asta intrebasem si eu mai sus dar nu s-a obosit nimeni sa raspunda...
aceeasi intrebare o am si yo , adik sa nu ma duc acolo cu steagurile si sa ne puna iar gaborii sa aruncam betele de la steaguri ![]()
asta intrebasem si eu mai sus dar nu s-a obosit nimeni sa raspunda...
aceeasi intrebare o am si yo , adik sa nu ma duc acolo cu steagurile si sa ne puna iar gaborii sa aruncam betele de la steaguri ![]()
Stie careva la cat a mai ajuns biletu la 'oficial' la libidinosi??
aceeasi intrebare o am si yo , adik sa nu ma duc acolo cu steagurile si sa ne puna iar gaborii sa aruncam betele de la steaguri![]()
nu ai voie cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 MM
Scrie aici: http://www.steauafc.com/ro/articole/bilete_cfr/
fratilor am cumparat online un bilet la meciul cu CFR si mi s-a spus ca tb sa-l ridic de la casele de bilete dar nu stiu pana cand pot sa-l ridic. POT SA-L RIDIC SI IN ZIUA MECIULUI?STIE CINEVA?SI DACA DA PANA LA CE ORA IN ZIUA MECIULUI?
fratilor am cumparat online un bilet la meciul cu CFR si mi s-a spus ca tb sa-l ridic de la casele de bilete dar nu stiu pana cand pot sa-l ridic. POT SA-L RIDIC SI IN ZIUA MECIULUI?STIE CINEVA?SI DACA DA PANA LA CE ORA IN ZIUA MECIULUI?
poti sa il ridici DOAR in ziua meciului pana pe la ora 19
voucherul l-ai primit? cu ala trebuie sa te duci ca sa poti sa ridici biletul original?
Daca ai cumparat de pe bilet.ro poti sa il ridici pana la ora meciului, 20.30:
"Prin cumpararea din RETEAUA BILET.ro a acestor bilete veti intra in posesia unor VOUCHERE BILET.ro care vor trebui preschimbate (nu va dura mai mult de cateva secunde) in ziua meciului cu biletele oficiale Steaua, la ghiseul BILET.ro ce va fi amenajat langa casele de bilete din b-dul Ghencea.
Program ghiseul BILET.ro: in ziua meciului, intre orele 17:00 si 20:30"
Daca ai cumparat de pe celalalt site, nu stiu cum se face, suna la ei si intreaba
@ pui de dac 112
Tocmai ce am venit de la stadion vroiam 3 bilete le-am oferit 60 ron si am luat doar 2 pana la urma ca n-au vrut nici in ruptul capului sa lase din pretz ... au zis ca maine e sambata si va fi alt pretz ... a mai zis ca pana duminica crede ca vor ajunge la 50 ron biletul in peluza ... Am negociat jumate de ora cu ei si n-au vrut sa lase la 20 ron biletul ... asta e TRAIM IN Romania SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
nu cred sa ajunga chiar la 50 RON peluza !!!
e posibil sa mai creasca, iar duminica, avand in vedere ca in preajma stadionului vor fi mai multi doritori decat in restul saptamanii, sa se gandeasca acesti colorati ca cor putea face o afacere mai buna...
dar, la fel, e foarte posibil sa scada din pret in preajma meciului-si sa nu dea cu mai mult de 10 RON un bilet la peluza(oricare ar fi ea)...
aceste lucruri s-au mai intamplat si cu alte ocazii, cand acesti profitori si-au luat tepe...
SALUT MI-A CUMPARAT CINEVA DIN GRESEALA LA Peluza Sud....E CINEVA CARE VREA SA FACEM SCHIMB CU UN BILET DE LA Peluza Nord?! id mess: kostadanny
Am luat azi 4 bilete cu 1 milion 200 de la bisnitari si am ramas cu 2 bilete ca nu mai vin niste prieteni pe care ii asteptam din provincie sa vina la meci!! dak e cineva interesat de ele la peluza 1 le dau cu 250 macar sa nu raman cu ele!! ID de mess : e***@***!!
Pana una alta m**e la unguri, dar sa fim seriosi cu Vadim si dosaru' lui ... daca era real nu aparea in ziare, il luau SRI pe sus direct.
Chestia cu arpad-CFR e cam off-topic, dar:
1. sri nu lucreaza pentru țarã, ci pentru șmecheri. Am amici care au fost în sri. Dacã eram o țarã normalã, atunci Da, era "luat pe sus".
2. Vadim spunea prin 2001 cã Hamas își antreneazã luptãtorii în România. Au sãrit toți cã e o tâmpenie. Prin 2005 s-a demonstrat și admis public cã așa era.
Deci nu m-ar mira sã fie adevãrat.
Pronosticul meu: Steaua - Clubul-Fãrã-Români 3-1 !
Am luat azi 4 bilete cu 1 milion 200 de la bisnitari si am ramas cu 2 bilete ca nu mai vin niste prieteni pe care ii asteptam din provincie sa vina la meci!! dak e cineva interesat de ele la peluza 1 le dau cu 250 macar sa nu raman cu ele!! ID de mess : e***@***!!
pai si cine-mi garanteaza ca tu ai luat bilete de la bisnitari?!?!?!?!
poate esti doar unu' din ei care s-a gandit sa fie mai siret si mai dibaci la vanzare...si faci specula acoperita ??!?!?1
luati-va abonamente fratilor si nu mai stati la mana tiganilor..........
MM
SALUT MI-A CUMPARAT CINEVA DIN GRESEALA LA Peluza Sud....E CINEVA CARE VREA SA FACEM SCHIMB CU UN BILET DE LA Peluza Nord?! id mess: kostadanny
Sunt interesat sa schimb bilet la Peluza Nord cu unul la Peluza Sud!
SPER din tot sufletul sa nu fie adevarat ceea ce se vehiculeaza...adica faptul ca va evolua din nou tandemul Lovin-Petre !!!
ar insemna ca ne-am intoarce la ceea ce a fost in toamna si nu ar mai avea rost sa mai vorbim de o noua fata a echipei;
un cuplu la mijloc Petre-Radoi( daca va juca mijlocas...) DA, este rezonabil, pentru ca Mirel iti da mult mai multa stabilitate si nu ar frana atat de mult jocul in linia mediana precum Florinel...
NU AM MAI PRINS BILET LA Peluza Sud SI VREAU SA FAC SCHIMB CU CINEVA...AM LA Peluza Nord...ASTEPT MESAJ!
SPER din tot sufletul sa nu fie adevarat ceea ce se vehiculeaza...adica faptul ca va evolua din nou tandemul Lovin-Petre !!!
ar insemna ca ne-am intoarce la ceea ce a fost in toamna si nu ar mai avea rost sa mai vorbim de o noua fata a echipei;
un cuplu la mijloc Petre-Radoi( daca va juca mijlocas...) DA, este rezonabil, pentru ca Mirel iti da mult mai multa stabilitate si nu ar frana atat de mult jocul in linia mediana precum Florinel...
Se intorc Lolek si Bolek? ![]()
SAlutare fratii STELISTI!!!
Sunt din Sibiu si as vrea sa vin si eu maine la meci.Ce credeti am vreo sansa sa gasesc un bilet?
lol,
iti recomand cu caldura baietii "care are" bilete multe
![]()
SAlutare fratii STELISTI!!!
Sunt din Sibiu si as vrea sa vin si eu maine la meci.Ce credeti am vreo sansa sa gasesc un bilet?
Daca ai la tine 500 de mii de lei vechi(doar pentru bilet) .
In legatura cu ce am postat ieri de 2 bilete nu le mai am le-am dat iar pentru cei care au zis ca sunt bisnitar mai siret nu e delok asa si kiar am dat 300 pe ele de la bisnitari cine vrea ma crede cine nu treaba lui! iubesc prea mult Steaua ca sa nu fiu prezent la acest meci dar problema a fost ca am si prieteni care nu sunt asa infocati ca mine si nu au vrut sa dea atatia bani p bilet si de aceea am ramas cu ele!! Pentru cei din provincie care vor sa vina nu stiu dak vor mai gasi bilete pentru ca l-am intrebat pe bisnitarul de ieri dak mai are bilete in caz ca as mai vrea kteva si a zis ca mai are doar 20 la peluza 1 iar ei toti sunt 4 care stau toata ziua in fata stadionului si cum treci pe acolo te abordeaza imediat ca sa iti dea bilete!! Dak totusi le vor mai ramane si pentru maine s-ar putea sa le dea si mai scumpe cel putin pana cu 30 minute inainte de meci!! eu am luat de ieri de la ei sa fiu sigur ca mai prind bilet si ca nu o sa mareasca si mai mult pretul!! ![]()
Am auzit ca cheferistii si-au luat bilete si in alte zone ale stadionului decat in zona rezervata lor...asta inseamna ca de fapt ori tin cu Steaua de cand s-au nascut si au si ei ocazia sa vina sa vada Steaua, sau se cred si astia niste pui de ninja de se infiltreaza ca niste talhari prin galeria Stelei? De ce naiba nu ne-om face toti abonamente, sa ramana taranii astia acasa la TV?