Etapa 3 pauleta_1984 v gh_st_24 : [ 1-4 ]
Etapa 3 pauleta_1984 v gh_st_24 : [ 1-4 ]
etapa 1
luchi_steauafc v dumy_wazzy 0-2... frumos meci
se poate sa aman si eu meciurile din primele 2 etape pana sapt viitoare...sambata si duminica nu voi fi aks..so nu cred ca voi putea sa joc meciurile...ast rasp...ms
gh_st_24 v yzerman_parazitu 2 - 3 ...adik numai un meci..cel ramas nejucat..dak se poate anula...eu o sa incerca sa-l joc...dar in cazul in care nu reusesc am sa-l joc sapt viitoare ![]()
Anula sau amana?![]()
Il anulam, nu'i problema.
)
gh_st_24 v yzerman_parazitu 2 - 3 ...adik numai un meci..cel ramas nejucat..dak se poate anula...eu o sa incerca sa-l joc...dar in cazul in care nu reusesc am sa-l joc sapt viitoare![]()
Confirm.Bafta!
Tu ai citit ce scrie acolo mah???una e sa amani meciul(il mai poti juca in decursul unei saptamani) si una e sa fie anulat adica ai un meci in minus.......
)))))0
PS confirmi??=))))
El confirma rezultatu'.
@ yzerman : Alta data foloseste butonul " EDIT " !
A jucat careva cu cozo1983 ?............Ca l-am bagat in lista mea de mess de Luni si nici pana acum nu mi-a dat add........stiu ca mai e timp dar totusi ![]()
![]()
marinescu_dani2005 ... dak nu te gasesc pe mess cat timp stau eu ... intra si tu seara pe la 22:00 cam asa sa ne jucam etapa ....
Momentan sunt plecat din localitate,ajung sambata.In caz ca nu apuc sa joc toate meciurile pana la data limita cer amanarea lor;ms.
etapa 1 lumm_01 v zmarius_88 0-1
Nici mie nu mi-a dat cozo1983 accept ... da st e viatz .... daca pana mine nu imi joc etapele , s mi l-e amanati si mie
, ca in saambat si duminica nu prea sunt acasa ....
@roby , dami ma aceept la mess ca nu te stresez deloc .... intreabl pe ionutz ce clc sunt ![]()
Cred, ca ti'am explicat destul de clar cum sta treaba.
Aman etapa cu fifa4fun(et3).
Clasamentu unde il vedem? ![]()
Oare ??
etape, clasament ..ceva ?
Maine..
Bai astia noi in B , ce naiba intrati asa rar pe mess ?? Uni din voi nici nu mi-ati dat accept , si daca intrati pe mess (prin absurd , si foarte improbabil) va bombardez cu bazzuri sa ne jucam etapa , si tot degeaba .... ma lasati mereu cu ochii in soare ![]()
BADboy !: sal
BADboy !: ai chef de etapa?
gh_st_24: ce campionat?
BADboy !: da
gh_st_24: care camp?
BADboy !: oare?
gh_st_24: pai zi ma care
gh_st_24: fcsteaua.ro sau legacy?
la revedere gh-st 24!!!
c) Exclusivitate
FcSteaua.Ro isi rezerva dreptul de a selectiona la inscrieri/testari persoane care nu activeaza, la momentul respectiv, in vreun alt campionat de fifa online. Daca pe parcursul campionatului vor exista dovezi ca un user este inscris/acceptat in alte competitii de gen, va fi exclus imediat din comunitatea virtuala FcSteaua-FIFA.
@ gh_st_24
Ne'a parut bine, La Revedere !