deci am fost azi la stadion sa imi cumpar si yo un bilet pentru meci.trafic lejer fac 30 de min din tineretuliu pana la stadion cu niste colegi sa venim cu toti la meci sa incurajam echipa iubita .ajungem acolo. ceva lume la case dar nervosi.ajung la o casa cer si yo bilete si o (sa fiu acuzat de orice)curva imi spune ca nu mai sunt decat la fotoli.plec nervos dupa niste bisnitari sa iau totusi bilete.si la ultima terasa fata in fata cu intrarea principala la stadion la o masa 5 bisnitari.despre ce puteau sa vb despre cate bilete au luat cate credeti unu singur a luat 350 de bilete.bun.N-eau chemat la ei si ii spunem ce bilete vrem.cat au cerut milogi aia slinosi ?30 ron pe bilet la peluza.si asa o sa vad meciul la canapeaua de acasa.trebuie sa facem ceva cu acesti milogi care fac burtile mari pe seama unei iubiri nemarginite.bravo inca o data conducerea Stelei care au angajat taraturile alea de curve de la casele de bilete care sun tarfele la pesti aia noaptea de bisnitari.asta e macar sa bata Steaua duminica sa umilim unguri aia spurcati.scuze ca postez un asa comment dur.Pentru cei care se regasesc in acete randuri muriti cu toti ca viata ar fi mult mai frumoasa fara voi.FORZZA Steaua MEREU SUPERIORI MEREU CAMPIONI :steag_steaua_ro:
omule pentru a vedea acest meci si pentru a incuraja Steaua as cumpara bilete si de la cel mai infocat dinamovist sau rapidist