de un clasament si niste etape cand o sa avem parte?
de un clasament si niste etape cand o sa avem parte?
Niste etape avem, clasament dupa etapele actuale.. ![]()
O intrebare:
Am in etapa a 6-a cu gh_st_24. Am vazut ca a fost exlclus. Eu cu cine voi juca? Va intra o rezerva sau se vor anula toate rezultatele lui si nu voi juca cu nimeni.
Ma voi sfatui cu i0nutz si voi decide ce va urma.
( in curand )
BADboy !: salBADboy !: ai chef de etapa?
gh_st_24: ce campionat?
BADboy !: da
gh_st_24: care camp?
BADboy !: oare?
gh_st_24: pai zi ma care
gh_st_24: fcsteaua.ro sau legacy?
Paracios esti frate ..... ![]()
@deni: ai grija la limbaj; dovada este binevenita, in felul asta omul a ajutat la buna desfasurare a campionatului.
ai facut o comparatie pe care numa tu o intelegi!!!!!ce are una cu alta???
@ i0ane, te astept cu niste sanctiuni, alea-alea. ![]()
Paracios esti frate .....![]()
Faci parte cumva din acel campionat si nu stim noi? in regulament scrie clar nu? daca s-a dat de gol asta e sa fie mai atent data viitoare si cu asta discutia este incheiata!!!
etapa 5: zmarius_88 v cozo1983 (0-1)
RESTANTA:
etapa 3: badboy_steaua v cozo1983 (0-2)
etapa 3 badboy_steaua v cozo1983 0-2
etapa ? : Diavolo_Dany v s3rgyu_adriano_13 = 1-0 ..... gol in min 90 ..... ce bulan pe mine ![]()
etapa 4: cozo1983 v s3rgyu_adriano_13 (2-1)
lumm_01 si tazmania_bv intrati pe mess sa jukam etapele.....
Etapa 4 cozo1983-s3rgyu_adriano_13 2-1
Etapa 5 s3rgyu_adriano_13-diavolo_dany 0-1
Etapa 6 gh_st_24-s3rgyu_adriano _13 ------ Exlcus
-Greseala mea, recunosc! Nu am citit in totalitate regulamentu`.
-Mai taceti din gura cativa din voi, astia care stiti bine ca sunteti si in alte campionate(nu dau nume!)
-Sper ca in urmatoarea editie voi avea dreptul sa ma inscriu iar
Bafta!
-Greseala mea, recunosc! Nu am citit in totalitate regulamentu`.-Mai taceti din gura cativa din voi, astia care stiti bine ca sunteti si in alte campionate(nu dau nume!)
-Sper ca in urmatoarea editie voi avea dreptul sa ma inscriu iar
Bafta!
pai ar cam trebui:X:X
pai ar cam trebui:X:X
ar cam trebui ce? [ :-?? ]
etapa 4: dumy_wazzy v ciocanu86 1-1
Dintr-un scurt tur de orizont:
*pauleta_1984 si yzerman OUT: incalcarea articolului 15, Alin. c) din Regulamentul campionatului
Am avut incredere si am mers pe mana voastra, dar vad ca trebuie sa schimbam putin acest mod de abordare.
* in curand vor fi verificati si ceilalti useri, pentru ca exista informatii privitoare la participarea unora (inclusiv din Liga I) in alte campionate.
Voi discuta cu robinho despre eventualele inlocuiri. Pentru moment, nu se va mai posta nicio etapa noua.
Aman etapa 6-a cu lumm_01. nu poate saptamana asta ..ramane dupa vineri sambata incolo .
ar cam trebui ce? [ :-?? ]
nu mai trebuie sa dai nume....s-a aflat deja...![]()
S'a clarificat cat de cat, ce trebuia sa se clarifice. Va rog sa incetati cu offtopic'ul !
pauleta nu a stiut cand incepe campionatul pe FC Steaua si de asta a continuat acolo.....oricum de cand ai pus etape nu a mai jucat nicaieri....
Pauleta a jucat prima etapa pe 21 feb,cand nu mai era angrenat in alta competitie decat cea de pe FcSteaua.In concluzie,excluderea sa este nejustificata:).
Etapa 5
ciocanu86 v fifa_for_fun 0-3
Etapa 6 ... fifa_for_fun v yzerman_parazitu 3-0
Ionutze,daca vroiai sa ma dia afara cu japca trebuia sa spui frate.Eu am renuntat la toate competitiile de cand a inceput campionatul,deci excluderea e total aiurea.(Poti verifica pe forum la respectivele competitii despre care presupun ca ti s-a spus;binevoitori sunt peste tot).Vreau si eu un raspuns final ca sa stiu daca imi joc etapele in continuare.Daca nu bafta la toti meseriasii din 'securitate' :wink: )