Din pacate pentru tine, nu tu faci regulile. ![]()
Subiect inchis !
Din pacate pentru tine, nu tu faci regulile. ![]()
Subiect inchis !
fiti calmi ... nu va mai ambalati ... nu mai insistati .... oamenii au timp sa joace etapele este adevarat, dar roby nu este doar sa joace etapele ... el trebuie pe langa etape sa afiseze si clasament, ceea ce nu mi s pare asa usor ... dat fiind faptul ca 3 deja au parasit competitia inainte de a o incepe .... Salut baieti .... si aveti rabdare ! :*
Imi cer scuze pentru offtopic ...
In afara de postarea etapelor si a clasamentului, unui moderator/supraveghetor ii revine si sarcina de a asigura ordinea si disciplina pe forum, ceea ce nu este deloc usor. Daca ati vedea cum este - de multe ori - sa cauti rezultatele pentru clasament si sa dai de offtopic si tot felul de alte probleme, v-ati da seama ca munca noastra nu e tocmai usoara. Si totusi, am impresia ca nu ne descurcam rau deloc, primind in schimb - si aici e partea nefericita - doar critici si reprosuri.
In ultimu timp abea daca mai intru o ora la calculator , si lumea nu prea d sincronizeaza .... il caut de vreo 4 zile pe luchi_steaua , da am vazut ca el sta dimineatza .... ca sa poti sa joci etapele in 3 zile trebuie sa stai mult la calc .... NU E TIMP !!!! Asa ca bine fff bine asa ![]()
Etapa 17
tazmania_bv v badboy_steaua =1-1
badboy_steaua v tazmania_bv = 1-5
![]()
![]()
Etapa 17: badboy_steaua v tazmania_bv 1-1
Etapa 18: tazmania_bv v badboy_steaua 5-1 dezastru cel mai slab meci de cand joc fifa
(
etapa 16
tazmania_bv v dumy_wazzy 0-2... a avut un portar in mare forma
Etapa 17
yamasha_tusca v marinescu_dani2005 0-0
Etapa 18
marinescu_dani2005 v yamasha_tusca 0-1
2 puncte pierdute:-<
Etapa a 17 a buli2buli v luchi_steauafc 1-1
Etapa a 18 a luchi_steauafc - buli2buli 1 -0 ...
etapa 16tazmania_bv v dumy_wazzy 0-2... a avut un portar in mare forma
Si atat? ![]()
![]()
etapa 17
dumy_wazzyv fifa_for_fun 0-3
etapa 18
fifa_for_fun v dumy_wazzy 1-0
De asta aveam nevoie :x
@roby: Te-am rugat sa pui rezultatele in program, sa stim si noi care cu cine a jucat, ce meciuri mai sunt, etc.
Dupa luni vor fi puse..
Le astept cu enorm interes ! ![]()
Nici pe mosu' nu l'ai asteptat asa de mult, aaa ???
)
Etapa 16 pauleta_1984 v s3rgyu_adriano_13 0-1
restanta: etapa13 zmarius_88- marinescu_dani2005 1-1, ionut rasp si tu pe mess ca sa jucam etapa:)
Etapa16: pauleta_1984 v s3rgyu_adriano_13 (0-1)
Etapa 17:zmarius_88 v pauleta_1984 (1-0)
Etapa 18:pauleta_1984 v zmarius_88 (2-0)
, ionut rasp si tu pe mess ca sa jucam etapa:)
Idem !!! :biggrin:
@zmarius, deni: aveati amandoi ignore; l-am scos acum si v-am readaugat in lista ..
etapa 16: ciocanu86 v cozo1983 1-0
Etapa a 16 a fifa_for_fun v buli2buli 1 - 0 ... gol de 2 lei
etapa 16
fifa_for_fun v buli2buli 1-0 ..... Park imi pare mie rau ca am castigat la ce gol am dat ![]()
am jucat etapa cu diavolo_dany dar prin minutul 85 a iesit si nu a intrat pe mess... mai tarziu am gasit un mesaj de la el ca l-o chemat mamasa la masa
nu stiu dak e chiar normal sa iesi asa cand mai sutn cate-va minute... in fine scorul era 0-0 . mai am o etapa tot cu el pe care te rog sa o amani ca vad ca pe mess nu raspunde si eu trebuie sa plec. ms mult
Am in etapa 16 cu luchi_steauafc....i-am dat buzzuri, off-line-uri, dar nimic....nuj daca mai are amanari...daca mai am eu aman....daca nu mai am.... 3-0 pentru mn:D