Eventual pe alta sectiune sau pe alt forum.. ![]()
etapa 13: badboy_steaua v ciocanu86 1-1 ... 13 imi poarta ghinion ![]()
Etapa 13: badboy_steaua v ciocanu86 1-1
Etapa 14: yzerman_parazitu v badboy_steaua 0-3
Restanta : luchi_steauafc-pauleta_1984(1-0)
Stil de joc strain inca pentru mine ![]()
Etapa 15 : Diavolo_Dany v marinescu_dani2005 = 0-0
(
Rog amanarea E13:zmarius_88 v marinescu_dani2005...am incercat sa jucam aseara dar mergea ca draq:|
etapa 13
gh_st_24 v dumy_wazzy 0-3...
Etapa 15 badboy_steaua v pauleta_1984 1-1
etapa 15 : cozo1983 v i0nutz83 (2-0)
Etap 14 : luchi_steauafc v Diavolo_Dany = Amanata de mine ... motiv : nu m-m sincronizat ![]()
etapa 12:luchi_steauafc v zmarius_88 4-0 ;Etapa15: gh_st_24 v luchi_steauafc 0-3 !
va multumesc
hai tati cu etapele...iar stam aja pe sec... iar a trecut teremenu limita cu o zi ....de fiecare data sa intamplat aja sezonul asta
Frate, daca ai ceva impotriva sa'mi zici pe mess ca iti dau locu' sa ai tu grija de Divizia B.
Dupa ce sunt o gramada de meciuri nejucate, mai sariti si cu gura aiurea + ca nu a'ti facut mai nimic pentru acest forum. Tu veziti de meciurile tale si de treaba ta. ![]()
O sa am yo grija sa afisez etape cand voi avea timp.
dar ce nu se joaca,se poate anula,acorda masa verde etc,sunt de acord cu cei care zic sa se bage etape,ca mereu se asteapta 1-2 zile dupa termen ca sa se bage etape
Corect!! Sunteti mult prea ingaduitori cu cei care amana o saptamana si isi joaca meciurile peste 3 saptamani. Robynho isi face bine treaba cu exceptia acestei probleme. Daca nu au timp ,sa stii ca sunt destui care abia asteapta sa intre in campionat. Erau unii cu 18-19 meciuri si unii cu 13. Nu se poate asa ceva.
Mai lasatil pe Robynho sa isi faca treaba ca nu e asa usor sa faci clasamentu alea-alea voi numa etape,etape dar nu va ganditi daca omu are treaba sau nu! voi cand nu jucati etapele ca aveti treaba cum e......
@Badboy
Apreciez mult munca lui Roby. Am zis ca sunt un pic prea ingaduitori cu cei care isi amana etapele. Oricum hai ca suntem Offtopic. Sa ii lasam sa isi faca treaba. Oricand s-ar pune etapele noi suntem obligati sa le jucam. ![]()
Etape..
@ Mihai : Nu ma mir ca un user de 16 - 18 ani cere cu insistenta si intr'un mod nu tocmai recomandat sa se afiseze etape, imediat dupa termenul limita, cand tu la 20+ de ani faci acelas lucru. Nu te atac insa, totusi poate unii mai au si alta treaba. Stiu ca ai un loc de munca etc, insa mai sunt momente cand nu toti avem timp numa' de FIFA sau forum. Ii dau dreptate lu' i0nutz in aceasta privinta cu afisarea etapelor..
pai daca nu e timp de ce se inscriu sa joace?
Nu la userii inscrisi ma refeream.
Lumea joaca din placere, nu contra-cronometru .. In ultima vreme, am incercat - si eu si roby - sa fim ingaduitori si sa intelegem pe toata lumea. Vad ca intentia noastra n-a fost perceputa asa cum trebuie, prin urmare de acum incolo vom proceda strict in limita regulamentului, fara niciun fel de concesie.
@robynho nu conteaza cati ani am.... sunt 3 etape postate pentru 3-4 zile....adica nu exista timp 45 min in 3-4 zile ca sa isi joace toti etapele... cei cu plecari, deplasari ii inteleg.... chiar si cei cu servici cred ca au 15 min pe zi libere... si nu conteaza ce varsta am pentru ca am 5-6 ore pe zi de scoala, inca 1-2 ore tot pentru scoala + multe activitati extra scolare.... si oricum tu cati ani ai?.... in alta ordine de idei...te vad toata ziua pe mess... si zici ca n-ai timp pentru etape?... in fine eu am inteles ca etapele sunt facute de la inceputul campionatului si doar sunt postate pe parcurs. Si da m-as ocupa cu placere de Divizia B, dar doar dupa 20 aprilie. Nu mai vreau sa ma cert. Astept etapele oricand or veni asta este, doar am tras un semnal de alarma. Peace!