FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu casa inchisa !

«1234567»
pda27.02.2008 15:01

Stie cineva daca mai sunt bilete la P2?

pui de dac 11227.02.2008 15:15

bah fratilor ..acuma m-am intors de la stadion si tocmai s-au terminat toate biletele (mai putin cele de la fotolii (ma pis pe ele)

Vreau sa imi manifest scarba fata de 1) tiganii imputiti,milogi de ultima speta care aveau in mana teancuri intregi de buletine si cumparau sute de bilete

2) tarfele de la casele de bilete care le dadeau la unsurosii astia cele mai bune bilete (la inceput) si restul pe final si mai si ranjeau fasolea la ei

3) gaborii analfabeti care pun pariu ca ii stiu pe bisnitari si daca se trezesc cu noaptea in cap, dar se fac ca ploua

4)conducerea retardata administrativa a clubului Steaua

Credeti-ma ca azi la coada la bilete mi-era rusine ca sunt stelist, imi pare rau sa zic, sunt stelist de 18 ani dar astia ne sfideaza

Care mai e treaba cu limita de 5 bilete/buletin daca pizdele alea de la case dau sute intregi unei singure persoane (vorba vine persoana), unui singur tigan???????????

Dati-mi ban suspendati-mi contu da asta e adevarul

st_194727.02.2008 15:45
Stie cineva daca mai sunt bilete la P2?

oferi la schimb un bilet la nord?

CaTaLiNsm StElIsTu27.02.2008 15:51

Acum nu vreau sa ma bag eu ca musca-n lapte...ca nu e treaba mea....eu din pacate stau la SM si nu-mi permit sa merg la meciurile Stelei...deci implicit nu stau la cozile de la casele de bilete....dar,intrebarea mea este....chiar nu se poate ca sa-i fotografiati,sa-i filmati pe acei bijnitari care merg cu plasa de buletine pentru bilete in conditiile in care ei nu au dreptul sa elibereze mai mult de 5bilete/persoana?!Si inca cu3-4prieteni sa mergi la o televiziune sau un ziar sa le sprezentati spre publicare.Din cate am auzit pe la TV vanzatoarele de la case au mai fost date afara pentru acelasi motiv...Oricum va admir pe toti cei care suportati aceste umilinte pentru un loc in"templu"!

septi_eu27.02.2008 16:06

Bey.... eu mor ma.... mor de nervi. Cum mumasa sa declare asa ceva? Deci imi vine sa ii dau cu ciomagu sa-i rup oasele ma.

Citez din mURESAN:

"Ma bucura faptul ca stadionul va fi plin la ora jocului, se pare ca interesul pentru CFR Cluj este tot mai mare. Fanii vin la stadion sa vada campioana si de aceea se inghesuie la bilete. Desi nu sintem de multa vreme in prim-planul fotbalului romanesc, avem din ce in ce mai multi admiratori, iar asta se poate demonstra acum. CFR Cluj este acum in deplasare, cum era Steaua inainte, umple stadioanele. Se pare ca macar publicul este corect si ne recunoaste valoarea"

Imi pare rau ca nu voi fi prezent pe stadion, dar va rog frumos pe aia care mergeti la stadion, fluierati-i si huiduiti-i cu toata puterea sa vada ce inseamna Ghencea. Sa ramana muresan ala o jumate de ora hipnotizat in scaun dupa meci si dupa atmosfera OSTILA!!!

Stiu ca zice numa asa la incitare, da eu nu mai pot.... imi vine sa sparg tot, sa il rup in bataie.... cum sa declari asa ceva? ce valoare? ce campioana? imbecilu naibii...

hmmmmmm trebuie sa ma calmez....

fiara727.02.2008 16:34

Daca politia, jandarmeria si clubul nu fac nimic ca sa stopeze bisnitarii, suporterii pot sa faca:

1) Nu cumparati fratilor de la ei. Mai bine sa pierzi un meci sau doua, le vezi acasa sau la un bar si asta e... decat sa dai banii la bisnitarii aia slinosi. Daca nu mai cumpara nimeni de la ei dau faliment.

2) 5 cocalari se baga in fatza si le-o trag la 2000 de suporteri care stau si se uita si nu zic/fac nimic. Asa sunt romanii...

3) Cumparati de pe net sau de la magazinele care colaboreaza cu bilet.ro. Este lista acolo pe site.

LeoKinG27.02.2008 17:25

Ce e asa greu sa ne ducem cateva brigazi sa le rupem capetele?

muffy27.02.2008 17:30

In atentia conducerii clubului,

Va informez ca a doua zi de la punerea in vanzare a biletelor la partida Steaua - CFR din data de 2.03.2008, nu mai exista bilete diponibile.

Mi se pare revoltator sa vindeti cate 15 bilete bisnitarilor si sa ajung in fata stadionului si sa mi se vanda un bilet la tribuna II cu 50 Ron.

Ar trebui sa faceti ceva in aceasta privinta!

Va multumesc,

O Microbista ramasa fara bilet....

cetateandeonoare27.02.2008 17:36

tu in ce lume traiesti cu ruptul capetelor la bisnitari ??? tu nu sti cine sunt adevaratii bisnitari ??? membrii importanti ai peluzei nord se ocupa cu asa ceva ... si nimeni nu are tupeu sa sufle ceva la ei .. nici macar "ultrasii" de la sud ..... pana nu va disparea bisnita si cersitul de bani la conducatori nu va fi in regula ...... FORZA Steaua .. da nu la fotbal !!!

MooxuLeTz`27.02.2008 17:41

:steag_steaua_ro: FRATILOR VREAU SI EU UN BILET VINDE CAREVA :(( ca au luat tiganiiiiiiii bishnitzari tot :((((( nu ma asteptam sa se vanda toate in 2 zile ..:|: |: |:|

radone27.02.2008 17:53

deci am fost azi la stadion sa imi cumpar si yo un bilet pentru meci.trafic lejer fac 30 de min din tineretuliu pana la stadion cu niste colegi sa venim cu toti la meci sa incurajam echipa iubita .ajungem acolo. ceva lume la case dar nervosi.ajung la o casa cer si yo bilete si o (sa fiu acuzat de orice)curva imi spune ca nu mai sunt decat la fotoli.plec nervos dupa niste bisnitari sa iau totusi bilete.si la ultima terasa fata in fata cu intrarea principala la stadion la o masa 5 bisnitari.despre ce puteau sa vb despre cate bilete au luat cate credeti unu singur a luat 350 de bilete.bun.N-eau chemat la ei si ii spunem ce bilete vrem.cat au cerut milogi aia slinosi ?30 ron pe bilet la peluza.si asa o sa vad meciul la canapeaua de acasa.trebuie sa facem ceva cu acesti milogi care fac burtile mari pe seama unei iubiri nemarginite.bravo inca o data conducerea Stelei care au angajat taraturile alea de curve de la casele de bilete care sun tarfele la pesti aia noaptea de bisnitari.asta e macar sa bata Steaua duminica sa umilim unguri aia spurcati.scuze ca postez un asa comment dur.Pentru cei care se regasesc in acete randuri muriti cu toti ca viata ar fi mult mai frumoasa fara voi.FORZZA Steaua MEREU SUPERIORI MEREU CAMPIONI :steag_steaua_ro:

Le reseau pansant27.02.2008 18:48

Acum cateva minute am ajuns de la stadion sa imi cumpar bilet, unde tichete se gaseau numai la bisnitari.

Pe scurt lucrurile stau cam asa, ciorilea alea ordinare au cumparat aproxoimativ un sfert din tichetele puse in vanzare pentru ca apoi sa le vanda de 10 ori mai scumpe. Bilete nu mai sunt in niciun sector nicio tribuna/peluza.

Ca de fiecare data conducerea FC Steaua trateaza mizerabil pe suporterii, incurajand bisnita si furtul. La aceastea au contribuit deplin si nemijlocit conducerea FC Steaua si jandarmeria romana. FC Steaua prin faptul ca a permis vanzarea unui numar mare de bilete pe acelasi act de idenitate, (8 pe buletin-desi dupa caz merge si 10) si de asemenea, pentru ca a permis ca o persoana sa achizitioneze bilete cu mai multe bilete.

Jandarmeria nici macar nu a fost prezenta, iar daca a fost stateau in grup, reteasi la mare distanta de casele de bilete. Dupa inchiderea caselor, imediat "oamenii legii" au disparut, lasand frau liber mizeriilor de bisnitari.

De fiecarea data cand ma duc sa imi cumpar mi se face sila ca sunt stelist, ca tin cu Steaua, cand vad bataia de joc la adresa suporterilor.

Sunt foarte curios sa vad graficul vanzarii biletelor, cum este posibil ca 18.000 de bilete sa fie vandute in mai putin de 7 ore la 4,5 case. Ieri, s-au vandut bilete 3 ore, la 5 case si astazi dupa doua ore nu mai erau bilete disponibile.

Preturile "oficiale" sunt urmatoarele: peluza-300 de mii

t2-700 (la o negociere ajunge la 500)

t1-un milion jumate

Tare as vrea sa vad duminica un stadion jumatate plin, restul gol din cauza gunoailor de bisnitari care au cumparat toate biletle.

NU CUMPARATI NICIODATA BILETE DE la mizeriile alea inferioare de milogi-intamplatori bisnitari

Forza Steaua si felicitari celor care au mai prins bilete.

EoL_4_steaua27.02.2008 19:06

yo din fericire am prins bilete la peluza :X

dar am venit cu 1 h inainte de deschiderea caselor :)) astazi... adik am venit de la 11 :P

cum s-a spus si mai sus mai bn vedem meciul la TV decat sa le facem burtile mari la tiganii aia imputiti !

Niciodata nu am cumparat de la bisnitari ! si nici nu o sa o fac :) , am ajuns la concluzia ca e mai avantajos si mai bn sa vin cu 1h-2h inainte de deschiderea caselor..si sa prind bilete ....decat sa iau de la bisnitari ;) !

bafta all , ne vedem pe stadion ... cn a apukt bilet:P

app: nu mi-ati rasp: la cat se deschid portile duminica... adik de la cat pot intra pe stadion ?:)

1uLy4Nn27.02.2008 19:13

postul meu dc a fost sters?

Dragoshel27.02.2008 19:18

pentru ca aberai de la subiect, si nu numai al tau.

el_kappa1827.02.2008 19:27

Oare se poate face ceva sau se mai pot gasi undeva in afara de bisnitari bilete??nu ma asteptam la asa ceva ca astazi la ora 14.30 cand am ajuns la stadion sa aflu ca nu mai sunt bilete dekt la fotolii iar in drumul de la casa de bilete (unde m-am certat cu t***** alea de casieri) pana la capatul lui 41 sa fiu asaltat de 5 bisnitari care cel mai ieftin bilet la peluza era 300 000 iar unu kiar avea tupeul sa ceara 500 000 pentru peluza ca apoi sa o lase la 400 000!!! incredibil dar adevarat! arzand de furie mi-am si bagat tot ce aveam in gura bisnitarului care fara nici o suparare si foarte calm mi-a zis ca orice mi-ai zice incerc si eu sa traiesc si sa fac un ban pentru familie!!indiferent ca e de vina nivelul de trai al nostru sau pur si simplu unii care nu se mai satura mie putin imi pasa si tot ce imi doresc e sa fiu alaturi de echipa pe stadion dar cu toate astea niciodata nu voi da bani javrelor de bisnitari pe care ii f.t in gura cu tot neamu lor si unde ii voi prinde cu prieteni mei vor primi numai injuraturi si suturi in c.r poate sa fie din Peluza Nord sau milogi nu ma intereseaza!!si ii rog pe toti sa II LASE PE BISNITARI CU BUZA UMFLATA SI SA NU LE DEA NICI UN BAN ORICAT DE MULT ISI DORESC SA FIE PE STADION!!! CU RESPECT stelist 4ever cu sange ros-albastru!!

LeoKinG27.02.2008 19:31
tu in ce lume traiesti cu ruptul capetelor la bisnitari ??? tu nu sti cine sunt adevaratii bisnitari ??? membrii importanti ai peluzei nord se ocupa cu asa ceva ... si nimeni nu are tupeu sa sufle ceva la ei .. nici macar "ultrasii" de la sud ..... pana nu va disparea bisnita si cersitul de bani la conducatori nu va fi in regula ...... FORZA Steaua .. da nu la fotbal !!!

Stiu in ce lume traiesc..in lumea mea daca ai o probleme o rezolvi cu pumni...zi-ne si noua daka stii u pe membri astia importanti care vand bilete!Sau iti e frika?

David_Steaua200727.02.2008 19:43

Sa dea Dumnezeu sa ramana tiganii aia libidinosi cu biletele in mana ,sa iasa in paguba ,sa ajunga la sapa de lemn ,ca nu ii mai suport!!M-am saturat de ei pana in maduva oaselor!!N-am luat niciodata bilete d ela ei si nici n-o sa iau!!Ratez un meci 2 da nu le dau bani pe bilete nici in ruptul capului!!Cat de fraier sa fi sa-i imbogatesti pe nespalatii aia??Voi nu va dati seama ca daca ar ramane meci de meci cu biletele in mana s-ar lasa de "meseria" asta infecta??Sau macar s-ar mai potoli!!Doamne,ce conducere de kkat avem!!E la fel de vinovata ca mizeriile alea umane!!

Cu Steaua pana la moarte!!

Jony_stelist27.02.2008 19:57

Am si eu 4 chestii de spus:

1 De de fratilor nu va luati abonament, costa 50 lei la peluza.....si stati si linistiti si tot

2 NU CUMPARATI DE LA BISNITARI, pentru Dumnezeu prefer sa nu ma uit la meci decat sa cumpar de la aia

3 Am si eu un prieten care fiind convins ca PS este la Peluza 1 si-a luat bilet acolo, cine vrea un schimb PS-PN sa imi spuna( da si o bere ca sa mearga inainte de meci)

4 In raspund celui care spune ca "sa ne organizam cateva brigazi si sa ii omoram pe aia", pentru asta e LEGAE MITICA(da care e un mare ....), nu mai zice tu chestia cu Peluza Nord si bisnitari, nu generaliza, daca sti, da ma NUME, nu da vina pe niste oamni care fac eforturi considerabile pentru Steaua

joseph27.02.2008 19:58

greu cu bisnitarii... sa isi faca toata lumea abonamente si o sa moara de foame si specimenele astea. asta e unica solutie... nu asteptati ceva de la club

Apolo27.02.2008 20:58
Am si eu 4 chestii de spus:

1 De de fratilor nu va luati abonament, costa 50 lei la peluza.....si stati si linistiti si tot

2 NU CUMPARATI DE LA BISNITARI, pentru Dumnezeu prefer sa nu ma uit la meci decat sa cumpar de la aia

3 Am si eu un prieten care fiind convins ca PS este la Peluza 1 si-a luat bilet acolo, cine vrea un schimb PS-PN sa imi spuna( da si o bere ca sa mearga inainte de meci)

4 In raspund celui care spune ca "sa ne organizam cateva brigazi si sa ii omoram pe aia", pentru asta e LEGAE MITICA(da care e un mare ....), nu mai zice tu chestia cu Peluza Nord si bisnitari, nu generaliza, daca sti, da ma NUME, nu da vina pe niste oamni care fac eforturi considerabile pentru Steaua

Referitor la 1 - am doua abonamente, unu eu unu frate-miu dar fratele meu am vrut sa mai iau doua bilete pentru inca doi prieteni. Ce p*** mea ma apuc acum sa cumpar o duzina de abonamente? Nu e normal asa. Am doua abonamente si mai vreau doua bilete. Asta consider rezonabil. Dar sa iei peste 100 de bilete asta consider aberant. Si sa mai fii pus de papitoi in fata stadionului si sa scrie pe tine JANDARMERIA, cu scopul precis de a asigura ordinea si a stopa bisnita, asta inseamna ca esti in Romania, tara in care daca esti un om de rand esti calcat in picioare cu orice ocazie. Hai Steaua!!!!

hooltras27.02.2008 21:15

cine a scris pe poza aia ca e primul derby al sezonului? sezonul a inceput in august din cate stiu :))

iaco_gos27.02.2008 22:01

ma toti scriem si ne agitam in fata la un monitor......haide sa facem ceva cu bisnitzarii astia,o sa fie stadionul gol,AISS luati atitudine ns ce sa faceti... sa mergem la Argaseala sa vb cu el ns ceva trebuie facut e pacat sa stam degeaba

enjoy27.02.2008 22:16

oribila situatia descrisa la bilete. solutia cred ca e abonamentul. iar pentru 1-2 bilete in plus ar trebui discutat cu conducerea clubului, ca o conditie la abonament sa fie posibila rezervarea telefonica care sa se faca inaintea punerii biletelor in vanzare la casele stadionului. sigur si ridicarea biletelor rezervate trebuie facuta tot inainte de punere in vanzare. cred ca o delegatie a suporterilor ar putea rezolva problema. nu luati de la bisnitari! HAIDE Steaua! revin:nu e bine sa se produca violenta; violenta nu da rezultate pe termen lung, aduce numai necazuri. paziti-va!

piturca200227.02.2008 22:45

Oare se poate face ceva sau se mai pot gasi undeva in afara de bisnitari bilete??nu ma asteptam la asa ceva ca astazi la ora 14.30 cand am ajuns la stadion sa aflu ca nu mai sunt bilete dekt la fotolii iar in drumul de la casa de bilete (unde m-am certat cu t***** alea de casieri) pana la capatul lui 41 sa fiu asaltat de 5 bisnitari care cel mai ieftin bilet la peluza era 300 000 iar unu kiar avea tupeul sa ceara 500 000 pentru peluza ca apoi sa o lase la 400 000!!! incredibil dar adevarat! arzand de furie mi-am si bagat tot ce aveam in gura bisnitarului care fara nici o suparare si foarte calm mi-a zis ca orice mi-ai zice incerc si eu sa traiesc si sa fac un ban pentru familie!!indiferent ca e de vina nivelul de trai al nostru sau pur si simplu unii care nu se mai satura mie putin imi pasa si tot ce imi doresc e sa fiu alaturi de echipa pe stadion dar cu toate astea niciodata nu voi da bani javrelor de bisnitari pe care ii f.t in gura cu tot neamu lor si unde ii voi prinde cu prieteni mei vor primi numai injuraturi si suturi in c.r poate sa fie din Peluza Nord sau milogi nu ma intereseaza!!si ii rog pe toti sa II LASE PE BISNITARI CU BUZA UMFLATA SI SA NU LE DEA NICI UN BAN ORICAT DE MULT ISI DORESC SA FIE PE STADION!!! CU RESPECT stelist 4ever cu sange ros-albastru!!

[/quo

anunt oficial ofer si 50 de roni pe un bilet dar doar la Peluza Nord (restul nu ma intereseaza nici gratis) astept meciul asta inca din august anul trecut ofer oricat pentru un bilet

«1234567»