, acum de ce nu-l suna un reporter sa-l faca da doi lei si pe el si pe Muresan? Sa-i intrebe: ce stiati voi mai idiotilor? Ma distreaza pe mine Paszkany ca el a zis "era o geanta cu 200.000 de euro la un UMFLAT", dar el are ditai UMFLATII angajati, Andone si Muresan, iar el avea 200 de kile acum un an ... ce idioti ...

Si 3, ma dispera Gigi, Ilie, Argaseala si Lacatus care spun: DACA PIERDEM CU CFR ADIO TITLU ... adica daca facem egal si ramanem la 11 puncte in 13 etape, cu deplasare in giulesti si Dinamo, mai avem ceva sanse ... ma de-asta suntem noi in ultimul hal, ca nu stim sa fim modesti ma ... i-am luat pe sus pe astia de la Iasi, ca le dam 3-4 si ca le dam noi si lu CFR ... si uite ce de 3-4 le-am dat ... cand o sa fim si noi modesti si o sa ne gandim numai la fotbal, poate o sa calcam pe cap toti adversarii ...

=(((((((((((((((((( mi s-a dus dreacului toata saptamana, imi iau concediu medical ... bateam si noi cluju, veneam la 5p ... innebunesc, nu o sa pot dormi in seara asta ...

ENDer24.02.2008 23:14

@ Virgil

In legatura cu arbitrajul lui Teo Craciunescu trebuie sa-mi sustin ideea cum ca ar fi fost partinitor/haotic. In regulament se specifica ca un jucator trebuie sa primeasca cartonas galben daca:

- simuleaza

- faulteaza fara nici o intentie de a juca mingea

- faulteaza repetat

etc

Din ce am vazut eu la TV, mi s-a parut ca jucatorii iasiului ar fi meritat in jur de 10 cartonase galbene. Arbitrul a facut si erori favorabile noua, dar a incurajat practicarea unui joc plin de duritati . Este ffff greu sa construiesti o faza cursiva, pe jos, in momentul in care gazonul este impracticabil si arbitrul nu sanctioneaza faulturile cum ar trebui. Nu incerc sa le iau apararea jucatorilor nostri care nu au aratat determinarea pe care ar fi trebuit sa o aiba in prima din cele "15 finale", dar parerea mea este ca arbitrul/ratarile/balbaielile din aparare au influentat decisiv meciul; principalul rol l-a avut din pacate arbitrul.

Oricum ma bucur ca toti jucatorii sunt intregi, ultima deplasare la Iasi umpland infirmeria.

danimarcu24.02.2008 23:18

Exact ca anul trecut:aveam nevoie de victorie cu Dinamo,ca sa relansam campionatul,si am pierdut!Acum am pierdut la Iasi,dar daca vom pierde si cu Clujul,atunci suntem varza verzelor,or sa rada aia de noi si cu c*ru...

Sau poate Steaua trage pentru pacatele ciobanului...

Ca prea ne merge rau de cativa anisori incoace.

Sunt curios cum va primi Laca vestea ca jijinho va face echipa pentru meciul cu Clujul? :unsure:

baranceanu24.02.2008 23:21
Repriza 2 a fost poate cea mai buna repriza facuta de Steaua in deplasare.Pacat ca am pierdut cu taranii astia.Titlul ii pierdut 90% si 100% daca nu-i batem pe unguri acasa.

Am mare incredere in Laca,jocul ii bunicel si va creste cu fiecare etapa jucata.Oricum ii altceva ca in tur.asta o vede orice paralel cu fotbalul.Locul 2 il luam sigur.

FORZA Steaua FORZA CAPIONII fular-campionii

perfect de acord....mie chiar mi-a placut foarte mult a doua repriza,am vazut dupa mult timp verticalizari,pase din prima,e cu totul altceva,pe un teren bun nu pierdeam niciodata cu iasul..la CFR le dam pe putin 3.

mereu superiori

I.N.Money24.02.2008 23:28

Cred ca ar trebui sa il ascultam de acum incolo pe marele Emerich Jenei care spunea " sa nu ne facem iluzii ca apoi sa avem deziluzii " . Ceea ce am vazut in seara asta nu e nimic altceva decat un "preview" pentru ce retur ne asteapta , pentru ca la ce deplasari avem in aceste ultime 2-3 luni , probabil doar in Giulesti , Groapa si la Galati o sa se joace fotbal, in rest o sa avem parte de acelasi circ ca in seara asta .

Duminica din pacate Lacatus o sa isi joace ultima carte , daca pierde e out si deja echipa trebuie sa constientizeze ca suntem intr-o situatie delicata , ca sa nu zic jenanta pentru un club cum este Steaua Bucuresti . Referitor la implicarea lui Gaybãl la echipa , probabil cum a spus Plesan nu o sa mai apara in primul 11 , locul sau fiind luat de Radoi sau daca acesta nu o sa fie apt 100 % e posibil sa il vedem pe Lovin .

E hilar , dar de fiecare data cand Steaua are o deplasare unde "mergem in vacanta" , "dam de la 4 in sus" , "pai ne bate cutaricã pe noi ?" o patim , fie ca a fost vorba de Buzau , Urziceni sau acum Iasi . Din pacate aroganta se plateste in fotbalul de azi si pana nu o sa ne amintim unde ne este locul o sa o patim iarasi .

Ceea ce trebuie semnalat este ca CFR , Rapid sau Dinamo ( cluburi care impreuna in peste 240 de ani de istorie au cate trofee are Steaua in doar 60 de ani de istorie ) isi permit sa faca atat de mare tam-tam prin presa si in vederea corectitudini jocului nostru si arata cu degetul spre noi echipa care , sa zicem incep returul cu amicale cu Ceahlaul si la Mioveni .

Revenind la meciu de duminica , sper macar in al 12- lea ceas acest Banel Nicolita sa dispara din primul 11 al Stelei si poate dupa Euro sa dispara definitiv din lotul nostru .

threat24.02.2008 23:29
=(((((((((((((((((( mi s-a dus dreacului toata saptamana, imi iau concediu medical ... bateam si noi cluju, veneam la 5p ... innebunesc, nu o sa pot dormi in seara asta ...

Intr-adevar, aveam un culoar bun. Asta e .

Eu in locul tau nu mi-as mai bate capul cu reporterii si comentatorii . Aia de la antena 1 la 3-1 pentru CFR spuneau ca e 2-0 . Astia in afara de tupeu nu au alta calitate care sa-i fi promovat pe asemenea job . Stai linistit. In ceea priveste saptamana empatizez cu tine . E dusa . Cea mai grea parte e insa dimineata de dupa , cand te trezesti , primul gand e ca esti fresh pentru o noua zi , si in secunda urmatoare iti aduci aminte... Si parca nu mai e atat de mult soare afara. Anyway , hai sa visam frumos : ei pierd cu Dinamo, rapid , si Steaua , se incurca si cu Poli , un egal , doua si noi rupem Dinamo rapid Poli Vaslui Urziceni .... uffff

Vreau numai sa ajungem sa ne batem pentru CL , sa intram in grupe si sa le aratam tuturor ca Anorthosis Famagusta a spus adevarul .

Virgil24.02.2008 23:30

@ ENDer

Sunt de acord. Craciunescu trebuia sa fie mai ferm, avand in vedere starea terenului. Apoi, probabil ca daca ar fi dat mai rapid acele cartonase lui Balba si Branet, le-ar mai fi taiat apetitul pentru simulari. Nu contest ca un arbitru poate ajuta o echipe prin niste trucuri pe care spectatorii nu le pot sesiza, si poate ca tocmai pentru ca a tolerat simularile a acordat ajutorul sau iesenilor.

Sa nu uitam al carui fiu e Teodor Craciunescu, si mai ales cate trucuri poate invata de la tatal sau. Dar zau asa, sa se fi dat toata lumea de partea argentinienilor lui Paszkany? Concret spus, se afla toti in solda lui?

predatorpulse724.02.2008 23:34

Total de acord cu radutheodor,numai adevaruri spuse in postul sau. Ceea ce ma doare pe mine este ca noi inca nu am avut un moment zero,in care sa vedem ce facem si cum sa facem,macar "neprihanitii" de la Cluj au avut o strategie,fie ca a fost vorba de aducerea jucatorilor straini fie ca a fost vorba de umblarea la anumiti arbitri,au stiut ce au vrut si 100% vor obtine acel lucru,si anume campionatul.

La noi s-a peticit pe drum in incercarea nebuna de a ajunge in Liga,indiferent cum,nu neaparat prin campionat,si astfel locul 1 nu a mai fost o necesitate iar Cupa a ajuns o gluma in Ghencea.Cel mai mult ma doar ca Steaua ultimelor sezoane nu mai inspira frica in adversari ba chiar acestia stiu ca daca ne preseaza un pic la ei acasa pot obtine destul de usor un egal macar pentru ca jucatorii nostri nu sunt pregatiti psihic iar relatiile de joc sufera de multa multa vreme. Asta ca sa nu mai vb de instabilitatea bancii tehnice. Ma doare capul cand ma gandesc ce echipe ne-au batut in ultimele 2 sezoane si mai ales,vorba lui radutheodor,cati "eroi" au aparut in urma meciurilor noastre cu ei,eroi care apoi au stat frumos capra cu rivalele noastre,desi noi eram banuiti de blat inainte meciurilor cu ei.

Inteleg sa pierdem cupe,inteleg sa pierdem campionate,inteleg sa pierdem calificari dar nu o sa inteleg niciodata cum de locul 2 a devenit un obiectiv la echipa noastra. Suntem in al doilea sezon in care suntem la mai mult de 10 pc de lider,suntem din nou eliminati din Cupa si stam sa luptam pentru locul 2 ca niste amarati,pe cand rivalii nostri pot sa ia trofee,clujul titlul iar rapidul si pechinezii pot sa ia cupa si supercpa,iar noi bifam inca un an fara trofee.

Un al treilea asemenea sezon ar fi inaceptabil. Radutheodor a dat un exemplu f bun cu fanii lui Liverpool care cantau la eliminarea lor de catre Barnsleu. Insa ar fi de mentionat un aspect,Gerard si compania au jucat fotbal,nu au inselat acest sport,si-au revenit repede si peste cateva zile i-au dominat categoric pe Inter si au castigat. Un suporter ar trebui sa-si sustina echipa iar echipa ar trebui sa joace cu determinare iar suporterii sa o aprecieze,indiferent de rezultat,pentru efortul depus. Aici intervine problema. Sincer va spun,eu am apreciat echipa de astazi,s-a miscat mult mai bine decat ma asteptam,cel putin in repriza a 2-a,insa sunt anumiti jucatori care trebuie admonestati daca nu joaca odata cu echipa. Cum sa-l apreciez pe Banel cand nu face nimic pe teren(in afara de fuga) si mai ne da si autogol? Cum sa-l apreciez pe Dica(eu fiind un fan al lui) cand abia isi taraste corpul pe teren si tine mingea peste 5 secunde mereu incentinind actiunea? Cum sa-l apreciez pe Goian care pur si simplu astazi si-a batut joc de munca colegilor sai prin faulturi aiurea si faza aia mirovolanta de la golul 2? Momentan pe nou veniti nu ma pot supara pentru,fiind jucatori ofensivi si-au facut treaba,chiar daca nu au inscris la fiecare faza avuta,macar s-a pozitionat astfel incat sa fie in pozitii periculoase pentru poarta adversa,lucru care nu prea s-a intamplat la noi cam de demult,mai ales in deplasare. Iar Dayro chiar mi-a placut,s-a facut remarcata prezenta lui in teren imediat ce a intrat.

Fani celor de la Liverpool isi apreciaza echipa pentru ca aia isi dau sufletul pe teren,chiar daca nu castiga mereu,chiar daca mai fac greseli,muncesc din greu si sunt apreciati pentru asta,la englezi nu poti sa inseli fotbalul. Din pacate,in Romania,la cea mai titrata echipa de fotbal inca poti face acest lucru,iar daca esti in gratiile patronului nu ti se va intampla nimic. In mod normal,daca esti Steaua Bucuresti si nu ai mai castigat in deplasare de nu stiu cand ar trebui sa se lase cu amenzi grele,la noi se trece mai departe si li se spune ca va fi ok daca vor ocupa locul 2 la sfarsitul sezonului. Ce mentalitate de invingator e asta? Jucatorii trebuie sa se teama de ceva,singura lor teama este sa nu-l supere pe Becali,in loc sa le fie teama de esec pentru ca aceste esecuri vor avea consecinte.

Bag pariu cu orice suporter al Stelei ca daca rada isi dadea autogol nu mai prindea lotul decat daca erau Ghionea,Goian si Radoi accidentati,in schimb Banel probabil va fi capitan ca sa-i ridicam moralul in loc sa-i multumim pentru tot ce a facut si sa-l expediem la buzau. Asta e marea problema la noi,nu avem niste principii sanatoase pe care sa ne construim echipa si mai ales prin care sa castigam titlul si cupa in anul viitor.

Daca ar fi niste oameni normali in conducere,ar desemna un antrenor(sau l-ar pastra pe Laca),l-ar pastra tot sezonul viitor si daca nu si-ar indeplini obiectivele trasate,si anume cupa si titlul,la revedere. Fara scandaluri,fara 4 antrenori pe sezon,fara jignirea propriilor jucatori,fara sacose,fara butoane. Doar fotbal de calitate si atat.

Sa speram ca macar ii batem pe cheferei in Ghencea.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

ENDer24.02.2008 23:37

Arbitrii mereu ne-au dezavantajat in ultima vreme, indiferent de echipa cu care ne aflam in lupta directa. In mare parte cred ca este din cauza primului oier al tarii care probabil si-a facut multi dusmani.

Sper ca de acum inainte echipa nu va mai fi acuzata de blaturi - din cele 2 mari "blaturi" anuntate pentru acest sezon, cu buzau si cu Iasi, am reusit performanta de a scoate 1 pct.

danimarcu24.02.2008 23:44

Vina ca am pierdut nu-i a arbitrului,sa fim intelesi.Daca analizam prestatia lui,as putea sa zic ca a gresit si de-o parte si de alta,poate chiar a fost usor de partea noastra...

De partea lor a gresit ca ii lasa sa traga de timp.De partea noastra,ca nu i-a dat galben lui Goian si nu numai,apoi acea lovitura libera de la marginea careului,usor acordata.Dar per ansamblu cred ca nu avem motive sa-l aducem in discutie.

Cred ca 90% a fost ghinion.Ca in multe alte meciuri cu echipe mici,din jumate' de ocazie luam gol/goluri.

Ghionea trebuia integrat in timp,se vede ca nu a jucat 1 an de zile.Poate si Rada se sudase un pic mai bine cu Goian.Dar principalul motiv al pierderii celor trei puncte au fost ratarile,am numarat vreo 3-4 situatii clare,ratate cu usurinta.

Ma rog,trebuie sa trecem peste asta.O sa fiu indispus toata saptamana,la fel ca voi toti.Sper sa ne revenim duminica.

Virgil24.02.2008 23:57
O sa fiu indispus toata saptamana,la fel ca voi toti.

Exagerezi desigur. Cum sa fii indispus toata saptamana. Stand cu voi aici, citind comentariile voastre si comentand eu insumi, simt ca am inceput sa diger aceasta infrangere. Ce ma supara mai mult, e ca Intaiul Oier al tarii, cum bine spunea ENDer, o sa inceapa sa-si bage coada in treburile echipei. Daca va fi asa, prevad un nou val de antipatie concretizat in comentarii care vor zgudui forumul. Probabil ca momentul declansarii protestelor impotriva lui Gigi, va coincide cu reaparitia mult contestatului domn Victor. Nimeni altul decat avocatul neplatit al latifundiarului.

Sunt un om care ma enervez repede si caruia ii trece relativ repede. Mie mi-a cam trecut. Ce am avut de spus, am spus, si asta ma face sa ma simt cumva la momentul trecerii de la gandirea negativa, la cea pozitiva.

Am pierdut noi la Iasi, dar pe Paskany il vom calca in picioare la Bucuresti. Duminica, In meciul contra echipei lui cosmopolite. Credeti ca-l va durea foarte tare? Eu cred ca va turba. Doamne ajuta si... FORZA Steaua!

Waky2225.02.2008 00:04

dica10 Sunt de acord cu marea majoritate insa as vrea sa-mi exprim opinia...Care este motivul pentru care Dica isi castiga meci de meci dreptul de titular. Nu vreau sa comentez mai mult si nici sa tin partea Finantatorului dar intorceti-va in timp cand pe banca era Oli si dupa 3 etape de cosmar cu Dica in teren Finantatorul l-a tinut pe bara o etapa.......oare Rada sa fie singurul care a avut curaj sa-i raspunda, oare e singurul care vede ca acest Dica trage echipa in jos?

piturca200225.02.2008 00:33
Sincer?

Cel mai tare si mai tare si mai tare acum, nu ma doare nici de jucatori, nici de antrenori, nici de Adi Ilie, nici Argaseala, nici Gigi Becali si nici de suporterii de carton.

CEL MAI DUREROS SI FRUSTRANT ESTE (lucruri care ma fac sa imi vina sa-mi smulg parul din cap, sa urlu, sa arunc laptopul si televizorul pe geam):

1. Ca o sa vad toti dusmanii Stelei frematand. S-a uitat de "blat la Iasi". Porcul de Muresan, un securist imputit, danseaza. Andone, seful cooperativei si vopsitoriei la Dinamo, danseaza. Borcea si Turcu, cu mizeriile lor de achizitii si de echipa, adulmeca. GROH GROH ala de la Timisoara ne-a egalat la puncte. MM e cu un punct in fata noastra. Asta ar fi prima durere

2. Ca am asteptat toti 2 luni si ca desi initial resemnati, am inceput incet incet sa SPERAM, vazand cele 7 victorii si un egal, si vazand ca Dinamo, Rapid si CFR scartaie. Incepusem sa-mi imaginez, Rapid - U 1-2, CFR - Craiova 1-1, Iasi - Steaua 0-4 ... 5p ... Steaua - CFR 3-1 ... 2p ... Asta ar fi a doua durere. Una din cele mai intelepte vorbe: nu-ti face iluzii, ca sa nu ai MARI deziluzii ...

3. Faptul ca la Iasi, din 90 de minute, s-au jucat efectiv DOAR 46 DE MINUTE !!!!!!!!!!! (asta e statistica pentru suporterii de 2 lei, de televizor, ca mine ... cei care au fost la meci nu au cum sa stie inca :)).Faptul ca toate aceste mizerii de echipe din Romania se agata de meciurile cu Steaua ... daca ar bate CFR sau Dinamo, nu ar fi nici o performanta ... pana la urma, le-a batut si Elfsborg si Anorthosis ... aici e buba fotbalului romanesc ... ca DOAR Steaua A FACUT PERFORMANTA IN EUROPA ... cand o echipa de doi lei gen Iasi intalneste Steaua, isi imagineaza ca joaca cu Arsenal, cu Real M, cu Lyon ... tot restul vietii lor de fotbalisti corditi vor pune in rama o victorie sau un egal cu Steaua ... cu Dinamo ce ii mai intereseaza ca au luat-o cu 5-0? Faptul ca jucam efectiv doar 46 de minute, se vede cand ne ducem in Europa ... in CL si in Cupa UEFA, sau la campionatele europene si mondiale ... acolo o luam in bot, pentru ca acolo nu exista Branet, sa treaca Goian peste el si Branet sa simuleze 5 minute, iar Goian sa ia galben din nimic ... eu daca as fi jucator profesionist in teren si as vedea o asemenea faza, m-as enerva atat de tare incat as simti nevoia sa-l ucid pe Branet si sa ma las dracului de fotbal ... si asta cred ca simt si Dica si Goian ... Mendoza si Pepe, Dayro ... inca nu o simt, pentru ca ei nu inteleg, nu stiu cum e ... d-abia acum incep sa vada si ei ... Dayro a avut o faza cand trebuia sa primim corner si s-a dat aut de poarta ... l-a injurat pe tusier 1 minut ... normal ca fazele astea te scot din minti, te fac sa uiti de fotbal ... in pregatiri am avut 7 victorii pentru ca am avut adversari fair play, care au jucat fotbal ...

Astea sunt fazele pentru care imi vine sa arunc tot pe geam.

Pentru ca atunci cand am inceput sa iubesc fotbalul si Steaua, stiam ca nu vom putea castiga toate meciurile, toate campionatele, toate cupele si toate trofeele internationale ... am trecut prin Milan - Steaua 4-0 ... am trecut prin Rosenborg - Steaua ... am trecut prin atatea si atatea ... de mai bine de 20 de ani am stiut ca voi iubi fotbalul si Steaua indiferent de rezultate ... durerea mea ce mai amara din suflet este ca in Romania NU EXISTA CAMPIONAT DE FOTBAL SI NU EXISTA DECAT O SINGURA ECHIPA PROFESIONISTA DE FOTBAL, Steaua Bucuresti. Si cu asta, am incheiat.

Noapte buna.

P.S.: a fi suporter stelist cu adevarat in acest moment AR INSEMNA SA iti iei maine la prima ora bilet la Steaua - CFR, sa se epuizeze toate biletele pana maine seara si sa te duci in Ghencea duminica viitoare, sa urlii cu ochii iesiti din orbite FORTA Steaua si sa canti YOU'LL NEVER WALK ALONE, fie si fiind o copie ilara a celor de la Liverpool, sa impingi Steaua catre un 5-0 impotriva handicapatilor de la CFR si sa le arati lui Fabbbiani & Co cum arata fotbalul cand se joaca pe bune, nu cu Dananae si cu arbitrii care te ajuta ... daca impreuna cu Hagi am asistat live la Romania - Ungaria 2-0, cand efectiv s-a prabusit stadionul peste ungurii aia prosti, de au ramas inlemniti, a fi stelist acum inseamna sa faceti acelasi lucru duminica ... acum se va vedea cati sunt suporteri adevarati ...

Restul, de carton. Vindeti-va fularele si tricourile si luati-va cu Anorthosis sau cu Elfsborg ...

radule mi-au dat lacrimile frate cel mai frumos si emotionant post pe care l-am citit eu vreodata pe acest site , sa mergem la meciul cu CFR, sa cantam pana nu mai putem vorbii , sa sarim pana nu ne mai simtim picioarele Mendoza ,Pepe si Dayro va iubesc dupa multi ani am vazut faze de joc asemanatoare cu cele ale Stelei magice

piturca200225.02.2008 00:37
MoWeed

bai dar voi ori nu stiti fotbal, ori sunteti indoctrinati.

DOAR pentru CA JOCI CU 2 INCHIZATORI NU INSEAMNA CA JOCI DEFENSIV!!!!

BAGAT-VA ASTA IN CAP!!!!

Uitati-va la Barca.

Joaca cu Yaya Toure si Xavi inchizatori si Deco in fata lor.

E normal sa joci cu 2 inchizatori cand joci cu 3 mijlocasi.

trebuie sa recpuereze cineva mingile.

daca joci pe centru e foarte normal sa fie asa.iar mijlocasul central Plesan are rolul de a ajuta atacul prin pase sau intrari in combinatii cu mijlocasul ofensiv sau cu cei 2 atacanti.

JOC DEFENSIV SE NUMESTE JOCUL CU UN ATACANT SI CU AGLOMERAREA MIJLOCULUI DEGEABA.

P.S. IN NICI UN CAZ SISTEMUL 4-1-4-1 NU E MAI OFENSIV DECAT UN CLASIC 4-4-2 SAU UN 4-3-3 JUCAT PE CENTRU SAU PE BENZI CU EXTREME.

barca joace 4-3-3 cu un singur asa zis inchizator xavi (toure e Ovidiu Petre al nostru adica paralel) deco si inieste sunt la constructie si sprijina atacantii

piturca200225.02.2008 00:42
AdrianUltras25

Nu cred ca ar fi un lucru bun sa revenim la sistemul cu 2 mijlocasi la inchidere. Ar fi 6 oameni defensivi pe teren fara nici un ajutor pe faza ofensiva(Lovin si Ov Petre sunt 0 cand ataca Steaua) si in contextul crizei ofensive a echipei si subtirimii lotului cand vine vorba de mijlocasi laterali ar fi pura sinucidere.

Sistemul propus de DelPiero10(4-1-2-1-2) mi-se pare si mie cel mai potrivit

imi dau si eu cu parerea eu zic ca ar fi mai potrivit un 4-1-2-2-1 si anume emeghara rada Baciu (intervenea la mingea aceea este mult peste goianul nostru mult laudata si cu banul luat ) golanski Radoi plesan surdu mendoza Dayro si pepe plesan ar conlucra excelent cu mendoza si surdu cu Dayro (plesan si surdu sunt niste jucatori care chiar stiu sa dibreleze iar in prima repriza Mihaita a jucat cu 10 clasa peste Dica cel aprig injurator de galerie ) iar pe benzi am beneficia de urcarile celor doi fundasi buni tehnicieni emeghara si golo

«1111213141516»