Din pacate , in seara asta a pierdut antrenorul.
A pierdut Laca , iubitul meu Laca . Si nu cred ca a inceput sa piarda din seara asta . A inceput sa piarda de cand a pierdut licarirea de luptator din ochi . Nu de "fiara" pentru ca fiara l-au facut niste nenorociti de ziaristi dupa nefericitul accident cu Ardelean. Laca al meu nu era fiara pe teren . Era smecherul care inebunea si umilea adversarii cu cascade de driblinguri , cu cate un cot discret , chiar si cu un "glont" de saliva bine tintit , toate astea insa cu un scop : sa-i faca pe ceilalti sa actioneze fara logica , ca niste fiare. Plang si eu , dar nu ma duc sa ma culc ci sa ma imbat pentru ca am pierdut tot in seara asta. Stau si il vad pe porcu' de Andone cum rade cu falcile alea mai mari ca curu lui din 89 (cacofonie voita)bucurandu-se ca ne-a facut . Da , ne-a facut cu arbitrii de cand a venit la CFR . Dar sa nu divaghez.
Dica era caracterizat ca indolent si inainte , la fel ca Ronaldo si alte genii . Acum , nu face decat sa incetineasca jocul Stelei , doar pentru ca trebuie sa treaca mingea si pe la el. Dupa ce o pierde , ramane pe loc , pentru ca asa fac geniile ...
Ghionea , prea devreme aruncat in lupta dupa atatea luni pe bara. Baciu e in dizgratie , dar saracu face treaba cand e nevoie de el , cand vedetele au buba.
Plesan , la fel , cu diferenta ca el a fost titular incontestabil la Dinamo si Timisoara ci nu la Steaua , de unde ma mira titularizarea lui si renuntarea la Bicfalvi . Sa nu uitam nici ca Nesu a inceput ca un mic Davids al nostru , la inchidere.
Goian - slab , a inceput sa creada ca poate sa dribleze orice adversar
Banel a inceput sa apara pe la Maruta dupa ce l-au facut vedeta Mondenii ca eu in afara de golul cu Betis si de incredibila lui viteza nu am vazut nimic la el(mai mult autogolurile lui imi vor ramane intiparite in memorie ca decisive)
Golanski - se vede ca nu a fost lasat sa joace in tur
Emeghara - si-a batut joc rebutul de Cristea (pentru unii, parerea mea e ca nu i s-au dat prea multe sanse cand a fost la noi)
Jose Moreno , Mendoza - nu se joaca , cand prind vaca dau la poarta , fara frica , se vede ca vin din alte scoli.Intra si in combinatii , multe de efect , ce le-ar trebui ar fi un servant mai treaz in teren si nu un factotum care daca e prieten cu Mutu crede ca scoate pe suta de metri la fel ca el.
Dayro Moreno - simplu , inlocuitorul lui Dica . Si cand s-or lega astia trei in joc , sa vedeti spectacol atunci.
Dica - uzat , afectat de transferurile de stana ale lui berbecali , cand numara el oile inainte sa adoarma.
Ov. Petre - penibil , in afara de faptul ca are picioarele lungi , are mobilitate scazuta , prostia in crestere dar "spate" puternic . Unde esti Paraschiveee!...
Deci avem niste jucatori . Ce facem cu ei ?
Le punem un antrenor . Si aici plang si mai beau o dusca . Laca e idolul meu . Are un palmares mai bun decat Hagi la Steaua . E sufletul Stelei . Hagi nu a venit la Steaua decat pentru a mai aduna firimituri dupa mai 1986 , dupa ce a refuzat propuneri prietenesti si mai putin prietenesti de la Steaua , pe motiv ca era prieten cu Nicu Ceausescu si-l durea in pix. Si nici el nu e antrenor .
Fratilor , plang pentru ca Lacatus nu poate fi antrenor daca preia obsesii ca Surdu , daca renunta la Neaga , daca nu stie sa spuna lucrurilor pe nume si nu reuseste sa-i faca pe toti sa alerge
Speram sa gasesc un final mai bun , dar m-am imbatat . Injurati-ma acum , se pare ca multi sunt aici doar sa injure.
Ca pe stadioane nu mai avem voie , dixit Militzica Dragomir , mare om , mare caracter .
P.S. La Cluj macel , arbitru ungur fluiera pentru unguri pumni in fata si lovituri pe tibie , joc militienesc
Gata!