Etapa 6
tazmania_bv v cozo1983=2-0
:steag_steaua_ro:
Etapa 6
tazmania_bv v cozo1983=2-0
Etapa 4 Diavolo_Dany v badboy_steaua 0-1
Etapa 4 Diavolo_Dany v badboy_steaua 0-1
Am vut echipamentele la fel !!! Se pote rejuca partida ??
Intr-un amical l-am v batut la scor sigur , da in oficil avusram echipmentu l fel , si dca ieseam din joc luam btaie cu 3-0 la masa verde ..... se poate rejuca partida ??![]()
vetzi juca din nou... in RETUR
@pauleta: ramane sa discut cu robinho despre cazul tau; azi-maine o sa ai si un raspuns; la momentul inscrierii jucai si in alte parti, ori asta nu este tocmai in concordanta cu ceea ce dorim noi aici.
@ diavolo : Prima oara am vrut sa dau un reply, dar cand am vazut cat de "corect" ai scris, m'am razgandit.
Alte 3 dorinte mai ai ??? Unii chiar sunteti penibili.
Cred ca stii si singur raspunsul meu !
zmarius_88 Intra si tu Pe mEss ka avem etapa ! steag3
Etapa 6 yamasha_tusca v badboy_steaua 1-6
Etapa 5
marinescu_dani2005 v tazmania_bv = 0-0
au fost echipamentele ca ....
zmarius_88 lasa un mesaj pe forum sa imi zici la ce ora sa intru dak e
.
Dak nu cer 3-0 ![]()
M-am consultat cu robinho si am decis: pauleta ramane in campionat, urmand sa fie monitorizat in mod special. Nu este tocmai fair ceea ce a facut el, incercand sa joace la doua capete - e primit pe FcS, bine, nu e primit - iarasi bine, joaca in alta parte. Pe viitor, modalitatea de inscriere va fi schimbata radical, urmand ca cei care intra pe acest forum special pentru fifa sa aiba sanse apropiate de zero de a prinde campionatul.
eu am etapa cu lumm_01, dar mi-a zis ca vrea sa se retraga din campionat....
Il invitam sa posteze, asa ar fi normal.
O invitam sa posteze,ca e fata:).
Te'ai retras, asta e. Mai departe stim ce avem de facut. ![]()
@ danny : N'am de unde sa stiu. La fel si cu adinutza_bertha.
)
Pana la urma cei ce am fost "evacuati" din campionat, vom mai avea acordata o sansa in editia urmatoare?
Atentie ![]()
Fac acest post, pentru a nu se crea confuzii, etc.
Useri exclusi :
gh_st_24 , yzerman_parazitu
Useri retrasi :
lumm_01
vai .. nu o sa se mai aleaga nmk din Divizia B cu copii de teapa astora care intra in campionat ....ba se retrag .... ba prin disperarea lor d a juca in cat mai multe campionate sunt exclusi ..... dak nu sunteti in stare sa duceti pn la bun sfarsit ceea ce ati inceput ... nu va mai aventurati ma copii ... ca incurcati si pe altii ![]()
Ionutz , acum o sa fie danny_racnari in campionat , titular , nu ??![]()
Le : Lummi a zis c se retrage si s sa il bagati pe Danny_reacnari in locu ei .... mcr asa ultim ei dorinta sa o indepliniti ... si mai e si fata , si nu e frmos s o refuzi ![]()
si eu cu cine mai joc.. ca am un exclus si un retras .. va rog sa imi spune ti si mie ...aveam etape cu lumm si cu yzerman..PS: Am inteles. Ms frumos Robynho
Unii chiar au off-topicul in sange. Inteleg ca deciziile de retragere sunt exclusiv la latitudinea voastra, sau cel putin asa ar fi logic. Mi se pare totusi deplasat sa le conditionati de anumite "partipriuri", dupa prietenii sau cine stie ce alte aranjamente gen "ma retrag eu, il bag pe x". Misiunea voastra este aceea de a comunica responsabilului campionatului, la momentul oportun, hotararea de a parasi competitia, insotita, evident, de un post pe forum. Restul e treaba organizatorilor, ar trebui sa va fie foarte clar. Nu facem aici schimb de abtibilduri, nu ne jucam tabinet sau mai stiu si eu ce. Retragerile si excluderile sunt judecate in spiritul si litera regulamentului, deci va puteti da seama oricand care sunt "beneficiile" unor astfel de actiuni.
Apropo, am decis cu roby, pentru ca tot urmeaza sa posteze, maine seara, etapele 7-9, sa mergem inainte fara a acorda drept de inscriere altor useri. Am deregla si mai mult campionatul, bulversand etapele disputate pana acum. Mergem mai departe in actuala componenta, cu dreptul rezervat de a modifica, daca situatia o va impune, sistemul de promovare-retrogradare. Modificarea a fost efectuata la ultimul update al regulamentului, vezi art. 10.
bah m-oi fi retras io sa conduc seria B, dar daca mai vad aberatii pe aici in afara de rezultate, sanctionari.. si alte chestii dastea nasoale..
Mi se pare normal. Dam jos militaria din pod ![]()
@dragoshel: indiferent de alegerea ta, vei ramane mereu in sufletele noastre !
Etapa a IV-a
yamasha_tusca-pauleta_1984 2-0 ![]()