FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Poli Iasi - Steaua 2 - 1

«191011121316»
endorama24.02.2008 21:22

eu sincer nici nu stiu unde a fost problema in meciul asta... fazele cu terenul, cu arbitrii samd sunt niste prostii, dupa cum zicea cineva mai sus. spre deosebire de vremurile sub Hagi, azi am legat pasele, am ajuns in careu, am avut ocazii, dar pur si simplu nu a iesit nimic... in schimb Iasiul a marcat 2 goluri dintr-o ocazie... cred ca a fost pur si simplu vorba de ghinion in meciul asta.. in fine no, si cateva evolutii sterse ale unor jucatori, dar dupa cat de mult i-am dominat pe ieseni in mod normal nu ar fi trebuit sa pierdem.

AdrianUltras2524.02.2008 21:26

radutheodor

repet si pentru tine.

am mai vazut filmul asta si la debarcarea lui Hagi.

in rol principal: Dica!

joe2124.02.2008 21:26

Fratilor Ilie Dumitrescu la Realitatea, a dat lectii...Jos palaria Ilie !!!

dax4724.02.2008 21:28

S-a terminat . Forza Banel ! E cel mai bun. Sa-i zica cineva ca are probleme cu orientarea. Iar a gresit poarta.

Iar am ajuns caterinca campionatului. Sa ne bata echipa aia de ratonti.

Of, Liga lor..

O mama isi dojeneste fiul:

- Aha, deci în Spania nu vrei sã te duci, în Italia nu vrei sã te duci, fotbal nu știi sã joci… Bine mã, atunci dã la facultate… sã ajungem de râsul blocului.

Fane_casieru'24.02.2008 21:29

@morosanu & MoWeed

Rezolvati-o in privat...va rog.

w3bmaster24.02.2008 21:32

Mdea de rahat ne-am facut

Cine imi zice si mie Ce cauta Banel Plesan la noi ?

De ce drac am jucat pe sus cu Jucatori ca Mendoza Pepe si Dica in teren ?

Daryo trebuia titular sa vazut ceva ceva alceva oricum cu el in teren

Si da terenu ala nu a fost pentru fotbal iar moldovenii ca orice alta echipa de rahat sau bagat in poarta trageri jegoase de timp faulturi pentru astia experti in forbal stiti cat de greu si enervat e sa incerci sa joci si aia sa traga ca dracu .... de timp etc

Oricum nu exista scuza pentru neputinta penibila a noastra

In fine Forza Steaua si Speranta moare ultima

joe2124.02.2008 21:34
Vorbeste frumos1Ai dreptate,dar vb frumos!

Hai fratilor ce Dumnezeu, durerea-i mare, dar ne apucam sa ne balacrim intre noi? Capu' sus, mergem inainte, inca nu-i totul pierdut, daca ciobanul sta la locul lui...

susanel24.02.2008 21:37

SALUT ! EU SUNT NOU PE SERVER >.. DAR NU TREBUIE SA FIM OPTIMISTI... SI ASA Steaua VA LUA CAMPIONATUL :D ....\:D/ ..... SI EU M'am crizat cand am vazut cate shanse am avut ..Dica nu a facut absolut nimic .. Sper sa isi revina ... si sa castige toate meciurile din campionat ..!:)

Joga Bonito24.02.2008 21:38

Mi-a placut conferinta de presa a lui Lacatus.

Macar am pierdut cu demnitate si respect, spre deosebire de Oli sau Hagi care fie lipseau de la conferinte, fie intrau in polemici cu ziaristii.

Mandru ca sunt stelist!

costy_k1_G.24.02.2008 21:41

Ce sa vezi: Nu rautate in joc, alergam pe loc, nu e comunicare...acum e usor sa acuz dar din respect pentru Laca asteptam pana se termina returul. Forza Steaua.

AdrianUltras2524.02.2008 21:42

radutheodor

la ce meciuri ai fost tu?

macar tu ai fost la Poli Iasi Steaua?

ai fost pe dracu.

ca daca mergeai acum nu erai pe net.

nu te lua tu de oamenii care s-ar putea sa nu mai vrea sa mearga la Steaua-cefere

pentru ca tu habar nu ai cum stau treburile.

SE DA CAM 1.000.000 LEI VECHI PE MICROBUZ DIN Cluj SPRE Bucuresti.

CA SA STII SI TU.

SA MAI PUNEM AICI IN 200.000 LEI VECHI pentru BILETE LA PELUZA(5 LEI) SI NISTE MANCARE SI APA.

SI UITE CUM PIERZI 1.200.000 LEI VECHI PLUS 2 ZILE DE DRUM.

CREZI CA II E USOR UNUI STUDENT DIN Cluj SA VINA LA UN MECI LA Bucuresti?

LASA-MA SA REFORMULEZ.

CREZI CA II E UNUI STUDENT DIN Cluj USOR SA VINA LA UN MECI IN Bucuresti SI SA MAI FIE SI UMILIT pentru CA ECHIPA PE CARE O IUBESTE, pentru CARE A PIERDUT DESTUL DE MULTI BANI, pentru CARE A LUAT BATAIE SI CARE I-A PROVOCAT MULTE FIRE ALBE SI NERVI, JOACA PENIBIL IAR PE UNII JUCATORI II DOARE IN FUND DE LUME pentru CA STIU CA AU POSTUL DE TITULAR ASIGURAT SI BANI IN CONT DESTUI?

tie iti e usor.

esti din Bucuresti.

iei un troleu si dai 5 lei si ai mers la meci.

si apoi mergi acasa ca sa injuri oameni care chiar sufera pentru echipa.

thor_clone24.02.2008 21:43

Banel are media 2 si ceva. Cei care l-ati notat cu mai mult de 1 aveti vreo explicatie?

In rest parerea mea este ca Steaua este pe drumul cel bun. Chiar a facut un fotbal bun dar care a fost tras in jos de cativa atleti si alti jucatori pe langa fotbal.

Daca oierul intelege ca acesti "jucatori" care mimeaza fotbalul trebuie sa dispara de la echipa, avem inca sanse la locul 1

radutheodor24.02.2008 21:44
radutheodor

repet si pentru tine.

am mai vazut filmul asta si la debarcarea lui Hagi.

in rol principal: Dica!

Dica i-a dat super pasa lui Mendoza. Nu stiu cat mult mai mult trebuie sa faca Dica pe teren ... in pregatiri, a fost omul Stelei meci de meci ... nu i-a iesit superb azi, dar a fost unul din jucatorii periculosi ai Stelei ...

Nu m-a suparat cu nimic jocul Stelei, ma supara enorm conjunctura in care am pierdut acest meci ... dupa cum urmeaza:

1. Steaua a jucat chiar frumos. In ultimii 3 ani, jucasem super urat la Iasi, fara mai nici ocazie, si venisem cu 3 egaluri. In seara asta am avut ocazii, 4 singuri cu portarul advers, dar am pierdut

2. Banel este un disperat care sta bine fizic, dar lipsa creierului il doboara. Omul fie da goluri spectaculoase din nimereala, fie autogoluri spectaculoase din nimereala. Il tinem la Steaua pe infarctul nostru ... iti castiga 2 meciuri si iti pierde 2 ... nu mai zic ca centrarile din alergare sunt o continua necunoscuta pentru el ...

3. Am pierdut cand Rapid pierduse acasa si aveam o mare sansa sa fim acum pe locul 2 ... si sa-l pastram macar pe asta pana la sf campionatului

4. Am pierdut acum, cand macar aveam o sansa sa relansam campionatul ... macar de pierdeam mai incolo, mai spre sfarsit ...

5. Mor de sila si de scarba cand vad mereu la echipele mici cum se gaseste cate un jucator sa fie erou. In seara asta a fost Branet ... mor de sila cand o sa vad cum Branet o sa ia acum insumat 20 de goluri de la Dinamo, Rapid, CFR si Poli Timisoara. La fel a fost cu Vatca anul trecut, la acel 2-1 la Galati ... iar in final Otelul a fost echipa cu cele mai multe goluri primite, dar in meciul cu Steaua Vatca a aparat 7 ocazii de 1 la 1 cu atacantii Stelei

6. Mor de scarba ca GSP scrie ca o sa fie blat la Iasi, blat la Buzau ... noi luam bataie si colo si colo, in timp ce la caini a fost ditai blatu cu Ceahlaul, iar la Craiova au fost dubiosi si anumiti jucatori si arbitrul ...

si tot asa mai departe.

Singura speranta de lumina a fost ca in seara asta am avut echipa ... nu stiu ce sa mai zic, am aliniat cel mai puternic 11 din campionatul Romanesc. Cu ce e de vina Gigi Becali ca incepi echipa cu Emeghara de nationala, Golanski de nationala, Goian si Ghionea de nationala, Dica si Banel de nationala, Zpata super portar, Mendoza Dayro si Pepe super jucatori?

Asta e, incep sa cred ca nici Lacatus nu are treaba cu antrenoratul. Poate sa stea 11 ani, sa vedem ...

Si inca ceva, pentru tipul care zicea ca Ilie Dumitrescu la zice super bine la televizor: ma cum se face ca la televizor toti le zic super bine ... si Hagi, si Dumitrescu, si Titi Dumitriu, si Lacatus ... si cand ajung antrenori la Steaua ... ne bate Poli Iasi cu orice antrenor ... pana si cu Protasov antrenor ne-au batut ...

radutheodor

ai fost pe dracu.

N-am fost, pentru ca sunt plecat din tara. Daca as fi in tara, fie as merge, fie as tacea din gura, nu as urla pe aici in gura mare ca nu ma mai duc la meciurile Stelei. La meciurile Stelei as lipsi nu din cauza rezultatelor, ci din terte motive: sa nu am bani, sa am probleme de sanatate eu sau familia, etc ... in rest, nu m-ar tine niste rezultate negative departe de stadion ... asa cum fanii lui Liverpool umplu stadionul meci de meci si canta ...

Sa fii din Cluj si sa nu dai banii sa vii pana la Bucuresti, sunt perfect de acord cu tine ... sa fii din Bucuresti si sa nu vii la meci ca ai pierdut la Iasi, mai bine taci din gura ... asta e diferenta ;-)

P.S.: fac si eu o mica gluma, daca il vinde Gigi repede pe Banel la CFR, eu zic ca recuperam cele 11 puncte ... =))

AdrianUltras2524.02.2008 21:47

Dica a dat o pasa nenorocita de gol si a stat in rest degeaba pe tere.

am stat si am numarat si de fiecare data cand primea mingea, statea cel putin 5 secunde pana sa ii dea drumu.

iar 5 secunde e mult!!!

p.s.

stai linistit ca voi veni la meci.

1 milion 200 nu e nici pe departe cea mai mare pierdere pe care am avut-o pana acum.

Joga Bonito24.02.2008 21:51
Singura speranta de lumina a fost ca in seara asta am avut echipa ... nu stiu ce sa mai zic, am aliniat cel mai puternic 11 din campionatul Romanesc. Cu ce e de vina Gigi Becali ca incepi echipa cu Emeghara de nationala, Golanski de nationala, Goian si Ghionea de nationala, Dica si Banel de nationala, Zpata super portar, Mendoza Dayro si Pepe super jucatori?

Asta e, incep sa cred ca nici Lacatus nu are treaba cu antrenoratul. Poate sa stea 11 ani, sa vedem ...

Cineva zicea odata, o echipa de fotbal este compusa din jucatori muncitori si modesti, si maxim 2-3 vedete. Problema la noi e ca avem prea multe vedete.

Cu ultima fraza te-ai compromis total.

In rest sunt de acord cu tine, ai punctat foarte bine celelalte detalii.

mikutu24.02.2008 21:52

din respect pentru emblema Stelei, Marius Lacatus, fost jucator , actual antrenor, as dori domnilor admini sa stergeti toate postarile care jignesc respectiva persoana.

cornel-cluj24.02.2008 21:53

radutheodor

ai fost pe dracu.

nu te lua tu de oamenii care s-ar putea sa nu mai vrea sa mearga la Steaua-cefere

pentru ca tu habar nu ai cum stau treburile.

SE DA CAM 1.000.000 LEI VECHI PE MICROBUZ DIN Cluj SPRE Bucuresti.

CA SA STII SI TU.

SA MAI PUNEM AICI IN 200.000 LEI VECHI pentru BILETE LA PELUZA(5 LEI) SI NISTE MANCARE SI APA.

SI UITE CUM PIERZI 1.200.000 LEI VECHI PLUS 2 ZILE DE DRUM.

CREZI CA II E USOR UNUI STUDENT DIN Cluj SA VINA LA UN MECI LA Bucuresti?

LASA-MA SA REFORMULEZ.

CREZI CA II E UNUI STUDENT DIN Cluj USOR SA VINA LA UN MECI IN Bucuresti SI SA MAI FIE SI UMILIT pentru CA ECHIPA PE CARE O IUBESTE, pentru CARE A PIERDUT DESTUL DE MULTI BANI, pentru CARE A LUAT BATAIE SI CARE I-A PROVOCAT MULTE FIRE ALBE SI NERVI, JOACA PENIBIL IAR PE UNII JUCATORI II DOARE IN FUND DE LUME pentru CA STIU CA AU POSTUL DE TITULAR ASIGURAT SI BANI IN CONT DESTUI?

tie iti e usor.

esti din Bucuresti.

iei un troleu si dai 5 lei si ai mers la meci.

si apoi mergi acasa ca sa injuri oameni care chiar sufera pentru echipa.

ai dreptate, dar cum spunea si Solomon, regele iudeilor, si el are dreptate. Toti care posteaza aici au dreptate. Si stii de ce? Pentru ca toti iubim Steaua. Asta ne anima, asta ne face sa polemizam, asta face sa ne dam de ceasul mortii la o infrangere. Daca erai fan telenovele, plangeai sau sufereai cand nu stiu ce personaj principal o dadea in primire nedrept. Asa, plangi cand Steaua da in mainile unor sforari (vezi cazul "geanta") milioane de euro ca nu stie sa-si gestioneze problemele care tin de calitatea antrenorului si capacitatea sa de a alege un 11 castigator. Cat despre toate celelalte, numai de bine

AdrianUltras2524.02.2008 21:53

radutheodor.

Gigi becalii e de vina pentru ca impune titulari la echipa.

adica pe Dica si pe Nicolita.

Alexandru Lazar de la Steaua II merita mai mult sa fie titular la Steaua decat Dica.

threat24.02.2008 21:55

Din pacate , in seara asta a pierdut antrenorul.

A pierdut Laca , iubitul meu Laca . Si nu cred ca a inceput sa piarda din seara asta . A inceput sa piarda de cand a pierdut licarirea de luptator din ochi . Nu de "fiara" pentru ca fiara l-au facut niste nenorociti de ziaristi dupa nefericitul accident cu Ardelean. Laca al meu nu era fiara pe teren . Era smecherul care inebunea si umilea adversarii cu cascade de driblinguri , cu cate un cot discret , chiar si cu un "glont" de saliva bine tintit , toate astea insa cu un scop : sa-i faca pe ceilalti sa actioneze fara logica , ca niste fiare. Plang si eu , dar nu ma duc sa ma culc ci sa ma imbat pentru ca am pierdut tot in seara asta. Stau si il vad pe porcu' de Andone cum rade cu falcile alea mai mari ca curu lui din 89 (cacofonie voita)bucurandu-se ca ne-a facut . Da , ne-a facut cu arbitrii de cand a venit la CFR . Dar sa nu divaghez.

Dica era caracterizat ca indolent si inainte , la fel ca Ronaldo si alte genii . Acum , nu face decat sa incetineasca jocul Stelei , doar pentru ca trebuie sa treaca mingea si pe la el. Dupa ce o pierde , ramane pe loc , pentru ca asa fac geniile ...

Ghionea , prea devreme aruncat in lupta dupa atatea luni pe bara. Baciu e in dizgratie , dar saracu face treaba cand e nevoie de el , cand vedetele au buba.

Plesan , la fel , cu diferenta ca el a fost titular incontestabil la Dinamo si Timisoara ci nu la Steaua , de unde ma mira titularizarea lui si renuntarea la Bicfalvi . Sa nu uitam nici ca Nesu a inceput ca un mic Davids al nostru , la inchidere.

Goian - slab , a inceput sa creada ca poate sa dribleze orice adversar

Banel a inceput sa apara pe la Maruta dupa ce l-au facut vedeta Mondenii ca eu in afara de golul cu Betis si de incredibila lui viteza nu am vazut nimic la el(mai mult autogolurile lui imi vor ramane intiparite in memorie ca decisive)

Golanski - se vede ca nu a fost lasat sa joace in tur

Emeghara - si-a batut joc rebutul de Cristea (pentru unii, parerea mea e ca nu i s-au dat prea multe sanse cand a fost la noi)

Jose Moreno , Mendoza - nu se joaca , cand prind vaca dau la poarta , fara frica , se vede ca vin din alte scoli.Intra si in combinatii , multe de efect , ce le-ar trebui ar fi un servant mai treaz in teren si nu un factotum care daca e prieten cu Mutu crede ca scoate pe suta de metri la fel ca el.

Dayro Moreno - simplu , inlocuitorul lui Dica . Si cand s-or lega astia trei in joc , sa vedeti spectacol atunci.

Dica - uzat , afectat de transferurile de stana ale lui berbecali , cand numara el oile inainte sa adoarma.

Ov. Petre - penibil , in afara de faptul ca are picioarele lungi , are mobilitate scazuta , prostia in crestere dar "spate" puternic . Unde esti Paraschiveee!...

Deci avem niste jucatori . Ce facem cu ei ?

Le punem un antrenor . Si aici plang si mai beau o dusca . Laca e idolul meu . Are un palmares mai bun decat Hagi la Steaua . E sufletul Stelei . Hagi nu a venit la Steaua decat pentru a mai aduna firimituri dupa mai 1986 , dupa ce a refuzat propuneri prietenesti si mai putin prietenesti de la Steaua , pe motiv ca era prieten cu Nicu Ceausescu si-l durea in pix. Si nici el nu e antrenor .

Fratilor , plang pentru ca Lacatus nu poate fi antrenor daca preia obsesii ca Surdu , daca renunta la Neaga , daca nu stie sa spuna lucrurilor pe nume si nu reuseste sa-i faca pe toti sa alerge

Speram sa gasesc un final mai bun , dar m-am imbatat . Injurati-ma acum , se pare ca multi sunt aici doar sa injure.

Ca pe stadioane nu mai avem voie , dixit Militzica Dragomir , mare om , mare caracter .

P.S. La Cluj macel , arbitru ungur fluiera pentru unguri pumni in fata si lovituri pe tibie , joc militienesc

Gata!

DelPiero1024.02.2008 21:55

Din cei noi veniti,Mendoza a aratat ca are sut,e bun insa ca atacant!Dayro ar putea deveni jucatorul indispensabil al Stelei!Trebuie sa i se dea insa incredere!Pepe ar cam trebui sa iasa din schema...

endorama24.02.2008 21:57
pana si cu Protasov antrenor ne-au batut ...

mai duffyduck, trebuia sa zici neaprat ceva si impotriva lui Protasov, nu?

ti-a zis zerOli ca are probleme la arabi si te gandesti sa-i pregatesti terenul printre suporteri, nu? l-am auzit pe idiotul ala azi ca ar vrea sa fie selectioner la nationala.. chiar nu are simtul realitatii? nu-si da seama ca a stat antrenor la Steaua atata vreme doar fiindca lui Becali ii placea sa aiba o sluga de antrenor care sa-i urmeze toate indicatiile tactice?

MoWeed24.02.2008 21:57
Din cei noi veniti,Mendoza a aratat ca are sut,e bun insa ca atacant!Dayro ar putea deveni jucatorul indispensabil al Stelei!Trebuie sa i se dea insa incredere!Pepe ar cam trebui sa iasa din schema...

Complet de acord cu tine la celalalte afirmatii insa nu ar trebui sa il atacam pe Pepe dupa un singur meci...

AdrianUltras2524.02.2008 21:58

Del Piero

Mendoza e atacant.

nu mijlocas stanga nu mijlocas dreapta.

ATACANT.

sitemul folosit de Lacatus e de CAKAT!!!!

un singur varf, 4 mijlocasi ofensivi care se calca pe degete dintre care 1 nu stie fotbal iar al2lea nu are chef sa joace si un inchizator care trebuie sa faca fata tuturor mijlocasilor echipei adverse.

E o prostie ca Steaua sa joace doar cu un varf.

radutheodor24.02.2008 21:59
Cu ultima fraza te-ai compromis total.

Cand iti da un jucator de geniu gol de la 30m, sut in vinclu, sau gol din lovitura libera de la 40m, sau mai stiu eu ce gol caruia poti sa ii spui "realizare personala de exceptie", e ok.

1. Cand iei gol din faza fixa

2. Cand faci faulturi in preajma careului, inutile, ca sa acorzi aceste lovituri fixe

3. Cand nu executi periculos nici un corner pe care il ai

4. Cand nu inventezi nici o alta schema la loviturile tale libere decat sa-l lasi pe Dica sa bata in continuu si in continuu

5. Cand in min 88, in loc sa iti inveti portarul sa dea pasa catre fundasul central, acesta sa urce pana la centrul terenului si de acolo sa o arunce in careul advers, tu il pui pe Zapata sa execute din 6m direct o degajare gresita pana la un adversar ...

ei bine cand faci toate astea de mai sus intr-un meci ... da-mi voie sa-ti spun ca incep sa am indoieli cu capacitatea unui antrenor. Asta nu inseamna ca nu il respecti, nu inseamna ca nu e un simbol al Stelei ...

Si inca ceva: cand ai nevoie disperata de victorie ca sa treci pe 2 si sa te mentii la 8p in spatele lui CFR, dar joci 4-1-3-1-1 la o codasa a clasamentului ... nu stiu ce sa mai zic. Chiar nu isi da nimeni seama ca suntem ridicoli cu un singur atacant?

Am tot respectul pentru Lacatus ca l-a schimbat pe Banel in min 55, cand a gresit o preluare ... macar pentru asta si sunt un mare admirator 8-}

vlad_cj24.02.2008 22:00

Nu mi se pare normal cum reactioneaza multi useri dupa acest meci. Pana la urma am pierdut un meci foarte important, dar trebuie sa recunoastem ca nu am jucat foarte rau in conditiile date, pe un teren execrabil si o echipa care sta doar in jumatatea sa de teren + un Banel care inca tot ma intreb ce cauta prin curtea Stelei...

«191011121316»