Cu cat entuziasm am asteptat returul....dar ne meritam soarta cu prisosinta.....Banel, Surdu, Ovidiu Petre...astia sunt balerini. Scamatorii naibii...si Lacatus nu si-a dat seama in 5 luni de cand e la echipa ca astia nu sunt jucatori???OFFF
Cu cat entuziasm am asteptat returul....dar ne meritam soarta cu prisosinta.....Banel, Surdu, Ovidiu Petre...astia sunt balerini. Scamatorii naibii...si Lacatus nu si-a dat seama in 5 luni de cand e la echipa ca astia nu sunt jucatori???OFFF
bah stelistii parca nu au dormit de 48 de ore, parca au facut deplasarea la Iasi cu un autocar daf dala de pe vrema impuscatului.... ma rog sa zicem ca mai putem spera e min 68 si e surdu in forma...poate ne iese si un sut...si poate o pune si pe var teo....
Avem si ghinion, nush ce sa mai zic ...
Astia marcheaza din orice ujmatate de ocazie, noi avem si un autogol, terenul ii favorizeaza...
Goian penibil...ca de obicei...faulturi facute inutil...alt cretin pe care nu vreau sa il vad la euro ![]()
Respect Lacatus!
Batem cu 2-1!
Surdu nu are ce cauta in Liga 1, nu la Steaua! Cu Surdu suntem pe tobogan! Chiar nu vede Laca ca-i un zero? Daca nu vede, isi merita soarta!
Avem echipa n-avem portar,avem portar n-avem echipa, avem portar si echipa n-avem gazon pe care sa jucam
Si ce doare cel mai tare e ca NE LUAM ADIO DE LA TITLU!!
vezi ca-i greu...
chiar saunt penibili astia...oare catzi bani au primit de la chefere????
branet ala e penibil..numai pe jos e ..da`o in papuci de treaba ..mai avem si ghinion..si teren de cacao ...perfect ![]()
Goian si ghioane joaca ca doua cizme
surdu e un kkt
Dica - omul invizibil
bine ca la schimbat pe Banel
nasol c ala schimbat cu surdu
bine ca la schimbat pe Banelnasol c ala schimbat cu surdu
Mai bine il tinea pe Banel
Un dezastru! Gata cu titlul, ne ramane doar obligatia morala de a batea CFR peste o saptamana!
Imi pare rau Marius, dar nu ai stiut sa motivezi ceva mai bine jucatorii dupa o pauza atat de lunga!
Este totusi ceva putred rau de tot la Steaua, nu-i asa ca de vreo 2 ani alergam mereu dupa rezultate in deplasare !?? De cand cu Oli, daca nu ma insel..
doamne....ce schimbare a facut Lacatus....pentru ce?????????esti praf l
aca
Ce gunoaie is moldovenii astia.................cea mai urata echipa,practic astia nu joaca nimic.Ce nedrept ar fi sa pierdem cu jegurile astea.
Mai bine il tinea pe Banel
probabil ii era ca mai da una
Goian si ghioane joaca ca doua cizme
culmea e ca la Steaua joaca Ghionea nu Ghioane... dar poate tu te uiti la Dinamo Kiev in momentul asta... + cacofonii si alte d-astea... dar sa injuri, nu-ti trebuie multa carte din cate se pare...
culmea e ca la Steaua joaca Ghionea nu Ghioane... dar poate tu te uiti la Dinamo Kiev in momentul asta... + cacofonii si alte d-astea... dar sa injuri, nu-ti trebuie multa carte din cate se pare...
Ghionea ghioane la catzi draci am , oricum doua cizme sunt amandoi si Goian si Ghionea marionete amandoi la faza golului doi Goian se uita la zapata parca sa zica "de ce nai scoso si pasta?"
comentatorul asta citeste forumul de aici...de tot zice sa nu ne enervam!!!
vezi cai greu...
Hotii Hotii Hotii ba da tare prosti is moldovenii astia ![]()
Si atatea sperante in pauza de iarna si degeaba. Ne-au spulberat sperantele la titlu inca din prima etapa.
vezi ca-i greu...chiar saunt penibili astia...oare catzi bani au primit de la chefere????
mi-e rusine de mine insumi, ca-mi distrug familia si sanatatea pentru niste amarasteni
in momentele keie am avut un singur fundas...zapata
Banele, inca o plasma aruncata pe geam din cauza ta! Si Laca te-a inlocuit cu Surdu, vedeta care are ghete colorate ca sa stie nevasta-sa care e el in teren. Ca altfel l-ar confunda cu adversarii...Ce ar mai fi de facut cu Steluta noastra? Grav e nu e ca pierdem doar campionatul, pierdem si locul 2 cu ametitii astia!!!
mda... dak ar fi sa zic tot ce nu mi-a placut la meciu asta, as umple pagini.... spun doar ca mi-a placut de Dayro...
Felicitari pentru CFR Cluj. "Franarii" sunt noua campioana a Romaniei.
...
Mai bine te-ai impusca !
PS. Bine ca nu s-au rupt picioare, macar atat.