FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Cu casa inchisa !

«134567»
piturca200227.02.2008 22:47
deci am fost azi la stadion sa imi cumpar si yo un bilet pentru meci.trafic lejer fac 30 de min din tineretuliu pana la stadion cu niste colegi sa venim cu toti la meci sa incurajam echipa iubita .ajungem acolo. ceva lume la case dar nervosi.ajung la o casa cer si yo bilete si o (sa fiu acuzat de orice)curva imi spune ca nu mai sunt decat la fotoli.plec nervos dupa niste bisnitari sa iau totusi bilete.si la ultima terasa fata in fata cu intrarea principala la stadion la o masa 5 bisnitari.despre ce puteau sa vb despre cate bilete au luat cate credeti unu singur a luat 350 de bilete.bun.N-eau chemat la ei si ii spunem ce bilete vrem.cat au cerut milogi aia slinosi ?30 ron pe bilet la peluza.si asa o sa vad meciul la canapeaua de acasa.trebuie sa facem ceva cu acesti milogi care fac burtile mari pe seama unei iubiri nemarginite.bravo inca o data conducerea Stelei care au angajat taraturile alea de curve de la casele de bilete care sun tarfele la pesti aia noaptea de bisnitari.asta e macar sa bata Steaua duminica sa umilim unguri aia spurcati.scuze ca postez un asa comment dur.Pentru cei care se regasesc in acete randuri muriti cu toti ca viata ar fi mult mai frumoasa fara voi.FORZZA Steaua MEREU SUPERIORI MEREU CAMPIONI :steag_steaua_ro:

omule pentru a vedea acest meci si pentru a incuraja Steaua as cumpara bilete si de la cel mai infocat dinamovist sau rapidist

kingston27.02.2008 23:43

Vestea buna, pentru cei ce vor sa vada meciul, e ca inca mai exista bilete. Mi-am facut rezervare pe bilet.ro acum 10 minute, am platit cu un visa electron, am primit confirmarea prin mail, totul pare in regula. Maine ma duc sa le ridic de la unul din punctele lor de distributie. Sper sa nu fie probleme.

Smecheria e ca nu au mai ramas decat locuri izolate in sectorul 41 si ca nu merge decat sa cumperi unul cate unul (in cazul in care vrei mai mult de unu' singur).

Ma gandeam ca informatia asta le-ar putea fi de folos celor interesati. Enjoy.

A, si mwye la bisnitari, clar.

DonAndres28.02.2008 00:02

Offf!F adevarat ce se posteaza in legatura cu biletele!Trebuie facut ceva in privinta asta altfel....noi cei din provincie o sa intampinam greutati mari pentru. a ne sustine echipa!Acum am fost norocosi(eu si prietenii mei din Buzau,pentru ca avem biletele de ieri),dar......restul care locuiesc in orase mai indepartate si fac sacrificii pentru a incuraja Steluta?????????Cu ei cum ramane???

LeoKinG28.02.2008 06:06
4 In raspund celui care spune ca "sa ne organizam cateva brigazi si sa ii omoram pe aia", pentru asta e LEGAE MITICA(da care e un mare ....), nu mai zice tu chestia cu Peluza Nord si bisnitari, nu generaliza, daca sti, da ma NUME, nu da vina pe niste oamni care fac eforturi considerabile pentru Steaua

Eu am zis sa ne strangem cateva brigazi si sa le rupem capetele la bisnitari...si a venit unu zi a zis...vezi domnle ca bisnitari sunt oameni importanti din Pn ...acelasi lucru i`am zis si eu...sa dea nume dak stie el bisnitari in Pn!

elika28.02.2008 06:44

din pacate nu am apucat sa imi iau bilet daca ar cineva 4 bilete in plus la peluza 1 as fii recunascatoare :steagcruce:

sorinf28.02.2008 07:56
Eu am zis sa ne strangem cateva brigazi si sa le rupem capetele la bisnitari...si a venit unu zi a zis...vezi domnle ca bisnitari sunt oameni importanti din Pn ...acelasi lucru i`am zis si eu...sa dea nume dak stie el bisnitari in Pn!

o sa iau ban sau si mai mult da nu ma pot abtine

sa l *** in gura pe Argaseala cu organizarea lui

sa i *** in gura pe casieri si bisnitari care sfideaza suporterii

sa i *** in gura pe gabori care tolereaza asta

SA I *** IN GURA PE TOTI LIDERII DE GALERIE MAI ALES PE CEI DE LA NORD, POATE MAI PUTIN Dorin (SCUZE) CARE SUNT COMBINATI CU BISNITARII

sa nu credeti ca nu am bilet

eu am duoa abonamente si sunt ok

da nu pot rabd sa vad cum baieti veniti din tara dau 50 ron pe bilete de 5 ron sa umple buzunarele unor jigodii

o sa spuneti ca au fost pe net bilete

nu toata lumea a stiut si in plus asta nu justifica cer fac nemernicii astia

daca nu mi postati asta ma supar rau

merit ban da nu sa nu postati de loc

FORZA Steaua

multumesc ca ati postat comentariul meu

pe viitor promit limbaj ok

mci inca o data

FORZA Steaua

Te inteleg ca esti suparat,dar data viitoare foloseste alt limbaj.

Living_Dead_Stripper28.02.2008 07:59

Pe Banel sa-l sigilam

Intr-o casa de bilete,

Ca altfel IAraSI plecam

C-un autogol in ghete... ;-)

sorinf28.02.2008 07:59
Offf!F adevarat ce se posteaza in legatura cu biletele!Trebuie facut ceva in privinta asta altfel....noi cei din provincie o sa intampinam greutati mari pentru. a ne sustine echipa!Acum am fost norocosi(eu si prietenii mei din Buzau,pentru ca avem biletele de ieri),dar......restul care locuiesc in orase mai indepartate si fac sacrificii pentru a incuraja Steluta?????????Cu ei cum ramane???

cereti ajutorul AISS

ei sunt ok

sau rezervati pe net

si umpletile frigiderul de carnati SEFILOR DE LA NORD SI lu Argaseala

FOIRZA Steaua

Living_Dead_Stripper28.02.2008 08:04

@ virgil : Multumesc pentru aprecieri .

Tavone28.02.2008 08:16

Acum eu nu vreau sa fiu carcotas si stiu ca e deplorabil ce se intampla la casele de bilete, dar exista 2 solutii!! Nu vin cu solutii de eradicare a bisnitei pentru ca sunt foarte pesimist in ceea ce priveste asta (este de mult bisnita la case si va continua, sunt convins). Fratilor din provincie, stiu ca nu puteti sa veniti la fiecare meci al Stelei dar macar pentru meciurile importante merita sa va faceti abonament de la inceput!(50 ron peluza) Asa cum veniti de 2,3 ori la Bucuresti pentru meciuri, e mai bine sa veniti la inceput de sezon, va faceti abonament si s-a rezolvat.Banuiesc ca in fiecare oras exista brigazi!Va strangeti toti intr-o zi si veniti la inceput de campinat cu buletinul si gata!!E cea mai simpla solutie! Cea de-a doua este mai complicata un pic dar va da si prilejul sa faceti si altceva, in afara de prezenta la stadion, pentru Steaua. Intrati in AISS!!!eu sunt membru de vreo 4 luni si nu pot sa zic ca am ajutat cu ceva deosebit asociatia, doar cu cotizatia!Atat pot face (am nevasta, 2 copii) pentru imbunatatirea imaginii Stelei si a suporterilor acesteia! Un membru din provincie acum beneficia de un serviciu al asociatiei.Avea biletul rezervat! Nu exista probabil bani ca sa asigure un full service in cazul asta (adica si biletul cumparat) dar macar il cumpara cineva de aici si vi-l inmana contracost in ziua meciului! Pe de alta parte e important ce faci tu pentru Steaua (AISS) nu ce face Steaua(AISS) pentru tine. Dar macar erati scapati de o grija!

PS Din nefericire ramane acel procentaj de suporteri femei si copii care vor suferi in continuare din cauza uratmirositorilor bisnitari,scursuri si paraziti ai societatii!

Inchei aici pana nu ma enervez...Ma bucur ca o sa fie stadionul full ca sa vada si baietii astia noi ce inseamna Steaua Bucuresti!

SSK28.02.2008 08:46

Bisnitarii nu vor disparea prea curand din Ghencea. Si-au dezvoltat o retea organizata prea bine si sunt pe mana cu prea multi oameni ca sa credem ca vor disparea asa de usor. Bisnitarii astia ii gasim si cand joaca nationala la Piatra Neamt, si cand joaca Steaua la Bistrita...pana si cand "joaca" Prodigy la Polivalenta. Deci oamenii nu-s amatori...

fiara728.02.2008 08:55

biletele cumparate de pe net nu sunt bilete. Sunt de fapt niste vouchere care trebuie preschimbate cu biletele originale. Preschimbarea asta banuiesc ca se face la casele de bilete de la stadion; stie cineva daca se poate face si in ziua meciului si pana la ce ora??? Poate cei din AISS stiu...

Tudor_BOSS28.02.2008 09:32

Fratilor daca va luati bilete de la bisnitari rupeti un scaun sau dati foc la ceva si va legitimati cu biletul care are scris numele jegosului pe el macar sa plateasca si ei cumva fularsteaua2:blink:

marius84vl28.02.2008 09:57
biletele cumparate de pe net nu sunt bilete. Sunt de fapt niste vouchere care trebuie preschimbate cu biletele originale. Preschimbarea asta banuiesc ca se face la casele de bilete de la stadion; stie cineva daca se poate face si in ziua meciului si pana la ce ora??? Poate cei din AISS stiu...

Numai in ziua meciului se preschimba... intre orele 17:00 si 20:00 parca... scrie pe bilet.ro ...

DonAndres28.02.2008 09:58
Fratilor daca va luati bilete de la bisnitari rupeti un scaun sau dati foc la ceva si va legitimati cu biletul care are scris numele jegosului pe el macar sa plateasca si ei cumva fularsteaua2:blink:

Crezi ca este posibil sa te legitimezi cu biletul?????:)))Las-o balta!

ultras_seed28.02.2008 10:41

de vina e conducerea clubului , jandarmeria si in ultimul rand noi suporterii pentru ca le permitem bisnitzarilor sa faca ce fac...isi bat joc de noi... ar tb luate masuri in primul rand de conducerea clubului apoi de jandarmerie sau politie si in cel mai rau caz de catre noi suporteri asa ca numai vorbiti aiurea ca ar tb sa ne strangem brigazi si sa ii incingem pe bisnitari sa-sa e legea asta lu mitica aspra... nu am reusi decat sa ne facem si mai mari probleme....

Jos bisnitza!!!

Libertate pentru suporterii!!! LASA-TI PELUZELE SA EXPRIME LIBER.....!!!

mITICA MERDA!!!!

bodanelu28.02.2008 10:59

Unde sunteti voi baietii care injurati suporterii care se manifesta liber si salutati legea lu mitica???

cand spueati voi ca asa meritam sa intram in puscarie pentru o torta sau de ce bagam tevile de la steaguri?

dar legea respectiva vorbeste de bijnitari... si acum nu va aud pe niciunul zicand ceva...

Vreau o tara normala in care legea sa fie pentru toti. Daca noi suporterii suntem batuti, amendati etc. pentru un mesaj, steag, torta... de ce nu se aplica legea si pentru bijnitarii din fata stadionului?

colaps28.02.2008 11:07

cititi pe onlinesport o analiza a "activitatii" lui muresan din ultimele zile... extrem de interesant este ca acest lucu nu ar fi fost posibil fara aportul presei noastre sportive.. mi se pare mie sau se face o campanie sistematica de a baga zazanie la noi in echipa?

axl28.02.2008 11:09
mi se pare mie sau se face o campanie sistematica de a baga zazanie la noi in echipa?

In ultimii 5 ani, DA.

ultras_seed28.02.2008 11:16
Unde sunteti voi baietii care injurati suporterii care se manifesta liber si salutati legea lu mitica???

cand spueati voi ca asa meritam sa intram in puscarie pentru o torta sau de ce bagam tevile de la steaguri?

dar legea respectiva vorbeste de bijnitari... si acum nu va aud pe niciunul zicand ceva...

Vreau o tara normala in care legea sa fie pentru toti. Daca noi suporterii suntem batuti, amendati etc. pentru un mesaj, steag, torta... de ce nu se aplica legea si pentru bijnitarii din fata stadionului?

Sunt plecati in vacante prin insule coane... stau cu burta la soare pe banii nostri... vin din cand in cand pe la parchet sa cerceteze un scandal la stadion si sa dea vreo cativa ani de puscarie pentru o tortza si o fumigena... bisnitzari sunt lasati in pace...dar noi suntem interzisi pe stadioane

Neil28.02.2008 11:16
AU28.02.2008 11:29

Eu din fericire am abonament in Peluza Nord. Asa fac de multi ani pentru a preintampina cel putin lucrurile astea.

Altceva vreau sa subliniez eu. Acesti bisnitzari sunt organizati bine . Si nu se ocupa doar de fotbal.

I-am vazut si la concerte. Ultima oara chiar anul trecut la concertul Sepultura cand mi-am luat bilete chiar inainte de inceperea concertului , bineinteles de la casele oficiale nu de la ei pentru ca erau bilete suficiente. dar ei tot vindeau. Au o gama larga de evenimente la care participa. DA. si este adevarat ca sunt din galerie unii care stau pe langa John, din pacate nu ii stiu cum ii cheama. Altii care sunt mai in varsta vin in Peluza Nord dar stau mai sus si oricum se cunosc cu cei de jos din mijloc. Insa nu trebuie sa generalizam ca in toata peluza exista asa ceva. Cel putin baietii din gruparile de la nord nu se ocupa cu asta. EU am spus cine se ocupa ! si sa nu uit . i-am mai vazut si anul trecut la B'estival dar si l-a concerte din urma cu fff multi ani. Sunt aceiasi.

rLz28.02.2008 12:06

iar acum ramande de vazut daca a meritat sa stam 3 ore in nervi si stres la coada.

colaps28.02.2008 12:23
In ultimii 5 ani, DA.

da, dar parca niciodata nu a fost in halul in care este acum...

stelist100%28.02.2008 12:49

cip sal

co: mah?

co: da

co: sal

cip: cu biletele ...

co: cate vrei si unde?

cip: 2 la peluza 1

co: de unde esti?

cip: Bucuresti

co: 60ron

co: vrei?