Si mai sunt multe etape ![]()
Si mai sunt multe etape ![]()
nici nu l-am vazut pe mess pe yzerman_parazitu si nici nu am primit nimik de la el, ok pana acuma nu am dat de el, dak nu apare pana la termen pun 3 la 0 pentru mn
Cred ca nu am fost destul de clar in postul anterior dupa postul tau.
)
* domnu' yzerman este exclus demult !
@roby, de ce faci misto de om ? Te-a intrebat cu frumosul...
@zmarius: nici noi nu l-am mai vazut, chiar de mult. O decizie in cazul asta o sa ia roby, trage linie si vede cine are mai multe absente si gata, 0-3 !
Da i0ane ! Imi cer scuze pentru caterinca facuta. Va promit ca n'o sa se mai intample. ![]()
@ i0ane : De ce faci misto de om ?? :laugh:
Gata, gata. Intelesesem eu gresit si de aici confuzia creata..
E20:marinescu_dani2005 v Diavolo_Dany=3-0
E21:cozo1983 v marinescu_dani2005=0-0
ii bn mai sunt 2 locuri care redrogradeaza nu mai sunteti care va retrageti poate scap si eu ![]()
@ i0nutz : Cu Memeu te mai asemeni la ironii.
)
@zmarius: Pai nu mi-ai prezis ieri ca retrogradez ?
Deci ar mai fi un singur loc ! Succes !
da ms pentru sfat;)
Etapa 20 pauleta_1984 v badboy_steaua 0-1
restanta:etapa 14 : luchi_steauafc v Diavolo_Dany 3-0
etapa 21 : Diavolo_Dany v luchi_steauafc 0-3
etapa 20 : luchi_steauafc v gh_st_24 3-0
@pauleta mai intra si tu pe mess sa jucam. Dar seara de preferat. Oricum lasa si tu mesaje ca vad ca nu raspunzi deloc.
restanta:etapa 14 : luchi_steauafc v Diavolo_Dany 3-0etapa 21 : Diavolo_Dany v luchi_steauafc 0-3
Ce ma doare sufletu cand vad ca iau 3-0 (la masa verde) ..... nu mai postati rezultatele astea , ca oricum roby a pus la fiecaree cate 3 puncte .... sau ar fi trebuit ![]()
ce comentarii non-sens micutzu deni ... te doare sufletu , auzi ![]()
Deni pana acum nu am avut nici o iesire in public dar asta e deja culmea.......chear trebe sa comentezi fiecare postare sau vrei sa bati recordu la postari pe acest site? ![]()
@deni: Inceteaza cu offtopicul ! Titlul topicului este foarte clar, deci aici posteaza doar cei care joaca in campionat. Iti multumim pentru participare si te asteptam cu alte posturi pe sectiunea fifa peste minim 3 sezoane, atunci cand vei avea dreptul, conforum regulamentului.
Nu dau de pauleta nicicum. Mai sunt 3 ore pana la termenul limita si el nu raspunde deloc.I-am lasat mesaje peste mesaje si nimic. Daca nu jucam amanati etapa asta in contul meu.
etapa 20: ciocanu86 v zmarius_88 2-0
am vazut ca luchi_steauafc a jucat 3 meciuri( adica 1 ca 2 or fost cu "retrasii") ...eu vorbisem cu el sa intre ieri pe la 2-3 sa jucam....am stat de la 2 pana la 4 pe net, dar n-a intrat....i-am lasat off-lineuri dar degeaba....eu nu pot sta prea mult pe net ca am olimpiada sambata, dar am facut un efort si am intrat. Sper sa jucam azi
eu nu pot sta prea mult pe net ca am olimpiada sambata, dar am facut un efort si am intrat. Sper sa jucam azi
Oooo , olimpiada ?? La ce ?? Bv Cristea !!! ![]()
Le : Ionutz , sorry de oftopica , da e cam sumbra atmosfera pe aici ![]()
In primu' rand, nu prea cred ca tu te'ai incadra in vreo olimpiada.
) Iar in al 2'lea rand, te rugam sa nu mai postezi aiureli pe acest thread, daca nu activezi in nici o competitie.
Multumesc !
etapa 22
fifa_for_fun v Diavolo_Dany 3-0
Asta asa ca sa il doara sufletu ![]()