etapa12
dumy_wazzy v Diavolo_Dany 2-1...meci pe care l-am dominat in totalitate
etapa 10
dumy_wazzy v zmarius_88 1-0... un meci f echilibrat. RESPECT!
etapa12
dumy_wazzy v Diavolo_Dany 2-1...meci pe care l-am dominat in totalitate
etapa 10
dumy_wazzy v zmarius_88 1-0... un meci f echilibrat. RESPECT!
Etapa 10 : yamasha_tusca v Diavolo_Dany = 0-5
Etapa 11 : Diavolo_Dany v buli2buli = 2-1 ..... joaca mai bine decat dumy ... mult mai bine !!!
Etapa12 : dumy_wazzy v Diavolo_Dany = 2-1 .... minti ba !!!
Etapa 12
tazmania_bv v yamasha_tusca 0-1
Etapa a 10 a buli2buli v cozo1983 0 - 3
Etapa a 11 a Diavolo_Dany v buli2buli 2 -1
Etapa a 12 a buli2buli v gh_st_24 3 - 0
Etapa 10 : yamasha_tusca v Diavolo_Dany = 0-5
Etapa 11 : Diavolo_Dany v buli2buli = 2-1 ..... joaca mai bine decat dumy ... mult mai bine !!!
Etapa12 : dumy_wazzy v Diavolo_Dany = 2-1 .... minti ba !!!
un singur shut pe poarta ai avut pretene... unul singur vs 15 ale mele (nu exagerez deloc)... pastreaza comentariile pentru alta data
Tin sa va multumesc pentru intelegere in ceea ce priveste meciurile pe care nu le-am jucat. In scurt timp voi remedia situatia, abia astazi la pranz am incheiat balamucul cu masina. Numere noi, talon, asigurari, impozite si taxe, RAR, etc.
in germania in 2 ore .. termni actele cu totul la masina .. la noi in Romania ....te umplii de nervi zile intregi
Asa e. Cel mai naspa e cand incearca sa te respinga de la ghiseu ![]()
etapa 10
fifa_for_fun v s3rgyu_adriano_13 3-0
etapa 10fifa_for_fun v s3rgyu_adriano_13 3-0
Confirm
Etapa 12 marinescu_dani2005 v s3rgyu_adriano_13 0-1
etapa 7: ciocanu86 v marinescu_dani2005 1-0
@ robynho te ajuta cu ceva dak postam si etapele cu cei exclusi?
un singur shut pe poarta ai avut pretene... unul singur vs 15 ale mele (nu exagerez deloc)... pastreaza comentariile pentru alta data
Bai prietene pai sutu meu + alte dati singur cu portaru , in comparatie cu suturile tale din afara careului sau de la margine lui .... te dai balena in ceasca pe degeaba ![]()
PS : Cate infrangeri , cate egaluri ai ?? Io am decat 3 infrangeri si nici un egal ![]()
LE : Clasamentul cand vine ??![]()
etapa 11
zmarius_88 v fifa_for_fun 1-3
Bai prietene pai sutu meu + alte dati singur cu portaru , in comparatie cu suturile tale din afara careului sau de la margine lui .... te dai balena in ceasca pe degeaba
PS : Cate infrangeri , cate egaluri ai ?? Io am decat 3 infrangeri si nici un egal
LE : Clasamentul cand vine ??
Esti un adevarat jucator de Fifa,iin cateva zile il intreci pe ionut la posturi,care are cont de 3 ani si tu de cateva luni:).
@ robynho te ajuta cu ceva dak postam si etapele cu cei exclusi?
Nu ma ajuta, dar nici nu ma deruta. :tongue: Oricum rezultatele cu cei retrasi - exclusi au fost omologate in avans. ( tur - retur )
pffff...micutzule denis, ti-e fomica? putin lapte praf cred ca ar fi cel mai indicat ![]()
Etapa 11
badboy_steaua v marinescu_dani2005 1-2 dupa ce s-a aparat tot meciu
(
l-a vazut cineva peluchi_steauafc?. dak nu apuc sa joc pana la termen cer amanare in contu meu:)
10. i0nutz83 - pauleta_1984 3-2. Super goluri ![]()
12. i0nutz83 - badboy_steaua 2-1.
Bv ionutz !!! ![]()
LE : Sorry ![]()
@Deni: ms, dar postul anterior nu se citeaza ![]()
Mi-am calculat SINGRU etapele si toate astea si pana acmu am 36 de p , si sunt pe locu 3 ![]()
Mi-am calculat SINGRU etapele si toate astea si pana acmu am 36 de p , si sunt pe locu 3![]()
Dupa calculele mele ai 36 pct dar esti pe 4 dupa cozo , Fifa_for_fun si Dumy. :biggrin:
Etape...??
Mi-am calculat SINGRU etapele si toate astea si pana acmu am 36 de p , si sunt pe locu 3![]()
are dreptate god, postezi niste aberatii dupa parerea mea...